Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
μλκ εχουμε φαει 14 ταπες στα 2 τελευταια ματς. Το θεό σας, δλδ ποιός κιαρατάς έκανε αυτό το ρόστερ?
Αυτες τις αποψεις-αποριες γιατι δεν τις εκφραζετε στον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ;Dimg4 έγραψε:Κανεις δεν ειπε οτι ειναι υποχρεωμενος. Αλλα οταν λες το paokfamily σε καθε ευκαιρια, δεν αφηνεις μελος οικογενειας τοσο ενδοξο να διαλυθει ενω μπορεις με ψιλα της μιας τσεπης σου να το απογειωσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Ιάσονας έγραψε:Μου κάνει εντυπωση πως κανείς δεν πιστεύει πως το έφυγε ο Σούλης ήρθε ο Λιάκος δεν ήταν επιλογή Σαββιδη...kataramenos5 έγραψε:Κατι επιασε τ αυτακι μου χτες κι ειπα να το ψαξω λιγο
Και οντως τα γεγονοτα συμφωνουν
Αρα το 15 ειχαμε και κερδη. Εκεινη τη σαιζον ο Βανιας εβαλε ορκωτους να ελεγξουν την ΚΑΕ. Εκδηλωσε ενδιαφερον δηλαδη να μπει στο μπασκετ. Μετα εγινε το σωσε.
Εφυγε ο Σουλης, ηρθε ο Λιακος οι.. καραβιες και τα χρεη πηγαν στο θεο. Καποιοι το ονομασαν "προσπαθεια για υπερβαση" εγω εχω τις επιφυλαξεις μου.
Γιατί, τον ήξερε ο Ιβάν τον Λιάκουρα από χθες;
Απο το 2004 που δοθηκε νεο αφμ ακολουθησαν 15 χρονια εξυγιανσης για να φτασουμε στο σημερινο χαλι.αυτα τα 15 χρονια λοιπον οσοι περασαν πρεπει να δικαστουν να δουμε αν φταινε αλλα κυριως πρεπει να παρουν ποδι απο τον συλλογο.
Οχι απλά τυχαίνει ο αδερφός του να έχει το σδναΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ιάσονας έγραψε:Μου κάνει εντυπωση πως κανείς δεν πιστεύει πως το έφυγε ο Σούλης ήρθε ο Λιάκος δεν ήταν επιλογή Σαββιδη...kataramenos5 έγραψε:Κατι επιασε τ αυτακι μου χτες κι ειπα να το ψαξω λιγο
Και οντως τα γεγονοτα συμφωνουν
Αρα το 15 ειχαμε και κερδη. Εκεινη τη σαιζον ο Βανιας εβαλε ορκωτους να ελεγξουν την ΚΑΕ. Εκδηλωσε ενδιαφερον δηλαδη να μπει στο μπασκετ. Μετα εγινε το σωσε.
Εφυγε ο Σουλης, ηρθε ο Λιακος οι.. καραβιες και τα χρεη πηγαν στο θεο. Καποιοι το ονομασαν "προσπαθεια για υπερβαση" εγω εχω τις επιφυλαξεις μου.
Γιατί, τον ήξερε ο Ιβάν τον Λιάκουρα από χθες;
- painkiller4
- painkiller4
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι παρα να βιωσουμε την ανοιξη την ξεφτιλα της α2
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος