Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Πάρε να 'χεις +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
θα τρελαθουμε τελικα, οταν ειχαμε καλη παρουσια στον πρωτο γυρο με σταθερη ενδεκαδα στα πλαισια που αυτο γινοταν απο τους τραυματισμους, εγερνε το γηπεδο και με κουλα και με γρια,τελειωσαν αυτα τα δυο ντερμπι και καλα και μιλουσαμε ολοι οτι θα επρεπε να εχουμε βαλει 5-6 γκολ και τωρα καναμε την αεκ μπαρτσα ,φιλοι μου πραγματικα εχετε παιξει εστω και για πλακα ποτε ποδοσφαιρο σε αλανα ξερουμε τι θα πει πλανο και σχεδιο? αρε αμπραμοβιτς ασχετε σου τρωνε τα λεφτα
giapas έγραψε: Όπως και να έχει , με λύπη μου βλέπω πως αδυνατούμε να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα στο εργάκι που παιζεται μπροστά μας. Αν η διαιτητική εύνοια μετά απο απειλές ότι θα τον πνίξει με το κασκόλ , βαφτίζεται "σφιχτή" και "δουλεμένη" ομάδα τότε κάτι δε πάει καλά .
Αυτα εδω δικα σου γραμματα δεν ειναι φιλε giapas;
Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις γιατι η δικη μου μεταφραση λεει οτι η αεκ δεν ειναι σφιχτη και δουλεμενη ομαδα (οπως υποστηριζουμε οσοι εχουμε αντιθετη αποψη απο εσενα) αλλα κερδιζει με τραμποκισμους.
Το οτι κερδισε τον γαυρο εμενα δε μου λεει κατι,μου λενε πολλα ομως οι 11 βαθμοι διαφορα.
Μπορεις να μου πεις που διαφωνεις στα παραπανω;
Οσο για το εγω ηταν γενικο δεν αναφερομουν σε εσενα που γενικα σε εκτιμω και συμφωνω πολλες φορες με τα γραφομενα σου.
Εγω παντως στο σπιτι μου εχω εναν κανονα ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ.KOSTAS54 έγραψε:Μέχρι τώρα η ομάδα πρότυπο ήταν ο βαζελος, τώρα βρήκαμε νέο πρότυπο ομάδα και προπονητή, αρκεί να απαξιωνουμε κάθε τι δικό μας!
Τα δικα μας ειναι τα καλυτερα,
και στοχος μας ειναι να τα κανουμε ακομη καλυτερα.
Βεβαια συζηταμε για κατι που θεωρουμε καλο,
αλλά στα πλαισια επικοδομητικης συζητησης,
χωρις ζηλειες και απαξιωση.
Εγώ είδα, οτι αυτοί που ΔΕΝ αποβλήθηκαν εναντίον μας, αποβλήθηκαν με την κούλα.
Αν παίζαμε το ίδιο σκληρά, όπως έπαιξε η κούλα, θα μας είχε αποβάλλει ο κόραξ πέντε παίχτες.
Τι δεμένη ομάδα και κουραφέξαλα.

Αν παίζαμε το ίδιο σκληρά, όπως έπαιξε η κούλα, θα μας είχε αποβάλλει ο κόραξ πέντε παίχτες.
Τι δεμένη ομάδα και κουραφέξαλα.

obanebane έγραψε:giapas έγραψε: Όπως και να έχει , με λύπη μου βλέπω πως αδυνατούμε να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα στο εργάκι που παιζεται μπροστά μας. Αν η διαιτητική εύνοια μετά απο απειλές ότι θα τον πνίξει με το κασκόλ , βαφτίζεται "σφιχτή" και "δουλεμένη" ομάδα τότε κάτι δε πάει καλά .
Αυτα εδω δικα σου γραμματα δεν ειναι φιλε giapas;
Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις γιατι η δικη μου μεταφραση λεει οτι η αεκ δεν ειναι σφιχτη και δουλεμενη ομαδα (οπως υποστηριζουμε οσοι εχουμε αντιθετη αποψη απο εσενα) αλλα κερδιζει με τραμποκισμους.
Το οτι κερδισε τον γαυρο εμενα δε μου λεει κατι,μου λενε πολλα ομως οι 11 βαθμοι διαφορα.
Μπορεις να μου πεις που διαφωνεις στα παραπανω;
Οσο για το εγω ηταν γενικο δεν αναφερομουν σε εσενα που γενικα σε εκτιμω και συμφωνω πολλες φορες με τα γραφομενα σου.
Θα σου το σκεπτικό μου με ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα.
Αν στο Φάληρο , που κατά γενική ομολογία παίξαμε καλούτσικα μεσοαμυντικά , δε μας έκοβε 2-3 φορές και βάζαμε ένα γκολ σε αντεπίθεση και παίρναμε την ισοπαλία θεωρώ ότι το κλίμα μετά θα ήταν κάτι του στυλ
"Σφιχτή ομάδα στο καραισκάκη ο ΠΑΟΚ , δε κινδύνεψε αμυντικά και πήρε εύκολα το Χ "
Με το αν δε γίνεται δουλειά θα μου πεις , αλλά αυτό το αν μου το στέρησε ο διαιτητής ( και οι πολλές απουσίες).
Σε όμοια περίπτωση χτες , σε παιχνίδι που ήταν σούπα και σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ δεν έδειχνε καλύτερο πρόσωπο από ότι εμείς στο καραισκάκη , καθάρισε ο τιγρης και έφυγε η κουλα θριαμβεύτρια.
Τι έχουμε εδώ; 2 όμοια ποδοσφαιρικά γεγονότα που εξαιτίας διαιτητικών αποφάσεων έχουν ερμηνευθεί εντελώς διαφορετικά. Από τη μια εμάς μας σταύρωσαν την επόμενη μέρα επειδή είχαμε ΜΙΑ τελική μόνο και η κούλα αποθεώθηκε . Δε σου λέω πως η διαφορά μας στη βαθμολογία οφείλεται στο γεγονός που περιέγραψα. Προφανώς και η ΑΕΚ για πολλούς και διάφορους λόγους έχει δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα από εμάς και δίκαια βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία. Εγώ όμως θεωρώ πως μέχρι τώρα η χρονιά είναι πολύ παράξενη για εμας και δύσκολα μπορεί να βρεθεί κοινός παρανομαστής ώστε να γίνει ποδοσφαιρική σύγκριση. Μακάρι να κληρωθούμε μαζί στο κύπελλο και στα πλει οφ να φανεί η δυναμικότητα του καθενός.
Αυτό όμως που δεν αλλάζει ( κι αυτό ηταν η αφορμή για να γράψω το αρχικό ποστ μου ) είναι η δυναμική που μπορεί να έχει η ΑΕΚ όσον αφορά διαιτητές κλπ σε σχέση πάντα με εμάς. Στην αλητεία και στους τραμπουκισμους απαντάς με αντίστοιχη πυγμή κι όχι ευχολόγια. Για μένα χτες το ματς το πήρε ο Μελισσανίδης και το σημαντικότερο είναι το μήνυμα που έστειλε γενικότερα.
ΥΓ: sorry για το επιθετικό ποστ πριν.
Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασα ιδιαίτερα τις τελευταίες σελίδες του τοπικ για να μπορέσω να πάρω κλίμα, ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν στάθηκα στο χθεσινό αποτέλεσμα για να διαμορφωσω άποψη για την ΑΕΚ.
Γενικά δεν διαφωνώ με αυτά που έγραψες τώρα.
Έτσι και αλλιώς το έχω γράψει ο Μελισσαν ηρθε για να μείνει.
Όταν βρω χρόνο θα σας γράψω μια ιστορία για ένα ματς Κόρινθος -ΑΕΚ στα 90'ς.
Γενικά δεν διαφωνώ με αυτά που έγραψες τώρα.
Έτσι και αλλιώς το έχω γράψει ο Μελισσαν ηρθε για να μείνει.
Όταν βρω χρόνο θα σας γράψω μια ιστορία για ένα ματς Κόρινθος -ΑΕΚ στα 90'ς.
Μπράβο ρε "ron"...Είσαι πολύ σωστός και βλέπεις πολύ καλά μέσα στους "καπνούς" της "απόκρυψης" ρε συ "κομάντο"... 

Στο ποδόσφαιρο μετράει το ρόστερ αλλά όχι μόνο αυτό. Ψυχολογία, αγωνιστική κατάσταση - κούραση, τραυματισμοί, πρόγραμμα αγώνων, κερκίδα, εσωτερικά θέματα, χημεία παιχτών, ηλικία, προετοιμασία, προπονητής, τύχη, διαιτησία, όλα επιδρούν και διαμορφώνουν την απόδοση μιας ομάδας. Είναι πολύ σύνθετη διαδικασία. Γι αυτό απλουστεύσεις ότι η τάδε είναι καλύτερη ομάδα από την τάδε είναι λανθασμένες και συνήθως βλάπτουν αυτόν που σκέφτεται έτσι. Ναι, σ έναν αγώνα μπορεί να φανεί ποια ομάδα είναι καλύτερη αλλά αν η διαφορά δεν είναι χαώδης φαίνεται για τη συγκεκριμένη στιγμή με τις συγκεκριμένες συνθήκες. Η αεκ πχ είναι σε καλό φεγγάρι τώρα, σ ένα μήνα δεν ξέρουμε πώς θα είναι. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι, για πολλούς λόγους. Σ ένα μήνα μπορεί να πετάμε, αλλά τώρα δεν είμαστε καλά. Γι αυτό το λόγο δεν μ αρέσει να διαβάζω και υπεροπτικά σχόλια για άλλες ομάδες, ειδικά όταν μας έχουν κερδίσει. Τι πάει να πει χωριά? Κι αυτοί παίζουν κι όποιος τους αντιμετωπίζει υπεροπτικά την πατάει. Και η Ντόρτμουντ λογικά χωριό μας έβλεπε, και η Άρσεναλ κάποτε κλπ κλπ. Όλοι οι αγώνες θέλουν σοβαρότητα, ούτε υπεροψία ούτε ηττοπάθεια. Και η σοβαρή αγωνιστική συμπεριφορά ξεκινά από τη σοβαρή και σωστή νοοτροπία. Κι αυτό είναι κάτι στο οποίο η ομάδα μας πάσχει και μας έχει στοιχίσει πολλές φορές.
Ron + και από μένα
Από πότε τα φύλλα αγώνα δίνονται στα ΜΜΕ οεοοοοο ;
Εμείς ψάχναμε να μάθουμε αν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα ο ατιμόπουλος για την φωτοβολίδα και τον τραυματισμό του Γλύκου ή την επίθεση στον Περέιρα και είχαμε μαύρο σκοτάδι για το τι γράφει το φύλλο αγώνα.
Τώρα όλα στην φόρα; Και μάλιστα εικόνες με υπογραφές; Έχετε ξαναδεί εικόνα στα ΜΜΕ με φύλλο αγώνα; Από ποιόν δόθηκε; Τον διαιτητή; Δεν στέλνεται το φύλλο αγώνα μόνο στην επο; Σε ποιόν άλλον το έδειξε; Μήπως το έδωσε η επο στα ΜΜΕ; ΠΟΙΟΣ τέλος πάντων; Θα ασχοληθεί άραγε κανείς; Θα διεκδικήσει να δίνονται όλα τα φύλλα αγώνα στην φόρα για λόγους διαφάνειας;

Εμείς ψάχναμε να μάθουμε αν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα ο ατιμόπουλος για την φωτοβολίδα και τον τραυματισμό του Γλύκου ή την επίθεση στον Περέιρα και είχαμε μαύρο σκοτάδι για το τι γράφει το φύλλο αγώνα.
Τώρα όλα στην φόρα; Και μάλιστα εικόνες με υπογραφές; Έχετε ξαναδεί εικόνα στα ΜΜΕ με φύλλο αγώνα; Από ποιόν δόθηκε; Τον διαιτητή; Δεν στέλνεται το φύλλο αγώνα μόνο στην επο; Σε ποιόν άλλον το έδειξε; Μήπως το έδωσε η επο στα ΜΜΕ; ΠΟΙΟΣ τέλος πάντων; Θα ασχοληθεί άραγε κανείς; Θα διεκδικήσει να δίνονται όλα τα φύλλα αγώνα στην φόρα για λόγους διαφάνειας;

- john4serres
- hasio_john
- Μπαρκαρούτσος
tzelas έγραψε:Ron + και από μένα
Αν το φύλλο αγώνα έγραφε πράγματα που θα βοηθούσαν τον Π.Α.Ο.Κ. ή θα κατακεραύνωναν τον αντίπαλό του, θα είχαμε βρει σε λίγες ώρες ποιος κρατά το χαρτί, από το δάχτυλό του...
Αναλυτικά άρθρα στα ΜΜΕ της κακομοιριάς, με συγκρίσεις φωτογραφιών από δάχτυλα ανθρώπων που σχετίζονται με κεδ και χλέπο, συνεντεύξεις από μανικιουρίστες για να μάθουμε κάθε πότε κόβει τα νύχια του ο καθένας, και γνώμες παλαιμάχων από την εποχή που δεν υπήρχαν φωτογραφικές μηχανές, γιατί "όλα κάποτες ήσανε πιο καθαρά".