Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Χωριάτη κι εσύ!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τι ειπες ρα? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε: Να φανταστείς, ο Αποστόλης άκουγε το "Σπίτι των ανέμων" με τον Λαμπίρη και τη Τζοβάννα...
Ισχύει. Η μάνα μου το άκουγε φανατικά. Εξάλλου εκείνα τα χρόνια οι σειρές ήταν μόνο ραδιοφωνικές. Εσύ ρε Ντίνο γκομενιάρη :lol: πώς ξέρεις για τις σειρές αυτές;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ήταν το Μουντιάλ του 1982 το καλύτερο που έχετε παρακολουθήσει στη ζωή σας;

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Βύρων Πάλλης και Αφροδίτη Γρηγοριάδου στις αντίστοιχες φωνές του Λαμπίρη και της Τζοβάνας... :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Τότε ρε Απόστολε άμα δεν ήξερες το τελευταίο επισόδιο του "Σπίτι των ανέμων" δεν.............................. έβγαζες γκόμενα στο δημοτικό...!!! :lol: :lol:
Κάτι σαν το τωρινό GoT ήταν θαρρώ... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 27 Μάιος 2016, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kourdos έγραψε:Ήταν το Μουντιάλ του 1982 το καλύτερο που έχετε παρακολουθήσει στη ζωή σας;

Εμένα ναι, με δεύτερο όμως πολύ κοντά του αυτό του 1978, αν εξαιρέσεις κάποιους μεμονωμένους αγώνες άλλων μεταγενέστερων μουντιάλ!!!

Υ.Γ. Και του '74 ήταν πάρα πολύ καλό αλλά δεν το θυμάμαι πολύ καθαρά ως τότε 10άχρονο!!!
Μόνο το ελαφίσιο τρέξιμο και οι εκπληκτικές αλλαγές κατεύθυνσης περνώντας με την μπάλα όποιον έβρισκε, του συχωρεμένου του Γιόχαν Κρόιφ, έχουν χαραχτεί ζωντανά στην μνήμη μου από εκείνο!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:ότι Σου Έλεν δεν υπήρχε στο "Μικρό σπίτι στο λιβάδι", αλλά Μαίρη Έλεν... άσχετε...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. edit: Καλά, άμα σου πω ότι σου απάντησα χωρίς να δω το άλλο σου σχόλιο, θα το πιστέψεις;
Οι Waltons ηταν βρε αμπαλε. :lol: Ποιο σπιτι στο Λιβαδι?

Dinos_Liverpool έγραψε: Να φανταστείς, ο Αποστόλης άκουγε το "Σπίτι των ανέμων" με τον Λαμπίρη και τη Τζοβάννα...
:o Τι μου θυμισες τωρα.Ακομα απ τα φουστανια της μανας μου κρεμιόμουνα .Ραδιοφωνο .....
Kourdos έγραψε:Ήταν το Μουντιάλ του 1982 το καλύτερο που έχετε παρακολουθήσει στη ζωή σας;

Τι μας λες κι εσυ?Ακομα πινουμε να το ξεχασουμε.Εκεινος ο γμνος ο Ροσι μας εκλεισε το σπιτι. :evil:
Θυμαμαι εκεινο τον αρχοντα το Σωκρατες και την εκπληκτικη προσποιηση του Φαλκαο(ποσο απλο και συναμα ωραιο ειναι το ποδοσφαιρο ).Τιποτα αλλο...Α και τον σαλταρισμενο Ταρντελι μετα το γκολ στον τελικο.
Νομιζω για μενα καλυτερα ηταν το επομενο με Ντιεγκο να τριπλαρει τη μιση Αγγλια και να σκοραρει αλλα και με ματσαρες αν θυμαμαι καλα με Ρωσια , Βελγιο(?) και Ισπανια(?) αλλα και το 94 που το σηκωσαμε με Μπεμπετο,Ρομαριο κλπ.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ως αργεντινοφιλος μου χει μεινει χαραγμενο πιτσιρικι τοτε αυτο του 86 οπου το πηρε η παρεα του Ντιεγκιτο. Βεβαια διαφορετικα χρονια διαφορετικο ποδοσφαιρο τοτε, αλλα ηταν η πρωτη φορα που ειδα να ισχυει αυτο που λενε μονος μου και ολοι σας και ουσιαστικα να παιρνει αυτος την κουπα ως μαεστρος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το 1981 ειχαμε δει στο σινεμα αυτο και ριξαμε πολυ γελιο.

[youtube]os8FxkBTYu0[/youtube]

Λιγα χρονια μετα ο Ντιεγκο το κανε πραγματικοτητα.Σιγουρα οσοι ειχαν δει την ταινια τους ηρθε στο μυαλο.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Έκανα την ερώτηση συνδέοντας το με τις αναμνήσεις των παλαιών τηλεοπτικών σειρών, νομίζω ότι υπάρχει μια ευαίσθητη ηλικία παιδική 5-15 χοντρικά που σημαδεύεται από όλα αυτά τα ερεθίσματα. Εμένα η Βραζιλία του '82 με είχε μαγέψει (ήμουν 14 χρονών) και η πορείας της με χάραξε. Βέβαια και μεγαλύτερος ένιωσα μεγαλύτερες συγκινήσεις (Ευρωμπάσκετ '87, Ευρώ 04) αλλά ήταν και το ελληνικό στοιχείο που τις δυνάμωσε. Πρίν 6-7 χρόνια είχα κολλήσει με το Prison Break αλλά κόπηκε με την γέννηση του γιού μου και ούτε είδα ποτέ το τέλος, όλα σχετικά είναι.
Ίσως να συνεχίσουμε σε ένα τοπικ για αναμνήσεις Μουντιάλ, να μην εκτροχιάζουμε το παρόν :-)

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φόλα Αγγλία από τότε, αλλά λαμβάνοντας πάντα νωρίς τα ημέτερα μύδια, γύριζα σε Βραζιλία...

Πάντα με παικταράδες η Αγγλία, αλλά ποτέ με ομάδα. Σχεδόν πάντα μέσα στα φαβορί, πάντα, όμως, με την ουρά στα σκέλια από τον πρώτο γύρο. Τουλάχιστον, παίρναμε το πρωταθλητριών...

Καλά, ρε οπρίτες με κάπα, "χαμένοι στο διάστημα", δεν βλέπατε; Με το απίστευτα τόσο κακό ρομποτάκι;

Χαβάη 6, 7 - 0; Μάχη; Μπονατσα, φυγά, έμποροι των εθνών με την τραγουδάρα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ, Χριστός ξανασταυρώνεται, εκείνος κι εκείνος με τους εκπληκτικούς Διαμαντόπουλο, Μιχαλακόπουλο;

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Μπλεκ διαβαζατε, ρε; Ζαγκόρ, Ομπραξ, Μαρκ, Τιραμόλα, Σεραφίνο;

Πω, πστμ... πώς πέρασαν τα χρόνια; Για σας διερωτώμαι, όχι για μένα!

Υγ. Λαση, φυσικά!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:Φόλα Αγγλία από τότε, αλλά λαμβάνοντας πάντα νωρίς τα ημέτερα μύδια, γύριζα σε Βραζιλία...

Πάντα με παικταράδες η Αγγλία, αλλά ποτέ με ομάδα. Σχεδόν πάντα μέσα στα φαβορί, πάντα, όμως, με την ουρά στα σκέλια από τον πρώτο γύρο. Τουλάχιστον, παίρναμε το πρωταθλητριών...

Καλά, ρε οπρίτες με κάπα, "χαμένοι στο διάστημα", δεν βλέπατε; Με το απίστευτα τόσο κακό ρομποτάκι;

Χαβάη 6, 7 - 0; Μάχη; Μπονατσα, φυγά, έμποροι των εθνών με την τραγουδάρα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ, Χριστός ξανασταυρώνεται, εκείνος κι εκείνος με τους εκπληκτικούς Διαμαντόπουλο, Μιχαλακόπουλο;

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Πω, πστμ... πώς πέρασαν τα χρόνια; Για σας διερωτώμαι, όχι για μένα!

Υγ. Λαση, φυσικά!
Ο δικός μου ο παππούς είδε και τον Παράξενο Ταξιδιώτη, τον Άγνωστο Πόλεμο και άκουσε στο ραδιόφωνο το Σπίτι των Ανέμων.
Έτσι με είπε. Αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Ακόμα διαβάζουμε Ντίνο... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Σαν να μας λεει την ηλικια του ο Ντινος εδω, τελικα συνομιλικος με τον Αποστολη ειναι... :mrgreen:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Μπλεκ διαβαζατε, ρε; Ζαγκόρ, Ομπραξ, Μαρκ, Τιραμόλα, Σεραφίνο;
Τανκς, Κρανος, Πολεμος φανατικα εγω :mrgreen:

και Μαχη, το ξεχασα αυτο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”