Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Εγω παντως σαν προσωπική εκτίμηση βλεπω τον ponce να κλείνει σε εμας παρα ο τσολακ
θα παμε με τον πολωνο θα παιξουμε αμυνα και ελπιζουμε να βρουμε γκολδεν νομιζω να κανει δοκιμες με ζαμπα
η τζολη
ο σβι ειναι ιδανικος στο να κανει μια ευκαιρια γκολ σε σχεση με τον αγγλο παντα...
σεντερ φορ θα παρεις εχεις 10 μερες να βρεις τι θελεις και κυριως στα χρηματα
αν κουνησεις σεντονι θα βαλεις κατι παραπανω...
δεν βλεπω τοση αναγκη για τα 2 ματς και αυριο να κλεισουν παιχτη δεν βλεπω να παιζει ουτε στον επαναλιπτικο
η τζολη
ο σβι ειναι ιδανικος στο να κανει μια ευκαιρια γκολ σε σχεση με τον αγγλο παντα...
σεντερ φορ θα παρεις εχεις 10 μερες να βρεις τι θελεις και κυριως στα χρηματα
αν κουνησεις σεντονι θα βαλεις κατι παραπανω...
δεν βλεπω τοση αναγκη για τα 2 ματς και αυριο να κλεισουν παιχτη δεν βλεπω να παιζει ουτε στον επαναλιπτικο
- WestBlock4
Βασικα υπάρχει λετε στοίχημα na παίξουμε ποιος θα κλείσει..??? Εγώ θα έβαζα λιγα στον ponce
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μια χαρα παικταράς !
Κι είναι πιτσιρικας και on fire !!
Τον προτιμώ.
Κι είναι πιτσιρικας και on fire !!
Τον προτιμώ.
Αυτός ο πονσε είναι που έπαιζε αεχ;
Δεν με είχε πείσει καθόλου. Προς τι ο ντόρος;
- WestBlock4
Νομιζω ειναι πολυ καλος παίχτης απλα δε κουμπωσε τοσο καλα στο χανουμι.. βέβαια όλα στο χορτάρι φαίνονται.rainmaker έγραψε:Αυτός ο πονσε είναι που έπαιζε αεχ;
Εγώ θα έβαζα στοίχημα πότε θα έρθει:WestBlock4 έγραψε:Βασικα υπάρχει λετε στοίχημα na παίξουμε ποιος θα κλείσει..??? Εγώ θα έβαζα λιγα στον ponce
Α. Πριν το πρώτο παιχνίδι
Β. Πριν το δεύτερο παιχνίδι
Γ. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, λίγο μετά τον αποκλεισμό
- WestBlock4
Θελω να ελπίζω ότι θα ανακοινωθεί πριν το 1 παιχνιδι.omerta76 έγραψε:Εγώ θα έβαζα στοίχημα πότε θα έρθει:WestBlock4 έγραψε:Βασικα υπάρχει λετε στοίχημα na παίξουμε ποιος θα κλείσει..??? Εγώ θα έβαζα λιγα στον ponce
Α. Πριν το πρώτο παιχνίδι
Β. Πριν το δεύτερο παιχνίδι
Γ. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, λίγο μετά τον αποκλεισμό
Αλλα ας βγει το ονομα επιτελους να έχουμε να γκρινιάζουμε λιγο
Εμένα μ άρεσε πάντως, τον θυμάμαι στην αεχ. Ειχε σκοράρει κι εναντίον μας.
Ειδα και κάτι βιντακια του, φοβερό κεφάλι , ανακατωσούραΣ και Αργεντινικο ταμπεραμέντο.
Μολις 23 νομίζω.
Ο αλλος οπως ειπε κι ο jibbie νομίζω, κουλουριζει πολύ με μια καλή χρονια και αρκετές τζουφιες.
Ειδα και κάτι βιντακια του, φοβερό κεφάλι , ανακατωσούραΣ και Αργεντινικο ταμπεραμέντο.
Μολις 23 νομίζω.
Ο αλλος οπως ειπε κι ο jibbie νομίζω, κουλουριζει πολύ με μια καλή χρονια και αρκετές τζουφιες.
Προσωπικά θα ήμουν μια χαρά ικανοποιημένος αν πρώτα παίζαμε τα ματς και όταν ξεκαθάριζε η πρόκριση φέρναμε ΠΑΙΚΤΑΡΑ για το ανάλογο επίπεδο. Παικταρα για τσ λ, παικταρα για Γιουρόπα και πρωτάθλημα.
Το να φέρουμε με τα τωρινά λεφτά και αξιώσεις ένα Χ καλουτσικο παίκτη και μέρα να δεινοπαθουσαμε να σκοράρουμε, δε με πείθει.
Εκτός αν φέρουμε ούτως ή άλλως παικταρα τώρα και λήξει εξ αρχής το θεμα
Το να φέρουμε με τα τωρινά λεφτά και αξιώσεις ένα Χ καλουτσικο παίκτη και μέρα να δεινοπαθουσαμε να σκοράρουμε, δε με πείθει.
Εκτός αν φέρουμε ούτως ή άλλως παικταρα τώρα και λήξει εξ αρχής το θεμα
WestBlock4 έγραψε:Νομιζω ειναι πολυ καλος παίχτης απλα δε κουμπωσε τοσο καλα στο χανουμι.. βέβαια όλα στο χορτάρι φαίνονται.rainmaker έγραψε:Αυτός ο πονσε είναι που έπαιζε αεχ;
Πουθενα δεν κουμπωσε αυτός,παντου λιγα πράγματα.
Και στους ρώσους δεν έχει εδραιώσει τη θέση του.
Θεωρητικά έχει αυτά που ψάχνουμε,πιστεύω όμως ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο παίχτη.
Αυτό θα λυνόταν με παραμονή ακπομ (κοιτα που ξέχασα πως τον λένε με τα ονόματα που του δωσαμε παραπάνω) 
-
mbison
Mαλλον εννοεις τον Σουαρεζ και οχι τον Μεσιanekfrastos έγραψε:δεν είναι το ύψος ρε συ αλλά η δύναμη και το νευρο και η αντοχή στο ξύλοMagpies4 έγραψε:Χα, χα. Για πές μου την τριπλέτα της Μπάρτσα (τί ύψος έχουν);omerta76 έγραψε:Το θέμα είναι ότι ρισκάρουμε πολύ και τουλάχιστον ο φορ να τελειώνε γρήγορα. Τον Τζολη μπροστά μόνο ως αστείο την εκλαμβάνω, όσο για την τριπλέτα Τζολη-Ζιφκοβιτς-Πελκα, μόνο για τα στρουμφάκια θα την υπολόγιζα
Φορ χθες..
Και αυτό αφορά κυρίως στο σεντερ φορ που πρέπει να σπρώχνεται 90' με τα θηρία. Ζουμπάς πχ ο Αγκουέρο (1,73) αλλά είναι 173 εκατοστά νευρο και μύες. Ο Μέσι είναι νταμάρι.