Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Καθόμαστε εμείς εδώ και κρίνουμε παίκτες, προπονητές, άλλοι με βάσει το αποτέλεσμα, άλλοι με ένστικτο, άλλοι με ενδείξεις της φαντασίας τους βάσει αναπαραγούμενων θεωριών συνωμοσίας. Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιος είναι ο ρόλος του προέδρου, του τεχνικού διευθυντή? Λέτε με διάφορες συνωμοσίες ότι τον φάγανε τον τάδε προπονητή. Αυτό που εσείς θέλετε είναι να μην υπάρχει πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής.
Ο ρόλος τους, αν δεν γνωρίζετε, είναι να αξιολογούν την πορεία και πρόοδο της ομάδας, να αποφασίσουν με ποιον προπονητή θα πορευτούν, και να κάνουν ένα πλάνο. Αν λοιπόν βλέπουν την ομάδα να βουλιάζει, τι πρέπει να κάνουν? Να αράξουν? Ποιες οι αρμοδιότητές τους? Εσείς απλά δε θέλετε αυτούς τους ρόλους στην ομάδα. Είναι απλό το πράγμα. Θέλετε μόνο το Σαββίδη, γιατί ότι και να κάνουν οι αρμόδιοι που βαπτίστηκαν "παρεάκι", είναι εκ του πονηρού. Εγώ μιλάω με ονόματα και όχι παρεάκια και κουραφέξαλα. Ο Ζαγοράκης σε εφερε Σάντος και ξαναέγινες από χωριό, ομάδα. Ο Βρύζας, αν και του έκοψε τη μπάλα ο Σάντος, τον αγάπησε όσο κανένας άλλος από τη δουλεία του και μόνο. Ο Βρύζας πέρα της προσφαράς του σαν παίκτης, έφερε Κοντρέρας, Μούσλι και φυσικά έκανε και λάθη. Ο Γεωργιάδης δεν έχει φέρει παίκτες αν δεν κάνω λάθος. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κρύβονται όπως νομίζετε. Ο ρόλος τους είναι να κάνουν δουλειά μαζί με τον προπονητή και να φέρουν τους παίκτες που προπονητής προτείνει, και κάποιους άλλους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ο προπονητής κρίνει. Το 75% των μεταγραφών πρέπει να γίνονται από τον προπονητή. Λέτε το ¨παρεάκι " θέλει Σάντος για να κάνει ελεύθερα τις μεταγραφές του. Είναι ότι ποιο αστείο έχω ακούσει εδώ μέσα. Ο Σάντος είναι ο προπονητής με τον μεγαλύτερο έλεγχο στις μεταγραφές που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς δεν απολύθηκε για τις μεταγραφές που δεν έκανε, αν και όφειλε να κάνει. Είναι για την εικόνα και τα αποτελέσματα. Ίσα ίσα του είπαν πες ονόματα να στα φέρουμε το καλοκαίρι. Τον παρακαλούσαν να φέρει κάνα δικό του παιδί παικταρά και αυτός δεν ήθελε περεταίρω ανάμιξη λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θε είναι μια ζωή εδώ και εγώ για λίγο. Το παρεάκι που λέτε εύχονταν να φέρει παίκτες ο Στέφενς, όπως είχε κάνει ο Σάντος παλαιότερα. Ποιος δεν εύχεται ο κόουτς να σου φέρει Βιεϊρίνια και να σε ξελασπώσει από ενδεχόμενη μελλοντική γκρίνια?
Ο ρόλος τους, αν δεν γνωρίζετε, είναι να αξιολογούν την πορεία και πρόοδο της ομάδας, να αποφασίσουν με ποιον προπονητή θα πορευτούν, και να κάνουν ένα πλάνο. Αν λοιπόν βλέπουν την ομάδα να βουλιάζει, τι πρέπει να κάνουν? Να αράξουν? Ποιες οι αρμοδιότητές τους? Εσείς απλά δε θέλετε αυτούς τους ρόλους στην ομάδα. Είναι απλό το πράγμα. Θέλετε μόνο το Σαββίδη, γιατί ότι και να κάνουν οι αρμόδιοι που βαπτίστηκαν "παρεάκι", είναι εκ του πονηρού. Εγώ μιλάω με ονόματα και όχι παρεάκια και κουραφέξαλα. Ο Ζαγοράκης σε εφερε Σάντος και ξαναέγινες από χωριό, ομάδα. Ο Βρύζας, αν και του έκοψε τη μπάλα ο Σάντος, τον αγάπησε όσο κανένας άλλος από τη δουλεία του και μόνο. Ο Βρύζας πέρα της προσφαράς του σαν παίκτης, έφερε Κοντρέρας, Μούσλι και φυσικά έκανε και λάθη. Ο Γεωργιάδης δεν έχει φέρει παίκτες αν δεν κάνω λάθος. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κρύβονται όπως νομίζετε. Ο ρόλος τους είναι να κάνουν δουλειά μαζί με τον προπονητή και να φέρουν τους παίκτες που προπονητής προτείνει, και κάποιους άλλους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ο προπονητής κρίνει. Το 75% των μεταγραφών πρέπει να γίνονται από τον προπονητή. Λέτε το ¨παρεάκι " θέλει Σάντος για να κάνει ελεύθερα τις μεταγραφές του. Είναι ότι ποιο αστείο έχω ακούσει εδώ μέσα. Ο Σάντος είναι ο προπονητής με τον μεγαλύτερο έλεγχο στις μεταγραφές που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς δεν απολύθηκε για τις μεταγραφές που δεν έκανε, αν και όφειλε να κάνει. Είναι για την εικόνα και τα αποτελέσματα. Ίσα ίσα του είπαν πες ονόματα να στα φέρουμε το καλοκαίρι. Τον παρακαλούσαν να φέρει κάνα δικό του παιδί παικταρά και αυτός δεν ήθελε περεταίρω ανάμιξη λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θε είναι μια ζωή εδώ και εγώ για λίγο. Το παρεάκι που λέτε εύχονταν να φέρει παίκτες ο Στέφενς, όπως είχε κάνει ο Σάντος παλαιότερα. Ποιος δεν εύχεται ο κόουτς να σου φέρει Βιεϊρίνια και να σε ξελασπώσει από ενδεχόμενη μελλοντική γκρίνια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 03 Μαρ 2014, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρω πολύ καλά τα της United (φανατικός οπαδος της πολλά χρόνια) και ξέρω ότι τότε η ομάδα είχε μια μεγάλη περίοδο ξηρασίας που όμως δεν υπήρχαν οι πόροι ούτε τα αμεσα αποτελεσματα ως στόχος.Έδωσαν στον Φεργκι τα κλειδια (μετα τις ανεπαληπτες επιτυχιες που έκανε στην Σκωτία με την Αμπερντιν πρωταθληματα,κύπελα,Ευρωπαικό) και του είπαν θέλουμε σε βαθος χρόνου να κανεις την ομαδα να φανει ανταγωνιστικη.Απο θεμα τυχης κρατηθηκε στο τιμόνι της και άλλαξε την ιστορια της.Θελει και τυχη φυσικα δε λεω.Επίσης το σταθερο δίδυμο στην αμυνα δε μου λεει κάτι.Περαν του Βιτορ οι αλλοι ήταν επιλογες του Στεφενς να μπορει να τους μονταρει μα κι εκει εκανε πειραματα αντι να κραταει το διδυμο Κατσουρ-Τζαβελλα με τραγικα αποτελεσματα σε Τριπολη πχ.Επίσης το οτι ο Λινο ειναι 37 δε σημαινει οτι δεν ειναι παιχταρας,όπως και δε νομιζω πως ο Λαζαρ παρα το φορμαρισμα του το τελευταιο καιρο ειναι ο πιο σταθερος μας χαφ.Όσο για τα φορ οκ ειχαμε μια περιοδο ντεφορμε αλλα μια χαρα ξεμπουκωσαν + ότι εφερε δικο του Σεντερ φορ χωρις να δωσει ευκαιριες στον Τσεχο.Και αφου δεν εχουμε παιχταραδες (που για μενα εχουμε) πες ποια ομάδα περαν του γαυρου εχει καλυτερες μοναδες απο εμας.Εγω σου λέω ΚΑΜΙΑ και όχι απλα δεν έχουν δε φτανουν καν κοντα σε επιπεδο τους δικους μαςepitropos έγραψε:
σε αυτο συμφωνω απολυτα.. αλλα αναφορικα με τα παραπανω πρεπει να ξερεις και προφανως το ξερεις οτι σε ομαδες οπως η Γιουναιτεντ ΠΑΝΤΑ υπαρχει πιεση..επισης ουτε ο Αμπραμοβιτς μονο με φραγκα δε πηρε πρωταθλημα κατεθειαν και τελος, προσωπικα δεν πιστευω οτι εχουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ οταν δεν εχουμε σταθερο διδυμο στοπερ, ο βασικος μας αρ.μπακ ειναι 37 χρονων, τα φορ μας βαζουν γκολ οταν θυμουνται και ο μοναδικος σταθερος μας χαφ απο την αρχη της χρονιας ειναι ο Λαζαρ.. αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη και δεχομαι την οποιαδηποτε διαφωνια..
στο μπολντ ξαναλεω συμφωνω απολυτα!
Ρε μαγκες για καθηστε. Τα εκανε μουσκεμα ο Στεφενς η οχι? Οκ λαθος η απομακρυνση τετοια εποχη αλλα δε βλεπετε οτι εκανε μπαχαλο το ροστερ και μηνα μαρτιο δε μπορουμε να αλλαξουμε 3 πασες?McLaren-London έγραψε:Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν χάνεται 35 χρόνια τώρα. Το θέμα αυτό είναι? Αν χαθείς? Ότι είσαι πάνω-κάτω στο ίδιο σημείο αυτά τα χρόνια δεν μας λέει κάτι? Η μνήμη μας είναι 1,2,3ων χρόνων? Και αυτά τα 30 χρόνια είμαστε η επιβεβαίωση του γνωμικού ότι, παράνοια είναι να κάνεις ΣΥΝΕΧΩΣ το ίδιο πράγμα και να περιμένεις ΑΛΛΟ αποτέλεσμα. Δηλαδή? Π.Α.Ο.Κ.nikolasf έγραψε:Οχι ο ΠΑΟΚ δεν χάνεται.... η χρομιά όμως ναι!!! Και όπως με διβάζεις και σε διαβάζω, θα κάνουμε ένα ωραιότατο δώρο στο χοντρό το νταμπλ και θα αναστή σουμε τη ζέλα που όλοι γιαυτούς δουλέυουν στέλνοντάς την στα προκριματικά του ΤσΛDimg4 έγραψε:Καλα κι εγω πιστευω οτι τωρα ειναι λαθος να φυγει αντι για το καλοκαιρι αλλα χαλαρωστε λιγο. Τι καληνυχτα ΠΑΟΚ και μοιρολογια? Ποσες φορες ειδαμε αυτο το εργο? Χαθηκε ο ΠΑΟΚ? Οτι ειναι να γινει θα γινει, υπαρχει ανθρωπος που πληρωνει και κρινει με βαση τα αποτελεσματα. Τοσο απλο ειναι. Και ο ιδιος ο Χουμπ εβγαλε τα ματια μονος του.
Τελος παντων ας περιμενουμε τις εξελιξεις αλλα και να φυγει θα υπαρχει αυριο για τον ΠΑΟΚ.
Κεν διάβασε καλά αυτά που γράφω και σκέψου!!! Δεν λέω συνομοσία ούτε θεωρίες σκευορίας. Οι ίδιοι πάικτες που κατέθεσαν ψυχή χτο κύπελλο, σε μερικά εντός έδρας ματσ, και με την μπενφίκα ήταν περιπατητές σε άλλα και ιδιάιτερα σήμερα!!! Ο Χουμπ δεν βόλευε πολλούς, διοίκηση (μεταγραφές), πάικτες (πίεση και απαιτήσει και όχι σιγουριά 11άδας), Αρδ διότι δεν μπορούσαν να έχουν πληροφόρηση κλπ!!!! Ο διωγμόες του συμφέρει σε πολλούς εκτός μόνο του ΙΒΑΝ και πολύ φοβάμαι και του ΠΑΟΚ!!!! Τώρα δεν χρειάζεται συνομοσία απλά πολλοί ο καθένας στο πόστο του και για δικούς του λόγους να βάλει το δαχτυλάκι του!!! Και ναι συμφωνώ ιο ΙΒΑΝ ήθελε αποτελέσματα, αλλά τα πλει ωχ και το κύπελλο δεν πάιχτηκαν ακόμα!!!!!barlow4 έγραψε:οχι ρε νικολα αν καταφερουν και ρολαρουν με ενα κανονικο συστημα με μια κανονικη εντεκαδα γιατι να σημαινει οτι θελαν να φανε το στεφενς και να μη σημαινει οτι ο στεφενς δεν εκανε σωστα τη δουλεια του?τι νοοτροπιες αρρωστες ειναι αυτες?αυτο που μου λες ειναι οτι μια η αλλη ο στεφενς δε εφταιγε σε τιποτα.οτι η θελαν να τον φανε η δεν κανουν.ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
και γιατι αυτο να σημαινει παρεακι και να μη σημαινει οτι ε στεφενς τα επαιρνε απο το μαρινακη για να μας διαλυσει?ξερεις οι ανυποστηρικτες θεωριες συνομωσιας δεν εινα δυσκολο να βγουν.αρκει να βρεθουν μερικοι προθυμοι να τις υποστηριξουν με εναν αερα ινσαηντ ινφορμεσιο.κοτσαρεις και εναν βλακα αρδ και εδεσε το γλυκο.
αν αρχισει η ομαδα και κερδιζει μεσα εξω στο χαβαλε σε νοιαζει ποιος και τι?αυτο δεν ειναι το ζητουμενο?να κερδιζει ο ΠΑΟΚ και να παιζει καλα?τι ειναι ολα τα υπολοιπα?ειδες εσυ τιποτα ελπιδοφορο με το στεφενς?αισχρη ομαδα εκανε.στην υπομονη και στις αβεβαιες ελπιδες τα στηριζαμε ολα.στο βιογραφικο και το βαρυ του ονομα.οχι σε κατι ουσιαστικο.και στο λεω αυτο που σε ολα μου τα προηγουμενα ποστ ελεγα οτι ανεξαρτητα απο την εικονα πρεπει να ανανεωσει να τελειωνουμε.να κανουμε τρελη υπομονη και σε μερικα χρονια να εχουμε σχολη.αλλα τι να κανουμε που ο αλλος μονος του χωνει εκατομμυρια και κοντευει να χασει ολους τους στοχους.τι να του πεις?οτι ειναι βλακας και αμπαλος?η οτι ειναι ενας βουτυρομπεμπες που ο δαιμονιος βρυζας σαν αλλος σατανας βγενοπουλος χειριζεται ολο το παρασκηνιο και τον κανει οτι θελει.
και στην τελικη ο πρωτος που θα πρεπει να παρακαλαει να παει καλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο βρυζας που βαζει την υπογραφη του παντου και αν αυριο σηκωθει και φυγει ο ιβαν αυτον θα κυνηγανε και θα χωσουν μεσα.και το ξαναλεω.τον καταγκιοζη το βρυζα και το ζαγορακη δεν τους γουσταρω μια που βγαλαν τους ηλιθιους εγωισμους τους πανω στον ΠΑΟΚ και κανουν σαν απατημενες χαζογκομενες.
Ευχομαι για το καλό του ΠΑΟΚ να έχω άδικο αλλά μάλλον όχι!
Ο Στεφενς του 1.5 μυριου επαιζε για την φανελα προφανως. Ο Σαντος με δυνατο επενδυτη (αν ερθει) ξερουμε που θα μας φτασειMANIAKOS έγραψε:Ηθικοτατος και ο Σαντος παντως αν ερθει.....τωρα που βλεπει λεφτα...
Barlow, οι παικτες του ΠΑΟΚ σημερα εβαλαν δυο στα δυο αυτογκολ σημερα ενω νικουσαμε με 2-0 και μιλαμε για θεωριες συνομωσιας?
Υ.Γ Ο ενας ηταν ο ιδιος που εφαγε την κοκκινη στην μπενφικα και χειροκροτουσε το ευρωπαικο κοινο του κατα την αποβολη.
Υ.Γ Ο ενας ηταν ο ιδιος που εφαγε την κοκκινη στην μπενφικα και χειροκροτουσε το ευρωπαικο κοινο του κατα την αποβολη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 03 Μαρ 2014, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οκ ρε φιλε.υπαρχει τοτε το παρεακι που ειχε συμφερον προσωπικο να αποτυγχανει ο ΠΑΟΚ.τι να πω τα παραταω.εμενα δεν το χωραει ο νους μου αυτο.και δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει απο τις μετοχες στο συρταρι του κοκκαλη που λεει κ ο νικολας στα ραδιοφωνα.
και ο μπιγκον εσπασε πιο μεγαλο κατεστημενο στην ιταλια και εβγαλε μαραντονα και καρεκα οχι βαραν.
και ο μπιγκον εσπασε πιο μεγαλο κατεστημενο στην ιταλια και εβγαλε μαραντονα και καρεκα οχι βαραν.
Ήθελε ο Κίτσιου δηλαδη να "φαει" αυτον που τον καθιέρωσε ή ο Ινσουαράλδε που τον έφερε ο Στέφενς να τον διώξει πάνω που τον εμπιστευόταν;;;Lost....guardian4 έγραψε:Barlow, οι παικτες του ΠΑΟΚ σημερα εβαλαν δυο στα δυο αυτογκολ σημερα ενω νικουσαμε με 2-0 και μιλαμε για θεωριες συνομωσιας?
ΥΓ Καλά τώρα αυτο που λες για το χειροκρότημα ειναι αστειο...Αυτοι οι οπαδοι τον εβγαλαν 2 συνεχομενες χρονιες καλυτερο παιχτη τους.Είναι σαν να λες να ερχοταν ο Παμπλο στην Τούμπα με την ξανθη να τον χειροκροτούσαμε και να μας έγραφε στα κοχονες του
Οχι, γιαυτό και τα χώνει στον Κατσουράνη μετά το γκολ!!!! Τοο τί προηγήθηκε μεταξύ τους και πάνω στη φάση δεν το ξέρω!!!!zizu10 έγραψε:Ήθελε ο Κίτσιου δηλαδη να "φαει" αυτον που τον καθιέρωσε ή ο Ινσουαράλδε που τον έφερε ο Στέφενς να τον διώξει πάνω που τον εμπιστευόταν;;;Lost....guardian4 έγραψε:Barlow, οι παικτες του ΠΑΟΚ σημερα εβαλαν δυο στα δυο αυτογκολ σημερα ενω νικουσαμε με 2-0 και μιλαμε για θεωριες συνομωσιας?
ΥΓ Καλά τώρα αυτο που λες για το χειροκρότημα ειναι αστειο...Αυτοι οι οπαδοι τον εβγαλαν 2 συνεχομενες χρονιες καλυτερο παιχτη τους.Είναι σαν να λες να ερχοταν ο Παμπλο στην Τούμπα με την ξανθη να τον χειροκροτούσαμε και να μας έγραφε στα κοχονες του
- desperando
- Επικοινωνία:
αν και δεν εχω καθολου ορεξη να γραψω το οτιδηποτε απο την στιγμη που εμαθα το δυσαρεστο για τον ολι να πω μονο το εξεις.barlow4 έγραψε:οχι ρε νικολα αν καταφερουν και ρολαρουν με ενα κανονικο συστημα με μια κανονικη εντεκαδα γιατι να σημαινει οτι θελαν να φανε το στεφενς και να μη σημαινει οτι ο στεφενς δεν εκανε σωστα τη δουλεια του?τι νοοτροπιες αρρωστες ειναι αυτες?αυτο που μου λες ειναι οτι μια η αλλη ο στεφενς δε εφταιγε σε τιποτα.οτι η θελαν να τον φανε η δεν κανουν.ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
και γιατι αυτο να σημαινει παρεακι και να μη σημαινει οτι ε στεφενς τα επαιρνε απο το μαρινακη για να μας διαλυσει?ξερεις οι ανυποστηρικτες θεωριες συνομωσιας δεν εινα δυσκολο να βγουν.αρκει να βρεθουν μερικοι προθυμοι να τις υποστηριξουν με εναν αερα ινσαηντ ινφορμεσιο.κοτσαρεις και εναν βλακα αρδ και εδεσε το γλυκο.
αν αρχισει η ομαδα και κερδιζει μεσα εξω στο χαβαλε σε νοιαζει ποιος και τι?αυτο δεν ειναι το ζητουμενο?να κερδιζει ο ΠΑΟΚ και να παιζει καλα?τι ειναι ολα τα υπολοιπα?ειδες εσυ τιποτα ελπιδοφορο με το στεφενς?αισχρη ομαδα εκανε.στην υπομονη και στις αβεβαιες ελπιδες τα στηριζαμε ολα.στο βιογραφικο και το βαρυ του ονομα.οχι σε κατι ουσιαστικο.και στο λεω αυτο που σε ολα μου τα προηγουμενα ποστ ελεγα οτι ανεξαρτητα απο την εικονα πρεπει να ανανεωσει να τελειωνουμε.να κανουμε τρελη υπομονη και σε μερικα χρονια να εχουμε σχολη.αλλα τι να κανουμε που ο αλλος μονος του χωνει εκατομμυρια και κοντευει να χασει ολους τους στοχους.τι να του πεις?οτι ειναι βλακας και αμπαλος?η οτι ειναι ενας βουτυρομπεμπες που ο δαιμονιος βρυζας σαν αλλος σατανας βγενοπουλος χειριζεται ολο το παρασκηνιο και τον κανει οτι θελει.
και στην τελικη ο πρωτος που θα πρεπει να παρακαλαει να παει καλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο βρυζας που βαζει την υπογραφη του παντου και αν αυριο σηκωθει και φυγει ο ιβαν αυτον θα κυνηγανε και θα χωσουν μεσα.και το ξαναλεω.τον καταγκιοζη το βρυζα και το ζαγορακη δεν τους γουσταρω μια που βγαλαν τους ηλιθιους εγωισμους τους πανω στον ΠΑΟΚ και κανουν σαν απατημενες χαζογκομενες.
δηλαδη η ενδεκαδα και το συστημα φταιει που σημερα ο κατσουρ εκανε 10 τσαφ μεσα στην περιοχη και στο δευτερο γκολ απεφυγε την μπαλα λες και επαιζε μηλα με τις συμμαθητριες του?
ο ινσουα του εβαλε τα γκαζια με ασχημο τροπο πανω απο 5 φορες κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.
αν εσυ θελεις να τα βλεπεις ολα τυχαια ειναι δικαιομα σου.
αλλα οπως καποτε τα καλομαθημενα διωξανε τον σαντος γιατι τους ΄΄ετρεχε΄΄ ετσι και καποια δικα μας καναν τα κολπα τους.
και επειδη αλλον οι περισσοτεροι δεν εχετε παιξει ποτε ποδοσφαιρο θα πρεπει να γνωριζεται οτι 2 με 3 ατομα ειναι υπεραρκετα για να στηθει ενα ματς.
και δεν υπαρχει ελληνας ποδοσφαιριστης που να εχει παιξει σε εθνικη κατηγορια και δεν εχει στησει ματς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 03 Μαρ 2014, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κουραζει ολο αυτο ρε νικολα.τις μεταγραφες τις κοβει η μαρια ειδικα οταν προερχονται απο το βρυζα τον κων/νιδη κλπ.οχι ο στεφενς.οι ρωσσοι κανουν κουμαντο.ο βρυζας π@υτανακι που βαζει υπογραφες και κανει τον κουκλο ειναι.τιποτα παραπανω.οτι μας τρυπανε οι αρδ αυτο ειναι γεγονος εδω και χρονια.αλλα αν υπηρχε ολο αυτο το παρεακι μια γ@μημενη μεταγραφη μια ινσαηντ ινφορμεσιο θα ειχε δωσει και ο χαλβας ο κοκλας.δεν ξερω ρε φιλε με κουρασαν αυτα τα σεναρια με κουρασαν.ο ΠΑΟΚ να κερδιζεικαι να παιζει καλα.και ως τωρα δεν παιζει.ας παρει ο ΠΑΟΚ κυπελο.ας πετυχει τους εναπομειναντες στοχους και εγω θα παραδεχτω και το στεφενς.(το μπολονι παλι οχι.ο ενας ειναι αληθινος προπονητης και ο αλλος στην καλυτερη σκαουτερ που παριστανε τον προπονητη)nikolasf έγραψε:Κεν διάβασε καλά αυτά που γράφω και σκέψου!!! Δεν λέω συνομοσία ούτε θεωρίες σκευορίας. Οι ίδιοι πάικτες που κατέθεσαν ψυχή χτο κύπελλο, σε μερικά εντός έδρας ματσ, και με την μπενφίκα ήταν περιπατητές σε άλλα και ιδιάιτερα σήμερα!!! Ο Χουμπ δεν βόλευε πολλούς, διοίκηση (μεταγραφές), πάικτες (πίεση και απαιτήσει και όχι σιγουριά 11άδας), Αρδ διότι δεν μπορούσαν να έχουν πληροφόρηση κλπ!!!! Ο διωγμόες του συμφέρει σε πολλούς εκτός μόνο του ΙΒΑΝ και πολύ φοβάμαι και του ΠΑΟΚ!!!! Τώρα δεν χρειάζεται συνομοσία απλά πολλοί ο καθένας στο πόστο του και για δικούς του λόγους να βάλει το δαχτυλάκι του!!! Και ναι συμφωνώ ιο ΙΒΑΝ ήθελε αποτελέσματα, αλλά τα πλει ωχ και το κύπελλο δεν πάιχτηκαν ακόμα!!!!!barlow4 έγραψε:οχι ρε νικολα αν καταφερουν και ρολαρουν με ενα κανονικο συστημα με μια κανονικη εντεκαδα γιατι να σημαινει οτι θελαν να φανε το στεφενς και να μη σημαινει οτι ο στεφενς δεν εκανε σωστα τη δουλεια του?τι νοοτροπιες αρρωστες ειναι αυτες?αυτο που μου λες ειναι οτι μια η αλλη ο στεφενς δε εφταιγε σε τιποτα.οτι η θελαν να τον φανε η δεν κανουν.ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
Ευχομαι για το καλό του ΠΑΟΚ να έχω άδικο αλλά μάλλον όχι!
ε μάλλον μεχρι να κοκκινίσουν τα καρπούζια,Gimnistis έγραψε:Γενικότερης φύσεως ερώτημα: πόσος χρονος είναι ικανός για να κρίνεις έναν προπονητή?
ο καρπουζας να μή κουραστεί,
να ξέρει τάβλι κτλ
ο αρδ να είναι φίλος
να μή του κάνει μάθημα 4 4 2 + ανάπτυξη
και πολλά άλλα,
οπότε καταλαβαίνεις
Νομίζω κι ο Κατσουρανης μια χαρα τα χώνει στον Κίτσιου.Γενικά στη φάση του αυτογκολ δεν υπάρχει καποια ιδιαιτερη ευθυνη.Ο Κατσουρνης κανει προσποιήση για να αφησει την μπαλα να περασει (πολλες φορες γινεται αυτο) και ο Κίτσιου απλα ειναι πολυ κοντα για να τραβηχτεί.nikolasf έγραψε: Οχι, γιαυτό και τα χώνει στον Κατσουράνει μετά το γκολ!!!! Τοο τί προηγήθηκε μεταξύ τους και πάνω στη φάση δεν το ξέρω!!!!
Ναι, ανήκουν κι αυτά στις θεωρίες συνωμοσίας-μας ψεκάζουν, αν αναφέρεσαι στο "παρεάκι". Το πρόβλημα είναι κυρίως ο όχλος (πρώην ΛΑΟΣ) που δεν στηρίζει κανέναν εκτός από τον εαυτό του και τον εκάστοτε εκλεκτό του και έχει αποφασίσει να φάει όλους τους άλλους. Να βγουν σκάρτοι όλοι οι άλλοι εκτός επό τον εκλεκτό, μόνο και μόνο λόγω ονόματος. Παίκτες άμπαλοι, στημένοι, σακάτηδες, βλάκας μεγαλομέτοχος , πρόεδρος σατανική ιδιοφυία, προπονητοφάγοι αρδ... τα συστατικά μιας πετυχημένης θεωρίας συνωμοσίας. Και αν την πιστεψουν πολλοί, τότε ίσως γίνει αλήθεια στο τέλος. Να πως ένας λαός βγάζει μόνος του τα μάτια του.Sick Bastard έγραψε:Ωραία, ας είμαστε εμείς οι αφελείς, που βλέπουμε τόσα χρόνια αυτό το γαϊτανάκιOlorin.2 έγραψε:Και ο Μπόλονι, όπως και ο Στέφενς, απολύθηκε γιατί απέτυχε παταγωδως. 48 βαθμοί, 5οι στα πλευ-οφ εικόνα τσίρκου στο χορτάρι, τάσεις φυγής από τον Αύγουστο. Ινάφ σεντ. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας για αφελείς.
κι ας περιμένουμε απ τον προσωρινό προπονητή και τους παιχταράδες μας, να μαγέψουν στο χορτάρι.
Και στα δύο καλυμένοι.
Αν δεν μπορούν, ο Στέφενς άφησε καμένη γή.
Αν μπορέσουν κερατά Στέφενς που κρατούσες χαμηλά τα παιδιά μας που απέτυχες με την καλύτερη συγκομιδή πόντων στο πρωτάθλημα για μια 20ετια, έβγαλες 3 παίχτες και προσπάθησες να κάνεις ομάδα με 17 μεταγραφές εκ των οποίων έχεις μέσα άμπαλους, σακάτηδες, παλαίμαχους και 1-2 καλούς αλλά με ημερομηνία λήξεως παίχτες.
Περίεργη άποψη για την αποτυχία έχεις αδερφέ.
Δεν αναφέρω καν ποιά είναι τα κοινά προσωπα στις προπονητικές περιόδους που αναφέρεις, ανήκουν κι αυτά μάλλον, στις θεωρίες συνωμοσίες-μας ψεκάζουν.
zizu10 έγραψε:Ξέρω πολύ καλά τα της United (φανατικός οπαδος της πολλά χρόνια) και ξέρω ότι τότε η ομάδα είχε μια μεγάλη περίοδο ξηρασίας που όμως δεν υπήρχαν οι πόροι ούτε τα αμεσα αποτελεσματα ως στόχος.Έδωσαν στον Φεργκι τα κλειδια (μετα τις ανεπαληπτες επιτυχιες που έκανε στην Σκωτία με την Αμπερντιν πρωταθληματα,κύπελα,Ευρωπαικό) και του είπαν θέλουμε σε βαθος χρόνου να κανεις την ομαδα να φανει ανταγωνιστικη.Απο θεμα τυχης κρατηθηκε στο τιμόνι της και άλλαξε την ιστορια της.Θελει και τυχη φυσικα δε λεω.Επίσης το σταθερο δίδυμο στην αμυνα δε μου λεει κάτι.Περαν του Βιτορ οι αλλοι ήταν επιλογες του Στεφενς να μπορει να τους μονταρει μα κι εκει εκανε πειραματα αντι να κραταει το διδυμο Κατσουρ-Τζαβελλα με τραγικα αποτελεσματα σε Τριπολη πχ.Επίσης το οτι ο Λινο ειναι 37 δε σημαινει οτι δεν ειναι παιχταρας,όπως και δε νομιζω πως ο Λαζαρ παρα το φορμαρισμα του το τελευταιο καιρο ειναι ο πιο σταθερος μας χαφ.Όσο για τα φορ οκ ειχαμε μια περιοδο ντεφορμε αλλα μια χαρα ξεμπουκωσαν + ότι εφερε δικο του Σεντερ φορ χωρις να δωσει ευκαιριες στον Τσεχο.Και αφου δεν εχουμε παιχταραδες (που για μενα εχουμε) πες ποια ομάδα περαν του γαυρου εχει καλυτερες μοναδες απο εμας.Εγω σου λέω ΚΑΜΙΑ και όχι απλα δεν έχουν δε φτανουν καν κοντα σε επιπεδο τους δικους μαςepitropos έγραψε:
σε αυτο συμφωνω απολυτα.. αλλα αναφορικα με τα παραπανω πρεπει να ξερεις και προφανως το ξερεις οτι σε ομαδες οπως η Γιουναιτεντ ΠΑΝΤΑ υπαρχει πιεση..επισης ουτε ο Αμπραμοβιτς μονο με φραγκα δε πηρε πρωταθλημα κατεθειαν και τελος, προσωπικα δεν πιστευω οτι εχουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ οταν δεν εχουμε σταθερο διδυμο στοπερ, ο βασικος μας αρ.μπακ ειναι 37 χρονων, τα φορ μας βαζουν γκολ οταν θυμουνται και ο μοναδικος σταθερος μας χαφ απο την αρχη της χρονιας ειναι ο Λαζαρ.. αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη και δεχομαι την οποιαδηποτε διαφωνια..
στο μπολντ ξαναλεω συμφωνω απολυτα!
anyway δε θα μας βγαλει πουθενα ολη αυτη η συζητηση γιατι στη τελικη δε παιζουμε εμεις μπαλα.. στο γηπεδο ετσι κι αλλιως θα συνεχιζω να πηγαινω,,απλως ελπιζω αυτη η πρεμουρα με τα ΑΜΕΣΑ αποτελεσματα να ευοδοθει και οχι να καταληξουμε σε πλανο 3ετιας (πραγμα που δε με βρισκει αντιθετο) το οποιο απλως θα εχει παει πισω 1 χρονο!! ας πανε ολα καλα και να επανελθει το καλο κλιμα..ας ελπισουμε να εφταιγε ο Στεφενς και να διορθωθουν με μιας τα κακως κειμενα.. τι να πω.. καρκινο βγαλαμε, τα μυαλα μας πονανε, ΑΛΛΑ γι αυτο γιναμε και ΠΑΟΚ!! ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ... !!