Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ιερόσυλος! Μια τρίχα του τεράστιου Ομάρ ο κωστακης...Dimg4 έγραψε:Μη συγκρινεις τον παιχταρα με τον καντουριrenegade έγραψε:Αισθάνεται μοναξιες ι καντουρι?Dimg4 έγραψε:Μακαρι να κινηθουμε για Φορτουνη
φορτουνης, λαζαρος και το γηπεδο ετοιμο σε ενα 6μηνοGospi έγραψε:Κοιτα παιζει να θελουμε καποιον να μπαζωσουμε για να γινει γέρο το γηπεδο, οποτε μια χαρα ειναι ο Φορτουνης για τον συγκεκριμενο ρολο!don PAOK έγραψε:με ξεπερναει οτι λεμε για νεα γηπεδα απο μπετο και μεταγραφη φορτουνη![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Dimg4 έγραψε:Μη συγκρινεις τον παιχταρα με τον καντουριrenegade έγραψε:Αισθάνεται μοναξιες ι καντουρι?Dimg4 έγραψε:Μακαρι να κινηθουμε για Φορτουνη
Ήταν τώρα πλέον με 2 χιαστός πρώην και πάντα ήταν περιπατητής ο Φουρτουνακος.
Ωχ απώλεια, στα χαμηλά κ στα γρήγορα πρώτα βήματα ήταν πολύ καλοςmaceio έγραψε:ΑΠΟΕΛ ο Κρεσπο
- Σουριναμέζος
Ο Φορτούνης να πάει να κλείσει την καριέρα του σε κάναν Αστέρα Τρίπολης σιγά μην τον γιατροπορευεουμε εμείς, παίκτη που δεν έχει ούτε τα μισά αγωνιστικά λεπτά του Καντουρι την τελευταία τετραετία.
Έκλαψαtasso85 έγραψε:μετα την εγκριση του ΠΔ θα μπορουσε να γυρισει ο Οικοδομος

Δηλαδή το θέλετε το τσογλανι αλλά σας χαλάει το υψηλό συμβόλαιο και ότι έκανε χιαστούς??? Οκ...
- sourmenetes
- Moderator
Και ο λημνιος...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χιλια χρονια Λημνιος
-
Ο Φορτούνης πριν τους τραυματισμούς του ήταν ο καλύτερος Έλληνας παίκτης και με διαφορά ο καλύτερος Έλληνας μεσοεπιθετικός. Όμως , πλέον μετρά 2 χιαστούς... Όταν τον θέλαμε προτίμησε τον γάβρο... Πλέον είναι απλά ένας περιπατητής... Τον παλιό Φορτούνη τον ήθελα με τα χίλια. Τον τωρινό Φορτούνη ούτε με σφαίρες... ούτε τζάμπα..
- Kabamaru11
Αντι για Ρεντε,Μεντε για αντικαταστατη του Μιχαι,θα προτιμουσα τον Διαμαντη,και ας εκανε μια κακη χρονια,το παιδι εχει καλυτερα στοιχεια και απο τον Μιχαηλιδη,ξεκαθαρα πιο εγκεφαλικος.Και λογω οχι καλης χρονιας,σιγουρα ο ΟΦΗ θα τον δωσει πιο ευκολα,δεν ξερω τι παιζει με ρητρα επαναγορας και αν ακομα ισχυει.
-
Στον ρουλη εκλεισεΣουριναμέζος έγραψε:Ο Φορτούνης να πάει να κλείσει την καριέρα του σε κάναν Αστέρα Τρίπολης σιγά μην τον γιατροπορευεουμε εμείς, παίκτη που δεν έχει ούτε τα μισά αγωνιστικά λεπτά του Καντουρι την τελευταία τετραετία.