ψηφισε τσιπρα για να σε σφαζουν σε καθε αγωνα και να σου κλεβουν πρωταθλημα στα χαρτιαpanta έγραψε:Η σαπίλα της χώρας στην οποία ζούμε δεν έχει όρια.
Τρέμω στην ιδέα κούλη προθυπουργού σε σημείο που σκέφτομαι σοβαρά να ψηφίσω τσίπρα απο το το ολότελα καλή και η παναγιώτενα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Με κουλη επιστρέφει ο γκιρτζικης ας μην ψηφίσει τσιπρα όχι όμως κουλη, με τον κουλη θα ζήσουμε εποχές παραγκας και αθλητικής χούντας.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενώ πριν την τετραετία του τσίπρα ολα εο ηταν ρόδινα και ανθηρά...
Δεν είπα οτι θέλω τον τσιπρα . Εννοούσα οτι ανάμεσα σε αλέξη κούλη προτιμώ τον αλέξη.
Δυστυχώς ο δικοματισμός και η οικογενειοκρατεία στην χώρα που ζούμε ζουν και βασιλευουν και η πιθανότητες να ορίσει μετά τις εκλογές κάποιος τρίτος τη μοίρα μας είναι μηδαμινές.
Υ.Γ. τα ονόματα των πολιτικών προσώπων τα γράφψω με μικρά εσκεμμένα.
Δεν είπα οτι θέλω τον τσιπρα . Εννοούσα οτι ανάμεσα σε αλέξη κούλη προτιμώ τον αλέξη.
Δυστυχώς ο δικοματισμός και η οικογενειοκρατεία στην χώρα που ζούμε ζουν και βασιλευουν και η πιθανότητες να ορίσει μετά τις εκλογές κάποιος τρίτος τη μοίρα μας είναι μηδαμινές.
Υ.Γ. τα ονόματα των πολιτικών προσώπων τα γράφψω με μικρά εσκεμμένα.
Και για να το κάνω πιο σαφές δεν προτιμώ τον τσίπρα αλλά ΙΣΩΣ τον ψηφίσω μονο και μόνο για να μη βγει ο κούλης
Εγώ φέτος θα ψήφιζα με γνώμονα το συμφέρον τού ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω καθότι κάτοικος εξωτερικού αλλά αποκλείεται να ψηφίσω το κόμμα που θα ψήφιζα κανονικά λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, αφού φαίνεται τόσο συνδεδεμένο με την Ε.Ο.. Πώς μπορείς να παριστάνεις οτι θα σώσεις την Ελλάδα όταν είσαι κολλητός αυτών;
Όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ μαντάρα τα έκανε, είχε την ευκαιρία και την άφησε. Μπορεί να φωνάζει για τη δικαστική εξουσία αλλά φταίει κι αυτός. Πέρυσι όχι μόνο άφησε αλλά συνέβαλλε στην κλοπή πρωταθλήματος.
Σε γενικές γραμμές δεν ξέρω τι και αν θα ψηφίσω πάντως ένα είναι σίγουρο, η ΝΔ από μένα ψήφο δεν πρόκειται να δει όσο μένει δεμένη στο άρμα τού ολυμπιακού.
Η Ελλάδα μου θυμίζει την ταινία Οι Αδιάφθοροι, αν αφαιρέσεις τους... αδιάφθορους.
Όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ μαντάρα τα έκανε, είχε την ευκαιρία και την άφησε. Μπορεί να φωνάζει για τη δικαστική εξουσία αλλά φταίει κι αυτός. Πέρυσι όχι μόνο άφησε αλλά συνέβαλλε στην κλοπή πρωταθλήματος.
Σε γενικές γραμμές δεν ξέρω τι και αν θα ψηφίσω πάντως ένα είναι σίγουρο, η ΝΔ από μένα ψήφο δεν πρόκειται να δει όσο μένει δεμένη στο άρμα τού ολυμπιακού.
Η Ελλάδα μου θυμίζει την ταινία Οι Αδιάφθοροι, αν αφαιρέσεις τους... αδιάφθορους.
- V-olakiotis
Στη Θεσσαλονικη δεν υπάρχει αδιέξοδο για τους νεοδημοκρατες ΠΑΟκτσηδες.
Ψηφιστε Ορφανό να πάει δεύτερο γύρο κι οτι ότι γίνει. Ταχιαο οποίος ψηφίσει είναι για σουτια.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ψηφιστε Ορφανό να πάει δεύτερο γύρο κι οτι ότι γίνει. Ταχιαο οποίος ψηφίσει είναι για σουτια.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Και ο Ζέρβας είναι νέος και Παοκτσακι που δεν κολωνε να πει ότι είναι ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει όπου μπορεί.....
- ΑποστόληςΑ
Ένας νέος που ήταν δημοτικός σύμβουλος με Μπουτάρη και ανεξαρτητοποιηθηκε, νομίζω ότι και στο θέμα του γηπέδου στις επιτροπές κλπ βοήθησε πολύ.....
-
elvetos giatros
Παιδιά, κάποια στιγμή πρέπει να ψηφίσουμε με γνώμονα την πατρίδα
Κι υπάρχουν κι άλλοι πέρα απ τον Αλέξη και τον Κουλη, προς ψήφιση.
Για την ΠΑΟΚΑΡΑ καθαρίζουμε ο Πόντιος κι Εμείς
Κι υπάρχουν κι άλλοι πέρα απ τον Αλέξη και τον Κουλη, προς ψήφιση.
Για την ΠΑΟΚΑΡΑ καθαρίζουμε ο Πόντιος κι Εμείς
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες μην ανακατευουμε τις ψηφους με τα του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Μετά τον μυικό τραυματισμό του Ομάρ ελ Αμπντελαουί (31 ημέρες πριν) για τον οποίο ο Θρήνος δεν έχει πει το παραμικρό, ούτε και το πότε θα επιστρέψει, βγαίνει νοκ-άουτ και ο Τοροσίδης για ένα μήνα, που στον αγώνα με Απόλλωνα έπαθε ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 05 Μαρ 2019, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Θα μπει ο αβρααμμ μεσα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μετά τον μυικό τραυματισμό του Ομάρ ελ Αμπντελαουί (31 ημέρες πριν) για τον οποίο ο Θρήνος δεν έχει πει το παραμικρό, ούτε και το πότε θα επιστρέψει, βγαίνει νοκ-άουτ και ο Τοροσίδης για ένα μήνα, που στον αγώνα με Απόλλωνα έπαθε ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.
Μη φοβασαι!!!
Θα ξανανιωσει ο γκαμπρο!!
- navigator11
Το "ορθό" είναι αυτό. Και θα το υποστήριζα σε βαθμό σχεδόν απόλυτο, αν μπορούσα να πιστέψω κατ' ελάχιστο ότι ο x ταχιάος δεν είναι η απόλυτη σερβιέτα της Κούλας. Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να το αμφισβητήσω κάτι τέτοιο ούτε σε ποσοστό 0,01% κι επειδή έχει αποδειχθεί ότι για τη Θεσσαλονίκη, όπως και εν γένει τη Β.Ελλάδα, δεν υπάρχει καμιά απολύτως διάθεση είτε να διεκδικηθεί από τους εδώ "άρχοντες" είτε να δαπανηθεί για λογαριασμό της από την εκάστοτε κυβερνώσα χαβούζα παρά μόνο τίποτα ψίχουλα - κοροϊδευτική στάχτη στα μάτια, θεωρώ πως όποιος συνοπαδός στηρίξει τον μπούλη της νέας δημοπρασίας στις εκλογές είναι επιεικώς ανόητος. Στρέφομαι κατά αυτού συγκεκριμένα επειδή μας έχει δώσει ξεκάθαρα δείγματα αντιΠΑΟΚ. Οπότε και γιουσουφάκι εμμέσως του φερόμενου ως πρεζέμπορα και αντιΠΑΟΚτσή; Δε βλέπω κανέναν απολύτως λόγο.sourmenetes έγραψε:Παιδες μην ανακατευουμε τις ψηφους με τα του ΠΑΟΚ.
Να το θέσω και αλλιώς. Αν υπήρχε υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης, στον οποίο εγώ βέβαια δεν ψηφίζω, ένας Πελετίδης, ακόμα κι αν δεν έγλειφε προεκλογικά τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας προθυμία για απόλυτη συνεργασία για το μελλοντικό γήπεδο ή εκφράζοντας ακόμα ακόμα και τυχόν ενστάσεις γύρω από το θέμα, αν μου ζητούσαν γνώμη για το ποιόν να ψηφίσουν, δε θα δίσταζα ιδιαίτερα να τον προτείνω. Εκτιμώ όμως ότι δεν υπάρχει κι όσο άσχημο κι αν φαντάζει, ψιλοκατάντια δηλαδή είναι, προτάσσω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.