Vladan Ivic
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Vladan Ivic
Το μόνο λάθος που μπορω να καταλογίσω στον Ιβιτς ειναι η μη αξιοποίηση του Φακούντο.
Κατά τα άλλα έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και με δημιουργία. Δουλεύει σοβαρά και η ομάδα αποκτα σιγά σιγά ταυτότητα. Αλλά όσο το γκολ δεν έρχεται θα υπάρχουν γκρίνιες και δικαιολογημενες.
Αν δεν στηριχθεί με 3 τουλάχιστον μεταγραφές στο έργο του τότε θα δικαια ή άδικα θα πέσει μεγάλο βάρος της ευθυνης και σε αυτόν.
Μεταγραφες κύριοι επειγόντως...μεταγραφές !
Κατά τα άλλα έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και με δημιουργία. Δουλεύει σοβαρά και η ομάδα αποκτα σιγά σιγά ταυτότητα. Αλλά όσο το γκολ δεν έρχεται θα υπάρχουν γκρίνιες και δικαιολογημενες.
Αν δεν στηριχθεί με 3 τουλάχιστον μεταγραφές στο έργο του τότε θα δικαια ή άδικα θα πέσει μεγάλο βάρος της ευθυνης και σε αυτόν.
Μεταγραφες κύριοι επειγόντως...μεταγραφές !
Το οτι δεν εχει αλλους να βαλει,ουτε που σου περασε απ το μυαλοdesperando έγραψε:Δυστυχώς με τις αλλαγές σου υπεγραψες για την γκέλα
- desperando
- Επικοινωνία:
Όχι είμαι χαζός που να μου περάσει.
Στα σοβαρά
θεωρώ αδύνατο να μη βλέπεις ότι ποδοσφαιριστής κλαους δεν υπάρχει
Επίσης τον φακουντο τον θέλεις για κάτι τέτοια παιχνίδια.
Επίσης λάθος σου που έμεινε έξω ο σαχοφ
Στα σοβαρά
θεωρώ αδύνατο να μη βλέπεις ότι ποδοσφαιριστής κλαους δεν υπάρχει
Επίσης τον φακουντο τον θέλεις για κάτι τέτοια παιχνίδια.
Επίσης λάθος σου που έμεινε έξω ο σαχοφ
- Sick Bastard
Νομίζω ότι ο Σάκχωφ παραείναι αργός σε σκέψη κι αρκετά ατσούμπαλος για το πως παίζει η ομάδα τώρα.
συμφωνω οτι ο σακοφ μπορουσε να μπει, ειδικα οταν στο β αρχίσαμε να εχουμε περισσότερα γεμίσματα στην περιοχή αλλά και ανεβάσματα των μέσων εντός αυτής.
σε αυτό άλλωστε βασίζομαι και λεω ότι ο Νντου σήμερα θα είχε 2 γκολ.
υγ:σικ αργός στα ποδια ναι, σε σκεψη ρε φιλε νομιζω ειναι ο πιο one touch παιχτης της ομαδας μας...
σε αυτό άλλωστε βασίζομαι και λεω ότι ο Νντου σήμερα θα είχε 2 γκολ.

υγ:σικ αργός στα ποδια ναι, σε σκεψη ρε φιλε νομιζω ειναι ο πιο one touch παιχτης της ομαδας μας...
Ο Σαχοφ πλακα πλακα απο εκει που ηταν βασικος και αναντικαταστατος γιατι πλεον ουτε λεπτο? Σημερα με τα γιαννενα στο μισο γηπεδο δεν θα μπορουσε να βοηθησει σαν πιο επιθετικογενης χαφ σε σχεση με τον Τσιμιροτ,εστω σαν αλλαγη? Γιατι εχει παιξει ελαχιστα στην φυσικη του θεση,το 8?
κλείνεις την πόρτα, να μην μπαίνει αέρας και λες.
Πρόεδρε χρόνια σου πολλά.
Αυτοί οι 3,αύριο εδώ.
Βγάζεις κι ένα χαρτί και δίνεις κάποια ονόματα.
Για να σε βοηθήσω κι εγώ όμως πρόεδρε, πάρε αυτά τα ονοματάκια. Αυτοί απο αύριο με τους ατομικά αυτοβελτιουμενους ή αλλού, όπου θες εσύ, κάτι θα πιάσουν...
Χρόνια σου πολλά και πάλι και ευχαριστώ. Ξέρω ότι θα γίνουν αυτά που συμφωνήσαμε.
SM-G935F
Πρόεδρε χρόνια σου πολλά.
Αυτοί οι 3,αύριο εδώ.
Βγάζεις κι ένα χαρτί και δίνεις κάποια ονόματα.
Για να σε βοηθήσω κι εγώ όμως πρόεδρε, πάρε αυτά τα ονοματάκια. Αυτοί απο αύριο με τους ατομικά αυτοβελτιουμενους ή αλλού, όπου θες εσύ, κάτι θα πιάσουν...
Χρόνια σου πολλά και πάλι και ευχαριστώ. Ξέρω ότι θα γίνουν αυτά που συμφωνήσαμε.
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 08 Ιαν 2017, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Τι one touch, να δώσει δίπλα; Σιγά τα ωα.
Η ομάδα μετά την φυγή του Γκάρι, για την ώρα, έχει μειώσει το πλάτος της, όλοι κινούνται κάθετα, ο Κάμπος κινείται συνεχώς προς τα μέσα.
Ο Σάκχωφ είχε την μπαλιά που ανοίγει στα πλάγια, τώρα δεν υπάρχει αυτό.
Για έναν τόσο αργό στη σκέψη παίχτη και τόσο άτσαλο, δεν υπάρχει χώρος.
Επίσης, δεν είναι ότι αμάν μας λείπουν τα γκολ του, ούτε φάνηκε να λείπει καθόλου απ την οργάνωση του παιχνιδιού μας, ούτε και σήμερα τον επιθύμησε κανείς.
Η ομάδα μετά την φυγή του Γκάρι, για την ώρα, έχει μειώσει το πλάτος της, όλοι κινούνται κάθετα, ο Κάμπος κινείται συνεχώς προς τα μέσα.
Ο Σάκχωφ είχε την μπαλιά που ανοίγει στα πλάγια, τώρα δεν υπάρχει αυτό.
Για έναν τόσο αργό στη σκέψη παίχτη και τόσο άτσαλο, δεν υπάρχει χώρος.
Επίσης, δεν είναι ότι αμάν μας λείπουν τα γκολ του, ούτε φάνηκε να λείπει καθόλου απ την οργάνωση του παιχνιδιού μας, ούτε και σήμερα τον επιθύμησε κανείς.
- pisakaipoupoula
η εμφάνιση μόνο για γκέλα δεν ήταν αλλά η αλήθεια είναι χωρίς τον Γκάρυ δεν έχουμε ποιότητα μπροστά.
Ο Τζάλμα φιλοτιμος τρέχει μαρκάρει κάνει κάποια αναπάντεχα που και που, μέχρι εκεί, δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ο Μπίσεβαρ ξέρει καντάρια μπάλα αλλά δεν μπορεί ούτε τζόκινγκ να κάνει, ο Πέλκας κάτι ημιτελή πράγματα κ ο Κλάους από πέρσι είναι αλλού γι αλλού, όχι ότι μπορούσε ποτέ να ξεκλειδώσει άμυνες...ε δε γίνεται μ αυτό το ρόστερ επιθετικά να χεις σοβαρές απαιτήσεις
Ο Τζάλμα φιλοτιμος τρέχει μαρκάρει κάνει κάποια αναπάντεχα που και που, μέχρι εκεί, δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ο Μπίσεβαρ ξέρει καντάρια μπάλα αλλά δεν μπορεί ούτε τζόκινγκ να κάνει, ο Πέλκας κάτι ημιτελή πράγματα κ ο Κλάους από πέρσι είναι αλλού γι αλλού, όχι ότι μπορούσε ποτέ να ξεκλειδώσει άμυνες...ε δε γίνεται μ αυτό το ρόστερ επιθετικά να χεις σοβαρές απαιτήσεις
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο σαχοφ οι 9/10 πάσες του είναι με την μια....αλλά αργός στη σκέψη...άντε καλα.
Εγώ θέλω να ρωτήσω εσάς τα τσακάλια τις μπαλαδοφατσες που τους έχετε βγάλει όλους άχρηστους,όχι μόνο φέτος αλλά από πάντα (αλλά όταν έρχεται καμία πρόταση για τους αχριστους κλαίτε ) πως γίνετε με τέτοια παλτά να παίζεις μπάλα που την βλέπεις μάξιμουμ από δέκα ομάδες σόλο τον κόσμο?
Εγώ θέλω να ρωτήσω εσάς τα τσακάλια τις μπαλαδοφατσες που τους έχετε βγάλει όλους άχρηστους,όχι μόνο φέτος αλλά από πάντα (αλλά όταν έρχεται καμία πρόταση για τους αχριστους κλαίτε ) πως γίνετε με τέτοια παλτά να παίζεις μπάλα που την βλέπεις μάξιμουμ από δέκα ομάδες σόλο τον κόσμο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 08 Ιαν 2017, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.