Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

tolis01 έγραψε:Κατ΄αρχήν αδερφέ Ριάν να γράφεις συχνότερα, να γίνεται έτσι όμορφη αμιγώς ποδοσφαιρική κουβέντα.

Σταχυλογοώ κάποια
(...)

1. Μόνο που αγαπάς τον Σορλέν αυτό φτάνει να σε συμπαθήσουμε πολλοί ;)
2. Δυστυχώς εγγενώς ΠΑΟΚτσίδικο φαινόμενο, έχει αναλυθεί εκτενώς, με τάσεις αυτοκαταστροφής και δε συμμαζεύεται.
3, Συμφωνώ στη μεγάλη ιδέα που έχουμε και έχω και προσωπικά κατηγορηθεί.
Μία μικρή ένσταση προς τα σχεδιαστικά. Ο τρόπος που αναφέρεις δεν έχει δυστυχώς δυνατότητα επιτυχίας στην Ελλάδα -και δη στον ΠΑΟΚ- με την πίεση του άμεσου αποτελέσματος, των ΑΡΔ, των ραδιοφώνων κλπ.
Θα διαφωνήσω εν μέρει πως ενίοτε χρειάζεται να παίρνεις και έμπειρους 30+ ετών που μπορεί να μη σου δώσουν κάτι οικονομικά ως μεταγραφή, αλλά θα εξασφαλίσουν την ταχεία αγωνιστική σου βελτίωση. Πχ σε εμάς παλιότερα οι Γκαρσία, Ίβιτς, Κοντρέρας, χαρακτηριστικό παράδειγμα σε γαύρο ο Τσόρι και κάτι τέτοιο θεωρώ θα ήταν κιο Ματέους που κατέληξε Κίνα.
Σαφώς όμως πρέπει οι αγορές να κινούνται βάσει και του άξονα δυνατότητας μεταπώλησης και πως η ομάδα οφείλει να το βάλει στα υπόψιν για το ποιος παίζει κια ποιος ανανεώνει πχ. πιστεύεις στο Γιαννούλη ή στον Κουλούρη ή στον Χαρίση (τυχαία ονόματα) ; δώσε κάποια βαρυά παιχνίδια.

Να γράφεις συχνότερα
1) Ευχαριστω Τολη, ο Σορλεν ανταγωνιζεται τον Ελληνοτσεχο χαφ του Νικ μου για την θεση του κορυφαιου χαφ που περασε απο τον ΠΑΟΚ τα χρονια που παρακολουθω ποδοσφιαρο. :mrgreen:
2) Ελπιζω πραγματικα ο Λουκας να δειξει πραγματα στην Αρσεναλ. Καταλαβαινεις τι εννοω...
3) Δυστυχως συμφωνω απολυτα με το αρρωστημενο κλιμα της Ελλαδας και την πιεση για αποτελεσματα, αλλα ειτε το αλλαζεις εμπρακτα με μια λογικη "εγω κανω αυτο, οσοι δεν θελετε φυγετε" ειτε αποφευγεις τα μεγαλα λογια τυπου "θα κανω τον ΠΑΟΚ ομαδα επιπεδου Τοπ20". Οσο για το θεμα των εμπειρων, συμφωνα απολυτα οτι χρειαζεσαι και μερικους παικτες που θα καθοδηγουν τους νεαρους και που θα παιρνουν την ομαδα στις πλατες τους. Θα θελα πχ τον Κανιας στην ομαδα ή τον Βαρελα (αν ειναι τοσο καλος οσο λεγεται), αλλα δεν θα θελα εντεκα Κανιας στην 11αδα. Καμια μικρη (για τα ευρωπαϊκα δεδομενα ειμαστε μια μικρομεσαια ομαδα) δεν πετυχε μονο με εμπειρους διοτι κανενας ποιοτικος εμπειρος δεν δεχεται να υποβαθμιστει τοσο.
nasos66 έγραψε: Ωραια η αποψη σου και λογικη αλλα διαφωνω.Ειναι σαν την αποψη που ειχαν,και ισως ακομα εχουν, πολλοι,οτι η Ε.Ο δεν θα πεσει ποτε,και ότι και να κανουμε, δεν θα γινει τιποτα.Και επειδή θεωρω πολύ πιο δυσκολο αυτό που εγινε κ γινεται με την Ε.Ο, από το να φτιαξουμε ομαδα με τον Σαββιδη, γιαυτο και πιστευω ότι η αποψη που εχεις
είναι σα να βλεπει καποιος το ποτηρι μισοαδειο.
πχ.
Στο α σκελος λες.
Ολα αυτα λιγη σημασια εχουν βεβαια αν οι παικτες δεν ταιριαζουν σ'αυτο που θελει να παιξει η ομαδα.
Εγω πχ πιστευω ότι οι παιχτες θα ταιριαζουν αφου εχει γινει προεργασια πριν τους παρουμε, και εσυ το ξεκινάς με ότι δεν θα ταιριαζουν.
Στο β σκελος λες.
α)Τα εσοδα απο πωλησεις ηταν πιο πολλα απο ποτε, ενω τα εξοδα ελαχιστα.
Τι βαζεις στα εξοδα?Και από που ξεκινάς να μετρας?Απο τα 72 του Ιβαν η από φετος?
β) Ας ελπισουμε οτι ολοι εχουν βαλει μυαλο.
Αυτό ισχυει για ολους μας,και από ότι δειχνει καλα το παμε.Σαν ΠΑΟΚ.
Στο γ σκελος λες.
Νομιζω, λοιπον, οτι η μονη ενδεδειγμενη κινηση για τον ΠΑΟΚ ειναι να απλωσει ενα δικτυο σκαουτινγκ στις φτωχοτερες χωρες της ανατολικης Ευρώπης.
Εδώ διαφωνω 100%, αφου αυτό για μενα, είναι μονο ένα από αυτά που πρεπει να κανει η παε,και όχι το μονο.

Στο poll εγω θα βαλω 105 για τη θεση της παε απέναντι στην Ε.Ο, και 7 προ 8 στα αλλα,αφου όλα γινονται μεχρι τωρα με βαση το σεναριο της Ε.Οργανωσης.
Δεν ειμαι τοσο βεβαιος οτι διαφωνουμε Νασο.
Στο πρωτο σκελος δεν ξεκιναω με την παραδοχη οτι δεν ταιριαζουν οι παικτες, απλα δινω παραδειγματα οπου δεν θα ταιριαζαν. Για να μαι ειλικρινης, δεν εχω ιδεα αν ταιριαζουν ή οχι διοτι αυτο θα το καταλαβουμε αρχες 2017 που θα χουμε μια πιο πληρη εικονα της ομαδας.
Στο δευτερο σκελος δεν εννοω οτι ο Σαββιδης δεν εριξε λεφτα, οντως εριξε. Αλλα φετος, το μπατζετ που αφορα το αγωνιστικο σκελος δειχνει τρελο πλεονασμα για τα δεδομενα μας. Δεν ειμαι υπερ των χρεων, ουτε υπερ της λογικης του "στραγγιξε τον ιδιοκτητη" γιατι ολα αυτα ειναι κοντοφθαλμα. Απλα πιστευω οτι φετος εχουμε την ευκαιρια και την δυνατοτητα να επενδυσουμε ενα καλο ποσο κι ειναι κριμα αν δεν γινει πχ τον Ιανουαριο αυτο.
Τελος, στο τριτο σκελος παλι δεν διαφωνουμε και τοσο. Εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το πιο εφικτο που μπορει να κανει η ΠΑΕ, αν θεωρεις οτι μπορει να κανει κι αλλα τοτε γιατι οχι? Απλα ειναι καλο να ξεχασουμε αγορες οπως η Λατινικη Αμερικη ή η Δυτικη/Κεντρικη Ευρωπη διοτι εκει παιζουν ομαδες τις οποιες δεν μπορουμε να κοντραρουμε σε χρημα ή κυρος. Το Μαγκρεμπ πχ ειναι μια καλη αγορα οπου παιζει σοβαρη μπαλα μονο η Γαλλια και βγαζουν κατα καιρους παικτες που μπορουν να σταθουν σε υψηλο επιπεδο, η Αιγυπτος επισης. Το σημαντικο ειναι αυτοι οι παικτες να σε βλεπουν ως μια ευκαιρια να αναβαθμιστουν κι οχι ως μια προσωρινη επιλογη οπως πχ ο Νατχο ή ο Λουκας, οσο κι αν θεωρω αυτες τις δυο μεταγγραφες τις καλυτερες που εγιναν επι Σαββιδη.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Προς Ριαν_Καπαγιαννιδης .

Χωρις να θελω να το πλατιασω,θα πω τη δικη μου θεση,στο τοπικ των μεταγραφων.

Μετα τη φετινη μεταγραφικη περιοδο,και από αυτά που ειδα,θα είμαι 110% με τους παιχτες,και ας μην τους ξερω, και με την παε,μεχρι αποδείξεως του εναντιων.Και με ένα διάστημα περιοδου χαριτος, οποτε χρειαστεί, για ολους τους.
Σε σημεια, μπορει να εχω άλλη αποψη,αλλα στη μεγαλη εικονα, είμαι μαζι τους 100%.

Στα του μπατζετ, προσωπικα δεν βλεπω να περισευη τιποτα,αλλα δεν σκεφτομε καν,τι, πως, και γιατι, κανει ο Σαββιδης. Καπου βαζω ένα οριο στον εαυτο μου.

Τωρα στο αγορες-πωλησεις,ταλεντα-εμπειροι κτλ,ευρωπη-λ.αμερικη.....,μπορουμε να πουμε πολλα,αλλα για μενα φετος χωρις εμπειρους, όπως Ματος,Κανιας,Βαρελα δεν πας πουθενα.Και σε αυτην τη μεγαλη εικονα τα βλεπω καλα τα πραγματα όμως.
Ελπιζω καπως να σε καλυψα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αδερφέ Ριάν από τον τρόπο που γράφεις, να υποθέσω πως δεν ζεις Ελλάδα.

βασικά συμφωνούμε σε όλα για το πως θα πρέπει να λειτουργεί ένα κλαμπ σαν τον ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη αγορά που απευθύνεται και μεγέθη, για να ανεβαίνει σκαλί-σκαλί. Θα προσέθετα, παίρνεις αν θέλεις να επενδυσεις και σε στυλ ποδοσφαίρου και στις Ακαδημίες σου έναν Ολλανδό ή Γερμανό ψυχάκια προπονητή σαν τον Βαν Χάαλ με κλειστό συμβόλαιο για 3-5 χρόνια, και μετά δε σε πιάνει κανένας.

Κεφάλαιο Ολιβιέ Σορλέν: Δυστυχώς από τους πιο παρεξηγημένους παίχτες του ΠΑΟΚ. Τι του είχαν σούρει περί αργοκουρούπας, αμυντικογενούς κλπ.. δε λέγεται. Πως γινόταν όμως στα περισσότερα από κάποια μεγάλα γκολ την περίοδο που αγωνιζόταν να είναι βασικός κρίκος μέσα στη φάση έχρηζε μεταφυσικής ερμηνείας.. Απίστευτη τακτική παιδεία.

Κεφάλαιο Λούκας: Όπως και για το Μακ και για κάθε παίχτη που πέρασε από εμάς εύχομαι τα καλύτερα. Για το όσο έπαιζε σε εμάς αν πρόσφερε, αν θα μπορούσε, αν την είχε δει ντίβα και τα έβαζε με τους συμπαίκτες του, μεγάλη κουβέντα για αλλού. Προσωπικά θεωρώ καλώς κάναμε και τον πουλήσαμε και για αυτόν τον πήραμε άλλωστε για να τον μεταπωλήσουμε σε 1-2 χρόνια.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ας κάνω μια μικρη αποτιμηση του ροστερ μας συγκρινοντας το με το περσινο .Να δουμε αν ειμαστε καλυτεροι.Τρια χρόνια τώρα ο ΠΑΟΚ ειχε 4 σοβαρα προβλήματα :

1) Κακή αναπτυξη απο πισω και ειδικα στην πρώτη πασα, με αχιλλειο πτερνα τον Βιτορ, λιγη πιεση πανω σε αυτον τον παίκτη και ολα πηγαινανε κατ ευχην και στην χειροτερη ομάδα του πρωταθληματος ,αν δε, ειχε και καλο κέντρο η ομάδα αυτη και πιεζε και τους χαφ μας ,πανηγύρι.

Θεωρητικά φέτος λυθηκε οι Βαρέλα,Κρεσπο ειναι πολυ καλυτεροι στην πρωτη πασα που θα κάνουν ειτε ειναι κοντινη ειτε μακρινη μπαλια αν χρειαστει ή κουβαλημα μπαλας ,αυτη την πρωτη πάσα θα την υποδεχεται πια ο Κανιας ,μεγαλη διαφορα,και αν λείπει ο Κανιας μπαμπα? ,ο Τσιμιροτ και Σακοφ ,ο Τσιμιροτ πολυ καλος χειριστης μπαλας ,χωρις τραυματισμο πια ,πιο εμπειρος απο περσι θα μπορει να καλυψει το κενο του Κανια με την βοηθεια του Σακοφ που ειναι πολυ εγκεφαλικος παίκτης παιζει πάντα με την μια και σιγουρα.

2) Κακο τρανζισιον.

Το 1 προβλημα εφερνε το 2 , χανοτανε η μπάλα απο την πρωτη κακη πασα ,αφηνε την ομάδα ξεκρεμαστη ,αργοι παικτες σε κεντρο και αμυνα ,ετρωγες γκολ απο την κάθε πετεινιτσα.

Κρεσπο,Βαρελα,Ματος,Κανιας,Τσιμιροτ Σακοφ Χαρισης ειναι πολυ πιο γρηγοροι απο οτι ειχες τα προηγουμενα χρόνια. Προσθεστε και Μπισεβαρ Καμπος καλύτεροι χειριστές μπάλας .

3)Καμια απειλη απο στημενες φάσεις.

Η δουλεια του Ιβιτς στις στημενες φασεις ήδη εχει φανει .

4) Δεν υπηρχε ο παικτης να ανοιξει κλειστες αμυνες.

Αυτο φαινεται οτι θα λυθει φετος μέσα απο τον συνδυασμο των χαρακτηριστικών των παικτων και απο τακτικη. Δηλαδη μεσα απο την ομάδα. Μπισεβαρ,Σακοφ Τσιμιροτ Κανιας ειναι πολυ καλη στο passing game , Μπισεβαρ Σακοφ εχουν την καθετη οπου μπορουν να την εκμεταλευτουν τα γρηγορα ακρα που έχουμε .Ακομα και ο Λεοβατς με 4 πισω ηδη εχει αρχισει και αποδιδει ,ντουμπλαρει σωστα και συνεργαζεται καλυτερα με τον Ροντριγκεζ ,Ματος και Καμπος απο την πρωτη στιγμη εχουν δεσει. Καμπος και Ροντριγκεζ ισως ειναι το καλυτερο διδυμο ακραιων ,εχουν το 1 vs 1 με οποιο τροπο θέλουν ,ταχυτητα, ταχυτητα με την μπαλα ,τριπλα επιτοπια.

Ο Ιβιτς φαινεται οτι προτιμαει να δινει την μπαλα στην αντιπαλη ομάδα ,να πρεσαρει αναλογα το επιπεδο της ομαδας που εχει απεναντη του ,κακη ομάδα θα πρεσσαρει στα 2/3 ,καλη ομάδα στο μισο γηπεδο ,ωστε να αφηνει κενους χώρους για να τους εκμεταλευονται τα γρηγορα ακρα αλλα και τα σεντερ φορ που εχουμε.

Παραμένει ενα αρνητικο ? πρέπει να αποδειχτει ,αν εχουμε σεντερ φορ που θα μπορει να υποδειχτει την μπαλα να την κρατησει ,να την σπασει ,να βοηθησει στην καλη αναπτυξη ωστε να δημιουργουνται καλυτερες ευκαιρίες .

Εγω αντιθετα με την πλειοψηφια βλέπω οτι Αθανασιαδης εχει βελτιωθει πολυ μπορει να κανει αυτη την δουλεια ,και θα μπορει να την κανει καλυτερα φετος γιατι εχει καλυτερους συμπαικτες. ο Περρειρα εχει καλυτερη τεχνικη ισως μπορει να κανει και μια ατομικη ενεργεια παραπανω.

Φετος θα δεχομαστε λιγοτερες φάσεις και θα ειμαστε περισσοτερο αποτελεσματικοι ,ακομα και με τον Αγιαξ οι φασεις εκείνες γινανε ας μην μπηκαν τα γκολ ,ο ΠΑΟΚ ειχε πιο ουσιαστικές ευκαιριες απο τον Αγιαξ ,ακομα και απο την Ροστοφ κατα τους Αγιαξ.

Καλη χρονια να εχουμε ,τον Μαη θα ειμαστε καλά.

Υ.Γ Το σεντερ φορ που ονειρευομαστε δεν εχει βγει ακόμα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το περιεργο ειναι οτι αυτοι οι 3 ειχαν ακουστει για τον ΠΑΟΚ (περυσι αν δεν κανω λαθος) και ειναι ελευθεροι τωρα
http://www.transfermarkt.com/juan-varga ... eler/30584
http://www.transfermarkt.com/zakaria-la ... ler/123349
http://www.transfermarkt.com/roland-lam ... eler/35035

O Βαργκας στην Μπετις επαιξε αριστερο μπακ, ηταν συχνα τραυματιας και κοντευει 33 πλεον οποτε δεν αξιζει τοσο.
Ο Lamah δεν φαινεται κατι ιδιαιτερο. Αλλα ο Labyad που ειναι ακομα 23 θα ηταν καλη περιπτωση. Δεν πιστευω βεβαια οτι θα γινει καποια κινηση. Νομιζω οτι η φαση με τις τηλεοπτικες αδειες μας εκαψε λιγο. Αν ο Ιβαν δεν ηταν εκει θα ειχε ερθει παιχτης πιστευω.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

nasos66 έγραψε:Προς Ριαν_Καπαγιαννιδης .

Χωρις να θελω να το πλατιασω,θα πω τη δικη μου θεση,στο τοπικ των μεταγραφων.

Μετα τη φετινη μεταγραφικη περιοδο,και από αυτά που ειδα,θα είμαι 110% με τους παιχτες,και ας μην τους ξερω, και με την παε,μεχρι αποδείξεως του εναντιων.Και με ένα διάστημα περιοδου χαριτος, οποτε χρειαστεί, για ολους τους.
Σε σημεια, μπορει να εχω άλλη αποψη,αλλα στη μεγαλη εικονα, είμαι μαζι τους 100%.

Στα του μπατζετ, προσωπικα δεν βλεπω να περισευη τιποτα,αλλα δεν σκεφτομε καν,τι, πως, και γιατι, κανει ο Σαββιδης. Καπου βαζω ένα οριο στον εαυτο μου.

Τωρα στο αγορες-πωλησεις,ταλεντα-εμπειροι κτλ,ευρωπη-λ.αμερικη.....,μπορουμε να πουμε πολλα,αλλα για μενα φετος χωρις εμπειρους, όπως Ματος,Κανιας,Βαρελα δεν πας πουθενα.Και σε αυτην τη μεγαλη εικονα τα βλεπω καλα τα πραγματα όμως.
Ελπιζω καπως να σε καλυψα.
Παντα πρεπει να υπαρχει μια περιοδος χαριτος και οσο βλεπουμε βελτιωση αυτη η περιοδος πρεπει να επεκτεινεται. Κατα τ'αλλα ναι, με καλυψες. :)
tolis01 έγραψε:Αδερφέ Ριάν από τον τρόπο που γράφεις, να υποθέσω πως δεν ζεις Ελλάδα.

βασικά συμφωνούμε σε όλα για το πως θα πρέπει να λειτουργεί ένα κλαμπ σαν τον ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη αγορά που απευθύνεται και μεγέθη, για να ανεβαίνει σκαλί-σκαλί. Θα προσέθετα, παίρνεις αν θέλεις να επενδυσεις και σε στυλ ποδοσφαίρου και στις Ακαδημίες σου έναν Ολλανδό ή Γερμανό ψυχάκια προπονητή σαν τον Βαν Χάαλ με κλειστό συμβόλαιο για 3-5 χρόνια, και μετά δε σε πιάνει κανένας.

Κεφάλαιο Ολιβιέ Σορλέν: Δυστυχώς από τους πιο παρεξηγημένους παίχτες του ΠΑΟΚ. Τι του είχαν σούρει περί αργοκουρούπας, αμυντικογενούς κλπ.. δε λέγεται. Πως γινόταν όμως στα περισσότερα από κάποια μεγάλα γκολ την περίοδο που αγωνιζόταν να είναι βασικός κρίκος μέσα στη φάση έχρηζε μεταφυσικής ερμηνείας.. Απίστευτη τακτική παιδεία.

Κεφάλαιο Λούκας: Όπως και για το Μακ και για κάθε παίχτη που πέρασε από εμάς εύχομαι τα καλύτερα. Για το όσο έπαιζε σε εμάς αν πρόσφερε, αν θα μπορούσε, αν την είχε δει ντίβα και τα έβαζε με τους συμπαίκτες του, μεγάλη κουβέντα για αλλού. Προσωπικά θεωρώ καλώς κάναμε και τον πουλήσαμε και για αυτόν τον πήραμε άλλωστε για να τον μεταπωλήσουμε σε 1-2 χρόνια.
Οντως ζω στο εξωτερικο, αλλα εδω και λιγο καιρο. Κατα τ'αλλα φιλε τι να πω, το ιδανικο μοντελο για μενα θα ηταν να παμε να σκασουμε καποια λεφτα σε εναν Ολλανδο προπονητη μεγαλης ηλικιας τυπου Αντβοκαατ κλπ και να του πουμε φερε μας τον καλυτερο διαθεσιμο U20 προπονητη με τον οποιο να συμφωνειτε στην φιλοδοξια. Κατσε 2 χρονια εσυ, ο αλλος 2 χρονια στους νεους και πανω στην διετια αναλαμβανει το ποστο σου. Ταϊζεις την U20 με παικτες που μαζευεις καιρο και ανεβαινουν με τον προπονητη τους στην πρωτη ομαδα. Ετσι κανεις ροστερ με συνοχη, τακτικη παιδεια κι ετσι παιρνεις το 100% απο τους παικτες σου. Η ομαδα πρεπει να εχει μια φιλοσοφια την οποια να ξερουν ολοι και να ειναι ανεξαρτητη απο τα προσωπα που καλουνται να την φερουν εις περας. Τοτε κανεις και μακροπροθεσμα πλανα γιατι ξερεις οτι προπονητες και τεχνικοι διευθυντες κλπ κλπ δεν θα παρεκκλινουν.
Για Σορλεν μαλωνα τοτε. Αργο τον ελεγαν. Οτι δεν πασαρει καθετα ελεγαν. Οτι δεν προσφερει ελεγαν. Η απαντηση μου ηταν μια: Πιαστε ολες του τις ενεργειες, μια προς μια και πειτε μου αν υπηρχε καλυτερη επιλογη και δεν την εκανε. Παικτης με 10 σεζον βασικος σε ομαδα θεσης 6-11 στο Σαμπιονα ειναι πολυτελεια για την Ελλαδα, ακομα απορω πως τον πεισαμε κι ηρθε... Μεχρι και στα 35 του βασικος επαιζε στην Γαλλια.
Ο δε Λουκας ηταν πανω-κατω οπως τον περιγραφεις. Δεν γουσταρε και πολυ, αλλα εισεπραξε και πολλη γκρινια. Κι αυτο γιατι ο μεσος παοκτσης ακομα πιστευει οτι ο ποδοσφαιριστης ειναι ενα νταμαρι που ματωνουν τα γονατα του και τρεχει και κλωτσαει. Επεσε και την δευτερη σεζον σε προπονητη για τον οποια δεν θελω να εκφραστω δημοσια για να μη φαω μπαν 5 ωρες αφοτου γραφτηκα και τελος. Καλα καναμε και τον πουλησαμε, απλα σκεψου να τον ειχαμε και στα ωπα ωπα και να λεγαμε οτι αξιζει 30Μ οπως κανει ο ΟΣΦΠ για τους δικους του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με διαφορα η καλυτερη περιπτωση ειναι ο http://www.transfermarkt.gr/modibo-maig ... eler/46831 και ως προσπαθεια επανακαμψης στην καριερα του ο http://www.transfermarkt.gr/ishak-belfo ... ler/111039 .Ο Μιχελς μου εχει δωσει την εντυπωση πως εστω και με μικρες πιθανοτητες θα το ψαξει καθως εκτιμα την αγορα των ελευθερων.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε ποδοσφαιριστη που δεν εχει κανει προετοιμασια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουν κανει και οι 2 bane.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

obanebane έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε ποδοσφαιριστη που δεν εχει κανει προετοιμασια.
Σωστο.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του ο συγκεκριμένος παίκτης παρότι έμεινε ελεύθερος προχθες
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ανεβηκε η λιστα της Ουεφα στο site της ΠΑΕ. Δεν το κοβω να παιρνουμε παιχτη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει η δυνατοτητα 1ας αλλαγης?
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

o ishak belfodil περναει ιατρικα στην στανταρ λιεγης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”