wellcome back vazeliakos time to go back home.
Goodnight.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Σήμερα μιλάει η Παναθηναικη καρδιά και ο ΛΑΟΣ.
Επίσης η Ντομινο έχει προσφορά ...και με κανα δυο μπυρίτσες από το περίπτερο εύκολα παίρνουν μάτι αυτοί που δεν έχουν να κάνουν τίποτα το βράδυ.
Επίσης η Ντομινο έχει προσφορά ...και με κανα δυο μπυρίτσες από το περίπτερο εύκολα παίρνουν μάτι αυτοί που δεν έχουν να κάνουν τίποτα το βράδυ.
-
PAOK DreXleR
Δε μου αρκεί απλά να γυρίσουν στην πραγματικότητα, με βάση πάντα αυτό που μπορούν & παίζουν. Πρέπει να τους πακετάρουν, να την ακούσουν στερεοφωνικά & να συνειδητοποιήσουν πως είναι πολλά σκαλιά πίσω ακόμη.
Θυμάμαι στο ημίχρονο του επαναληπτικού τους στη Μασσαλία, είχαν στατιστική καρτέλα μηδενική σε όλα & όμως προκρίθηκαν στα πέναλτι. Δε λέω πως δε μπορεί να ξαναγίνει απλά πιστεύω πως σήμερα θα βγούνε στους λαγούς όλα τα χοντράδια, γεμίζοντας τσουβάλι.
Θυμάμαι στο ημίχρονο του επαναληπτικού τους στη Μασσαλία, είχαν στατιστική καρτέλα μηδενική σε όλα & όμως προκρίθηκαν στα πέναλτι. Δε λέω πως δε μπορεί να ξαναγίνει απλά πιστεύω πως σήμερα θα βγούνε στους λαγούς όλα τα χοντράδια, γεμίζοντας τσουβάλι.
- ΑποστόληςΑ
Θέλω οι Ισπανοί να χάσουν πέναλτυ, τετ-α-τετ και πολλές άλλες μεγάλες ευκαιρίες (όπως ο Σαλάχ χθες), να πάει ο αγώνας στην παράταση και να προκριθεί ο βάζελος στα penalties.
Και μετά να γράφει το sdna: "Μίλησε η καρδιά του Παναθηναϊκού".
Και μετά να γράφει το sdna: "Μίλησε η καρδιά του Παναθηναϊκού".
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- geobila, giapas
Εχουν δημιουργήσει μία αύρα σιγουριάς για την πρόκριση οι βαζελοι ή είναι η ιδέα μου;

- These users thanked the author hawklord for the post (total 2):
- katafraktos, astral