Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Μπραβο Ιβαν,μεγαλωνεις την ομαδα
Πρωτα τα χρεη,τωρα εναν παγκοσμιου βεληνεκους παικτη και "celebrity" που θα ανεβασει το πρεστιζ της ομαδας
ευχομαι να παρουμε το κυπελλο φετος και μια πολυ καλη πορεια στο Europa και ποιος ξερει,του χρονου μας φερνεις και βιερινια
Πρωτα τα χρεη,τωρα εναν παγκοσμιου βεληνεκους παικτη και "celebrity" που θα ανεβασει το πρεστιζ της ομαδας
ευχομαι να παρουμε το κυπελλο φετος και μια πολυ καλη πορεια στο Europa και ποιος ξερει,του χρονου μας φερνεις και βιερινια

- Black&White
Ο Ιβάν απέδειξε μ' αυτή την κίνηση των 2 μυρίων για ένα χρόνο ,πως αυτή η μπούρδα που κυκλοφορεί στο φόρουμ και γενικά μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων πως φέτος είναι μεταβατική χρονιά και πως δεν έχουμε στόχους εκτός του να φτιάξουμε ομάδα, δεν ισχύει . Εκτός αν πήρε Μπερμπάτοφ για να κερδίσει τον Αραβίδη και τον Πλατέλλα ή τους ήρωες της Καbάλας. Ο πόντιος θέλει τίτλο και τον θέλει φέτος.
Και γι' αυτό τον γουστάρω!
- sourmenetes
- Moderator
και εγω αυτον σκεφτηκα επομενο...Alastor έγραψε:Μπραβο Ιβαν,μεγαλωνεις την ομαδα
ποιου χρονου???
φερτον το χειμωνα να γινει χαμος στο γιουροπα...
ωωωππππαααα...Black&White έγραψε:Ο Ιβάν απέδειξε μ' αυτή την κίνηση των 2 μυρίων για ένα χρόνο ,πως αυτή η μπούρδα που κυκλοφορεί στο φόρουμ και γενικά μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων πως φέτος είναι μεταβατική χρονιά και πως δεν έχουμε στόχους εκτός του να φτιάξουμε ομάδα, δεν ισχύει . Εκτός αν πήρε Μπερμπάτοφ για να κερδίσει τον Αραβίδη και τον Πλατέλλα ή τους ήρωες της Καbάλας. Ο πόντιος θέλει τίτλο και τον θέλει φέτος.
λογικο να ανεβαινουν οι προσδοκιες, αλλα και παλι αυτο δεν αλλοιωνει το γεγονος οτι η ομαδα θα θελει υπομονη και πιστη.
ασε που ο μπερμπατης, δεν θα μεινει ενα χρονο. θα μεινει και αλλα!

- Black&White
Άλλο λέω εγώ κι άλλο λες εσύ.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που οι οπαδοί της έχουν χαμηλότερες προσδοκίες απ'αυτές του μεγαλομετόχου!!!
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που οι οπαδοί της έχουν χαμηλότερες προσδοκίες απ'αυτές του μεγαλομετόχου!!!
για αυτο που λες, δεν ξερω. γιατι δεν ξερω τι γινεται στις αλλες ομαδες.
εγω σου απαντησα συγκεκριμένα για το ότι παρόλο τον ερχομό μπερμπάτοφ κτλ κτλ.
ίσως και να ήταν μια γενικότερη προτροπή με αφορμή το δικό σου σχόλιο.

εγω σου απαντησα συγκεκριμένα για το ότι παρόλο τον ερχομό μπερμπάτοφ κτλ κτλ.
ίσως και να ήταν μια γενικότερη προτροπή με αφορμή το δικό σου σχόλιο.

- Black&White
ΟΚ.
Εγώ βέβαια δεν πιστεύω πως υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν αντιλαμβάνεται πως με τόσους νέους παίκτες δε γίνεται να παίξεις μπαλάρα αυτή την εποχή. Αυτό δε σημαίνει όμως πως το Μάιο δε θα είμαστε καλά.
Εγώ βέβαια δεν πιστεύω πως υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν αντιλαμβάνεται πως με τόσους νέους παίκτες δε γίνεται να παίξεις μπαλάρα αυτή την εποχή. Αυτό δε σημαίνει όμως πως το Μάιο δε θα είμαστε καλά.
- Black&White
Σίγουρος όσο και το κοντρόλ του Μπερμπάντη.
Η άποψή μου είναι πως το λίγο κράξιμο-εποικοδομητική κριτική προσθέτει ένα δημιουργικό άγχος στις μεγάλες ομάδες και είναι απαραίτητο. Αλλιώς μετατρέπεται η νοοτροπία της ομάδας σε δημοσιουπαλληλική.

Η άποψή μου είναι πως το λίγο κράξιμο-εποικοδομητική κριτική προσθέτει ένα δημιουργικό άγχος στις μεγάλες ομάδες και είναι απαραίτητο. Αλλιώς μετατρέπεται η νοοτροπία της ομάδας σε δημοσιουπαλληλική.
δημιουργικη κριτικη ναι, μιρλα ισοπεδωση βρισιες απαξιωση των παντων οχι
και δεν ειναι δημιουργικη κριτκη να λες τον αρνεσεν τεμπελη λαμογιο τουριστα τον ιβαν που μολις σε ξοφλησε τα χρεη καβούρια αδιαφορο για την ομαδα κλπ.
και δεν ειναι δημιουργικη κριτκη να λες τον αρνεσεν τεμπελη λαμογιο τουριστα τον ιβαν που μολις σε ξοφλησε τα χρεη καβούρια αδιαφορο για την ομαδα κλπ.
- Black&White
Ίσως να μην παρακολουθώ τόσο καλά το φόρουμ όσο εσύ αλλά εγώ αυτά δεν τα είδα. Το ότι κάποιος χαρακτήρισε τον Τζακ διακοσμητικό ή τον Άρνεσεν Άργησεν, είναι πταίσματα και έχουν και την πλάκα τους. Για μένα πάντα.
-