Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της μεταγραφής του νομπόα και όσων ακολουθήσουν, εγώ θα γράψω την αντίρρηση μου κι ας είναι αιρετική. Δεν έχω βέβαια πλήρη εικόνα του παίκτη και οι φήμες λένε οτι πρόκειται για εναν πλήρη παίκτη, αλλά όπως έγινε και πέρσι με την περίπτωση νάτκχο δεν είμαι σίγουρος για το αν θα μπορέσει να μπολιάσει σε μας, τουλάχιστον όχι πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι έχεις έναν παίκτη που είναι πολύ καλύτερος μεν από όσο χρειάζεσαι και φυσικά τον πληρώνεις και πολύ περισσότερο από τον παίκτη που πραγματικά χρειάζεσαι.
Τα πράγματα πιστεύω οτι θα είναι ακόμη πιο ακραία στις περιπτώσεις σίβοκ και μπλάνκο αν προχωρήσουν. Κι αυτό γιατί ναι μεν πρόκειται για ικανούς παίκτες, αλλά πιστεύω οτι θα έχουν χαμηλό κίνητρο. Όπως είχαν πέρσι οι μάαρτενς και μαντούρο, που αναμφίβολα ήταν και οι δυο ικανότατοι παίκτες, αλλά ποτέ δεν έβαλαν το πόδι τους στη φωτιά.
Εν κατακλείδι, εγώ προσωπικά θα χαιρόμουν περισσότερο με μεταγραφές επιπέδου μακ κ γκολάσα, που έχουν το κίνητρο για να φτιάξουν όνομα και καριέρα.
Και επίσης θα προτιμήσω να περιμένω ως το μάιο πριν πανηγυρίσω οτιδήποτε, καθώς δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τίτλος για την καλύτερη μεταγραφή της μεταγραφικής περιόδου...
Τα πράγματα πιστεύω οτι θα είναι ακόμη πιο ακραία στις περιπτώσεις σίβοκ και μπλάνκο αν προχωρήσουν. Κι αυτό γιατί ναι μεν πρόκειται για ικανούς παίκτες, αλλά πιστεύω οτι θα έχουν χαμηλό κίνητρο. Όπως είχαν πέρσι οι μάαρτενς και μαντούρο, που αναμφίβολα ήταν και οι δυο ικανότατοι παίκτες, αλλά ποτέ δεν έβαλαν το πόδι τους στη φωτιά.
Εν κατακλείδι, εγώ προσωπικά θα χαιρόμουν περισσότερο με μεταγραφές επιπέδου μακ κ γκολάσα, που έχουν το κίνητρο για να φτιάξουν όνομα και καριέρα.
Και επίσης θα προτιμήσω να περιμένω ως το μάιο πριν πανηγυρίσω οτιδήποτε, καθώς δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τίτλος για την καλύτερη μεταγραφή της μεταγραφικής περιόδου...
- sakis_the_fraud
Φιλε μηπως ξερεις και που μπορω να βρω το τελευταιο ματσακι με την κερκυρα;obanebane έγραψε:https://kapaki.info/?p=torrents&pid=10& ... &tid=20824
Kανε εγγραφη και κατεβασε τα φετινα ματς του Βαζελου με την δυναμο μοσχας.
Σορρυ για το οφφ-τοπικ.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ως ένα σημείο, απλά χρειάζεσαι και τέτοιους παίχτες για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η εμπειρία και η αύρα ή σιγουριά που φέρνουν στην ομάδα. Θυμήσου πως έπαιζε ο Μαλεζας δίπλα στον Κόντρες και αναλογικού πως θα παίζει ο Τζανδαρης δίπλα στον Νομποα ή ο Βιτόρ δίπλα στον Σιβοκ και στον κάθε Σιβοκ.zarathustra79 έγραψε:Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της μεταγραφής του νομπόα και όσων ακολουθήσουν, εγώ θα γράψω την αντίρρηση μου κι ας είναι αιρετική. Δεν έχω βέβαια πλήρη εικόνα του παίκτη και οι φήμες λένε οτι πρόκειται για εναν πλήρη παίκτη, αλλά όπως έγινε και πέρσι με την περίπτωση νάτκχο δεν είμαι σίγουρος για το αν θα μπορέσει να μπολιάσει σε μας, τουλάχιστον όχι πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι έχεις έναν παίκτη που είναι πολύ καλύτερος μεν από όσο χρειάζεσαι και φυσικά τον πληρώνεις και πολύ περισσότερο από τον παίκτη που πραγματικά χρειάζεσαι.
- john4serres
Πέρυσι και φέτος ήταν αρχηγός σε ολόκληρη μπεσικτας. Θα πρέπει να είναι καλός αμυντικός ρε μάγκες. Περίπου 200 συμμετοχές από το 2008 και μετά.
- ace79grpaok
αυτο για την ρητρα οτι φευγει το καλοκαιρι ειναι πιπα,αν δεν ηθελε να μεινει και μετα το καλοκαιρι για μετα το καλοκαιρι γιατι υπογραφη 9/1 και δεν περιμενει κατι καλυτερο μεχρι 31/1?γιατι μαλλον καλυπτεται στον παοκ
ρητρα ολοι εχουν αν σε δωσει 5 χαρτια καποιος τον βαζεις κορδελα και τον στελνεις

ρητρα ολοι εχουν αν σε δωσει 5 χαρτια καποιος τον βαζεις κορδελα και τον στελνεις
- Ekatnetworkltd
sakis_the_fraud έγραψε:Φιλε μηπως ξερεις και που μπορω να βρω το τελευταιο ματσακι με την κερκυρα;obanebane έγραψε:https://kapaki.info/?p=torrents&pid=10& ... &tid=20824
Kανε εγγραφη και κατεβασε τα φετινα ματς του Βαζελου με την δυναμο μοσχας.
Σορρυ για το οφφ-τοπικ.
Αν δεν υπαρχει εδω δεν το βρισκεις πουθενα,και αποτι ειδα δεν το εχουν ανεβασει.
Γενικα νομιζω οτι δεν ανεβαζουν παιχνιδια κυπελου.
μακαρι τα περι Σιβοκ να ναι σταχτη στα ματια. καλος παικτης, γεματο τραυματισμους τα τελευταια 2 χρονια. αυξημενο ρισκο. προτιμω Ινσα αντι Σιβοκ.
Επίσης,ace79grpaok έγραψε:αυτο για την ρητρα οτι φευγει το καλοκαιρι ειναι πιπα,αν δεν ηθελε να μεινει και μετα το καλοκαιρι για μετα το καλοκαιρι γιατι υπογραφη 9/1 και δεν περιμενει κατι καλυτερο μεχρι 31/1?γιατι μαλλον καλυπτεται στον παοκ![]()
- τον παίρνεις ελεύθερο χωρίς δαπάνη μεταγραφής άρα στις διαπραγματεύσεις έχει το πάνω χέρι και δεν μπορείς να του αρνηθείς να βάλει ρήτρα.
- εάν δεν έβαζε ρήτρα θα ήταν Σπυρόπουλος
- έρχεται στην Superleague και καλά κάνει και βάζει ρήτρα
ΑΛΛΑ
- επειδή έρχεται στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.
Πολύ κακό για το τίποτα ρε παιδιά.
Απολαύστε την μεταγραφάρα.!!
Δεν νομίζω ότι αμφισβητειται η αξία του. Αρχηγός στην Μπεσικτας αν και μη Τούρκος, με καλή μετεγγραφή στην Ούντινεζε πριν κάποια χρονια και γεμάτη παρουσια με την Εθνική Τσεχίας. Παρακολουθώ ιταλικό ποδόσφαιρο πάνω από 15 χρόνια και μπορώ να πω ότι κάτι Σιανι, Ατσερμπι και Ροντριγκεζ που ακούγονται από το Καμπιονάτο για βαζέλα και γαυρο δεν πιάνουν μία μπροστά του. ΑΝ ΈΡΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑjohn4serres έγραψε:Πέρυσι και φέτος ήταν αρχηγός σε ολόκληρη μπεσικτας. Θα πρέπει να είναι καλός αμυντικός ρε μάγκες. Περίπου 200 συμμετοχές από το 2008 και μετά.
Εγω προτιμω σιβοκ αντι ινσα,αρκει να βγουν οι εξετασεις του καθαρες.
Για τον ινσαουραλδε τσαμπα συζηταμε δεν προκειτε να ξαναφορεσει τη φανελα του ΠΑΟΚ αυτος.
Εχει κοπει απο το καλοκαιρι και αποτι φαινεται οχι μονο απο τον Αναστασιαδη.
Οτι ωρα θελουμε τον παιρνουμε τον Ινσαουραλδε παιδια.
Για τον ινσαουραλδε τσαμπα συζηταμε δεν προκειτε να ξαναφορεσει τη φανελα του ΠΑΟΚ αυτος.
Εχει κοπει απο το καλοκαιρι και αποτι φαινεται οχι μονο απο τον Αναστασιαδη.
Οτι ωρα θελουμε τον παιρνουμε τον Ινσαουραλδε παιδια.
-
Απο PAOK24
Εντάξει παρά πολλοί παίχτες έχουν ρήτρα. Και στην τελική αν έρθει μια ομάδα και σκάσει 4-5 εκ. για παίχτη που πήρες ελεύθερο δεν ειναι κακό ντιλ.Αργά το βράδυ προέκυψε μέσα από δημοσίευμα στο Εκουαδόρ πως ο Κρίστιαν Νομπόα έχει ρήτρα αποδέσμευσης από τον ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Ιούλιο. Οι πληροφορίες του PAOK24 λύνουν το μυστήριο.
Ο Κριστιάν Νομπόα που αυτή την στιγμή περνά από ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Σε αυτό το συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα εξαγοράς, όπως υπάρχει στα περισσότερα συμβόλαια εν έτη 2015.
Ο συγκεκριμένος όρος ήταν απαράβατος για την πλευρά του παίκτη, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φροντίσει να είναι μεγάλη η ρήτρα αποδέσμευσης.
Το νούμερο που έχει μπει στο συμβόλαιο, εξασφαλίζει τον ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό αφού δεν είναι εύκολο να βρεθεί ομάδα να δώσει αυτά τα χρήματα και να καλύψει και το συμβόλαιο του παίκτη.
Το δημοσίευμα από το Εκουαδόρ ήταν γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δοθεί ελπίδα στην Έμελεκ ή τους οπαδούς της πως μπορούνε να αποκτήσουν τον Νομπόα το καλοκαίρι.
Για μία ομάδα από το Εκουαδόρ, αλλά και πολλές ευρωπαϊκές όπως αποκαλύφθηκε εχθές με την περίπτωση της Σεβίλλης, δεν είναι εύκολο όχι να πληρώσουν τη ρήτρα, αλλά και να καλύψουν από μόνες τους τις απαιτήσεις του παίκτη.
Και για αυτόν τον λόγο, ο πανικός που πάει να απλωθεί δεν έχει καμία υπόσταση.
- zarathustra79
Δε διαφωνώ οτι θα είναι χρήσιμος. Περισσότερο θέλω να επισημάνω πόσο ανόφελο είναι για μας να πανηγυρίζουμε την απόκτηση του. Το τι θα κάνει και πόσο θα προσφέρει ας το κρίνουμε όταν θα φύγει.
Επίσης να θυμίσω οτι κοντρέρας και γκαρσία ήρθαν με αρκετά μικρότερα συμβόλαια που ήταν στο ίδιο επίπεδο με προϋπάρχοντα.
Επίσης να θυμίσω οτι κοντρέρας και γκαρσία ήρθαν με αρκετά μικρότερα συμβόλαια που ήταν στο ίδιο επίπεδο με προϋπάρχοντα.
- GiorgosAtha
Παιχταράς είναι... Απλά το θέμα είναι με τους πρόσφατους τραυματισμούς του.john4serres έγραψε:Πέρυσι και φέτος ήταν αρχηγός σε ολόκληρη μπεσικτας. Θα πρέπει να είναι καλός αμυντικός ρε μάγκες. Περίπου 200 συμμετοχές από το 2008 και μετά.
Αν είναι καλά μιλάμε για τον νέο Contreras! Εγκεφαλικός, ηγέτης, καλός με τη μπάλα στα πόδια (σαν αμυντικό χαφ ξεκίνησε την καριέρα του), μέτρια ταχύτητα, όχι ιδιαίτερα ψηλός για CB. Η έλλειψη ύψους και μεγάλης ταχύτητας μπορεί εύκολα στην συγκεκριμένη θέση να καλυφθεί από την εμπειρία και τις σωστές τοποθετήσεις (μυαλό). Αυτός είναι και ο λόγος που ο συγκεκριμένος παίχτης είναι δυνατός στις κεφαλιές... και για τον ίδιο λόγο πολλοί "εγκεφαλικοί" αμυντικοί παίζουν παίζουν μέχρι τα "γεράματα" σε υψηλό επίπεδο. Διαβάζουν την φάση και δεν χρειάζεται να τρέχουν σαν τρελοί.
Μακάρι να τον πάρουμε... 3 χρόνια σε υψηλό επίπεδο τα έχει Α Ν Ε Τ Α !
Ας δώσει η ΤΣΣΚΑ
ένα σεβαστό ποσό το καλοκαίρι κι ας τον πάρει.
Αρκεί το ποσό να δοθεί μετά για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδος.

Αρκεί το ποσό να δοθεί μετά για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδος.