Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε: πες μου αυτη η προπονηταρα που στεριωσε.
6 χρονια στη νανσι .2 στη σπορτινγ οπου εβγαλε ροναλτο,κουαρέσμα και σηκωσε νταμπλ.2 χρονια σε στανταρ λιεγης και πρωτάθλημα.Ε δε τον λες απατεωνα .Με αυτη τη λογική κι ο Χούμπ δε στέριωσε πουθενα.Καθε χρονο σχεδόν άλλαζε ομάδα μετα τη Σαλκε.Στον ΠΑΟΚ ούτε χρονο δεν έβγαλε σημαίνει κάτι αυτό?

Υγ Προλαβε ο marley
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο μικρός έφταιγε στο αυτογκόλ;; Τον ινσα ο Λιθουανός τον έφερε, αλλά σίγουρα όχι επίτηδες το λάθος του, γενικά υπήρχε απάθεια
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Καλη συνεχεια Huub.......
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

zizu10 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Barlow, οι παικτες του ΠΑΟΚ σημερα εβαλαν δυο στα δυο αυτογκολ σημερα ενω νικουσαμε με 2-0 και μιλαμε για θεωριες συνομωσιας?
Ήθελε ο Κίτσιου δηλαδη να "φαει" αυτον που τον καθιέρωσε ή ο Ινσουαράλδε που τον έφερε ο Στέφενς να τον διώξει πάνω που τον εμπιστευόταν;;;Lost....
ΥΓ Καλά τώρα αυτο που λες για το χειροκρότημα ειναι αστειο...Αυτοι οι οπαδοι τον εβγαλαν 2 συνεχομενες χρονιες καλυτερο παιχτη τους.Είναι σαν να λες να ερχοταν ο Παμπλο στην Τούμπα με την ξανθη να τον χειροκροτούσαμε και να μας έγραφε στα κοχονες του

Το οτι εβγαζε ασιστ ανα δυο ματς σε αντιπαλο ειναι και αυτο αστειο?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

cellophan έγραψε:Πλάκα μου κάνετε έτσι.....?
Δεν ήταν πλάκα τελικά ε? Πάμε για Σούλη Παπαδόπουλο που είναι για τα δύσκολα και Πειραιώτης και μιλάει στην Ελληνική ψυχή ε? Έτσι δεν είναι?

Ήμαρτον.......

Καλή συνέχεια Χουμπ. Σε ευχαριστώ αν όχι για το ποδόσφαιρο που θέλησες να μας μάθεις να παίζουμε, τότε για τον Κίτσιου και τον Κάτσε που αν δεν ήσουν εσύ τώρα θα ήταν -δε ξέρω και εγώ που. Μόνο για το τελευταίο εγώ προσωπικά θεωρώ πως τις αμοιβές σου και την αποζημίωση σου μέχρι σήμερα την έχεις βγάλει.

:pano:
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

guardian4 έγραψε:
zizu10 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Barlow, οι παικτες του ΠΑΟΚ σημερα εβαλαν δυο στα δυο αυτογκολ σημερα ενω νικουσαμε με 2-0 και μιλαμε για θεωριες συνομωσιας?
Ήθελε ο Κίτσιου δηλαδη να "φαει" αυτον που τον καθιέρωσε ή ο Ινσουαράλδε που τον έφερε ο Στέφενς να τον διώξει πάνω που τον εμπιστευόταν;;;Lost....
ΥΓ Καλά τώρα αυτο που λες για το χειροκρότημα ειναι αστειο...Αυτοι οι οπαδοι τον εβγαλαν 2 συνεχομενες χρονιες καλυτερο παιχτη τους.Είναι σαν να λες να ερχοταν ο Παμπλο στην Τούμπα με την ξανθη να τον χειροκροτούσαμε και να μας έγραφε στα κοχονες του

Το οτι εβγαζε ασιστ ανα δυο ματς σε αντιπαλο ειναι και αυτο αστειο?
Και πόσα έσωσε αν το πάμε απο την άλλη;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

desperando έγραψε:
barlow4 έγραψε:οχι ρε νικολα αν καταφερουν και ρολαρουν με ενα κανονικο συστημα με μια κανονικη εντεκαδα γιατι να σημαινει οτι θελαν να φανε το στεφενς και να μη σημαινει οτι ο στεφενς δεν εκανε σωστα τη δουλεια του?τι νοοτροπιες αρρωστες ειναι αυτες?αυτο που μου λες ειναι οτι μια η αλλη ο στεφενς δε εφταιγε σε τιποτα.οτι η θελαν να τον φανε η δεν κανουν.ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
και γιατι αυτο να σημαινει παρεακι και να μη σημαινει οτι ε στεφενς τα επαιρνε απο το μαρινακη για να μας διαλυσει?ξερεις οι ανυποστηρικτες θεωριες συνομωσιας δεν εινα δυσκολο να βγουν.αρκει να βρεθουν μερικοι προθυμοι να τις υποστηριξουν με εναν αερα ινσαηντ ινφορμεσιο.κοτσαρεις και εναν βλακα αρδ και εδεσε το γλυκο.
αν αρχισει η ομαδα και κερδιζει μεσα εξω στο χαβαλε σε νοιαζει ποιος και τι?αυτο δεν ειναι το ζητουμενο?να κερδιζει ο ΠΑΟΚ και να παιζει καλα?τι ειναι ολα τα υπολοιπα?ειδες εσυ τιποτα ελπιδοφορο με το στεφενς?αισχρη ομαδα εκανε.στην υπομονη και στις αβεβαιες ελπιδες τα στηριζαμε ολα.στο βιογραφικο και το βαρυ του ονομα.οχι σε κατι ουσιαστικο.και στο λεω αυτο που σε ολα μου τα προηγουμενα ποστ ελεγα οτι ανεξαρτητα απο την εικονα πρεπει να ανανεωσει να τελειωνουμε.να κανουμε τρελη υπομονη και σε μερικα χρονια να εχουμε σχολη.αλλα τι να κανουμε που ο αλλος μονος του χωνει εκατομμυρια και κοντευει να χασει ολους τους στοχους.τι να του πεις?οτι ειναι βλακας και αμπαλος?η οτι ειναι ενας βουτυρομπεμπες που ο δαιμονιος βρυζας σαν αλλος σατανας βγενοπουλος χειριζεται ολο το παρασκηνιο και τον κανει οτι θελει.
και στην τελικη ο πρωτος που θα πρεπει να παρακαλαει να παει καλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο βρυζας που βαζει την υπογραφη του παντου και αν αυριο σηκωθει και φυγει ο ιβαν αυτον θα κυνηγανε και θα χωσουν μεσα.και το ξαναλεω.τον καταγκιοζη το βρυζα και το ζαγορακη δεν τους γουσταρω μια που βγαλαν τους ηλιθιους εγωισμους τους πανω στον ΠΑΟΚ και κανουν σαν απατημενες χαζογκομενες.
αν και δεν εχω καθολου ορεξη να γραψω το οτιδηποτε απο την στιγμη που εμαθα το δυσαρεστο για τον ολι να πω μονο το εξεις.
δηλαδη η ενδεκαδα και το συστημα φταιει που σημερα ο κατσουρ εκανε 10 τσαφ μεσα στην περιοχη και στο δευτερο γκολ απεφυγε την μπαλα λες και επαιζε μηλα με τις συμμαθητριες του?
ο ινσουα του εβαλε τα γκαζια με ασχημο τροπο πανω απο 5 φορες κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.
αν εσυ θελεις να τα βλεπεις ολα τυχαια ειναι δικαιομα σου.
αλλα οπως καποτε τα καλομαθημενα διωξανε τον σαντος γιατι τους ΄΄ετρεχε΄΄ ετσι και καποια δικα μας καναν τα κολπα τους.
και επειδη αλλον οι περισσοτεροι δεν εχετε παιξει ποτε ποδοσφαιρο θα πρεπει να γνωριζεται οτι 2 με 3 ατομα ειναι υπεραρκετα για να στηθει ενα ματς.
και δεν υπαρχει ελληνας ποδοσφαιριστης που να εχει παιξει σε εθνικη κατηγορια και δεν εχει στησει ματς

μα ακομα και ο δημητρακης μας? :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

desperando έγραψε:
barlow4 έγραψε:οχι ρε νικολα αν καταφερουν και ρολαρουν με ενα κανονικο συστημα με μια κανονικη εντεκαδα γιατι να σημαινει οτι θελαν να φανε το στεφενς και να μη σημαινει οτι ο στεφενς δεν εκανε σωστα τη δουλεια του?τι νοοτροπιες αρρωστες ειναι αυτες?αυτο που μου λες ειναι οτι μια η αλλη ο στεφενς δε εφταιγε σε τιποτα.οτι η θελαν να τον φανε η δεν κανουν.ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
και γιατι αυτο να σημαινει παρεακι και να μη σημαινει οτι ε στεφενς τα επαιρνε απο το μαρινακη για να μας διαλυσει?ξερεις οι ανυποστηρικτες θεωριες συνομωσιας δεν εινα δυσκολο να βγουν.αρκει να βρεθουν μερικοι προθυμοι να τις υποστηριξουν με εναν αερα ινσαηντ ινφορμεσιο.κοτσαρεις και εναν βλακα αρδ και εδεσε το γλυκο.
αν αρχισει η ομαδα και κερδιζει μεσα εξω στο χαβαλε σε νοιαζει ποιος και τι?αυτο δεν ειναι το ζητουμενο?να κερδιζει ο ΠΑΟΚ και να παιζει καλα?τι ειναι ολα τα υπολοιπα?ειδες εσυ τιποτα ελπιδοφορο με το στεφενς?αισχρη ομαδα εκανε.στην υπομονη και στις αβεβαιες ελπιδες τα στηριζαμε ολα.στο βιογραφικο και το βαρυ του ονομα.οχι σε κατι ουσιαστικο.και στο λεω αυτο που σε ολα μου τα προηγουμενα ποστ ελεγα οτι ανεξαρτητα απο την εικονα πρεπει να ανανεωσει να τελειωνουμε.να κανουμε τρελη υπομονη και σε μερικα χρονια να εχουμε σχολη.αλλα τι να κανουμε που ο αλλος μονος του χωνει εκατομμυρια και κοντευει να χασει ολους τους στοχους.τι να του πεις?οτι ειναι βλακας και αμπαλος?η οτι ειναι ενας βουτυρομπεμπες που ο δαιμονιος βρυζας σαν αλλος σατανας βγενοπουλος χειριζεται ολο το παρασκηνιο και τον κανει οτι θελει.
και στην τελικη ο πρωτος που θα πρεπει να παρακαλαει να παει καλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο βρυζας που βαζει την υπογραφη του παντου και αν αυριο σηκωθει και φυγει ο ιβαν αυτον θα κυνηγανε και θα χωσουν μεσα.και το ξαναλεω.τον καταγκιοζη το βρυζα και το ζαγορακη δεν τους γουσταρω μια που βγαλαν τους ηλιθιους εγωισμους τους πανω στον ΠΑΟΚ και κανουν σαν απατημενες χαζογκομενες.
αν και δεν εχω καθολου ορεξη να γραψω το οτιδηποτε απο την στιγμη που εμαθα το δυσαρεστο για τον ολι να πω μονο το εξεις.
δηλαδη η ενδεκαδα και το συστημα φταιει που σημερα ο κατσουρ εκανε 10 τσαφ μεσα στην περιοχη και στο δευτερο γκολ απεφυγε την μπαλα λες και επαιζε μηλα με τις συμμαθητριες του?
ο ινσουα του εβαλε τα γκαζια με ασχημο τροπο πανω απο 5 φορες κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.
αν εσυ θελεις να τα βλεπεις ολα τυχαια ειναι δικαιομα σου.
αλλα οπως καποτε τα καλομαθημενα διωξανε τον σαντος γιατι τους ΄΄ετρεχε΄΄ ετσι και καποια δικα μας καναν τα κολπα τους.
και επειδη αλλον οι περισσοτεροι δεν εχετε παιξει ποτε ποδοσφαιρο θα πρεπει να γνωριζεται οτι 2 με 3 ατομα ειναι υπεραρκετα για να στηθει ενα ματς.
και δεν υπαρχει ελληνας ποδοσφαιριστης που να εχει παιξει σε εθνικη κατηγορια και δεν εχει στησει ματς
ντεσπε.δε δισαφωνω σε κατι.εχει κενα η ομαδα.και ενα απο αυτα ισως απο τα μεγαλυτερα κατα την αποψη μου ειναι ο κατσουρανης.κακος κατα κανονα αμυντικα.οι παικτες φταινε που κανουν τετοιες παπαριες.και ο προπονητης φταει που η οποιαδηποτε ομαδα μας βγαζει 10 αντεπιθεσεις για πλακα και πολλες μπαινουν γκολ.ολες οι μικρες ομαδες μας διναν χωρο εμεις βγαζαμε μεχρι και τα μυντικα χαφ μας στην περιοχη τους και μας κανανε κουδουνια στην κοντρα.100 φορες το ειδαμε φετος.εχουμε χτισει καριερα σε ενα σωροανυπαρκτους παικτες.
και στην τελικη μΑλακιες λεω.η ομαδα πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο.αν η αλλαγη προπονητη το αλλαξει αυτο και πετυχουμε τους στοχους ειναι ευπροσδεκτη.αν οχι ας παρει τσεκουρι ο ιβαν και ας παρει και αλλα κεφαλια.και ρε ιβαν ελες.σουταρε τους τους κωλοζζ πια.οχι αλλη λαμψη.σφαζομαστε για χαζα χαμενα.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

pgetsos έγραψε:Ο μικρός έφταιγε στο αυτογκόλ;; Τον ινσα ο Λιθουανός τον έφερε, αλλά σίγουρα όχι επίτηδες το λάθος του, γενικά υπήρχε απάθεια
Αυτο λέω ότι για το αυτογκολ δεν εφταιγε κανεις.Απλα λαθος στιγμή.Η προσποίηση του Κατσουρ πιανει και ο Κιτσιου δεν αντιλαμβανεται γιατι ειναι πολύ κοντά.Γενικά υπάρχει απάθεια και αυτό έπρεπε ο Στέφενς να κανει να μην υπάρχει.Εφοσον υπάρχει απο όλους αυτος που φταίει είναι ο προπονητής και κανεις αλλος.Δε γίνεται να αλλαξεις 23 ποδοσφαιριστές για να παει καλά μια ομάδα που έχει καλους παιχτες ενδεδειγμένα.Απλα να εχεις εναν προπονητη για τον οποιο θα σκυλιάζουν για αυτον και δε πα να λέγεται και Αναστοπουλος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

barlow4 έγραψε: κουραζει ολο αυτο ρε νικολα.τις μεταγραφες τις κοβει η μαρια ειδικα οταν προερχονται απο το βρυζα τον κων/νιδη κλπ.οχι ο στεφενς.οι ρωσσοι κανουν κουμαντο.ο βρυζας π@υτανακι που βαζει υπογραφες και κανει τον κουκλο ειναι.τιποτα παραπανω.οτι μας τρυπανε οι αρδ αυτο ειναι γεγονος εδω και χρονια.αλλα αν υπηρχε ολο αυτο το παρεακι μια γ@μημενη μεταγραφη μια ινσαηντ ινφορμεσιο θα ειχε δωσει και ο χαλβας ο κοκλας.δεν ξερω ρε φιλε με κουρασαν αυτα τα σεναρια με κουρασαν.ο ΠΑΟΚ να κερδιζεικαι να παιζει καλα.και ως τωρα δεν παιζει.ας παρει ο ΠΑΟΚ κυπελο.ας πετυχει τους εναπομειναντες στοχους και εγω θα παραδεχτω και το στεφενς.(το μπολονι παλι οχι.ο ενας ειναι αληθινος προπονητης και ο αλλος στην καλυτερη σκαουτερ που παριστανε τον προπονητη)
ειδες να συμβαινει κατι τετοιο περυσι με το συμβολαιο του αποστολοπουλου?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Προσποίηση στη μικρή περιοχή; Ομολογώ ότι όσα χρόνια έπαιξα σαν σέντερ μπακ, τέτοια κίνηση δε μου έμαθε κανένας προπονητής μου...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kataramenos5 έγραψε:
barlow4 έγραψε: πες μου αυτη η προπονηταρα που στεριωσε.
6 χρονια στη νανσι .2 στη σπορτινγ οπου εβγαλε ροναλτο,κουαρέσμα και σηκωσε νταμπλ.2 χρονια σε στανταρ λιεγης και πρωτάθλημα.Ε δε τον λες απατεωνα .Με αυτη τη λογική κι ο Χούμπ δε στέριωσε πουθενα.Καθε χρονο σχεδόν άλλαζε ομάδα μετα τη Σαλκε.Στον ΠΑΟΚ ούτε χρονο δεν έβγαλε σημαίνει κάτι αυτό?

Υγ Προλαβε ο marley
στη νανσι ηταν πριν 14 χρονια.απο εκει και περα ακομα και τιτλους οπου πηρε εφυγε επεισοδιακα γιατι ειναι κ@πανος σαν χαρακτηρας.δε θα αλλαζε σε εμας.την τελευταια δεκαετια κυριως στα εμιρατα προσφερει τις γνωσεις του..ενας προπονητης μερα απο μπαλα πρεπει να εχει και κυρος σαν ανθρωπος.οπως κυρος σαν ανθρωπος εχει ο στεφενς που ειναι αξιοπρεπης.τετοιους μαγους της προπονητικης που ειναι κατα τα αλλα ημιτρελοι εχουμε ξαναδει(τεν κατε πχ).τεσπα στειρα αντιπαραθεση.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κεν και εγώ το καλό του ΠΑΟΚ θέλω αλλά οι οπμάδες δεν χτίζονται έτσι!!! Ενας προπονητής σχεδιάζει την ομάδα από το καλοκάιρι!!! ο χοντρός πέρσυ έφερε τον άντρακλα μίτσελ, τον προστάτεψε την άνοιξη μετά από κάπιες ακακκές εμφανίσει και είπαι"ο μόνος σίγουρος στην ομάδα είναι ο προπονητής" και αν μη τι άλλο όλοι στον gayro πάιζουν σούζα!!!
Αν έρθει ο Σάμτος και αυτός αργά θα αναλάβει και πότε θα προετοιμάσει ομάδα αφού θα προπονεί την εθνική στο μουντιάλ;;; Ποιοί θα κάνουν το σχεδιασμό και μήπως θα έχουμε και του χρόνου μια από τα ίδια;;;
Και τί μου λές για υπομονή του ΙΒΑΝ αφού ο μόνος στόχος που χάθηκε ουσιστικά είναι το πρωτάθλημα στο οποίο ότι και να γινόταν μάλλον θα το έχανες έστω και με 1 πόντο διαφοράγια λόγους που γνωρίζεις και γνωρίζω!!!
Μήπως τελικά ο Ιβαν δεν είναι παρά μια Ντάλια Χ#αλεξάνδρου όπως έγραψε και ένας συφορουμίτης;;;;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

zizu10 έγραψε:
nikolasf έγραψε: Οχι, γιαυτό και τα χώνει στον Κατσουράνει μετά το γκολ!!!! Τοο τί προηγήθηκε μεταξύ τους και πάνω στη φάση δεν το ξέρω!!!!
Νομίζω κι ο Κατσουρανης μια χαρα τα χώνει στον Κίτσιου.Γενικά στη φάση του αυτογκολ δεν υπάρχει καποια ιδιαιτερη ευθυνη.Ο Κατσουρνης κανει προσποιήση για να αφησει την μπαλα να περασει (πολλες φορες γινεται αυτο) και ο Κίτσιου απλα ειναι πολυ κοντα για να τραβηχτεί.
ρε συ σημερα βαλθηκες να μας τρελανεις ολους.
ειναι δυνατον σε παραλληλη σεντρα χωρις να ξερει τι εχει πισω του αμυντικος να κανει ΄΄ ακουσον ακουσον ΄΄ προσποιηση για να αφησει την μπαλα?
αν το εκανα εγω αυτο ο προπονητης μου πρωτα θα με εδερνε και μετα θα με ξαναεβαζε να παιξω στην δευτερα παρουσια μαζι με ολους τους αγιους
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

desperando έγραψε:
barlow4 έγραψε: κουραζει ολο αυτο ρε νικολα.τις μεταγραφες τις κοβει η μαρια ειδικα οταν προερχονται απο το βρυζα τον κων/νιδη κλπ.οχι ο στεφενς.οι ρωσσοι κανουν κουμαντο.ο βρυζας π@υτανακι που βαζει υπογραφες και κανει τον κουκλο ειναι.τιποτα παραπανω.οτι μας τρυπανε οι αρδ αυτο ειναι γεγονος εδω και χρονια.αλλα αν υπηρχε ολο αυτο το παρεακι μια γ@μημενη μεταγραφη μια ινσαηντ ινφορμεσιο θα ειχε δωσει και ο χαλβας ο κοκλας.δεν ξερω ρε φιλε με κουρασαν αυτα τα σεναρια με κουρασαν.ο ΠΑΟΚ να κερδιζεικαι να παιζει καλα.και ως τωρα δεν παιζει.ας παρει ο ΠΑΟΚ κυπελο.ας πετυχει τους εναπομειναντες στοχους και εγω θα παραδεχτω και το στεφενς.(το μπολονι παλι οχι.ο ενας ειναι αληθινος προπονητης και ο αλλος στην καλυτερη σκαουτερ που παριστανε τον προπονητη)
ειδες να συμβαινει κατι τετοιο περυσι με το συμβολαιο του αποστολοπουλου?
με γονατισες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”