Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Kostomanolis »

goran 64 έγραψε:@pgetsos, @Dimg4 και όσοι άλλοι αναρωτιέστε, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το post μου σ αυτό το topic, στην σελίδα 301 και κάποια ακόμα στο topic "Lubos Michel", σελίδες 54, 55 και 56 μήπως λυθούν οι απορίες σας!

Αν και με κάνετε ορισμένοι (όχι απαραίτητα οι δύο που απαντώ εδώ) να κολαστώ, θα τολμήσω και θα το πω...
Αρκετοί με κάνετε ώρες ώρες να αισθάνομαι σαν τον Κύριο (ήμαρτον Κύριε, μόλις αμάρτησα), εκεί που μαζευόταν γύρω του τα πλήθη και ενώ εκείνος δίδασκε ήσυχα και ειρηνικά το "αγαπάτε αλλήλους", άρχιζαν από κάτω τις ερωτήσεις "Κύριε γιατί εκείνο? Κύριε γιατί το άλλο, το 'δείξιο' και το 'πείξιο'?", για θέματα στα οποία είχε ήδη αναφερθεί προηγουμένως, αλλά εκείνοι δεν είχαν τυχόν ακούσει ή και δεν είχαν καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε...

Όσο για τον Ιβάν, στην σελίδα 238 του παρόντος topic στις 18 Οκτωβρίου 2016, υπάρχει post μου με τις ευχές μου για την ανάληψη των καθηκόντων του σαν Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ.!!!! Αν θέλετε του ρίχνετε μια ματιά...

Υ.Γ. Πέτρο, όσο για την παράθεση των παλαιών posts, την έκανα γιατί λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα υπάρχει ερώτηση του @ksenitemenos4 προς εμένα, "σε ποια γλώσσα είπε ο Ιβάν το δεν ξαναπατάω στην Τούμπα"...
goran 64 έγραψε::D

"Ουδείς προφήτης στον τόπο του..." άλλωστε... ;)
Συγνωμη που θα το πω, αλλα πραγματικα εχεις ξεφυγει...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

λίγο εγωισμό να έχεις, πας και σκας φράγκα και φέρνεις μεγάλο παίχτη για μπροστά

αυτά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άστο καλύτερα Ντάνι...Μπορεί να μας προκύψει κάνας Μπερμπάτοφ πάλι & να ζήσουμε το απευκταίο ντεζαβού...

Ιβάν, ακόμα και χθες μέσα σε ένα γήπεδο-λίμνη, η ομάδα έδειξε ότι με ουσιαστική ενίσχυση 2-3 στοχευμένων απ τους Βλάντο και Μίχελ παιχτών, με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται γιατί μας λείπουν, θα γ@μάει και θα δέρνει παΝΤΟΥ!!!

Στήριξε προπονητή και Τεχνικό Διευθυντή, στήριξε την ομάδα μας και την οικονομική σου επένδυση ΑΜΕΣΑ-ΤΩΡΑ!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Άστο καλύτερα Ντάνι...Μπορεί να μας προκύψει κάνας Μπερμπάτοφ πάλι & να ζήσουμε το απευκταίο ντεζαβού...

Ιβάν, ακόμα και χθες μέσα σε ένα γήπεδο-λίμνη, η ομάδα έδειξε ότι με ουσιαστική ενίσχυση 2-3 στοχευμένων απ τους Βλάντο και Μίχελ παιχτών, με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται γιατί μας λείπουν, θα γ@μάει και θα δέρνει παΝΤΟΥ!!!

Στήριξε προπονητή και Τεχνικό Διευθυντή, στήριξε την ομάδα μας και την οικονομική σου επένδυση ΑΜΕΣΑ-ΤΩΡΑ!!
Ναι στον σημερινο ΠΑΟΚ σε χαλουσε ο Μπερμπατοφ κορυφη να εκτελει. Με διαχειριση Ιβιτς
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προς το παρόν εκτελεί τρυγόνια και μπεκάτσες στο κυνήγι Ντιμ...Γι αυτό ας τον καλύτερα στην ησυχία του... ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για περσι λεω, οχι φετος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο "σημερινός Π.Α.Ο.Κ." που έγραψες δεν ήταν πέρυσι, φέτος είναι... :)
Όσο για την διαχείριση του Βλάντο, δες αυτήν του Περέιρα φέτος και θα νιώσεις τον περσινό Τούντορ... ;)
Όλα τα ονόματα κάτω απ τον Π.Α.Ο.Κ.!!!! Η ομάδα μας πάνω απ όλα κι απ όλους... :shock:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τι πηγα και θυμηθηκα τωρα.

[«Εννοείται πως στόχος μου είναι και πάντα θα είναι η φθηνότερη και παράλληλα ποιοτικότερη λύση. Όμως είναι δύσκολο στην περίπτωση των νεαρών παικτών, οι οποίοι ήδη παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούν στην χώρα τους, να τους φέρεις δωρεάν. Όμως εγώ προτιμώ, και αυτό εξήγησα στον κ. Σαββίδη, αυτές τις περιπτώσεις παικτών να τις βλέπω με την προοπτική της επένδυσης. Δεν θέλω να έρχονται οι παίκτες και να παίζουν για εκατό χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θέλω να έρχονται να μας βοηθούν για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να τους βλέπω να παίζουν σε πρωταθλήματα μεγαλύτερων χωρών. Με αυτόν τον τρόπο θα μας φέρουν χρήματα, τα οποία χρήματα, εμείς θα ξανά επενδύσουμε για να αγοράσουμε παίκτες. Δεν νομίζω πως είναι ξόδεμα χρημάτων αλλά μια επένδυση. Νομίζω ότι κάναμε κάποια καλά πράγματα, κάποια όχι και τόσο καλά. Δεν το βλέπω με την έννοια του κερδίζω χρήματα αλλά με την έννοια του επανακτώ χρήματα».*]

Δογμα Φρανκ Αρνεσεν.
Τσιμιροτ κρατα γερα.Για φετος τουλαχιστον.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Ο "σημερινός Π.Α.Ο.Κ." που έγραψες δεν ήταν πέρυσι, φέτος είναι... :)
Όσο για την διαχείριση του Βλάντο, δες αυτήν του Περέιρα φέτος και θα νιώσεις τον περσινό Τούντορ... ;)
Όλα τα ονόματα κάτω απ τον Π.Α.Ο.Κ.!!!! Η ομάδα μας πάνω απ όλα κι απ όλους... :shock:
Μονο που ο τουντορ αχρηστεψε ολη την ομαδα και την σακατεψε με την διαχειριση
Άβαταρ μέλους
goran 64

Του λόγου μου να δεις όμως τι πήγα και θυμήθηκα PAOKovie...
ABOLEYTOI έγραψε:Το διάβασα όλο. Όλοι πρέπει να το διαβάσουν. Και όχι μόνο για τώρα, το κείμενο αυτό είναι μοναδικό στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά, η κεφαλή του συλλόγου λέει τόσα πολλά και τόσο σημαντικά πράγματα, όχι μόνο για το τι παίζει μέσα στις 4 γραμμές, αλλά για τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

Σταχυολογόντας:

"πολλές φορές κατηγορούμε ανθρώπους ότι δεν σέβονται και δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ΠΑΟΚ και το κάνουμε εμείς όχι αντικειμενικά, χωρίς να τους εξηγήσουμε και να τους δώσουμε να καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ."

"Παραδοσιακά η αρχή του ΠΑΟΚ ήταν «Νίκη ή Θάνατος στην προσπάθεια για νίκη»... Σήμερα, όμως, σας καλώ όλους και σας λέω ότι πρέπει να ζήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα της δημιουργίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για τα ιδεώδη του ΠΑΟΚ."

" Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε με τον κόσμο μας, δείχνοντάς τους ότι είμαστε συνεργάτες και μέλη της οικογένειάς μας. Οι σκεπτικιστές μου πρότειναν 4 χρόνια πριν να χρησιμοποιήσουμε οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους, κατά τη γνώμη τους πιο αποτελεσματικές."

"Μπορούμε να ξεφύγουμε από τα μεταλλικά πλέγματα και άλλα παρόμοια μέτρα και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την ασφάλεια της θύρας. Κι εγώ θα ήθελα οι υπεύθυνοι για αυτόν τον τομέα, να μου ετοιμάσουν τις σκέψεις τους. Αυτό που έχουμε τώρα στη θύρα 4 εξευτελίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια."

"Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ. Είναι από τις πιο βαριές αρρώστιες, αλλά εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Την αθλητική επιτυχία του συλλόγου την συνδέουμε άμεσα με την επιτυχία σε αυτόν τον τομέα."

"Ο ΠΑΟΚ έχοντας μια ιστορία 90 ετών δεν μπόρεσε να αποκτήσει αυτή τη μεθοδολογία της ωρίμανσης και της ανάπτυξης ενός θεσμού συνεργατών που προέρχονται από τα σπλάχνα."

"Εμείς όταν βλέπουμε επιτυχία είμαστε σαν μεθυσμένοι στο τιμόνι. Μας φαίνονται όλα ωραία και τελικά έχουμε ατύχημα! Και λέμε «Δόξα τω Θεώ που μείναμε ζωντανοί»!"

"Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος."

"Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ σαν οπαδός και ακόμα αφότου έγινα βασικός μέτοχος του ΠΑΟΚ παραμένω οπαδός και αυτό δεν είναι σωστό. Είναι ένα λάθος που αντιλαμβάνομαι."

" Πολύ καιρό σκεφτόμουν και ανέλυα, με ποια λέξη θα μπορούσα να χαρακτηρίσω όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα, στο σύστημα... Φοβούνται! Φοβούνται τον ΠΑΟΚ, αναμφισβήτητα φοβούνται και μένα και έχασαν την άνεσή τους για το λόγο αυτό."

"Μερικές φορές μου λένε στην Αθήνα ότι και ο ΠΑΟΚ και εγώ αξίζουμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Εγώ τους λέω να το αφήσουν αυτό, να το κρατήσουν για τον εαυτό τους, εμείς δεν θέλουμε τα υπολείμματα όσων δεν έχουν φάει"

και το κερασάκι
"Ο ΠΑΟΚ έχει μια κατηγορία που θα την χαρακτήριζα ουσιωδών και θεμελιωδών φιλάθλων, είναι αυτοί οι οποίοι μεγάλωσαν στην Τούμπα. Υπάρχει και μια δεύτερη κατηγορία η οποία ονομάζεται «όλοι οι υπόλοιποι». Εγώ λοιπόν ήρθα από την δεύτερη κατηγορία διεκδικώντας την δική μου σημασία μέσα στην Τούμπα και ίσως έτσι προκλήθηκαν στην αρχή ερωτηματικά"
Μάλλον γι αυτό δεν μας έκανε ο Frank Arnesen PAOKovie μου...

Ο Paul όμως έχει ακόμα τα δικαιώματα κάποιων παιχτών μας (όπως και πολλών του πουστόγ@υρου όμως), απ τους οποίους (τυχαίο) ο Βλάντο δεν θέλει τουλάχιστον τους μισούς...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ο "σημερινός Π.Α.Ο.Κ." που έγραψες δεν ήταν πέρυσι, φέτος είναι... :)
Μονο που ο τουντορ αχρηστεψε ολη την ομαδα και την σακατεψε με την διαχειριση
Ρώτα καλύτερα ποιος την αχρήστεψε, αυτόν που μετά την φυγή του Κροάτη και το άνετο 0-3 στο Αγρίνιο, βγήκε και δήλωσε περιχαρής ότι: " Ήταν πολλοί οι 12 αγώνες δίχως νίκη και έπρεπε επιτέλους να αντιδράσουμε"!!!! :twisted:

Μην τον ψάχνεις όμως μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. πλέον...Πήρε τον λομπού που του άξιζε...Ριχ του τα στο instagram! ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο για αγγελο στη διοικηςη η ΚΤ τετοιο ακούστηκε οντως η το δα στον ύπνο μου;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άμα είδες και τον Φράγκο πουθενά στον ύπνο σου, τότε μπορεί και να "την άκουσες"... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ιβάν, ξέρεις γιατί σκουζουν όλοι έ;

Αν δεν ξέρεις, διάβαζε ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εδώ μέσα, έχουν ειπωθεί πολλές αλήθειες.. Κι ας είμαστε τρελοί και με χαρτί.

Ο λαός του ΠΑΟΚ, δεν θα ξεχάσει τίποτα, θα έρθει η ώρα για κάποιους. Ήδη σας ξεφωνίζουν παλιαδερφες του 30αρικου

SM-G935F
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

MANIAKOS έγραψε:Αυτο για αγγελο στη διοικηςη η ΚΤ τετοιο ακούστηκε οντως η το δα στον ύπνο μου;
Η βοθροσπορτ έγραψε για συνάντηση και συζή τη η.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”