paoktzis έγραψε:4μυρια τον πουλαει βασει αρθρου που διαβασα πριν λιγο στην ουρανια αλλα τον δινει και πιο φθηνα πιστευω μιας και θελει να τον ξεφορτωθει και το συμβολαιο του λυγει το καλοκαιριΔημητρης17 έγραψε:Πλακάρα θα εκανε, οχι πλακιτσα!!! Τον προτιμω απ οποιονδηποτε αλλον. Ειναι ο πιο αγαπημενος μου απο τους "φθηνους" σεντερ φορ και η "καψουρα" μου απο τοτε που τον ειχα πρωτοδει στην Αντερλεχτ!! Αφου ομως το σχετικα συντηρητικο Τρανσφερ τον δινει 7 εκατομμυρια, με ποσα νομιζεις οτι μπορουμε να σπασουμε συμβολαιο και να τον φερουμε;;; Αν γινοταν αυτο το θαυμα... Τι να πω, ας μην "φτιαχνομαι" καλυτερα...paoktzis έγραψε:παντος εχει πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι ο ντιεμερσι μποκανι δεν υπολογιζεται απο την διναμο μιας και στα 4 ματς του πρωταθληματος ηταν σε ολα εκτος αποστολης και ψαχνει ομαδα να φυγει. τον θεωρω απιστευτο πολυβολο που θα εκανε πλακα στην ελλαδα
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Δημητρης17
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
- Δημητρης17
- paokovios1974
Πόρκυ λέγε μποκανι η γκαστον
Σώσε το φορουμ δωσε μας τα φώτα σου
Σώσε το φορουμ δωσε μας τα φώτα σου
paoktzis έγραψε:και μολις ειδα οτι η ομαδα του επαιζε ξημερωματα και παροτι ειναι το βασικο τους κανονι τον ειχε εκτος αποστολης ζωρις να ειναι τραυματιας
Απο κει που το τοπικ πήγαινε με ρυθμό χελώνας 10 σελίδες άνα μερα και 5 μέλη θα το πας στο θεό παλι 250 μέλη σε σύνδεση 50 σελίδες για πλακα τη μερα
στο μετροπολις και το ειπεpaokovios1974 έγραψε:Που βγηκε ο Ζαιρης?
δεν ξερω παντος δεν νομιζω να ειναι τυχαιο το γεγονος οτι σε τοσο κρισιμο ματς για το μοντεβιδεο εμεινε εκτος αποστολης το βασικο κανονι της ομαδας
Ψηνομαι κ δεν ψηνομαι για τον γκα στον δεν ξερώ
- paokovios1974
Εγω βαζω 11 γιουρο οτι δεν ειναι ο Γκαστον 
Ελα βαλτε κάνα gifακι με καμια πυρηνική
αλλα ρε παιδια αν εισασταν ιβαν θα δινατε 3.000.000 για παιχτη που δεν εχει παιξει ποτε ευρωπη
nothu έγραψε:Ελα βαλτε κάνα gifακι με καμια πυρηνική
MANIAKOS έγραψε:Πυρηνική απο τα λιντλ

Ευσεβής ποθος για κατι καλυτερο ή απλα δν εμπιστεύεσαι ζαιρη?paokovios1974 έγραψε:Εγω βαζω 11 γιουρο οτι δεν ειναι ο Γκαστον
Υ.Γ. 3 μύρια φαίνονται πολλα οντως, για 1.5-2 τον ειχα αυτον..
βρε κι εγω θα τα εβαζα αλλα πολυ σιγουρος ηταν ο ζαιρης και ποτε του δεν εριξε παππα παντα οτι ελεγε ηταν σιγουρος και το ελεγεpaokovios1974 έγραψε:Εγω βαζω 11 γιουρο οτι δεν ειναι ο Γκαστον