Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
nunies4 έγραψε:Ενα ντου στο Μαρακι...
"Τι σου ειπε μαρη το παιδι; Να σε ξεστραβωσει προσπαθουσε. Αλλα τετοιες ειστε εσεις απο εκει. Κρυοκωλες"

Εντάξει ήταν λίγο εξτριμ η αντιδραση της 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τρί 03 Σεπ 2024, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε σύ νουνιες, ο Θυμιάνης τσεκαρίστηκε και εγκρίθηκε από προπονητή σκάουτιν κλπ. Καταρχήν είναι γομάρι και σε άλλη θέση (θέσεις).
Τον Λιάβα τον έχω παρακολουθήσει. Μετά τους χιαστούς δεν είχε την ίδια απόδοση. Είναι γρήγορος συμφωνώ αλλά του λείπουν στοιχεία. Δηλαδή πιστέυεις οτι δεν τον κοιτάξαμε; Έχει ακουστεί και στο παρελθόν για μάς.
Τον Λιάβα τον έχω παρακολουθήσει. Μετά τους χιαστούς δεν είχε την ίδια απόδοση. Είναι γρήγορος συμφωνώ αλλά του λείπουν στοιχεία. Δηλαδή πιστέυεις οτι δεν τον κοιτάξαμε; Έχει ακουστεί και στο παρελθόν για μάς.
Εγώ πάντως όσο το σκέφτομαι είμαι ακόμα πιο σίγουρος ότι μη απόκτηση μέχρι αύριο είναι επιλογή Λουτσεσκου. Αυτοί είναι ικανοί αρχικά να νόμιζαν ότι ο Χατζηδιακος είναι γηγενης...Θα αποκτηθει στοπερ για την Ελλάδα μόνο.
Αυτό που πιστεύετε ότι η Γκοντζαρεβα κόβει μεταγραφές εν αγνοία του Ιβάν να το κοιτάξετε.
Ο άνθρωπος μέχρι και call με τον Εκονγκ έκανε πριν τον πουλήσει, αλλά η Μαρία κανόνιζει το αν θα κοπεί ο Χατζηδιακος...
Ο άνθρωπος μέχρι και call με τον Εκονγκ έκανε πριν τον πουλήσει, αλλά η Μαρία κανόνιζει το αν θα κοπεί ο Χατζηδιακος...
Ρε εσυ ειλικρινα δεν θελω να μειωσω το παιδι. Αλλα μιλαμε για ενα παιδι που ΚΥΡΙΩΣ ειναι χαφ και για εκει τον προοριζει ο προπονητης οπως εχει ο ιδιος δηλωσει με λιγα ματς στην καριερα του ως στοπερ.Magpies4 έγραψε:Ρε σύ νουνιες, ο Θυμιάνης τσεκαρίστηκε και εγκρίθηκε από προπονητή σκάουτιν κλπ. Καταρχήν είναι γομάρι και σε άλλη θέση (θέσεις).
Και θεωρουμε λογικο αυτο το παιδι να ειναι το 2ο δεξι στοπερ στην Ευρωπη; Δεν ξερω. Μπορει εγω να ειμαι υπερβολικος. Μπορει να μην χρειαστει να παιξει ουτε λεπτο
Τζος πια ολα μπορουμε να τα σκεφτούμε με αυτους που εχουμε μπλεξει..
από το 2014 αδερφέ μου αυτό σκέφτομαι...αν το είχα πάει πιο σιγά ίσως σήμερα ήμουν κύριος Γκοτζαρεβα. Πεθανε και ο Μαυρος, εκλεισε και η καντίνα...γμσετα.Η συμβουλή μου είναι κάνε νέο λογαριασμό και παντο λαου λαου. How was your day today? I really like your shoes in this photo κτλ. μην ξεκινάς "it's criminal". θα καταλήξεις σαν και εμένα να περιπλανιεσαι στις αναμνήσεις και το τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά.gergeo4 έγραψε:ε φερτο βρε λιγο πιο σιγα..Psaras έγραψε: Και εμένα μου έκανε μπλοκ. το μήνυμα ηταν: First time I saw you, I fell in love. Can I make you the table in a fine restaurant? I have Mavros in mind in Stavroupoli.![]()
![]()
![]()
Κάπου εδώ να πω ότι ο Θυμιανης δεν ξεκουρασε τον Κετζιορα ούτε στη ρεβάνς του 4-0 με τους ξυλοκόπους. Δεν μπήκε καν αλλαγή αλλά θα μπει με τη Γάλατα και τη Γιουναιτεντ...
-
ο ΠΑΟΚ απο περσι απεδειξε οτι δεν ειναι διατεθιμενος να πληρωσει καμια υπεραξια σε παιχτη.
Καλως ή κακώς ετσι πορευομαστε.
Φετος ειδαμε μια ξεκαθαρη διαθεση ανανεωσης και επενδυση σε νεους σε ηλικια παιχτες σε συνδυασμο με εμπειρους 30+ που ερχονται μονο με χαμηλα συμβολαια (για την αξια τους και το ιστορικο τους - βλ Κολευ, Μπακαγιοκο).
Συγκρινοντας με προηγουμενες χρονιες, μεχρι το deadline αυριο να περιμενουμε μονο δανεικους χωρις ρητρα ή παιχτες που ληγουν το 25 το συμβολαιο τους και τους εχουμε σκαουταρει πριν.
Εναν τετοιο θα επαιρνα αν πασα στιγμη ...
https://www.transfermarkt.co.uk/rieched ... ler/216443
Φετος ειδαμε μια ξεκαθαρη διαθεση ανανεωσης και επενδυση σε νεους σε ηλικια παιχτες σε συνδυασμο με εμπειρους 30+ που ερχονται μονο με χαμηλα συμβολαια (για την αξια τους και το ιστορικο τους - βλ Κολευ, Μπακαγιοκο).
Συγκρινοντας με προηγουμενες χρονιες, μεχρι το deadline αυριο να περιμενουμε μονο δανεικους χωρις ρητρα ή παιχτες που ληγουν το 25 το συμβολαιο τους και τους εχουμε σκαουταρει πριν.
- episimos73
Κι εγώ μπλοκ θα σου έκανα φίλε. Και αστραπιαία μάλισταgergeo4 έγραψε:Μηνυμα στο μαρακι it will be "criminal " if we don't sign the two players the team needs..i told you if you need someone who knows football i'm here and absolutely free. it is unbelievable that we still negotiating for players with Cagliari,also it's unbelievable we are going for players like bove/melo who are too expensive for us and at the end we deep down we know that we are going to fail sign even one player good enough for us because of time..first close players the team needs and after go for big names..i have so many things i could mention i have to write an essay..hope it will be the last time that in transfer period we make so many strategic mistakes ..
Απάντηση;;;ΜΠΛΟΚ
Αυτη κανει κουμαντο για την καψουρα μας..
Ο ΘΕΟΣ να εχει καλά τον ραζβαν γιατί αλλιώς οι επιτυχίες με το κυαλι ξανά ..
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
- Montrealiotis
Γιατί το λες αυτό Joshua? Αν μη τι άλλο, η διοίκηση έδειξε να μην καταλαβαίνει τα θέλω του προπονητή και να του φέρνει αντί του κομβικού για το παιχνίδι Μειτε (ή κάποιον αντίστοιχων χαρακτηριστικών παίκτη), τον Μπακαγιόκο, που όπως πολλά παιδιά έχουν αναλύσει δεν έχει καμία σχέση το στυλ παιχνιδιού του με τον Μειτε. Πως μπορεί τώρα να φταίει ο προπονητής όταν ήδη η διοίκηση έχει δείξει ένα πατερν, μην παίρνοντας και πολύ υπόψιν τα θέλω του.
- Kabamaru11
Ουρλιαζω γι αυτον,μπορει να παιξει ανετα κ χαφ,τον παρακολουθω εδω κ χρονια,πουλενακι,κωλοχαρακτηρας κ ρεμπελος βεβαια,με Λουτσε ισως στρωσει,αξιζει παντως μια προσπαθεια.tonipap801 έγραψε:ο ΠΑΟΚ απο περσι απεδειξε οτι δεν ειναι διατεθιμενος να πληρωσει καμια υπεραξια σε παιχτη.