Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Για να την πάρει απο την επιρροή του γαύρου..απλά και όμορφα. Από κει και έπειτα ούτε πολυιδιοκτησία υπάρχει ούτε κάτι άλλο.
- Sick Bastard
Θα σου απαντήσω εγώ.joshua έγραψε:Παρά τα όσα τραγελαφικά βιώνουμε τις τελευταίες μέρες,μεθοδεύσεις,συναλλαγές,ξεκάθαρα πολιτικά παιχνιδια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος παντελονατα. Για πιο μαμημενο λόγο έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για πιο λόγο έπρεπε η οικογένεια να αποφασίσει να αναπτύξει σχέση με την ΞΑΝΘΗ μέσω μιας αγοραπωλησίας. Αλαζονεία,αφέλεια,άγνοια κινδύνου; Μόνο μην μου πει κανένας ότι ο Ιβαν δεν ήξερε τίποτα για την επενδυτική κίνηση του ανιψιού του,ότι εντελώς συμπτωματικά εκείνος επένδυσε στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θα τον πω πιο πρόβατο και από τους γαύρους.Οπως επίσης μην ακούσω τη μόνιμη δικαιολογία,αν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
Κανένα γαμημένο λόγο δεν είχε.
Όπως δεν είχε λόγο ν αρχίσει τις αγκαλιες με τον Αλαφούζο, να χαριεντίζεται με τον Μπεο (βλέπε τελικό κυπέλλου στο Βόλο) κτλ.
Κι άντε, να πω ότι έψαχνε συμμαχίες στην αρχή και δεν ήξερε, εντάξει, αλλά τώρα με την ομαδάρα που έχει φτιάξει, με ξένους διαιτητές κι εγώ αδυνατώ να δω τα οφέλη αυτής της κίνησης. Δηλαδή τι, θα βγάλει το νέο Μέσσι η Ξάνθη κι εμείς θα έχουμε προτεραιότητα;
Απ αυτό όμως, μέχρι την συνιδιοκτησία απέχουμε έτη φωτός.
Αφού λοιπόν το λύσαμε αυτό το ζήτημα και σφυρίχτηκε το φάουλ και λύσαμε τις προσωπικές μας ηθικές ανάγκες κι αγωνίες, μπορούμε να επικεντρωθούμε στο δια ταύτα που λέει ότι με μπροστινούς κάτι γελοίους γυμνοσιάλαγκες, ο πρεζέμπορας και οι συνεργάτες του, πάνε να πάρουν το (έχω χάσει το μέτρημα) πρωτάθλημα στα χαρτιά με τον πιο αισχρό τρόπο; Ή θα κάτσουμε πάλι να την φάμε, ψάχνοντας γωνία στο δεκάρικο και θα πλέουμε σε πελάγη ανασφάλειας και καχυποψίας επειδή η ΠΑΕ άργησε να κάνει μια ανακοίνωση για 18 ώρες;
- navigator11
Περιμένετε και άλλα ωραία που θα βγουν στην φορα για την ΕΕΑ....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ είτε το θέλουμε, είτε όχι, έχει καλές σχέσεις με την Ξάνθη. Όπως έχει και με τον Βόλο. Όπως η ΑΕΚ έχει με τη Λαμία, και ο γαυρος με Πανιώνιο, Άρη, ΑΕΛ, Αστερα Τρίπολης.
Αυτό τι σημαίνει πρακτικα; Αν είναι η Ξανθη να πουλήσει παίχτη, τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ. Σε ψηφοφορίες της Λίγκας θα ακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ. Το ιδιο ισχυει και για τις αλλες ομάδες, και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα.
Αυτο οφειλεται κυριως σε επιχειρηματικά συμφέροντα, και όχι σε ποδοσφαιρικά. Το οτι ο Ιβαν από το 2012 κινείται επιχειρηματικά σε ολα τα μήκη και πλάτη της Μακεδονίας, είναι προφανές. Το οτι ο Πανοπουλος και σια τρώνε από τον Ιβαν έμμεσα (Όπως και όλη η Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλαδα), είναι επίσης προφανές. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εχει ρίξει κοντά στο 1 δις στην Ελλαδα, σε λιγότερο από 10ετια.
Φτάνουν αυτα να καταδικάσουν τον ΠΑΟΚ για ασκηση επιρροής στην Ξανθη; Προφανώς και όχι. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να μη συνδέονται επιχειρηματικά τα μεγάλα κεφάλια, εδώ Μαρινάκης και Αλαφούζος είχαν μετοχές στο ίδιο κανάλι (ΣΚΑΙ).
Το θεμα ειναι πως τους έχεις μπει στο ματι γιατι τους έχεις ξεφτυλισει αγωνιστικα αυτά τα χρόνια και ήθελαν να σε ρίξουν. Το έψαξαν τόσο πολύ και το μόνο που βρήκαν είναι σύνδεση μεταξύ κάποιων εταιριών που αποδεικνύει επιχειρηματική σχέση μεταξύ του Ιβαν (Ή του ανιψιού, πείτε το όπως θελετε) και του Καλπαζιδη. Επιχειρηματική σχέση που δεν αφορά το ποδόσφαιρο.
Γιατί βρεθήκαμε μπλεγμένοι ρωταει ο Joshua, και δικαίως. Βρεθήκαμε μπλεγμένοι γιατι οι αλλοι, σε αντίθεση με εμάς, ξόδεψαν χρόνο και resources Για να βρουν επιχειρηματική συνδεση (άρα ενδειξεις), είχαν έναν υπουργό στο payroll, και έστησαν μια επιτροπή για να μας ρίξουν. Τόσο απλά.
Όταν μια τετοια ιστορία βγαίνει στο φως, η απορία που γεννάται στους περισσότερους είναι γιατί δεν εχουμε κανει εμεις το ίδιο για να ρίξουμε τον Μαρινάκη. Η απάντηση είναι πως ο Ιβαν, όπως φαίνεται, δε θελει να παίξει έτσι, ούτε έχει υπουργούς στο τσεπάκι, ούτε μια επιτροπή στημένη.
Οι ενδείξεις είναι εκεί, και μη νομίζουμε πως τις εβγαλαν από το κεφάλι τους. Αλλά υπάρχουν νόμοι και κανόνες και αυτούς δεν τους έχουμε παραβεί. Με ενδείξεις μονο, ο Μαρινάκης θα ήταν στη μπουζου για 3 τόνους ηρωίνης, ξυλοδαρμούς, καμένους φούρνους, και στημένους αγώνες. Τα στοιχεία και οι μάρτυρες είναι πιο δύσκολα να βγουν στην επιφάνεια γιατι κόσμος δολοφονείται για αυτά.
Ο ΠΑΟΚ δεν αρνείται την ύπαρξη ενδείξεων, αλλά αρνείται την άσκηση επιρροής και εκει (πιστευω και ειμαι πεπεισμένος πως) ειναι αθώος. Η επίθεση αυτή τη στιγμή είναι στη στημένη επιτροπή και τον Αυγενακη που πήγαν να καταδικάσουν μια ομαδα επι παραγγελίας του χοντρου. Χωρίς στοιχεία, χωρίς καν να σπαταλήσουν σκεψη και χρόνο.
Αυτό τι σημαίνει πρακτικα; Αν είναι η Ξανθη να πουλήσει παίχτη, τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ. Σε ψηφοφορίες της Λίγκας θα ακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ. Το ιδιο ισχυει και για τις αλλες ομάδες, και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα.
Αυτο οφειλεται κυριως σε επιχειρηματικά συμφέροντα, και όχι σε ποδοσφαιρικά. Το οτι ο Ιβαν από το 2012 κινείται επιχειρηματικά σε ολα τα μήκη και πλάτη της Μακεδονίας, είναι προφανές. Το οτι ο Πανοπουλος και σια τρώνε από τον Ιβαν έμμεσα (Όπως και όλη η Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλαδα), είναι επίσης προφανές. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εχει ρίξει κοντά στο 1 δις στην Ελλαδα, σε λιγότερο από 10ετια.
Φτάνουν αυτα να καταδικάσουν τον ΠΑΟΚ για ασκηση επιρροής στην Ξανθη; Προφανώς και όχι. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να μη συνδέονται επιχειρηματικά τα μεγάλα κεφάλια, εδώ Μαρινάκης και Αλαφούζος είχαν μετοχές στο ίδιο κανάλι (ΣΚΑΙ).
Το θεμα ειναι πως τους έχεις μπει στο ματι γιατι τους έχεις ξεφτυλισει αγωνιστικα αυτά τα χρόνια και ήθελαν να σε ρίξουν. Το έψαξαν τόσο πολύ και το μόνο που βρήκαν είναι σύνδεση μεταξύ κάποιων εταιριών που αποδεικνύει επιχειρηματική σχέση μεταξύ του Ιβαν (Ή του ανιψιού, πείτε το όπως θελετε) και του Καλπαζιδη. Επιχειρηματική σχέση που δεν αφορά το ποδόσφαιρο.
Γιατί βρεθήκαμε μπλεγμένοι ρωταει ο Joshua, και δικαίως. Βρεθήκαμε μπλεγμένοι γιατι οι αλλοι, σε αντίθεση με εμάς, ξόδεψαν χρόνο και resources Για να βρουν επιχειρηματική συνδεση (άρα ενδειξεις), είχαν έναν υπουργό στο payroll, και έστησαν μια επιτροπή για να μας ρίξουν. Τόσο απλά.
Όταν μια τετοια ιστορία βγαίνει στο φως, η απορία που γεννάται στους περισσότερους είναι γιατί δεν εχουμε κανει εμεις το ίδιο για να ρίξουμε τον Μαρινάκη. Η απάντηση είναι πως ο Ιβαν, όπως φαίνεται, δε θελει να παίξει έτσι, ούτε έχει υπουργούς στο τσεπάκι, ούτε μια επιτροπή στημένη.
Οι ενδείξεις είναι εκεί, και μη νομίζουμε πως τις εβγαλαν από το κεφάλι τους. Αλλά υπάρχουν νόμοι και κανόνες και αυτούς δεν τους έχουμε παραβεί. Με ενδείξεις μονο, ο Μαρινάκης θα ήταν στη μπουζου για 3 τόνους ηρωίνης, ξυλοδαρμούς, καμένους φούρνους, και στημένους αγώνες. Τα στοιχεία και οι μάρτυρες είναι πιο δύσκολα να βγουν στην επιφάνεια γιατι κόσμος δολοφονείται για αυτά.
Ο ΠΑΟΚ δεν αρνείται την ύπαρξη ενδείξεων, αλλά αρνείται την άσκηση επιρροής και εκει (πιστευω και ειμαι πεπεισμένος πως) ειναι αθώος. Η επίθεση αυτή τη στιγμή είναι στη στημένη επιτροπή και τον Αυγενακη που πήγαν να καταδικάσουν μια ομαδα επι παραγγελίας του χοντρου. Χωρίς στοιχεία, χωρίς καν να σπαταλήσουν σκεψη και χρόνο.
Για να εξιταρω τον φίλο (ειλικρινά το λέω) joshua, που νιώθω ότι στεναχωριεται πραγματικά με όλα αυτά που γίνονται....
Είναι ο Σαμαράς πρωθυπουργός. Έχει θέμα με την σεκαπ που πάνε να την πάρουν Τούρκοι.
Ποιον μλκ να φωνάξουμε να του την φορτώσουμε; Τον Ιβάν.
Ιβάν θα σώσεις την σεκαπ; Ναι να την σώσω. Δώστε μου χρόνο να την δω και δώστε στοιχεία.
Δίνουν τα στοιχεία, με την κάλυψη των κυβερνήσεων οι προηγούμενες διοικήσεις την είχαν για φούντο με δυσθεώρητα χρέη.
Αντώνη δεν την παίρνω με τα βάρη που έχει.
Πάρε την και θα κάνω ρύθμιση...
Οκ θα την πάρω. Χρειάζεστε κάτι άλλο εκεί πάνω;
Δες λίγο και την ΠΑΕ Ξάνθη, είναι έτοιμος να τα βροντηξει ο Πανόπουλος, δεν γίνεται να μην έχουμε ομάδα από Θράκη στο πρωτάθλημα για εθνικούς λόγους.
Έγινε, εγώ γαύρος δεν είμαι, θα κοιτάξω πώς μπορώ να τους βοηθήσω με καθαρό τρόπο. Μην ξεχάσεις την ρύθμιση, δε θα πληρώσω και τα χρέη των χαραμοφαηδων.
Γίνονται εκλογές, ξεχνιέται η ρύθμιση, την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν μετά αυτοί που του την φόρτωσαν.
Υγ γιατί ο Σαμαράς δεν πήγε να ψηφίσει; Οεο;
Υγ 2 μπορώ να σου γράψω αλλά 32 σενάρια όπως το παραπάνω που είναι αποκύημα φαντασίας και μόνο!!!
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι ο Σαμαράς πρωθυπουργός. Έχει θέμα με την σεκαπ που πάνε να την πάρουν Τούρκοι.
Ποιον μλκ να φωνάξουμε να του την φορτώσουμε; Τον Ιβάν.
Ιβάν θα σώσεις την σεκαπ; Ναι να την σώσω. Δώστε μου χρόνο να την δω και δώστε στοιχεία.
Δίνουν τα στοιχεία, με την κάλυψη των κυβερνήσεων οι προηγούμενες διοικήσεις την είχαν για φούντο με δυσθεώρητα χρέη.
Αντώνη δεν την παίρνω με τα βάρη που έχει.
Πάρε την και θα κάνω ρύθμιση...
Οκ θα την πάρω. Χρειάζεστε κάτι άλλο εκεί πάνω;
Δες λίγο και την ΠΑΕ Ξάνθη, είναι έτοιμος να τα βροντηξει ο Πανόπουλος, δεν γίνεται να μην έχουμε ομάδα από Θράκη στο πρωτάθλημα για εθνικούς λόγους.
Έγινε, εγώ γαύρος δεν είμαι, θα κοιτάξω πώς μπορώ να τους βοηθήσω με καθαρό τρόπο. Μην ξεχάσεις την ρύθμιση, δε θα πληρώσω και τα χρέη των χαραμοφαηδων.
Γίνονται εκλογές, ξεχνιέται η ρύθμιση, την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν μετά αυτοί που του την φόρτωσαν.
Υγ γιατί ο Σαμαράς δεν πήγε να ψηφίσει; Οεο;
Υγ 2 μπορώ να σου γράψω αλλά 32 σενάρια όπως το παραπάνω που είναι αποκύημα φαντασίας και μόνο!!!
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι. Τόσο απλά.george188 έγραψε:Για να την πάρει απο την επιρροή του γαύρου..απλά και όμορφα. Από κει και έπειτα ούτε πολυιδιοκτησία υπάρχει ούτε κάτι άλλο.
19 χρόνια εταίρα του γάβρου η Ξάνθη, μόνο διπλά, με μας ξεσκιζόταν έχει πάρει αρκετά Χ και στην Τούμπα.
3 χρόνια τώρα 3 Χ ο γάβρος στην Ξάνθη.
Τι περιμένουμε δηλαδή, να κάνει η ομάδα 28 νίκες κάθε χρόνο για να βγαίνει πρώτη και οι άλλοι να παίζουν μόνο με φίλους? Για το ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε
Η οποια ρυθμιση δεν περασε ποτε αλλα τα nonpaper μια χαρα την παρουσιαζουν σαν χαρισμενο πριστιμο. Το προστιμο περασε στους Ιαπωνες και εκει καπου σταματησε να τους ενδιαφερει.
Έτσι το πρόστιμο ξεχάστηκε....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξακολουθώ να μην παίρνω απάντηση εκτός από μερική του σικ. Προφανώς και καλά κάνουμε και χτίζουμε σχέσεις με ομάδες καθώς σε ένα πάρτι ανηθικότητας δεν μπορεις να μένεις να παρακολουθείς ρομαντικά αλλά εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τον τρόπο που έγινε η προσέγγιση. Ε το κέρατο μου μέσα ,επιχειρηματίας είμαι και εγώ με σχεσεις με λογιστες και δικηγορους ,το δεξί @ του Ιβαν σε μέγεθος αλλά αν ήθελα να προσεγγίσω κάποιον δεν θα το έκανα με αυτόν τον τρόπο ,είναι σαν να προκαλείς τον άλλο να σε στήσει ποσο πιο απλά να το πω.Να φέρω και ένα παράδειγμα. Όταν κάποιοι λέγαμε πως στο καλό βρέθηκε ένα πειραγμένο στα επίσημα και πέταξε το ρόλο κάποιοι έλεγαν πως αν δεν έβρισκαν αυτό θα έβρισκαν κάποιον άλλο τρόπο. Ε την επόμενη χρόνια που οργανωθήκαμε καλύτερα δεν έγινε τίποτα και ρούφηξαν 3 όποτε δεν μπορεί να αποτελεί πάντα δικαιολογία το ποιον των αντιπάλων.Οταν έχει να αντιμετωπίσεις συμμορίες κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι εξαιρετικά μελετημένη.
Έχω την εντύπωση ότι οι φοροτεχνικοί υπάρχουν για να καθοδηγούν τους επιχειρηματίες σε νομότυπες ενέργειες!
Στην περίπτωση του Ιβάν, λοιπόν, δεν έχω πειστεί ότι υπάρχει, έστω και μία, ενέργεια του, που είναι παράτυπη....
Τα υπόλοιπα, περί ηθικολογίας και λοιπά, τα εξήγησαν αρκετοί, πιο πάνω και συμφωνώ μαζί τους, μέχρι τελείας!
Στην περίπτωση του Ιβάν, λοιπόν, δεν έχω πειστεί ότι υπάρχει, έστω και μία, ενέργεια του, που είναι παράτυπη....
Τα υπόλοιπα, περί ηθικολογίας και λοιπά, τα εξήγησαν αρκετοί, πιο πάνω και συμφωνώ μαζί τους, μέχρι τελείας!
Ναι αλλα εδω δεν μιλαμε για τον Σαββιδη, αλλα για τον Καλπαζιδη. Εκει ειναι το μπερδεμα. Γιατι οκ ο Σαββιδης εχει τα σωστα ατομα. Ο ανιψιος τα ειχε;
Γιατί να μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εμάς, σαν ΠΑΟΚ?
Τι βαθμό συγγένειας έχει ο Καλπαζίδης με τον Σαββίδη?
Πρώτο ή δεύτερο?
Τι βαθμό συγγένειας έχει ο Καλπαζίδης με τον Σαββίδη?
Πρώτο ή δεύτερο?
Δεν λεω οτι μας ενδιαφερει. Απανταω στο αν υπαρχει ενδεχομενο λαθους και αν ειναι νομιμες και καθαρες οι συναλλαγες και στο προς τι θα μπορουσαν να εχουν βρει για την rfa. Σε αυτο που λεει ο joshua δηλαδη. Στο τελος τελος και φυλακη να μπει ο Καλπαζιδης που λεει ο λογος, εμας δεν μας ακουμπαει σαν ΠΑΟΚ.