Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
dimpaok4 έγραψε:2 ωρες μετα την δημοσιευση του αρθρου του κολκα λειπουν οι παραγραφοι οτι μαλλον χαιρεταει ο ροντριγκο και οτι ψαχνουμε δεξι και αριστερο μπακ
ειμαι περηφανος που εφτασε η εποχη που οι αρδ δεν ξερουν τπτ για την ομαδα και το ποσο το χαιρομαι δεν λεγεται
ΠΑΟΚ
Σιχαμενος κ αυτος οπως κ πολλοι αλλοι,ειναι αδικια εγω να βγαζω τα ματια μου κ τα χερια μαζι με τα πνευμονια μου για το μεροκαματο κ μερικοι αντε μη τους χαρακτηρισω να κονομανε ευκολα απο τον ΠΑΟΚ μας.Κωλοτουμπας Κολ(α)κας.Το μονο του πλεονεκτημα σαν ανθρωπος ειναι ο κουμπαρος του.Τελος.
- pagotatzis
Δυο επιστροφές που δεν θα χαλούσαν κανέναν !
Λουκάς Περεθ
Αλεξανταρ Προγιοβιτς
Τελειώσαμε !
Λουκάς Περεθ
Αλεξανταρ Προγιοβιτς
Τελειώσαμε !
Reunion νοσταλγίας;pagotatzis έγραψε:Δυο επιστροφές που δεν θα χαλούσαν κανέναν !
Λουκάς Περεθ
Αλεξανταρ Προγιοβιτς
Τελειώσαμε !
Είτε του τράβηξαν το αυτί, είτε το έπραξε από μοναχούλης του, το να αλλάζει όλο το σκεπτικό του άρθρου και να το διορθώνει όντας δημοσιευμένο, είναι απερίγραπτο σου λέω.... Ζούμε μεγάλες αρδοστιγμές
20%.gpap έγραψε:τελικά από πώληση του Πέλκα, τι ποσοστό έρχεται σε εμάς?
-
Πείτε κ σε μας που δεν ξέρουμε τπτseaman έγραψε:Είτε του τράβηξαν το αυτί, είτε το έπραξε από μοναχούλης του, το να αλλάζει όλο το σκεπτικό του άρθρου και να το διορθώνει όντας δημοσιευμένο, είναι απερίγραπτο σου λέω.... Ζούμε μεγάλες αρδοστιγμές
Πάντως η Tom Taylor είναι μια value for money μάρκα, καλά ρούχα σε προσιτές τιμές. (Βέβαια βγάζει κ παλτά.)
Άραγε ειναι καλυτερος του Φεράρι του Βόλου?
Έχουμε κ Λύρατζη οπότε ειναι καλό πως θα πάρει ευκαιρίες. Ιδού κ το balance σε αυτη τη θέση.
Άραγε ειναι καλυτερος του Φεράρι του Βόλου?
Έχουμε κ Λύρατζη οπότε ειναι καλό πως θα πάρει ευκαιρίες. Ιδού κ το balance σε αυτη τη θέση.
φανέλα της Γιουβέντους θα φορά και επίσημα τη νέα σεζόν ο Αλβάρο Μοράτα. Η «Γηραιά Κυρία» πλήρωσε το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενεργοποιώντας τη ρήτρα ανανέωσης δανεισμού και έτσι ο Ισπανός φορ θα παραμείνει στο Τορίνο για ακόμα έναν χρόνο. αλλα οχι
Μονο ο ΠΑΟΚ δανεικους
Μονο ο ΠΑΟΚ δανεικους
Περιμενα να το γράψει κάποιος! Είναι πολύ πιθανόν ο συγκεκριμένος παιχτης να έχει κλείσει από τον Ιανουαριο για καλοκαίρι. Πριν από ανακοινωσεις για πορεία στην Ευρώπη κτλ. Έδωσε το οκ ο Λουτσος και προχωρησε. Ελπιζω οι άλλες μεταγραφες να είναι στην λογική της Ευρωπαικης καταξιωσης. Προς το παρόν ούτε κρύο ούτε ζέστη.tsaousila έγραψε:τιμιος παικτης ο Ροντριγκο να μην τον απαξιωνουμε , ενω ας πουμε τον Πασχαλακη που ετρωγε οτι πηγαινε μεσα ο σουπερμαν. Ο νεος παικτης ερχεται για αλλαγη η δανεικος οπως ειπε ενας φιλος, οποτε αναμονη,,, Για μπαμπα χλωμο το πραγμα και κριμα για τον παικταρα να μην τον κρατησουμε.. υπαρχουν κλεισμενοι συμφωνημενοι 2-3 παικτες , αυτα εγιναν εδω και 3-4 μηνες υποψιν....
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Πωπω φιλε που το τσακωσες;! Τωρα το διαπιστωσα. Τι σιχαμενα πραματα ειναι αυτα αφου το γραφεις αστο scripta manent, αν εισαι μαγκας η σου βαλαν χερι βγες πες συγγνωμηdimpaok4 έγραψε:2 ωρες μετα την δημοσιευση του αρθρου του κολκα λειπουν οι παραγραφοι οτι μαλλον χαιρεταει ο ροντριγκο και οτι ψαχνουμε δεξι και αριστερο μπακ
ειμαι περηφανος που εφτασε η εποχη που οι αρδ δεν ξερουν τπτ για την ομαδα και το ποσο το χαιρομαι δεν λεγεται
ΠΑΟΚ
Αρχικά ο Κόλκας στο αποψινό του στο sdna έγραφε και άλλα πραγματακια (που δεν υπάρχουν πλέον στο δημοσίευμα) με κυρίαρχο το ότι έρχεται ο ράφτης γιατί χαιρετάει ο Ροντρίγκο και στη συνέχεια τα τροποποίησε ή τα έσβησε.τσιριγωτης έγραψε:Πείτε κ σε μας που δεν ξέρουμε τπτseaman έγραψε:Είτε του τράβηξαν το αυτί, είτε το έπραξε από μοναχούλης του, το να αλλάζει όλο το σκεπτικό του άρθρου και να το διορθώνει όντας δημοσιευμένο, είναι απερίγραπτο σου λέω.... Ζούμε μεγάλες αρδοστιγμές
-
Εγώ να ρωτήσω κατι ασχετο; Για να γίνει ομάδα ΠΑΟΚ Β δεν χρειάζονται γύρω στις 10 μεταγραφές μόνο για εκεί; Γιατί η λογική λέει πως δεν μπορείς απλά να πάρεις όλη τη κ19 και να τη μεταφέρεις εκεί.
Και θα ρωτήσω ακόμη μια φορά, γιατί δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε. Είναι πιθανό να δηλώσουμε κάποιους από τους ξένους σαν μέλη του ΠΑΟΚ Β;
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και θα ρωτήσω ακόμη μια φορά, γιατί δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε. Είναι πιθανό να δηλώσουμε κάποιους από τους ξένους σαν μέλη του ΠΑΟΚ Β;
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk