Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Και εγω πιστευω οτι ειναι χαζο να διωξουμε τον Σκονδρα...Πολυ καλος περυσι στη μετριοτητα μας..Εκτος αν τα σκασει καμια Μπεσικτας και τα παρουμε καλα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι θα πει από πού βγαίνει; Το έγραψε το sportdog αφού...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα χρήματα του Νομπόα στον Σαμαρά

paok next generation

Ο Κρίστιαν Νομπόα αποχώρησε κι άφησε πίσω του ένα συμβόλαιο, ύψους 1,3 εκατομμυρίου ευρώ. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας μας είναι κρούση να γίνει στον Γιώργο Σαμαρά, φαίνεται να έχει πεισθεί πλέον κι ο Άρνεσεν, λόγω πρότερου βίου στην Ολλανδία, με ποσό που θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Είναι η καψούρα του Σαββίδη, κι εφόσον ο Δανός κι ο Τούντορ πούνε το ναι, δεν θα είναι πρόβλημα το οικονομικό. Σήμερα οι μετοχές του Έλληνα επιθετικού είναι χαμηλά και δεν αποκλείεται ο νέος ΠΑΟΚ να του δώσει νέο κίνητρο στην καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ilovegame27 έγραψε:...Ένα παίχτη που είναι δεξί μπάκ και σου παίζει παντού στην άμυνα δεν τον διώχνεις!
Αυτό ακριβώς... είναι παίχτης που μπορεί να δώσει λύσεις ανάγκης σε σχεδόν όλα τα συστήματα... από δεξί μπακ-χαφ ή δεξί στόπερ στο 3-5-2 έως δεξί μπακ (η θέση του) ή κεντρικό στόπερ στα 4-4-2, 4-5-1,4-2-3-1 κτλ.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Αυτό το paok next generation πρέπει να είναι τεράστιοι βλάκες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα χρήματα του Νομπόα στον Σαμαρά

paok next generation

Ο Κρίστιαν Νομπόα αποχώρησε κι άφησε πίσω του ένα συμβόλαιο, ύψους 1,3 εκατομμυρίου ευρώ. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας μας είναι κρούση να γίνει στον Γιώργο Σαμαρά, φαίνεται να έχει πεισθεί πλέον κι ο Άρνεσεν, λόγω πρότερου βίου στην Ολλανδία, με ποσό που θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Είναι η καψούρα του Σαββίδη, κι εφόσον ο Δανός κι ο Τούντορ πούνε το ναι, δεν θα είναι πρόβλημα το οικονομικό. Σήμερα οι μετοχές του Έλληνα επιθετικού είναι χαμηλά και δεν αποκλείεται ο νέος ΠΑΟΚ να του δώσει νέο κίνητρο στην καριέρα του.

Αν γινει κατι τετοιο που προσωπικα δε δινω πανω απο μια πιθανοτητα στις χιλιες τοτε παυω να ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη,θα εχει χαθει και η τελευταια μου ελπιδα.
Αν τον ειχα μπροστα μου αυτον που το εγραψε .................
Ουστ αλητες σας σιχαθηκα.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο Σκόνδρας έχει βελτιώσει πολύ την επιθετική του ικανότητα παρά το γεγονός ότι στην αρχή τον σύγκριναν επιθετικά με τον Σνάουντσερ τρέχει αρκετά έχει χαμηλό κέντρο βάρους πλεονέκτημα για τα πλάγια μπάκ, έχει βελτιώσει το σούτ έξω από την περιοχή και γενικά απειλεί!Άποψη μου έγκλημα αν φύγει και όπως είπε ένας φίλος με Σκόνδρα και Κωνσταντινιδη στα δεξιά Σταφυλίδη και Τζαβέλα στα αριστερά ανεβάζεις και τον Κίτσιου στα χαφ και είναι καλυμμένος και δεν χρειάζεσαι τον τελειωμένο για μένα Γκαλίτσιο που μοιάζει περίπτωση Σπυρόπουλου!
Επίσης τον Σαμαρά και μισθό στα 500,000€ και με μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων θα τον ήθελα!
Εδώ ο Παναθηναικός τον Νίνη έχει αναστήσει
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ilovegame27 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι από που βγαίνει ότι ο Σκόνδρας θα φύγει?
Ένα παίχτη που είναι δεξί μπάκ και σου παίζει παντού στην άμυνα δεν τον διώχνεις!
Λογικά αυτή τη στιγμή είναι 3η επιλογή στην φυσική του θέση και backup αναγκης στα σεντερ μπακ. Αν αποκτηθούν 2 σεντερ μπακ ή ένας και ένα δεξί μπακ, τότε σίγουρα δεν υπολογίζεται. Είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ αποχωρήσεων μαζί με Μαντούρο κλπ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειχα γραψει οτι δεν με χαλαει ο Σαμαρας ως τεταρτη προσθηκη μεσοεπιθετικα,ως αντιΠερειρα και με ενα συμβολαιο μαξιμουμ στις 500-600.000.Απο την στιγμη που μαλλον περνουμε τον Ροντριγκεζ και καθως δεν πιστευω οτι υπαρχει χρονος για πολλες προσθηκες ο επιθετικος που θα αποκτηθει πρεπει να ειναι σιγουρακι και οχι στοιχημα και μαλιστα αμφιβολο,οσο δε για ποσα που κυμαινονται στο μυριο,αν το δω και αυτο απο τον Αρνεσεν παει θα κατσω στο νησι και θα μονασω η τουλαχιστον με τον ΠΑΟΚ θα περασει καιρος για να ξανασχοληθω.Ενας μηνας εμεινε ρεεεεε,2 προσθηκες την εβδομαδα πρεπει να κανουμε σχεδον,παρτε αμυντικο χαφ,στοπερ,αριστερο φουλ μπακ,επιτελικο και επιθετικο να τελειωνουμε.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

εγω θα επιχειρηματολογησω υπερ του σαμαρα γαι τους εξης λογους
1)εχει μαθει το ποδοσφαιρο εκτος ελλαδας,πραγμα που σημαινει οτι δεν εχει τα κουσουρια του καγκουρα ελληνα "ποδοσφαιριστη"
2)παιζει ολες τις θεσεις της επιθεση + οτι παιζει και αριστερο εξτρεμ ,ξερει μπαλα ,εχει κεφαλια και σουτ και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο κομματι του παζλ για το 3-5-2 του τουντορ
3)ειναι 30 ετων δεν τον πηραν τα χρονια το επειχηρημα οτι δεν ερχεται ελλαδα δεν στεκει αλλο γιατι πηγε στα εμιρατα και πιστευω οτι εχει αλλαξει τις προτεραιοτητες του
4)ειναι καλος χαρακτηρας και μακρια απο το προτυπο του καγκουρα ελληνα ποδοσφαιριστη που δεν μπορει να αρθρωσει δυο κουβεντες και ειναι μονο ακριβα αμαξια και γκομενες η ιστορια με τον μικρο οπαδο της σελτικ λεει πολλα για το ποιον του κατα την γνωμη του ,απλα για μενα δεν ειναι ελληνας ποδοσφαιριστης ειναι κατι αλλο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αν πάρουμε το Σαμαρά όλο και κάποια παραπάνω διαρκείας θα κόψουμε και μερικές φανέλες θα πουλησουμε. Για το μάρκετινγκ δηλαδή καλός είναι. Τώρα για μπάλα, με 1.5 χρόνο απραξίας (νομίζω) ... δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Φίλε εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να πάρεις και άλλο δεξί μπάκ και να ρισκάρεις σε άλλο παίχτη ενώ έχεις 2 δεξιά μπακ ποιοτικά!Εγώ ξέρω ότι η γραμμή της άμυνας δεν πρέπει να αλλάζει ολοκληρωτικά
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δεν έχουμε και τόσο ποιοτικά δεξιά μπακ.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Φιλε μου ο Παναθηναικός που σε έκανε πουτανίτσα του έπαιζε με τον Μπόυρμπο δεξί μπακ και τον Σπυρόπουλο αλλαγή του και τον Ταυλαρίδη κεντρικό αμυντικό!
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Ε, δεν έχουμε και τόσο ποιοτικά δεξιά μπακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”