Να πω κι εγώ για τον χθεσινό αγώνα, μιας και χθες δεν είχα φωνή ούτε να γράψω εδώ μέσα...
Χθες ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε με τα ίδια κάκαλα που κατέβηκε να παίξει στον Μπειραιά στους πρώτους δύο αγώνες! Και τα ίδια που είχε στους αγώνες κυπέλλου και league cup, όχι όμως και για τα 5 sets.. Ψυχάρες και νιώθουν, πολύ δυνατή ομάδα και τους γουστάρουμε!! Έπαιξαν όπως πρέπει & θέλουμε να παίζει ο Π.Α.Ο.Κ., και όχι όπως παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. τελευταία (σχεδόν παντού)...
Ο αγώνας ήταν πολύ ποιοτικός volleyballιστικά, χαρήκαμε volley! Με άρεσε και η κερκίδα που δεν έριξε ψωμιά & μαλακίες μέσα...
Τη Δευτέρα με έδωσε το χέρι γαύρος στη σχολή (ο ίδιος που με είπε ότι στο κύπελλο στη μπάλα "αδικήθηκαν κι αυτοί λίγο") για τη ποσότητα των οπαδών, σήμερα με έδωσε το χέρι άλλος γαύρος για τη νίκη μας... Μεγάλη υπόθεση αυτό!
Τον Fillipov θα τον ήθελα κι εγώ στον Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο παιχτικά, παρ'όλο που Δευτέρα & Τετάρτη τον φλόμωσα στο κωλοδάχτυλο και στα "σσσ" με το δάχτυλο! Μεγάλος "αληταράς" που δεν μάσησε γρι, γυρνούσε και μας κοιτούσε στα μάτια και πριζώναμε όλοι και φωνάζαμε "Τι κοιτάς ρε γα*#@ *&%# της μάνας (κτλ)"... Αν είχα ένα τετ-α-τετ μαζί του, με πιο κρύο αίμα, θα του τα έλεγα..!
Εγώ αν ήμουν γαύρος (ουστ από 'δώ) θα χαιρόμουν να τον έχω στην ομάδα μου.. Και γενικά φάνηκε ομάδα με χαρακτήρα, λίγο μακριά από το γενικότερο προφίλ του γαύρου...
Πολλά μπράβο στον Calma-ζίδη που δικαιώθηκε 100% όταν έλεγε "θα είμαστε έτοιμοι, θέλουμε χρόνο να δέσουμε" κτλ! Ήταν ήδη έτοιμοι και στους αγώνες των άλλων διοργανώσεων με γαύρο, ήμασταν διαβασμένοι, απλώς μας γάμησε η κάργια η τύχη!
Παντακίδη είσαι αρχηγάρα! Κάθε τρεις και λίγο σηκωνόταν και φώναζε στη κερκίδα υψώνοντας τα χέρια! Τέτοιους αρχηγούς θέλουμε στον Π.Α.Ο.Κ....σαν τον Παντακίδη, τον Χαραλαμπίδη, τον Βασιλειάδη...
*αλάκα όλοι Πόντιοι είναι αρχηγοί στον Π.Α.Ο.Κ.;;