Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Και δεν είναι μόνο η μεταγραφή φορ, που εντάξει δεν μας βγήκε, φαντάζεστε τι πορεία θα είχαμε κάνει, αν δεν βγει ο Κωσταντέλιας; Με τον πάλαι ποτέ Μπίσεσβαρ και τον γκεστ σταρ Ελ Καντουρί;
Καλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Προφανώς δεν το λέω για σένα, αναφέρομαι σε αυτούς που το πιστεύουν και το αναπαράγουν.nunies4 έγραψε:Αυτο που εμενα με φοβιζει πιο πολυ απο ολα ειναι οτι θα αρχισει να παγιωνεται σαν δεδομενο αυτο που καποιοι συνοπαδοι εχουν στο πισω μερος του κεφαλιου τους, δειλα δειλα το εκφραζουν στα ιντερνετια και περναει και σαν αποψη σε ολο και περισοτερους.
Οτι υπαρχει καποιος αλλος "λογος" που φετος επιβαλει χειροφρενο (και δεν ειναι ο πολεμος).
Αν περασει στον κοσμο σαν πεποιθηση οτι η ομαδα συμμετεχει σε καποιου ειδους "κολλεγια" θα ειναι καταστροφη.
Για αυτο εγω παω με το "μενουμε πιστοι στο προτζεκτ" και σαν 2η επιλογη διαλεγω το περι διαφορετικων αποψεων μεσα στην ΠΑΕ για τα μεταγραφικα. Το αλλο σεναριο δεν υπαρχει καν στο μυαλο μου για την διοικηση του ΠΑΟΚ.
Καταρχήν το «χειρόφρενο» δεν έχει επιβληθεί φέτος αλλά πριν από 2 χρόνια. Και εντάσσεται στην προσπάθεια οικονομικού εξορθολογισμού που έπρεπε να γίνει ώστε να είναι βιώσιμη η ΠΑΕ.
Όσα λεφτά και να έχει κάποιος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει στην κατοχή του μια εταιρία που μονίμως τον «βάζει μέσα».
Από κει και πέρα υπάρχουν συγκεκριμένες δυσλειτουργίες στην διοίκηση της ΠΑΕ οι οποίες εκπορεύονται από τον χαρακτήρα του Ιβαν. Για τον οποίο πρέπει σε κάποια φάση να καταλάβουμε ότι αυτός είναι και δεν αλλάζει. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.
Τα καλά που φέρνει ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ είναι απείρως περισσότερα από τα κακά όποτε κάπου εκεί τελειώνει και η συζήτηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν γίνεται να κατακρίνουμε τα κακώς κείμενα αλλά όταν η ομάδα κάνει κάτι καλό να οφείλεται είτε στη τύχη είτε σε ένα άτομο. Δεν έχει λογική, το ξέρετε έτσι;
renegade έγραψε:συγνωμη οταν λέτε θα μπει ο μικρος ,για ποον λετε?
Αυτόν που μπήκε εχθές με τον λεβαδειακό 0 λεπτα?
έχω πει οτι το μεγαλυτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία λουτσεσκου,ο οποίος έχει παρει ένα ρόστερ του 6 και το έχει στο -5 απο την κορυφη και στον τελικό κυπελλου, με αποτέλεσμα να καλύπτονται όλα τα εγκλήματα των υπολοίπων,ειτε λεγονται σαββιδης,ειτε μαρακι (Θεε που ακούστηκε μια εντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο να παίρνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμημα),ειτε μποτο.
Ένα αγωνιστικό τμήμα παρατημένο στο έλεος του Θεού με αποφάσεις που δεν θα έπαιρνε ούτε ένα χαζό ανθρωπάκι.
Μια διοίκηση και ιδιοκτησία που μοιράζει χρήματα απο δω και απο κει και στο τέλος δεν της μένει ή δεν έχει την διαθεση για περαιτέρω ξοδεμα για τα βασικά αγαθα.
Αυτοί ****** που έχουν μαζευτεί εκεί ακομα δεν κατάλαβαν ότι στο μεταγραφικό παράθυρο του ιανουαρίου πέταξαν χωρίς κανέναν λόγο πάνω από ένα εκατομμύριο...και αυτό γιατί οποιαδήποτε προσθήκη εξτρέμ ή μπακ είναι άχρηστη όταν νομοτελιακά κάποια στιγμή θα μείνεις χωρίς παίκτη στην μια απο τις δύο πιο βσικές θέσεις στο ποδοσφαιρο.
Η αλήθεια στην τελική βέβαια είναι ότι δεν είναι αυτοί μαλακες αλλά εγώ,εγώ που πιστεύω ότι άνθρωποι που επέλεξαν τον άγγελο αντί του σάντος έχουν την ικανότητα να πάρουν σωστές ποδοσφαιρικες αποφάσεις,ακόμα και αν αυτές φαντάζουν αυτονόητες.
Άντε και καλλές πωλήσεις το καλοκαίρι
Καληνύχτα ΠΑΟΚ αυτός ο σύλλογος δεν θα αλλάξει ποτέ
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
++++++++++++++++++++++++++
Αποστόλη και οι τραυματισμοί μέρος της ζωής είναι. Προφανώς και θα ήταν καλύτερα να ερχόταν ένας παίκτης ακόμα για την επίθεση , θα επέτρεπε μεγαλύτερη ευελιξία και σαφώς μπορεί να βοηθούσε.
Κατά τη γνώμη μου , αν τα οικονομικά δεδομένα ήταν αυτά που ανέφερε ο Ζινολα ( 1 εκαταμμύριο για 4 μήνες) , ευτυχώς που δεν ήρθε ο Ιταλός.
Εγώ εμπιστεύομαι την ομάδα ότι κάνει βήματα μπροστά , όχι απαραίτητα να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα που είναι η μόνη έγνοια του οπαδού. Το ότι πηγαίνει καλά από φέτος και διεκδικεί στόχους είναι πολύ ευχάριστο και δείγμα ότι κάτι καλό γίνεται. Δε μπορεί να πιστωθεί τη καλή πορεία μόνο ο προπονητής, είναι ένα σύνολο από παράγοντες που προσπαθούν και δουλεύουν. Ούτε ο Κουλιεράκης φύτρωσε έξω από τη Τούμπα , ουτε ο Ινγκασον , ούτε ο Ολιβέιρα που το 99% των οπαδών έκραζε για μήνες ολόκληρους.
Σαφώς υπάρχουν ανορθογραφίες , σε όλες τις ομάδες και τις επιχειρήσεις υπάρχουν. Ήρθαν 2 παίκτες που είναι σχετικά έτοιμοι και αυτό από μόνο τους είναι θετικότατο. Προσωπικά οι υστερίες και οι υπερβολές με θλίβουν γιατί χάνουμε τη συνολική εικόνα για την ομάδα που παραμένει θετικότατη και έχει κάνει άλματα μπροστά. Άλματα που στα νιάτα μας ήταν απλά προιον φαντασίας .
Κι αντί να το απολαύσουμε που έχουμε έναν άνθρωπο που έδωσε υπόσταση στην ομάδα μας και Φλεβάρη μήνα ο ΠΑΟΚ είναι διεκδικητής ισότιμος, χαλάμε τη ζαχαρένια μας για ένα φορ που δεν ήρθε και θα μας πήγαινε από το 18% στο 20% .
Κρίμα.
Κατά τη γνώμη μου , αν τα οικονομικά δεδομένα ήταν αυτά που ανέφερε ο Ζινολα ( 1 εκαταμμύριο για 4 μήνες) , ευτυχώς που δεν ήρθε ο Ιταλός.
Εγώ εμπιστεύομαι την ομάδα ότι κάνει βήματα μπροστά , όχι απαραίτητα να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα που είναι η μόνη έγνοια του οπαδού. Το ότι πηγαίνει καλά από φέτος και διεκδικεί στόχους είναι πολύ ευχάριστο και δείγμα ότι κάτι καλό γίνεται. Δε μπορεί να πιστωθεί τη καλή πορεία μόνο ο προπονητής, είναι ένα σύνολο από παράγοντες που προσπαθούν και δουλεύουν. Ούτε ο Κουλιεράκης φύτρωσε έξω από τη Τούμπα , ουτε ο Ινγκασον , ούτε ο Ολιβέιρα που το 99% των οπαδών έκραζε για μήνες ολόκληρους.
Σαφώς υπάρχουν ανορθογραφίες , σε όλες τις ομάδες και τις επιχειρήσεις υπάρχουν. Ήρθαν 2 παίκτες που είναι σχετικά έτοιμοι και αυτό από μόνο τους είναι θετικότατο. Προσωπικά οι υστερίες και οι υπερβολές με θλίβουν γιατί χάνουμε τη συνολική εικόνα για την ομάδα που παραμένει θετικότατη και έχει κάνει άλματα μπροστά. Άλματα που στα νιάτα μας ήταν απλά προιον φαντασίας .
Κι αντί να το απολαύσουμε που έχουμε έναν άνθρωπο που έδωσε υπόσταση στην ομάδα μας και Φλεβάρη μήνα ο ΠΑΟΚ είναι διεκδικητής ισότιμος, χαλάμε τη ζαχαρένια μας για ένα φορ που δεν ήρθε και θα μας πήγαινε από το 18% στο 20% .
Κρίμα.
άλλαξε εσυjoshua έγραψε:renegade έγραψε:συγνωμη οταν λέτε θα μπει ο μικρος ,για ποον λετε?
Αυτόν που μπήκε εχθές με τον λεβαδειακό 0 λεπτα?
έχω πει οτι το μεγαλυτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία λουτσεσκου,ο οποίος έχει παρει ένα ρόστερ του 6 και το έχει στο -5 απο την κορυφη και στον τελικό κυπελλου, με αποτέλεσμα να καλύπτονται όλα τα εγκλήματα των υπολοίπων,ειτε λεγονται σαββιδης,ειτε μαρακι (Θεε που ακούστηκε μια εντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο να παίρνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμημα),ειτε μποτο.
Ένα αγωνιστικό τμήμα παρατημένο στο έλεος του Θεού με αποφάσεις που δεν θα έπαιρνε ούτε ένα χαζό ανθρωπάκι.
Μια διοίκηση και ιδιοκτησία που μοιράζει χρήματα απο δω και απο κει και στο τέλος δεν της μένει ή δεν έχει την διαθεση για περαιτέρω ξοδεμα για τα βασικά αγαθα.
Αυτοί ****** που έχουν μαζευτεί εκεί ακομα δεν κατάλαβαν ότι στο μεταγραφικό παράθυρο του ιανουαρίου πέταξαν χωρίς κανέναν λόγο πάνω από ένα εκατομμύριο...και αυτό γιατί οποιαδήποτε προσθήκη εξτρέμ ή μπακ είναι άχρηστη όταν νομοτελιακά κάποια στιγμή θα μείνεις χωρίς παίκτη στην μια απο τις δύο πιο βσικές θέσεις στο ποδοσφαιρο.
Η αλήθεια στην τελική βέβαια είναι ότι δεν είναι αυτοί μαλακες αλλά εγώ,εγώ που πιστεύω ότι άνθρωποι που επέλεξαν τον άγγελο αντί του σάντος έχουν την ικανότητα να πάρουν σωστές ποδοσφαιρικες αποφάσεις,ακόμα και αν αυτές φαντάζουν αυτονόητες.
Άντε και καλλές πωλήσεις το καλοκαίρι
Καληνύχτα ΠΑΟΚ αυτός ο σύλλογος δεν θα αλλάξει ποτέ
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
++++++++++++++++++++++++++

Δυστυχώς το πρόβλημα πλέον είναι ότι ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ αποκτά με ταχείς ρυθμούς χαρακτηριστικά νεόπλουτου πανηγυρτζή. Καλώς ή κακώς είναι και αυτό σημείο των καιρών και περιστάσεων. Παρόλα αυτά ελπίζω ότι η μεταμόρφωση αυτή θα επιβραδυνθεί ή και αναστραφεί κάποια στιγμή.giapas έγραψε:Αποστόλη και οι τραυματισμοί μέρος της ζωής είναι. Προφανώς και θα ήταν καλύτερα να ερχόταν ένας παίκτης ακόμα για την επίθεση , θα επέτρεπε μεγαλύτερη ευελιξία και σαφώς μπορεί να βοηθούσε.
Κρίμα.
- thomas Murg
Καλημέρα σε όλους σας.
Αφού ξεκαθαρίσω ότι ξενύχτησα προχθές και χθες ήμουν όλη τη μέρα με το ένα μάτι στο τόπικ των μεταγραφών και θεωρούσα δεδομένο ότι θα γίνει μεταγραφή θέλω να πω και γω τις σκέψεις μου, ήρεμα σήμερα και με λιγότερη ένταση.
Οι ερωτήσεις δικές μου, οι απαντήσεις με βάση την πληροφόρηση που έχουμε
1. Έγινε προσπάθεια για να έρθει φορ; Έγινε και μάλιστα όχι μόνο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
2. Υπήρχε επαρκές ποσό για τη μεταγραφή; Υπήρχε.
3. Προσπάθησαν από διαφορετικά κανάλια να φέρουν παίκτη; Ναι.
4. Ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι θα πάρουν όχι απλώς για να πάρουν αλλά μόνο εάν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση; Ναι, και το είπαν σε όλους τους τόνους (δεν θέλω να σκέφτομαι τη γκρίνια στην περίπτωση που ερχόταν κάποιος τύπου Βέρνμπλουμ, Λεβέκ και μετά δεν θα μπορούσαν να τον αποδεσμεύσουν).
5. Είχαν επικοινωνήσει από την αρχή των μεταγραφών ότι δεν θα γίνουν κινήσεις; Ναι. Επομένως ψυχολογικά ήμασταν προετοιμασμένοι.
6. Πίστευαν από την αρχή της χρονιάς ότι οι ομάδα θα μείνει σε τροχιά τίτλων; Καλά, ας μη δουλευόμαστε. Εδώ δεν το πίστευαν οι περισσότεροι εδώ μέσα που είναι οπαδοί.
7. Είναι τόσο άχρηστοι όλοι τους που δεν μπορούν να κλείσουν μια μεταγραφή; Μάλλον όχι γιατί ήδη έκλεισαν τρεις σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
8. Για όλα αυτά τα σενάρια που γράφτηκαν στο τόπικ των μεταγραφών οι αγαπημένοι συμφορουμίτες έχουν σχετική πληροφόρηση; Ορισμένοι ναι. Κάποιοι άλλοι με δική τους ομολογία καμία απολύτως αλλά τα ξεφουρνίζουν ελαφρά τη καρδία πιστεύοντας ότι βοηθούν την ομάδα.
9. Πιστεύουμε οι οπαδοί ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα; Εκ του αποτελέσματος όχι. Διαφορετικά θα ήταν διαρκώς γεμάτο το γήπεδο.
10. Γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους;
11. Όλοι είναι άχρηστοι στον ΠΑΟΚ; Βλέπω πια ότι ο Λούτσε μπαίνει στις εξαιρέσεις αλλά μέχρι πριν από ένα δίμηνο ήταν για να φύγει (αυτό αντανακλά το τόπικ του). Για να φτάσει η ομάδα εδώ που έφτασε κάποιοι κάναν τη δουλειά του πολύ καλά, αρκετά καλά ή λιγότερο καλά. Προσωπικά εξακολουθώ να έχω παράπονο μόνο από το ιατρικό τιμ που θα μπορούσε ΙΣΩΣ εγκαιρότερα να μας εξασφαλίσει μια δυο εσωτερικές μεταγραφές (Καντουρί, Κούρτιτς) και
12. Μας επικοινώνησαν από την αρχή της χρονιάς ότι η χρονιά θα είναι μεταβατική για να στηθεί η ομάδα των επόμενων χρόνων; Ναι και μέσω πολλών προσώπων. Το ακούσαμε; Ναι. Συμφωνήσαμε; Ναι. Υποσχεθήκαμε στήριξη στην ομάδα; Ναι.
Και για τον λόγο αυτό στηρίζω την ομάδα και όλα τα άλλα τα ακούω για να γίνεται κουβέντα. Πόσω μάλλον όταν η ομαδάρα παίζει όχι τώρα αλλά από τον Νοέμβριο και μετά μπαλάρα.
Και κάτι τελευταίο: την επόμενη φορά που θα ακούσετε σενάρια καταστροφολογίας, ανεπάρκειας στελεχών της ομάδας, συνωμοσιολογία από τους ΑΡΔ της χαβούζας απλώς σκεφτείτε πόσο εύκολο τους το κάνετε να τα στήσουν εάν ρίχνουν κλεφτές ματιές εδώ μέσα. Και ρίχνουν σίγουρα.
Καλημέρα σας. Θα σας δω στους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο τον Μάη.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι ξενύχτησα προχθές και χθες ήμουν όλη τη μέρα με το ένα μάτι στο τόπικ των μεταγραφών και θεωρούσα δεδομένο ότι θα γίνει μεταγραφή θέλω να πω και γω τις σκέψεις μου, ήρεμα σήμερα και με λιγότερη ένταση.
Οι ερωτήσεις δικές μου, οι απαντήσεις με βάση την πληροφόρηση που έχουμε
1. Έγινε προσπάθεια για να έρθει φορ; Έγινε και μάλιστα όχι μόνο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
2. Υπήρχε επαρκές ποσό για τη μεταγραφή; Υπήρχε.
3. Προσπάθησαν από διαφορετικά κανάλια να φέρουν παίκτη; Ναι.
4. Ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι θα πάρουν όχι απλώς για να πάρουν αλλά μόνο εάν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση; Ναι, και το είπαν σε όλους τους τόνους (δεν θέλω να σκέφτομαι τη γκρίνια στην περίπτωση που ερχόταν κάποιος τύπου Βέρνμπλουμ, Λεβέκ και μετά δεν θα μπορούσαν να τον αποδεσμεύσουν).
5. Είχαν επικοινωνήσει από την αρχή των μεταγραφών ότι δεν θα γίνουν κινήσεις; Ναι. Επομένως ψυχολογικά ήμασταν προετοιμασμένοι.
6. Πίστευαν από την αρχή της χρονιάς ότι οι ομάδα θα μείνει σε τροχιά τίτλων; Καλά, ας μη δουλευόμαστε. Εδώ δεν το πίστευαν οι περισσότεροι εδώ μέσα που είναι οπαδοί.
7. Είναι τόσο άχρηστοι όλοι τους που δεν μπορούν να κλείσουν μια μεταγραφή; Μάλλον όχι γιατί ήδη έκλεισαν τρεις σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
8. Για όλα αυτά τα σενάρια που γράφτηκαν στο τόπικ των μεταγραφών οι αγαπημένοι συμφορουμίτες έχουν σχετική πληροφόρηση; Ορισμένοι ναι. Κάποιοι άλλοι με δική τους ομολογία καμία απολύτως αλλά τα ξεφουρνίζουν ελαφρά τη καρδία πιστεύοντας ότι βοηθούν την ομάδα.
9. Πιστεύουμε οι οπαδοί ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα; Εκ του αποτελέσματος όχι. Διαφορετικά θα ήταν διαρκώς γεμάτο το γήπεδο.
10. Γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους;
11. Όλοι είναι άχρηστοι στον ΠΑΟΚ; Βλέπω πια ότι ο Λούτσε μπαίνει στις εξαιρέσεις αλλά μέχρι πριν από ένα δίμηνο ήταν για να φύγει (αυτό αντανακλά το τόπικ του). Για να φτάσει η ομάδα εδώ που έφτασε κάποιοι κάναν τη δουλειά του πολύ καλά, αρκετά καλά ή λιγότερο καλά. Προσωπικά εξακολουθώ να έχω παράπονο μόνο από το ιατρικό τιμ που θα μπορούσε ΙΣΩΣ εγκαιρότερα να μας εξασφαλίσει μια δυο εσωτερικές μεταγραφές (Καντουρί, Κούρτιτς) και
12. Μας επικοινώνησαν από την αρχή της χρονιάς ότι η χρονιά θα είναι μεταβατική για να στηθεί η ομάδα των επόμενων χρόνων; Ναι και μέσω πολλών προσώπων. Το ακούσαμε; Ναι. Συμφωνήσαμε; Ναι. Υποσχεθήκαμε στήριξη στην ομάδα; Ναι.
Και για τον λόγο αυτό στηρίζω την ομάδα και όλα τα άλλα τα ακούω για να γίνεται κουβέντα. Πόσω μάλλον όταν η ομαδάρα παίζει όχι τώρα αλλά από τον Νοέμβριο και μετά μπαλάρα.
Και κάτι τελευταίο: την επόμενη φορά που θα ακούσετε σενάρια καταστροφολογίας, ανεπάρκειας στελεχών της ομάδας, συνωμοσιολογία από τους ΑΡΔ της χαβούζας απλώς σκεφτείτε πόσο εύκολο τους το κάνετε να τα στήσουν εάν ρίχνουν κλεφτές ματιές εδώ μέσα. Και ρίχνουν σίγουρα.
Καλημέρα σας. Θα σας δω στους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο τον Μάη.

κολλάει σε πάρα πολλά η φράση :
δεν φταίει αυτός που τα λέει, αλλά αυτός/αυτοί που τα κάνουν.
μετά και από αυτό το κάζο, ελπίζω να καταλαβαίνουν κάποιοι ότι οι συνεχείς αναφορές για γκρινιάρηδες και μιζερους είναι άστοχες.
αλλού πρέπει να κατευθυνθούν τα βέλη μπας και υπάρξει καποια υποτυπώδης βελτίωση.
ναι στα διοικητικά και υπαλληλικα γραφεία αναφέρομαι και τους κυφηνες τους, που ούτε να συνεννοηθούν
δεν μπορούν, ποσο μάλλον να παραξουν σοβαρό έργο.
δεν φταίει αυτός που τα λέει, αλλά αυτός/αυτοί που τα κάνουν.
μετά και από αυτό το κάζο, ελπίζω να καταλαβαίνουν κάποιοι ότι οι συνεχείς αναφορές για γκρινιάρηδες και μιζερους είναι άστοχες.
αλλού πρέπει να κατευθυνθούν τα βέλη μπας και υπάρξει καποια υποτυπώδης βελτίωση.
ναι στα διοικητικά και υπαλληλικα γραφεία αναφέρομαι και τους κυφηνες τους, που ούτε να συνεννοηθούν
δεν μπορούν, ποσο μάλλον να παραξουν σοβαρό έργο.
- ΑποστόληςΑ
Ρε Γιάννη γράφω σαν πληγωμένο άτομο. Διαπιστώνω ότι η ομάδα πορεύεται με τον αυτόματο πιλότο, καθώς δεν έχει κανέναν σοβαρό πλάνο πορείας. Με εμφανείς ελλείψεις στο ρόστερ, αφέθηκε στη μοίρα της το καλοκαίρι και έχασε αρκετά εκατομμύριο από τον αποκλεισμό της στην Ευρώπη, ενώ σε όλο το πρώτο διάστημα μεταξύ 4ης και 5ης θέσης στο πρωτάθλημα.
Το ξεπέταγμα που έκανε επειδή της βγήκαν ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας, που δεν ήταν στον πλάνο, είναι καθαρά θέμα τύχης.
Όταν λοιπόν τα κενά του καλοκαιριού καλούνται να συμπληρωθούν γιατί φαίνεται ότι η ομάδα μπορεί να βγει στο Ch.L. και αυτό ΔΕΝ γίνεται λόγω (δική μου άποψη) ανικανότητας του επιτελείου μεταγραφών, κάτι που συμβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ παρά να αντιδράσω.
Αν εσένα σου φαίνεται ακραία η αντίδρασή μου, εμένα μου φαίνεται νορμάλ.
Για τον Boto θα μιλήσω τον Μάιο, αλλά το κρίμα που είπες εσύ εγώ το λέω στην ομάδα.
Κρίμα, γιατί φέτος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μία από τις πρώτες δύο θέσεις στο πρωτάθλημα, ακόμη και την πρώτη, αλλά για μία ακόμη φορά οι ανίκανοι του μεταγραφικού σχεδιασμού φρενάρουν την ομάδα.
Αν η ομάδα καταφέρει να πετύχει τον παραπάνω στόχο θα είναι ένα θαύμα και θα οφείλεται στη δουλειά του Luce και στην τύχη.
Το ξεπέταγμα που έκανε επειδή της βγήκαν ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας, που δεν ήταν στον πλάνο, είναι καθαρά θέμα τύχης.
Όταν λοιπόν τα κενά του καλοκαιριού καλούνται να συμπληρωθούν γιατί φαίνεται ότι η ομάδα μπορεί να βγει στο Ch.L. και αυτό ΔΕΝ γίνεται λόγω (δική μου άποψη) ανικανότητας του επιτελείου μεταγραφών, κάτι που συμβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ παρά να αντιδράσω.
Για τον Boto θα μιλήσω τον Μάιο, αλλά το κρίμα που είπες εσύ εγώ το λέω στην ομάδα.
Κρίμα, γιατί φέτος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μία από τις πρώτες δύο θέσεις στο πρωτάθλημα, ακόμη και την πρώτη, αλλά για μία ακόμη φορά οι ανίκανοι του μεταγραφικού σχεδιασμού φρενάρουν την ομάδα.
Αν η ομάδα καταφέρει να πετύχει τον παραπάνω στόχο θα είναι ένα θαύμα και θα οφείλεται στη δουλειά του Luce και στην τύχη.
Ούτε νεοπλουτισμος είναι να ζητάς να φέρουν έναν παίκτη ούτε σημαίνει κάτι ότι είναι μεταβατική η χρονιά. Η αντίδραση όλων οφείλεται στο ότι φέρνεις 2 παίκτες χρησιμότατους, δείχνεις στον κόσμο ότι το πιστεύεις κι εσύ ότι μπορεί για τίτλο η ομάδα και ενώ έχει μείνει ένα κομμάτι στο παζλ των 3000 κομματιών για να φτιάξεις ένα αριστούργημα, το παίρνει η κόρη σου και το πετάει στην λεκάνη και πατάει και το καζανάκι. Νεοπλουτισμος θα ήταν αν σου φέρνανε τον Μπαραλες κι έλεγες όχι, εγώ ήθελα τον Ρονάλντο. Η ανοργανωσια σπάει τα νεύρα όλων, πόσω μάλλον ότι κάνουν τα ίδια και τα ίδια λάθη. Γιατί στο αήττητο είχες Πριγιοβιτς, Ακπομ και Σφιντερσκι και τώρα έχεις έναν του επιπέδου τους που είναι μόνο Ακπομ στην αποτελεσματικότητα, ζητάς να φέρουν μισό Σφιντερσκι και δεν βρίσκουν.
Δεν υπάρχει τύχη στο θέμα κουλιερακη τουλάχιστον από τη στιγμή πού τον είδανε στην προτιςμασια. Επιλογή ήταν να πας με αυτόν βασικό κ όχι τύχη. Δεν γίνονται όλα στη τύχη παιδια στον ΠΑΟΚΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε Γιάννη γράφω σαν πληγωμένο άτομο. Διαπιστώνω ότι η ομάδα πορεύεται με τον αυτόματο πιλότο, καθώς δεν έχει κανέναν σοβαρό πλάνο πορείας. Με εμφανείς ελλείψεις στο ρόστερ, αφέθηκε στη μοίρα της το καλοκαίρι και έχασε αρκετά εκατομμύριο από τον αποκλεισμό της στην Ευρώπη, ενώ σε όλο το πρώτο διάστημα μεταξύ 4ης και 5ης θέσης στο πρωτάθλημα.
Tι δεν καταλαβαινεις...Ειναι νεοπλουτισμος να βλεπεις τον Ολιβειρα να παιζει 94 λεπτα με τον Λεβαδειακο και να πεφτει κατω με τη ληξη και να λες λυπηθειτε τον...Νεοπλουτοι ειναι μαλλον καποιοι μεσα στη ΠΑΕ που ηθελαν να φερουν 25χρονο Ιταλο δανεικο τον Γεναρη και να του δωσουν και 1 μυριο,οχι ο κοσμος...
-
πολύ συμφωνώSera4 έγραψε:Το ότι δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν ακόμα σέντερ φορ συνιστά μια αποτυχία, η οποία και θα δυσκολέψει τη χρονιά. Ούτε σάλτσες χρειάζονται, ούτε τίποτα, αλλά μέχρι εκεί.
Από εκεί και πέρα επειδή πολλά γράφονται, απλά να επισημάνω κάτι. Τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει ο μεγαλομέτοχος, ούτε το Μαράκι (όπως αρέσκονται πολλοί να γράφουν υποτιμητικά) ούτε το μπαράκι.
Και αν αυτή η ομάδα, είναι μια ομάδα του 5 που ο προπονητής θαυματοποιός την κάνει να παίζει στο 9, πάλι κάποιος έδωσε γη και ύδωρ σε αυτόν τον προπονητή και το επιτελείο του (2+ εκατομμύρια) για να το κάνει, οπότε μπράβο του.
Και αν οι ακαδημίες μας βγάζουν πλέον παιχταράδες, πάλι κάποιος είναι εκεί να δίνει 3 μύρια τον χρόνο, ακριβώς γι αυτό το λόγο, οπότε πολλά μπράβο του.
Αυτό που δεν αλλάζει αυτή τη στιγμή είναι ότι η ομάδα που δεν την πίστεψε κανένας σχεδόν (ακόμα και αμφισβητήσεις για είσοδο στα πλέυ οφ είχαμε), κάνει πρωταθλητισμό και είναι με το ένα πόδι στον τελικό κυπέλλου.
Ο κόσμος, ο οποίος δεν στήριξε ούτε οικονομικά, ούτε αθλητικά (ίσως έχουμε τη χειρότερη προσέλευση από τους μεγάλους), και από την αρχή στέκεται απέναντι σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κρίνει την οποιαδήποτε κίνηση. Οπότε ας σταματήσει κάπου όλη αυτή η μιζέρια και η καταστροφολογία και ας κάνουμε το καθήκον μας να γίνουμε ο 12ος παίχτης της ομάδας. Και που ξέρεις μπορεί στο τέλος, αυτή η ομάδα πάλι να μας διαψεύσει.