Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από navigator11 »

sic-4 έγραψε:παραθεση απο το τοπικ των μεταγραφων:
Demir έγραψε:Το κατεβάσανε όλοι το άρθρο για τους ξένους...χααχχαααχχχα
Δημοσιογραφαρες ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!
Αν το ειχαν κυκλοφορησει σε εφημεριδα δηλαδη τι θα εκαναν; Θα εβγαιναν στους δρομους να μαζεψουν τις εφημεριδες πισω; Το προβλημα ομως, οπως και με την πολιτικη, ειναι στον κοσμο. Σε αυτους που ψηφιζουν ανικανους απατεωνες και ενημερωνονται απο αμορφωτους ψευτες. Αν η κοινωνια μας ειχε καποια σοβαροτητα, τετοιοι ανθρωποι θα ειχαν θεση μονο στο περιθωριο ή τον υποκοσμο. Αχρηστα παρασιτα.

Δάκρυσα στη σκέψη όλων των σαπιοκοιλιάδων να κάνουν σλαλομ στο κέντρο τουλάχιστον της πόλης να μαζέψουν τις γραπτές λαλακιες τους! Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός, μιας και φοριέται συχνά πυκνά η λέξη, τη μεγαλύτερη ευεργεσία, που μπορεί να προσφέρει στον κόσμο (μη κακοπροαίρετο και πνευματικά ανεπαρκή, εννοείται) του είναι, πέρα από το να εξελίξει αυτήν την πολλή καλή ομάδα, να ξεμπροστιάζει, της παραμικρής, της απειροελάχιστης δοθείσας αφορμής, αυτά τα ταγάρια! Πλήρης αποδόμηση. Να καίγεται η περδικούλα τους να μαλακιστούν δημοσίως με τα της παε και να μην το διανοούνται ΚΑΝ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

pgetsos έγραψε:Λίγα για την Χριστίνα
Ειδικά όταν είναι γνωστό και το τι κάνει καλύτερα.
Δίκιο έχει ο Πέτρος, λίγα κορίτσια (ή μιλφ) έχουμε που το νιώθουν, να την έχουμε στα ψηλά..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

τι νιωθει ρε παιδες; τι εχω χασει;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

navigator11 έγραψε:
sic-4 έγραψε:παραθεση απο το τοπικ των μεταγραφων:
Demir έγραψε:Το κατεβάσανε όλοι το άρθρο για τους ξένους...χααχχαααχχχα
Δημοσιογραφαρες ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!
Αν το ειχαν κυκλοφορησει σε εφημεριδα δηλαδη τι θα εκαναν; Θα εβγαιναν στους δρομους να μαζεψουν τις εφημεριδες πισω; Το προβλημα ομως, οπως και με την πολιτικη, ειναι στον κοσμο. Σε αυτους που ψηφιζουν ανικανους απατεωνες και ενημερωνονται απο αμορφωτους ψευτες. Αν η κοινωνια μας ειχε καποια σοβαροτητα, τετοιοι ανθρωποι θα ειχαν θεση μονο στο περιθωριο ή τον υποκοσμο. Αχρηστα παρασιτα.

Δάκρυσα στη σκέψη όλων των σαπιοκοιλιάδων να κάνουν σλαλομ στο κέντρο τουλάχιστον της πόλης να μαζέψουν τις γραπτές λαλακιες τους! Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός, μιας και φοριέται συχνά πυκνά η λέξη, τη μεγαλύτερη ευεργεσία, που μπορεί να προσφέρει στον κόσμο (μη κακοπροαίρετο και πνευματικά ανεπαρκή, εννοείται) του είναι, πέρα από το να εξελίξει αυτήν την πολλή καλή ομάδα, να ξεμπροστιάζει, της παραμικρής, της απειροελάχιστης δοθείσας αφορμής, αυτά τα ταγάρια! Πλήρης αποδόμηση. Να καίγεται η περδικούλα τους να μαλακιστούν δημοσίως με τα της παε και να μην το διανοούνται ΚΑΝ.
Μα το κυκλοφορησαν. Στο δισελιδο κουβεντιδη ειναι στην φορτσα. Δεν ξερω αν το γραψε ο ιδιος παντως εξει ειναι κ εχει εκτυπωθει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δλδ ολη αυτη η πρωινη κουβεντα περι ξενων ξεκινησε απο εφημεριδα...εβδομαδιαια; δλδ μνια εβδομαδα δεν ειδαν τον κανονισμο;

τρελα πουλανε, δεν εξηγείται αλλιως τόσο οτιναναι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Taseos »

Ναι ειναι ξεκαθαρο οτι ο οπαδικος τυπος στην ελλαδα εχει απεμπολήσει τορεπορταζ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και υπάρχουν βόδια που τους αγοράζουν;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Taseos »

Πρωτη στην β ελλαδα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Και υπάρχουν βόδια που τους αγοράζουν;

Και μοσχαρια.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

K_geo έγραψε:δλδ ολη αυτη η πρωινη κουβεντα περι ξενων ξεκινησε απο εφημεριδα...εβδομαδιαια; δλδ μνια εβδομαδα δεν ειδαν τον κανονισμο;

τρελα πουλανε, δεν εξηγείται αλλιως τόσο οτιναναι.
κι εγω νομιζα οτι ειναι απλα αναρτηση που κατεβηκε..
οχι k_geo, μια χαρα εξηγειται το τοσο οτιναναι αν ριξεις απλα μια ματια στα μουτρα τους η στα "κειμενα" τους... Εκεινο που δεν εξηγειται ειναι το οτι υπαρχουν τοσο πολλα διποδα μοσχαρια που κανουν καταναλωση σε αυτα τα σκουπιδια και τα συντηρουν στην επιφανεια.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

sic-4 έγραψε:τι νιωθει ρε παιδες; τι εχω χασει;
sic να εξηγήσω..

Ένα από τα καλύτερα κουτσομπολιά ετών, είναι ότι η Χριστίνα κάνει πολύ καλές ....πίτες.
Με την αύξηση των ντεμέκ φεμινιστριών, κουλτουρογκόμενων, καθώς και λοιπών συναφών ειδών, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοπέλα που και να ξέρει να το κάνει και να το κάνει με ευχαρίστηση = να νιώθει!
Ας προστατεύσουμε όσες έμειναν!
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Σπανακόπιτες; :)
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

sic-4 έγραψε:
Τα λεφτά «χάλασαν» το deal
Από inpaok.com: Όπως σας ενημέρωσε από χθες (21/1) το INPAOK, ο Γιάννης Σκόνδρας δεν τα βρήκε τελικά με τη Λέφσκι Σόφιας, παρά την πολυήμερη παραμονή του στη Βουλγαρία για να δοκιμαστεί.
Παρά την εξάμηνη αποχή του από την ενεργό δράση, ο 26χρονος αμυντικός έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας για την αξία του, αλλά η προσφορά τους ήταν πολύ μικρή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.
Έτσι, ο Σκόνδρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να εκ νέου να αναζητηθεί λύση για την περίπτωσή του.
Κι εγω δοκιμαστηκα απο τη Λεφσκι, παρ'οτι κοντευω τα 45, επεισα για την αξια μου αλλα δεν τα βρηκαμε στα λεφτα. Τους ειπα να τους δινω 10000 το χρονο για να ειμαι μελος της ομαδας και να κανω φιγουρα σε κατι Βουλγαρες. Αυτοι, πεπεισμενοι για την αξια μου απαντησαν: "Ενταξει, θα σε δωσουμε δελτιο αλλα θα μας δινεις 20000". Ετσι, παρ'οτι ειχαν πειστει για την αξια μου η συμφωνια χαλασε στα λεφτα.

Δηλαδη ας πουμε αν τον ειπαν, "αν θελεις με 30.000 το χρονο σε παιρνουμε", αυτο σημαινει πως επεισε για την αξια του; Τωρα που το ξανασκεφτομαι, ακριβες ειναι το ρεπορταζ. Απλα δεν αναφερει ΠΟΙΑ ειναι η αξια του για την οποια επεισε.

Στο μεταξυ ο Σκονδρας οπως και η Λεφσκι δεν ηταν στην Βουλγαρια, αλλα στην Κυπρο που κανει μινι προετοιμασια, αλλα ψιλα γραμματα...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

The_Stalker έγραψε:
sic-4 έγραψε:τι νιωθει ρε παιδες; τι εχω χασει;
sic να εξηγήσω..

Ένα από τα καλύτερα κουτσομπολιά ετών, είναι ότι η Χριστίνα κάνει πολύ καλές ....πίτες.
Με την αύξηση των ντεμέκ φεμινιστριών, κουλτουρογκόμενων, καθώς και λοιπών συναφών ειδών, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοπέλα που και να ξέρει να το κάνει και να το κάνει με ευχαρίστηση = να νιώθει!
Ας προστατεύσουμε όσες έμειναν!

αααα... δεν ηξερα οτι ειναι νοικοκυρα το κοριτσι :mrgreen:
thanx Stalker.. συμφωνω για τον ακτιβισμο για τη διασωση του ειδους αν και εδω στα μερη μας υπαρχει ακομα πληθυσμος... :mrgreen: αλλα να φροντισουμε για τις επομενες γενιες βρε παιδι μου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από K_geo »

Kostomanolis έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Τα λεφτά «χάλασαν» το deal
Από inpaok.com: Όπως σας ενημέρωσε από χθες (21/1) το INPAOK, ο Γιάννης Σκόνδρας δεν τα βρήκε τελικά με τη Λέφσκι Σόφιας, παρά την πολυήμερη παραμονή του στη Βουλγαρία για να δοκιμαστεί.
Παρά την εξάμηνη αποχή του από την ενεργό δράση, ο 26χρονος αμυντικός έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας για την αξία του, αλλά η προσφορά τους ήταν πολύ μικρή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.
Έτσι, ο Σκόνδρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να εκ νέου να αναζητηθεί λύση για την περίπτωσή του.
Κι εγω δοκιμαστηκα απο τη Λεφσκι, παρ'οτι κοντευω τα 45, επεισα για την αξια μου αλλα δεν τα βρηκαμε στα λεφτα. Τους ειπα να τους δινω 10000 το χρονο για να ειμαι μελος της ομαδας και να κανω φιγουρα σε κατι Βουλγαρες. Αυτοι, πεπεισμενοι για την αξια μου απαντησαν: "Ενταξει, θα σε δωσουμε δελτιο αλλα θα μας δινεις 20000". Ετσι, παρ'οτι ειχαν πειστει για την αξια μου η συμφωνια χαλασε στα λεφτα.

Δηλαδη ας πουμε αν τον ειπαν, "αν θελεις με 30.000 το χρονο σε παιρνουμε", αυτο σημαινει πως επεισε για την αξια του; Τωρα που το ξανασκεφτομαι, ακριβες ειναι το ρεπορταζ. Απλα δεν αναφερει ΠΟΙΑ ειναι η αξια του για την οποια επεισε.

Στο μεταξυ ο Σκονδρας οπως και η Λεφσκι δεν ηταν στην Βουλγαρια, αλλα στην Κυπρο που κανει μινι προετοιμασια, αλλα ψιλα γραμματα...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
και εσυ τωρα στεκεσαι σε κατι λεπτομέρειες ρε παιδι μου, υπερβολικοι ειστε. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”