Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από alp920 »

μπράβο στην ομάδα,άξια νικήτρια σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα.
Πολύ δύσκολη πρόκριση.
πάμε τελικό τώρα απέναντι στην Σύρο.πάρα πολύ καλή ομάδα,ένα κλικ κάτω από γάβρο,αλλά πάρα πολύ καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό πασαδόρο,έναν πάραπολύ καλό ντοκιτς,αλλά και άλλους καλούς παίχτες,ειδικά ο παπαδόπουλος στον χθεσινό ημιτελικό βοήθησε πολύ.
Το αδύναμο σημείο τους είναι η υποδοχή,όχι ότι είναι χάλια απλά είναι κατώτερη από τους υπόλοιπους 3 του φάιναλ φορ.Εκεί μπορούμε να τους προκαλέσουμε πολλά προβλήματα.
καθοριστικός παράγοντας θα είναι όχι οι κουβανοί,αλλά τα αποθέματα δύναμης του κουρνέτα.
Γενικώς την γουστάρω την Σύρο,ομάδα κόσμημα για το άθλημα,μαζεύει κόσμο στο γήπεδο της,είναι ωραίο να αγωνίζεσαι εκεί.Το νησί ζει και αναπνέει για την ομάδα βόλλευ.
Μην πιστεύει κανένας,ειδικά οι παίχτες μας ότι είμαι φαβορί και θα πάρουμε πρωτάθλημα αέρα.Δεν θα γίνει αυτό.Η σειρά είναι εξαιρετικά δύσκολη.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η αλεξανδρουπολη είναι που γουστάρω εγώ χρόνια τώρα πρωταγωνιστει .....και η Ορεστιάδα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 14 Απρ 2016, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το κάναμε όπως έπρεπε. Δευτέρα να μας τα κάνουν ΝΑΑΑΑ για την μεγάλη ανατροπή που θα κάνουν και την Πέμπτη να σφυρίζουν αδιάφορα (οι γνωστές φυλλάδες και αρδοσάιτ τους), σαν να μη συνέβη τίποτα. Αμερικανιδούλες γκομενίτσες που μεθύσαν, τον έφαγαν μπροστά σε όλο το...κολλέγιο (και γούσταραν), τις έβγαλαν και βίντεο σε γιουζιζ,γιουπορν κτλ κτλ αλλά δεν το λένε για να μην...πέσει το κύρος τους...

όπως έπρεπε δλδ. αυτά είναι. :nairepaok:

Άντε να κάνουμε ομάδα του χρόνου να έχουμε καλύτερη πορεία στο Τσ.Λ. Αν γίνεται φυσικά.

Και το ντελικό 1-3 θα τον πάρουμε στη σειρά, αλλά δεν το λέμε για να μην χαλαρώσουμε γιατί...ΠΑΟΚ είσαι...

:opaokara: :opaokara:

υγ: αλήθεια, το φιλέ τι ύψος έχει... :shock: :shock:

Εικόνα

4αρακι στο Μπασκετ τωρα στα πλευ-οφφ, καπάκι μετα τη κούπα, έστω 3 ματσάκια... μονο στα alley-oop θα τους έχει! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Γιατι και ο Σεπεδα πηδουσε υπεροχα :pano:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

να πουμε οτι ξανα αλλαξε το προγραμμα και πηγε εναλλαξ αφου ακομα δεν συμφωνησαν οι ομαδες για να γινει 2 εκει 2 εδω
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

2.43μ.

Φαντάσου πού φτάνει. Σίγουρα πάνω από τα 3μ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για τον γαβρο και πρωταθλητή το χθεσινό ματς δεν έγινε ακόμη σιγή ιχθύος

Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

potamda έγραψε:
2.43μ.

Φαντάσου πού φτάνει. Σίγουρα πάνω από τα 3μ!

τα εχουν αυτα τα στατιστικα γενικα στο βολλευ

γεννήθηκε στις 13/3/1989 στην Κούβα, έχει ύψος 1.98 και βάρος 77 κιλά. Διακρίνεται για το άλμα του, ένα άλμα που τον βοηθάει να κάνει επίθεση στα 3.59, ενώ μπλοκ στα 3.44
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol έγραψε:Η αλεξανδρουπολη είναι που γουστάρω εγώ χρόνια τώρα πρωταγωνιστει .....και η Ορεστιάδα

Ο Εθνικός Αλεξ/πολης (και αργότερα η Ορεστιάδα) ήταν η τρίτη δύναμη, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πριν από 35 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να πω κι εγώ για τον χθεσινό αγώνα, μιας και χθες δεν είχα φωνή ούτε να γράψω εδώ μέσα... :opaokara:

Χθες ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε με τα ίδια κάκαλα που κατέβηκε να παίξει στον Μπειραιά στους πρώτους δύο αγώνες! Και τα ίδια που είχε στους αγώνες κυπέλλου και league cup, όχι όμως και για τα 5 sets.. Ψυχάρες και νιώθουν, πολύ δυνατή ομάδα και τους γουστάρουμε!! Έπαιξαν όπως πρέπει & θέλουμε να παίζει ο Π.Α.Ο.Κ., και όχι όπως παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. τελευταία (σχεδόν παντού)...

Ο αγώνας ήταν πολύ ποιοτικός volleyballιστικά, χαρήκαμε volley! Με άρεσε και η κερκίδα που δεν έριξε ψωμιά & μαλακίες μέσα...
Τη Δευτέρα με έδωσε το χέρι γαύρος στη σχολή (ο ίδιος που με είπε ότι στο κύπελλο στη μπάλα "αδικήθηκαν κι αυτοί λίγο") για τη ποσότητα των οπαδών, σήμερα με έδωσε το χέρι άλλος γαύρος για τη νίκη μας... Μεγάλη υπόθεση αυτό!

Τον Fillipov θα τον ήθελα κι εγώ στον Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο παιχτικά, παρ'όλο που Δευτέρα & Τετάρτη τον φλόμωσα στο κωλοδάχτυλο και στα "σσσ" με το δάχτυλο! Μεγάλος "αληταράς" που δεν μάσησε γρι, γυρνούσε και μας κοιτούσε στα μάτια και πριζώναμε όλοι και φωνάζαμε "Τι κοιτάς ρε γα*#@ *&%# της μάνας (κτλ)"... Αν είχα ένα τετ-α-τετ μαζί του, με πιο κρύο αίμα, θα του τα έλεγα..!
Εγώ αν ήμουν γαύρος (ουστ από 'δώ) θα χαιρόμουν να τον έχω στην ομάδα μου.. Και γενικά φάνηκε ομάδα με χαρακτήρα, λίγο μακριά από το γενικότερο προφίλ του γαύρου...

Πολλά μπράβο στον Calma-ζίδη που δικαιώθηκε 100% όταν έλεγε "θα είμαστε έτοιμοι, θέλουμε χρόνο να δέσουμε" κτλ! Ήταν ήδη έτοιμοι και στους αγώνες των άλλων διοργανώσεων με γαύρο, ήμασταν διαβασμένοι, απλώς μας γάμησε η κάργια η τύχη!

Παντακίδη είσαι αρχηγάρα! Κάθε τρεις και λίγο σηκωνόταν και φώναζε στη κερκίδα υψώνοντας τα χέρια! Τέτοιους αρχηγούς θέλουμε στον Π.Α.Ο.Κ....σαν τον Παντακίδη, τον Χαραλαμπίδη, τον Βασιλειάδη...

*αλάκα όλοι Πόντιοι είναι αρχηγοί στον Π.Α.Ο.Κ.;; :o 8-)
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Χορηγία Σαββίδη στο βόλει

Την απόφαση να ενισχύσει την ομάδα βόλει για να μην ταλαιπωρηθούν οι παίκτες στα ταξίδια που θα χρειαστεί να κάνουν στην Σύρο για τους τελικούς των play off με τον Φοίνικα, πήρε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα προκειμένου η αποστολή της ομάδας βόλει, να ταξιδέψει στην Σύρο δυο φορές με πτήση τσάρτερ της εταιρίας ASTRA που μεταφέρει και την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου.

Με δεδομένο ότι ο Φοίνικας τερμάτισε σε καλύτερη θέση από τον Δικέφαλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει το αβαντάζ έδρας, γεγονός που θα υποχρεώσει τον ΠΑΟΚ να ταξιδέψει δυο φορές στην Σύρο για τον 1ο και τον 3ο τελικό.

Τα έξοδα της ναύλωσης του τσάρτερ, ανέλαβε εξ΄ ολοκλήρου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υλοποιώντας έτσι την δέσμευση του στον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟK, Αντώνη Τσαλόπουλο, για παροχή βοήθειας προς την ομάδα προκειμένου να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα.

Με τις απ΄ ευθείας πτήσεις, η ομάδα θα αποφύγει την ταλαιπωρία μετακίνησης από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα και στη συνέχεια το ακτοπλοϊκό ταξίδι προς την Σύρο. Το μόνο πρόβλημα (που αναμένεται να ξεπεραστεί) είναι η διαθεσιμότητα των αεροσκαφών της ASTRA για την εποχή.

http://inpaok.com/302783/%CF%87%CE%BF%C ... %B5%CE%B9/

:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραία σημαντικό αυτό για να μην ταλαιπωρηθουν οι παίκτες

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι να πω ρε Ιβάν περνάνε στα ψιλά πράματα που άλλες χρονιές θα φάνταζαν εξωγήινα. Αρρωστάκι
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΜΠΡΑΒΟ στον Ιβαν !!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

πολυ σημαντικο για τους τελικους!

αλλιως σκεψου ταλαιπωρια,εχουμε και κατι παιχτες γερουσια εδω που τα λεμε :mrgreen:

γιγαντα Ιβαν μπραβο,ποντιαρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”