Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Aye4 »

Napoli4 έγραψε:Έτσι είναι.. τραγικά πραγματα
ακόμη πιο τραγικό ότι δινουν / δινουμε σημασια στα όσα γραφει
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

EugenePAOKI έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κατι ασχετο; Για να γίνει ομάδα ΠΑΟΚ Β δεν χρειάζονται γύρω στις 10 μεταγραφές μόνο για εκεί; Γιατί η λογική λέει πως δεν μπορείς απλά να πάρεις όλη τη κ19 και να τη μεταφέρεις εκεί.
Και θα ρωτήσω ακόμη μια φορά, γιατί δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε. Είναι πιθανό να δηλώσουμε κάποιους από τους ξένους σαν μέλη του ΠΑΟΚ Β;

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο που εχεις στο μυαλο σου να το ξεχασεις.Εδω θα μεινει ο τειλορ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

EugenePAOKI έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κατι ασχετο; Για να γίνει ομάδα ΠΑΟΚ Β δεν χρειάζονται γύρω στις 10 μεταγραφές μόνο για εκεί; Γιατί η λογική λέει πως δεν μπορείς απλά να πάρεις όλη τη κ19 και να τη μεταφέρεις εκεί.
Και θα ρωτήσω ακόμη μια φορά, γιατί δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε. Είναι πιθανό να δηλώσουμε κάποιους από τους ξένους σαν μέλη του ΠΑΟΚ Β;

Μα η λογικη λεει οτι η κ 19 θα ειναι ΠΑΟΚ β. Αλλιως ποιος ο λογος υπαρξης?
Να φερω τον τειλορ για ΠΑΟΚ β και να κοψω παιχνιδια απο τον 19αρη?
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

giliopoulos έγραψε:

και οι δανεικοί έως 23 χρονών και 3-4 μεγαλύτερο ανάλογα με τον κανονισμό
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

barlow4 έγραψε:

Αυτο που εχεις στο μυαλο σου να το ξεχασεις.Εδω θα μεινει ο τειλορ.
Όχι όχι... και γω θέλω να δω Τέιλορ με τη πρώτη ομάδα. Από ενδιαφέρον ρώτησα

Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Taseos έγραψε:φανέλα της Γιουβέντους θα φορά και επίσημα τη νέα σεζόν ο Αλβάρο Μοράτα. Η «Γηραιά Κυρία» πλήρωσε το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενεργοποιώντας τη ρήτρα ανανέωσης δανεισμού και έτσι ο Ισπανός φορ θα παραμείνει στο Τορίνο για ακόμα έναν χρόνο. αλλα οχι
Μονο ο ΠΑΟΚ δανεικους
Ο ΠΑΟΚ έβαλε ποτέ μονομερή ρήτρα ανανέωσης δανεισμού σε κάποιον δανεικό;

Γιατί από ότι έχει γραφτεί 300Κ δώσαμε για το δανεισμό του Κρμέντσικ και 150Κ για τον δανεισμό του Μπάμπα.

Για τον δε Ουαγκέ, ούτε θυμάμαι ούτε βρήκα, πόσα ακριβώς πληρώσαμε για το δανεισμό του.

Άρα άλλη η πολιτική δανεισμών στη Γιουβέντους, άλλη σε εμάς και σίγουρα η ρήτρα ανανέωσης δανεισμού της Γιουβέντους μπορούσε να καλυφθεί από την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Σήμερα το πρωί στο PAOKmania:
rainmaker έγραψε:Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ πρέπει να καταλάβει οτι είμαστε πάρα πολύ απλοί οπαδοί:

Ξεκινάς τη μεταγραφική περίοδο με ανακοινώσεις συμφωνίας ΠΡΙΝ την επίσημη έρναρξη των μεταγραφών, και πάντα με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα (π.χ. Μέρτενς που γουστάρω κάργα).

Και μετά φέρνεις ό,τι θες και όλοι είναι ταβλωμένοι.

Άμα ξεκινάς ανάποδα, έχει ανήφορο
Σήμερα το απόγευμα ο Κόλκας:

"Για μένα επικοινωνιακά θα ήταν βολικό να ξεκινήσουν οι μεταγραφές με μία – δύο τοπ επιλογές και να κουμπώσει του Τέιλορ μετά."

Ρέιν, δεν πιστεύω να έχεις καμία σχέση με τον Κόλκα. :lol:
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

giliopoulos έγραψε:

Μα θεωρώ πως δεν βγαίνουν τα νούμερα. Δεν θα είναι εύκολο να αποδομήσεις μια και έξω μια ομάδα που έχει πάρει σερι πρωταθληματα στα υποδομής. Επίσης πολλοί της κ19 είναι μικρότεροι και δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτοιμοι.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χαλαρα κοβει βολτες 24/7 ο κολκας εδω μεσα για να παιρνει ιδεες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Στάνταρ. Σε πολλές περιπτώσεις έχει επαληθευτεί ότι μπαίνουν εδώ και αντιγράφουν.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Rock4 έγραψε:Οι αναμενόμενες επόμενες μεταγραφές συμβατές με αυτά που ζήτησε ο προπονητής επομένως είναι : χαφ, σέντερ φορ και εξτρέμ.
Για το εξτρέμ μπορούμε να υποθέσουμε ότι ζήτησε παίκτη πάνω κάτω με τα χαρακτηριστικά του Γκάρι Ροντρίγκεζ ( ατομική ενέργεια, ταχύτητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και σκοράρισμα).
Για τον χαφ λίγο πολύ τα είπαμε. Για σέντερ φορ ψάχνουμε να βρούμε έναν καινούριο Κοτσίδα; Θα είναι μεταγραφή ή πάλι δανεισμός;
Περιμένουμε να δούμε...
Θεωρώ ότι εάν γίνουν αυτές οι μεταγραφές στενεύουν τα περιθώρια για επιπλέον προσθήκες ( πέραν ακραίου οπισθοφύλακα) και αυτό έχει να κάνει με το μονταρισμα της ομάδας.
Οπότε ότι κενά προκύψουν στη συνέχεια, θα καλυφθούν Γενάρη.
O Κοτσίδας ήταν Target Man αλλά η ομάδα λειτούργησε και με Άκπομ που δεν ήταν. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι ο φορ που θα έρθει, δε θα βάζει μόνο γκολ αλλά θα βοηθάει και στο build-up.
tsaousila έγραψε:τιμιος παικτης ο Ροντριγκο να μην τον απαξιωνουμε , ενω ας πουμε τον Πασχαλακη που ετρωγε οτι πηγαινε μεσα ο σουπερμαν. Ο νεος παικτης ερχεται για αλλαγη η δανεικος οπως ειπε ενας φιλος, οποτε αναμονη,,, Για μπαμπα χλωμο το πραγμα και κριμα για τον παικταρα να μην τον κρατησουμε.. υπαρχουν κλεισμενοι συμφωνημενοι 2-3 παικτες , αυτα εγιναν εδω και 3-4 μηνες υποψιν....
Ο τίμιος Ροντρίγκο να φανταστώ δεν είχε καμιά ευθύνη σε ότι έμπαινε μέσα. Μάλιστα.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

EugenePAOKI έγραψε:
giliopoulos έγραψε:

Μα θεωρώ πως δεν βγαίνουν τα νούμερα. Δεν θα είναι εύκολο να αποδομήσεις μια και έξω μια ομάδα που έχει πάρει σερι πρωταθληματα στα υποδομής. Επίσης πολλοί της κ19 είναι μικρότεροι και δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτοιμοι.

Οι παίκτες της φετινής κ19 που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κ19 του χρόνου θα προβιβαστούν στον ΠΑΟΚ β'. Γύρω στους 10 παίκτες, Έχουμε και 6-7 δανεικούς που θα πάνε απευθείας. Τέλος από τους παίκτες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία και τους κόβει ο Λουτσέσκου θα πάνε στον ΠΑΟΚ β'. Βάλε 5-6 παίκτες. Ήδη έχουμε έτσι 20-25 παίκτες.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

souniotis έγραψε:Ακόμη δεν ήρθε και το κράζετε
Αν τον έφερναν οι από κάτω θα λέγαμε εναν τέτοιο γιατί δεν βρήκαμε
Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι
Αν τον έφερναν οι από κάτω θα γελούσαμε μέχρι δακρύων!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Gospi έγραψε:Χαλαρα κοβει βολτες 24/7 ο κολκας εδω μεσα για να παιρνει ιδεες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κόβει όντως βόλτες, να γράψω εδώ πως εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου που έκανε την κ@@λα του επάγγελμα και βγάζει ένα καλό (ή μέτριο ή κακό, ποσώς με ενδιαφέρει) εισόδημα γύρω από την ομάδα, ούτε ζηλεύω που ζει και αναπνέει τόσο κοντά σε αυτό που αγαπάω πολύ, ενώ εγώ θα πεθάνω βλέποντας το από το γήπεδο, όταν καταφέρνω να ανέβω. Να του πω ακόμα, πως σε σχέση με την πλέμπα που κυκλοφορεί στο δημοσιογραφικό συνάφι γύρω από την ομάδα είναι μακράν ο πιο μπαλωμένος και ότι παρόλο που είναι σκατόφατσα, κανείς καταλαβαίνει πως και του κόβει ένα δράμι και την πλάκα του την έχει. Έπινες δηλαδή ένα τσίπουρο μαζί του συζητώντας για μπάλα. Τέλος, θα ήθελα να του πω, πως εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός πως γράφει εδώ και χρόνια πολύ ενοχλητικά πράγματα έχοντας μπει στο μάτι των κάτω σαν ότι χειρότερο σε δημοσιογράφο έχει ο ΠΑΟΚ (με την έννοια που μάλλον παράσημο περιγράφει) και το πως, σε αντίθεση με εμένα που μπορώ να λέω ότι θέλω στην καναπεδάρα μου και μετά να πάω πλατεία με τους δικούς μου ανθρώπους να πιώ δυο μπύρες χωρίς να κοιτάξω πίσω μου βγαίνοντας από την πόρτα, αυτός σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να το κάνει.

Κάποια πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα και όλες οι στροφές είναι αριστερές και δεξιές ανάλογα από ποια μεριά τις παίρνεις. Βέβαια από την άλλη, όλα τα παραπάνω κάποιος θα πει είναι μαλακίες και παίζει να είμαι και ο Κόλκας, αλλά δεν γα@@@ς. Τουλάχιστον δεν είμαι ο Μίνος ή ο Βασιλόπουλος. Εγώ έπρεπε να τα πω.

Υ.Σ. Gospi, σόρυ που σου μαγάρισα το post. Δεν έχει να κάνει μαζί σου, γενικό είναι το σχόλιο.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ως νέο Τάισον παρουσιάζουν τον Τέιλορ στη Μετροσπορτ..Ρε εσείς;Ρε σείς;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”