Tι μου θυμισατε τωραMarianov6 έγραψε:Τανκς, Κρανος, Πολεμος φανατικα εγωDinos_Liverpool έγραψε:Μπλεκ διαβαζατε, ρε; Ζαγκόρ, Ομπραξ, Μαρκ, Τιραμόλα, Σεραφίνο;
και Μαχη, το ξεχασα αυτο
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- painkiller4
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
10 μέρες στέρηση εισόδου στο Paokmania...stelyk έγραψε:Σαν να μας λεει την ηλικια του ο Ντινος εδω, τελικα συνομιλικος με τον Αποστολη ειναι...
Και βλέπουμε!
Πολλοί πολεμοχαρεις ....το γκολ το περιοδικό το διάβαζε κανείς; ΕΒΕΡΠΟΥΛ ιστορική ομάδα μάλλον ένωσε ο τύπος την Λίβερπουλ και εβερτον σε μια ομάδα
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Και αφισες χαλκ χογκαν με τον "γιουλτιμειτ γουοριορ" (αντι για αλτιμειτ οπως προφερεται)Marianov6 έγραψε:Τανκς, Κρανος, Πολεμος φανατικα εγωDinos_Liverpool έγραψε:Μπλεκ διαβαζατε, ρε; Ζαγκόρ, Ομπραξ, Μαρκ, Τιραμόλα, Σεραφίνο;
και Μαχη, το ξεχασα αυτο
Re: Καφενείο
Στα ποδοσφαιρικα ειχαμε αυτο (για να μετρησω τωρα ποιοι το θυμουνται...eorptol έγραψε:Πολλοί πολεμοχαρεις ....το γκολ το περιοδικό το διάβαζε κανείς; ΕΒΕΡΠΟΥΛ ιστορική ομάδα μάλλον ένωσε ο τύπος την Λίβερπουλ και εβερτον σε μια ομάδα:)
[youtube]FbAzuqk0WZc[/youtube]
μακραν το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων, μακραν ομως!
Καλημέρα σε όλα τα παππούδια του PAOKmania, τα οποία συγκεντρώνονται, που αλλού; Στον καφενέ φυσικά!!!
-
-
-
Τι έγινε ρε "παλικαράκια" ..."ραμολιμέντα" πιο σωστά...? Γυρίσαμε στις εποχές του 1970?
Δηλαδή λίγο πριν καταφθάσουν στους καφενέδες τα πρώτα "ηλεκτρονικά" ("μύγες", pacman, κ.τ.λ.)?
Παρατηρώ μια διάθεση
παλιμπαιδισμού..."Να ταν τα νιάτα δυο φορές", ε λωκόγεροι?
Υ.Γ. Καλημέρα και στην νεολαία του PAOKmania!!!
-
-
-
Τι έγινε ρε "παλικαράκια" ..."ραμολιμέντα" πιο σωστά...? Γυρίσαμε στις εποχές του 1970?
Δηλαδή λίγο πριν καταφθάσουν στους καφενέδες τα πρώτα "ηλεκτρονικά" ("μύγες", pacman, κ.τ.λ.)?
Παρατηρώ μια διάθεση
Υ.Γ. Καλημέρα και στην νεολαία του PAOKmania!!!
Καλημέρα.
Goran δεν καταλαβαίνω για ποια "μεγάλα" παιδιά μιλάς. Στο Αγρίνιο που μεγάλωσα αυτό το ποδοσφαιράκι ήρθε το '90.

Goran δεν καταλαβαίνω για ποια "μεγάλα" παιδιά μιλάς. Στο Αγρίνιο που μεγάλωσα αυτό το ποδοσφαιράκι ήρθε το '90.
Παιχνιδαρα κάναμε ματσαρεςMarianov6 έγραψε:Στα ποδοσφαιρικα ειχαμε αυτο (για να μετρησω τωρα ποιοι το θυμουνται...eorptol έγραψε:Πολλοί πολεμοχαρεις ....το γκολ το περιοδικό το διάβαζε κανείς; ΕΒΕΡΠΟΥΛ ιστορική ομάδα μάλλον ένωσε ο τύπος την Λίβερπουλ και εβερτον σε μια ομάδα:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk)
[youtube]FbAzuqk0WZc[/youtube]
μακραν το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων, μακραν ομως!
Καλημερα σε ολους!!!!
Μαρκ, μπλεκ ,ομπραξ ,κρανος , τανκς, τερματοφυλακας γιατρος εχω και διαβαζω και γω!!! Τρελα ειδικα με τον λοχαγο μαρκ!!
Μαρκ, μπλεκ ,ομπραξ ,κρανος , τανκς, τερματοφυλακας γιατρος εχω και διαβαζω και γω!!! Τρελα ειδικα με τον λοχαγο μαρκ!!
Ρε Σπύρο, σίγουρα δεν μιλάω για σένα βρε παλικάρι μου...Spiros_S έγραψε:Καλημέρα.
![]()
![]()
![]()
Έχει εδώ μέσα τόσα "αποξηραμένα φιντανάκια"...
Καλημέρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 28 Μάιος 2016, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ το "αρχείο" του μπαμπά ή του παππού σου Γιώργο να φανταστώ, ε?sn0ufel4 έγραψε:Καλημερα σε ολους!!!!
Καλημέρα...
Oχι γρηγορη αυτα πηγαν υπερ πιστεως μαζι με ολη τη συλλογη pleyboy "γκολ" (η κατι τετοιο δε θυμαμαι καλα") και όλα τα αλλά κόμιξ απο τη γιαγια μου μολις εφυγε ο πατερας μου φοιτητης......
Αυτα μου τα εχουν αγορασει τωρα και διαβαζω οπως φυσικα και τα αστεριξ και τα λουκυ λουκ!
Αυτα μου τα εχουν αγορασει τωρα και διαβαζω οπως φυσικα και τα αστεριξ και τα λουκυ λουκ!
Πρόσφατα πέτυχα σε περίπτερο μια έκδοση του Μπλεκ (μεγάλη σε σελίδες) που είχε μέσα Ζαγκορ, Τερματοφύλακα γιατρό κ.α. καθώς και ένα κομμάτι από κόμικ που σχεδιάζει ο αδελφός μου τον "300άρι"... Για όποιον ενδιαφέρεται ας το ψάξειgoran 64 έγραψε:Απ το "αρχείο" του μπαμπά ή του παππού σου Γιώργο να φανταστώ, ε?sn0ufel4 έγραψε:Καλημερα σε ολους!!!!
Μαρκ, μπλεκ ,ομπραξ ,κρανος , τανκς, τερματοφυλακας γιατρος εχω και διαβαζω και γω!!! Τρελα ειδικα με τον λοχαγο μαρκ!!![]()
Καλημέρα...
Νικόλα, καλημέρα φίλε...Ο "300άρης" μήπως ασχολείται με το bowling?
(300 είναι οι μέγιστοι-άριστοι πόντοι σε ένα game bowling των 10 frames με 12 συνεχόμενα strikes - όταν ρίχνεις και τις 10 κορύνες με μία μόνο βολή -, σε ζευγάρι διαδρόμων όμως - μία βολή στον αριστερό και η επόμενη στον δεξιό κ.ο.κ. -, βλέπετε κι έτσι αποκαλούμε όσους το έχουν πετύχει έστω και μια φορά σε ολόκληρη την "καριέρα" τους εμείς οι bowlers...)

(300 είναι οι μέγιστοι-άριστοι πόντοι σε ένα game bowling των 10 frames με 12 συνεχόμενα strikes - όταν ρίχνεις και τις 10 κορύνες με μία μόνο βολή -, σε ζευγάρι διαδρόμων όμως - μία βολή στον αριστερό και η επόμενη στον δεξιό κ.ο.κ. -, βλέπετε κι έτσι αποκαλούμε όσους το έχουν πετύχει έστω και μια φορά σε ολόκληρη την "καριέρα" τους εμείς οι bowlers...)