Του λόγου μου να δεις όμως τι πήγα και θυμήθηκα PAOKovie...
ABOLEYTOI έγραψε:Το διάβασα όλο. Όλοι πρέπει να το διαβάσουν. Και όχι μόνο για τώρα, το κείμενο αυτό είναι μοναδικό στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά, η κεφαλή του συλλόγου λέει τόσα πολλά και τόσο σημαντικά πράγματα, όχι μόνο για το τι παίζει μέσα στις 4 γραμμές, αλλά για τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Σταχυολογόντας:
"πολλές φορές κατηγορούμε ανθρώπους ότι δεν σέβονται και δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ΠΑΟΚ και το κάνουμε εμείς όχι αντικειμενικά, χωρίς να τους εξηγήσουμε και να τους δώσουμε να καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ."
"Παραδοσιακά η αρχή του ΠΑΟΚ ήταν «Νίκη ή Θάνατος στην προσπάθεια για νίκη»... Σήμερα, όμως, σας καλώ όλους και σας λέω ότι πρέπει να ζήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα της δημιουργίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για τα ιδεώδη του ΠΑΟΚ."
" Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε με τον κόσμο μας, δείχνοντάς τους ότι είμαστε συνεργάτες και μέλη της οικογένειάς μας. Οι σκεπτικιστές μου πρότειναν 4 χρόνια πριν να χρησιμοποιήσουμε οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους, κατά τη γνώμη τους πιο αποτελεσματικές."
"Μπορούμε να ξεφύγουμε από τα μεταλλικά πλέγματα και άλλα παρόμοια μέτρα και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την ασφάλεια της θύρας. Κι εγώ θα ήθελα οι υπεύθυνοι για αυτόν τον τομέα, να μου ετοιμάσουν τις σκέψεις τους. Αυτό που έχουμε τώρα στη θύρα 4 εξευτελίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια."
"Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ. Είναι από τις πιο βαριές αρρώστιες, αλλά εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Την αθλητική επιτυχία του συλλόγου την συνδέουμε άμεσα με την επιτυχία σε αυτόν τον τομέα."
"Ο ΠΑΟΚ έχοντας μια ιστορία 90 ετών δεν μπόρεσε να αποκτήσει αυτή τη μεθοδολογία της ωρίμανσης και της ανάπτυξης ενός θεσμού συνεργατών που προέρχονται από τα σπλάχνα."
"Εμείς όταν βλέπουμε επιτυχία είμαστε σαν μεθυσμένοι στο τιμόνι. Μας φαίνονται όλα ωραία και τελικά έχουμε ατύχημα! Και λέμε «Δόξα τω Θεώ που μείναμε ζωντανοί»!"
"Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος."
"Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ σαν οπαδός και ακόμα αφότου έγινα βασικός μέτοχος του ΠΑΟΚ παραμένω οπαδός και αυτό δεν είναι σωστό. Είναι ένα λάθος που αντιλαμβάνομαι."
" Πολύ καιρό σκεφτόμουν και ανέλυα, με ποια λέξη θα μπορούσα να χαρακτηρίσω όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα, στο σύστημα... Φοβούνται! Φοβούνται τον ΠΑΟΚ, αναμφισβήτητα φοβούνται και μένα και έχασαν την άνεσή τους για το λόγο αυτό."
"Μερικές φορές μου λένε στην Αθήνα ότι και ο ΠΑΟΚ και εγώ αξίζουμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Εγώ τους λέω να το αφήσουν αυτό, να το κρατήσουν για τον εαυτό τους, εμείς δεν θέλουμε τα υπολείμματα όσων δεν έχουν φάει"
και το κερασάκι
"Ο ΠΑΟΚ έχει μια κατηγορία που θα την χαρακτήριζα ουσιωδών και θεμελιωδών φιλάθλων, είναι αυτοί οι οποίοι μεγάλωσαν στην Τούμπα. Υπάρχει και μια δεύτερη κατηγορία η οποία ονομάζεται «όλοι οι υπόλοιποι». Εγώ λοιπόν ήρθα από την δεύτερη κατηγορία διεκδικώντας την δική μου σημασία μέσα στην Τούμπα και ίσως έτσι προκλήθηκαν στην αρχή ερωτηματικά"
Μάλλον γι αυτό δεν μας έκανε ο Frank Arnesen PAOKovie μου...
Ο Paul όμως έχει ακόμα τα δικαιώματα κάποιων παιχτών μας (όπως και πολλών του πουστόγ@υρου όμως), απ τους οποίους (τυχαίο) ο Βλάντο δεν θέλει τουλάχιστον τους μισούς...