Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Τρομερος ο γκανεα,στο πρωταθλημα ρουμανιας πέρσι ,στην βιτορουλ,και 50 ολοκληρα λεπτα στην bilbaoprax έγραψε:Το σκουλικι παίρνει γκανεα από Μπιλμπάο,
Το σκουλικι θα κάνει καλύτερο ρόστερ από εμάς κ εμείς θα μείνουμε να περιμένουμε να φύγει ο καγκουρί, ο Σουηδός, ο μπισεσβαρ, ο Σταύρος και ο πουτσος μου ο μαυρος..
Το μόνο αισιόδοξο της υπόθεσης οι μικροί μας. Κάτι άλλο δεν υπάρχει,
Και περιμένουν από εμένα να στηρίξω με διαρκείας τον σύλλογο..
- Σουριναμέζος
Αν η πρόκριση εξαρτάται στο αν θα παίξει ή όχι ο Γιαννούλης τότε δεν έχουμε ελπίδες. Να κρατάς έναν υπ ατμόν παίκτη που φοβάται να βάλει το πόδι στην φωτιά μην χαλάσει η μεταγραφή του είναι κάτι που θεωρώ πιο επικίνδυνο από το να πωληθεί σήμερα κιόλας και να ετοιμαστείς για τον αγώνα με τα νέα δεδομένα.Doomlord4 έγραψε:Θα τρελαθουμε τελειως...ποιο ειναι το ικανοποιητικό ποσο; τα 5 εκατ.?Σουριναμέζος έγραψε:Ας φύγει ο Γιαννούλης με ένα ικανοποιητικό ποσό και θα την βρούμε την άκρη μετάthanos-xanthi έγραψε:αν φυγει ο Γιαννουλης για Γαλλια, ξεμειναμε και απο αριστερο μπακ
Δηλαδη παιρνουμε 5 και χανουμε 10 ή 25 επειδή δεν θα υπαρχει καποιος εκει να κάνει την διαφορά
(Ή και δεν θα υπάρχει καποιος εκεί σκέτο)
Βγηκε χθες καποιος στον τζαντζαρά και είπε πως ξερει το οικογενειακό περιβάλον του παίκτη,ο οποιός θέλει να φύγει
Στα τέτοια μας μεγάλε
Ας κανει την δουλεια του σαν παικτης του ΠΑΟΚ που είναι με συμβόλαιο και μετα τα προκριματικά ας παει οπου θέλει,αν το θέλει και η ΠΑΕ
Αλλα να θέλει η ΠΑΕ (ο Ρέμπε αποφασίζει; ) να δώσει έναν απ τους καλύτερους παίκτες πριν από ένα από τα κρισιμότερα παιχνιδια των τελευταιων 5 ετών....δεν έχω λόγια
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ΑΝΤΙΛΗΨΗ εκεί στα υπό σκούπας παλάτια
Αλλά τι ΑΝΤΙΛΗΨΗ να υπάρχει όταν κρατάς τον μαθητευόμενο dicaprio του inception
- Σουριναμέζος
Τέτοιο παικταρά? Τον αναπληρωματικό του Τόσκα στην εθνική Ρουμανίας?prax έγραψε:Το σκουλικι παίρνει γκανεα από Μπιλμπάο,
Το σκουλικι θα κάνει καλύτερο ρόστερ από εμάς κ εμείς θα μείνουμε να περιμένουμε να φύγει ο καγκουρί, ο Σουηδός, ο μπισεσβαρ, ο Σταύρος και ο πουτσος μου ο μαυρος..
Το μόνο αισιόδοξο της υπόθεσης οι μικροί μας. Κάτι άλλο δεν υπάρχει,
Και περιμένουν από εμένα να στηρίξω με διαρκείας τον σύλλογο..
Πλάκα έχει που παίκτες που άμα ερχόταν εδώ θα μιλούσαμε για μεταγραφές εποχής Γούμενου όταν πάνε σε αντιπάλους μιλάμε για θρίαμβο του scouting και χαμένη ευκαιρία γιατί κοιμάται όρθια η ΠΑΕ, ο Ρέμπε, ο Γιώργης και ο Μπαρκαουάν που δεν μας ενημέρωσε
Η κλαψα πολλών έχει καταντήσει αστεία πλέον
Παιδιά μην αγχώνεστε είναι εξακριβωμένο ότι η γη θα καταστραφεί. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Μέχρι τότε μη τα βλέπετε όλα τόσο μαύρα.
Άμα γουστάρει ο ΠΑΟΚ να πουλήσει Γιαννούλη θα πουλήσει Γιαννούλη.
Σιγά την καταστροφή.
Παιδιά μην αγχώνεστε είναι εξακριβωμένο ότι η γη θα καταστραφεί. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Μέχρι τότε μη τα βλέπετε όλα τόσο μαύρα.
Άμα γουστάρει ο ΠΑΟΚ να πουλήσει Γιαννούλη θα πουλήσει Γιαννούλη.
Σιγά την καταστροφή.
Καλά ας μη μιλάμε υποτιμητικά για τη Βιτορούλ όταν τρώμε τσαπου από Βίντι, Μπάτε και Έστερσουντ, την ώρα που ψωνίζουμε ψωνίζουμε από Ραπίντ και Τιφλίδα. Δεν τον ξέρω τον παίχτη, αλλά ακόμα κι αν φύγει ο Γιαννούλης κανένας αντίστοιχος θα μας φορτωθεί κι εμάς.
Δε γίνεται πάντα ρε παιδιά ο ΠΑΟΚ να χορεύει στους ρυθμούς των παιχτών, πρέπει να αλλάξει αυτό.
Αν δεν συμμορφώνεται να τον στείλει στον Πάμπλο να του κάνει προπονήσεις.
Είναι δυνατόν να θέλεις να παίξεις σε υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο και να μη βάζεις τα πόδια σου,μήπως τραυματιστείς;
Τραγική νοοτροπία και μ@λ@κ@ς οποίος πάρει τέτοιον παίχτη.
Είναι δυνατόν να θέλεις να παίξεις σε υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο και να μη βάζεις τα πόδια σου,μήπως τραυματιστείς;
- Mutasevic
Δεν ειναι κ μακριά αυτή η μέραlaska4 έγραψε:Το σκουλήκι όταν βαρεθεί ο χοντρός να πληρώνει θα πέσει μην αγχώνεσαι
- buffalobill4
Εγώ καταλαβαίνω τον prax.
Άλλοι είναι πιο αισιόδοξοι άλλοι απαισιόδοξοι. Άλλοι πιστεύουν ότι η διοίκηση τα κάνει όλα σωστά άλλοι όλα λάθος. Θα μου πεις στην τελική όλα στο γήπεδο κρίνονται. Αλλά εκεί έρχεται το παράδοξο (γιατί προφανώς κσι μιλάμε για παράδοξο αφού μιλάμε για ΠΑΟΚ) που οι "όλα σωστά τα κάνει η διοίκηση" θα σου πουν 2 νταμπλ και 3 κύπελλα στην σειρά ενώ οι "όλα γίνονται λάθος" θα σου πούνε έχεις γίνει γραφικό χωριουδάκι στην ευρωοη την τελευταία 5ετια. Ποιος έχει δίκιο; Μάλλον κάπου στην μέση.
Βέβαια μετά θα σου έρθουν και οι λάτρεις του ισολογισμού (βασικά περιμένουμε να δούμε και την χρήση 19-20 τέλη Ιουνιου νομίζω τελειώνει η χρήση) και σου λένε ότι τα τελευταία χρόνια είμαστε μέσα κάθε χρόνο οπότε σίγουρα κάτι πάει λαθος
Άλλοι είναι πιο αισιόδοξοι άλλοι απαισιόδοξοι. Άλλοι πιστεύουν ότι η διοίκηση τα κάνει όλα σωστά άλλοι όλα λάθος. Θα μου πεις στην τελική όλα στο γήπεδο κρίνονται. Αλλά εκεί έρχεται το παράδοξο (γιατί προφανώς κσι μιλάμε για παράδοξο αφού μιλάμε για ΠΑΟΚ) που οι "όλα σωστά τα κάνει η διοίκηση" θα σου πουν 2 νταμπλ και 3 κύπελλα στην σειρά ενώ οι "όλα γίνονται λάθος" θα σου πούνε έχεις γίνει γραφικό χωριουδάκι στην ευρωοη την τελευταία 5ετια. Ποιος έχει δίκιο; Μάλλον κάπου στην μέση.
Βέβαια μετά θα σου έρθουν και οι λάτρεις του ισολογισμού (βασικά περιμένουμε να δούμε και την χρήση 19-20 τέλη Ιουνιου νομίζω τελειώνει η χρήση) και σου λένε ότι τα τελευταία χρόνια είμαστε μέσα κάθε χρόνο οπότε σίγουρα κάτι πάει λαθος
- Σουριναμέζος
Για να μην παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα δεν λέω ότι ο Γιαννούλης θα πράξει κατ αυτόν τον τρόπο, μπορεί το παιδί αν μείνει μέχρι τα προκριματικά να δώσει το 100% και να είναι και πρωταγωνιστής, απλά τονίζω ότι θεωρώ πιο επικίνδυνο να βασίζεσαι σε παίκτες που είναι υπ ατμόν, από το να κάνεις άμεσα τις πωλήσεις και να προετοιμαστείς με τα νέα δεδομένα για τα προκριματικά.obanebane έγραψε:Δε γίνεται πάντα ρε παιδιά ο ΠΑΟΚ να χορεύει στους ρυθμούς των παιχτών, πρέπει να αλλάξει αυτό.
Το τάιμινγκ έχει να κάνει και με την πρόταση και πόσο κοντά είναι στο ποσό που θεωρείς ότι μπορεί να πιάσει ο παίκτης. Για παράδειγμα θεωρώ κακό το τάιμινγκ για πώληση του Ακπομ γιατί πιστεύω ότι ο παίκτης αυτή την στιγμή είναι σε λίμιτ ντάουν λόγω της κακής χρονιάς που έκανε ενώ μπορεί να πιάσει πολύ παραπάνω (φυσικά άμα ο παίκτης δεν θέλει να ανανεώσει ή η ομάδα δεν σκοπεύει να τον ανανεώσει οι επιλογές είναι περιορισμένες). Για τον Γιαννούλη πιστεύω ότι αυτό είναι το καλοκαίρι που μπορεί να πιάσει την μέγιστη τιμή του, αν δεν υπήρχε ο ιός μπορεί να έπιανε γύρω στα 8 μύρια, υπό τα νέα δεδομένα θα πιάσει 6-6.5 δεν θεωρώ ότι είναι παίκτης των 15 εκατομμυρίων σε καμία περίπτωση. Βέβαια αυτή είναι η δικιά μου εκτίμηση και δεν έχει και καμία σημασία, σημασία έχει πόσο κοστολογείται από τον Ρέμπε και την διοίκηση συνολικότερα.
Προφανώς και εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά στον παίχτη, γενικά μίλησα.
Όσο για την πώληση,επίσης κατέθεσα τη γνώμη μου,αν θέλει να φύγει,να φύγει όταν ικανοποιηθεί η ομάδα και όταν το θελήσει η ομάδα,όχι οπότε γουστάρει αυτός.
Έτσι πρέπει να κάνουν οι σωστοί επαγγελματίες.
Όσο για την πώληση,επίσης κατέθεσα τη γνώμη μου,αν θέλει να φύγει,να φύγει όταν ικανοποιηθεί η ομάδα και όταν το θελήσει η ομάδα,όχι οπότε γουστάρει αυτός.
Έτσι πρέπει να κάνουν οι σωστοί επαγγελματίες.
Γιαυτό γράφω για παε και αντιληψη
Συμφέρον του ΠΑΟΚ ειναι να δώσει να καταλάβει ο καθε πιθανος παρτάκιας πως αν δε φτυσει αίμα για να πετύχει η ΟΜΑΔΑ τους στόχους της δεν έχει κοκο/μεταγραφή
Πρόσφερε στην ομάδα αυτό που χρειάζεται και μετά τράβα στην ευχή του θεού
Ότι λέει ο μπάνε
Συμφέρον του ΠΑΟΚ ειναι να δώσει να καταλάβει ο καθε πιθανος παρτάκιας πως αν δε φτυσει αίμα για να πετύχει η ΟΜΑΔΑ τους στόχους της δεν έχει κοκο/μεταγραφή
Ότι λέει ο μπάνε
- PAOKevolution
- rade paprica
Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει τελικά και με τον Λούκας, ή θυμάμαι λάθος;Doomlord4 έγραψε:Γιαυτό γράφω για παε και αντιληψη
Ότι λέει ο μπάνε
Είχε βάλει και γκολ στο ευρωπαϊκό και μετά έφυγε
-
Είναι κλειστά τα σύνορα ακομα δεν μπορεί να ερθειPAOKevolution έγραψε:Σουρμε, έχουμε κάτι νεότερο; Έστω πότε θα έρθει ο Νινουα;