Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Πολύ μεγάλη συμπάθειά μου...όμως παραξενεύομαι πως , έστω με 300 , δε τον εκλεισε ακόμα κανείς.
Νομιζα ήταν λόγω οικονομικλων απαιτήσεων.
Μακάρι να κάνουμε μια τέτοια κίνηση ... θα ισχυροποιηθούμε πολύ στο κέντρο.
Μακαρι
Νομιζα ήταν λόγω οικονομικλων απαιτήσεων.
Μακάρι να κάνουμε μια τέτοια κίνηση ... θα ισχυροποιηθούμε πολύ στο κέντρο.
Μακαρι
- paok_athens_g4
Ν Α Σ Ο Υ Τ ΙΔιωχνω σαβινι........κ πισω ειμαι οκ
+καρντοζο για αντι-βιτολο
+κονε
=πρωταθλημα
δε χρειαζομαστε τιποτε αλλο......
+κονε
=πρωταθλημα
Δυστυχώς ο Νασούτι θέλει λίγο χρήμα ακόμα!
Αλλά είναι καλός παίκτης
Αλλά είναι καλός παίκτης
πολυ καλος ο καρντοζο ειναι δευτερος βιτολο με καλυτερη τεχνικη θα μας βοηθουσε και ας μην παιζει σε θεση που έχουμε ανάγκη
Εγω,που δεν θελω κανεναν στην παρουσα φαση,ειμαι η παραφωνια του τοπικ?.....Η ομαδα ειναι πολυ δεμενη και περιμενω να δω τον Κριστιανο και επιτελους,τον Κουτσιανικουλη.....Παιξαμε με δυο βασικοτατες ελλειψεις στην Τουρκια και η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ επαιξε μπαλαρα,ειδικα μετα το 1-0....
ΑΨΟΓΕΣ (αν κ δεν ξερω κατα ποσο και εφικτες) Επιλογες!paok_athens_g4 έγραψε:Ν Α Σ Ο Υ Τ ΙΔιωχνω σαβινι........κ πισω ειμαι οκ
+κονε
=πρωταθλημα
- nyxteridas
Άντε λίγο να πάρει ζωή το αγαπημένο μου τόπικ... Ο Δερμιτζάκης πριν από λίγο με δηλώσεις του έκανε λόγο για ενίσχυση της ομάδας
νασουτι εκλεισε δανεικος στην τουρκια...καρντοζο καβαλα νομιζω...paok_athens_g4 έγραψε:Ν Α Σ Ο Υ Τ ΙΔιωχνω σαβινι........κ πισω ειμαι οκ
+κονε
=πρωταθλημα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
"Δεν μπορώ να σας πω για ποια θέση, αλλά αν βρεθεί κάτι καλό θα το πάρουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος από το υπάρχων ρόστερ, αλλά πάντα μπορούν να γίνουν κάποιες βελτιωτικές κινήσεις. Αν πάρουμε κάτι θα πάρουμε κάτι για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ."
http://olapaok.gr/podosfairo/anetoi_sth ... 89455.html
mexri 31 ειναι οι μεταγραφες?????
και ποιος θα ττης κανει????

http://olapaok.gr/podosfairo/anetoi_sth ... 89455.html
mexri 31 ειναι οι μεταγραφες?????
και ποιος θα ττης κανει????

γινεται μεταγραφες χωρις ιταλους???
Το ιταλικό σπορ
Καιρό είχαμε να ακούσουμε τέτοια, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μας έλειψαν καθόλου. Πριν προκριθεί καλά - καλά ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οι Ιταλοί ξεκίνησαν το αγαπημένο τους σπορ και σήμερα στον τύπο της χώρας αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον επιθετικό της Λιβόρνο, Φραντσέσκο Ταβάνο. Πρέπει να έχουν χάσει πολλά επεισόδια οι Ιταλοί...
paok24

Το ιταλικό σπορ
Καιρό είχαμε να ακούσουμε τέτοια, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μας έλειψαν καθόλου. Πριν προκριθεί καλά - καλά ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οι Ιταλοί ξεκίνησαν το αγαπημένο τους σπορ και σήμερα στον τύπο της χώρας αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον επιθετικό της Λιβόρνο, Φραντσέσκο Ταβάνο. Πρέπει να έχουν χάσει πολλά επεισόδια οι Ιταλοί...
paok24
-
Μεχρι 31 ειναι για ολους τους παιχτες, μετα τις 1 Σ νομιζω οτι μπορεις να κανεις μεταγραφη ποδοσφαιριστη που ειναι ελευθερος και χωρις ομαδα για καποιους μηνες. Τη μεταγραφη θα διεκπαιρεωσει η διοικηση της ΠΑΕ σε συνεργασια με το προπονητη της ομαδας.
Ευτυχως.......Ελπιζω να παμε για δεκαρι.....DamoN έγραψε:ο κονε πηγε στην μπρεσια...(νομιζω)
mpafos4 έγραψε:Εγω,που δεν θελω κανεναν στην παρουσα φαση,ειμαι η παραφωνια του τοπικ?.....Η ομαδα ειναι πολυ δεμενη και περιμενω να δω τον Κριστιανο και επιτελους,τον Κουτσιανικουλη.....Παιξαμε με δυο βασικοτατες ελλειψεις στην Τουρκια και η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ επαιξε μπαλαρα,ειδικα μετα το 1-0....
Και 'γω μαζί σου!!!