Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
με λουκας κατσουρανη τον ιανουαριο νομιζω οτι θα ειμαστε πολυ καλα μεχρι τις μεγαλες αλλαγες του καλοκαιριου για το μεγαλο αλμα στο τσου λου

Μπράβο ρε αδερφέ σωστές απόψεις με επιχειρήματα χωρίς κορδελάκια!Χίλια μπράβο ntou_apo_pantou!
Φερτον τώρα! Εδώ εστρωσαν άλλοι και άλλοι... Κρα θα κάνει να έρθει!!!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Matt Phillips

http://www.transfermarkt.co.uk/en/matt- ... 77274.html
Τεράστια σωματοδομή... μόλις 21 χρονών έτοιμος παίχτης..
Λύγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο.. μεγάλο ταλέντο.
Εδώ με το 23:
Στο 0:07 το γκολ
[dailymotion]xnfaoy_clip-blackpool-3-0-middlesbrough_sport[/dailymotion]
Στο 1:07 το χαττρικ του
[youtube]o6PaOZk9z6E[/youtube]
Στο 7:30 τα δυο γκολ του
[youtube]R31NkkIHHKU[/youtube]
Τα λέει κι ο Λομανά:
[youtube]-v00WCii0wA[/youtube]

http://www.transfermarkt.co.uk/en/matt- ... 77274.html
Τεράστια σωματοδομή... μόλις 21 χρονών έτοιμος παίχτης..
Λύγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο.. μεγάλο ταλέντο.
Εδώ με το 23:
Στο 0:07 το γκολ
[dailymotion]xnfaoy_clip-blackpool-3-0-middlesbrough_sport[/dailymotion]
Στο 1:07 το χαττρικ του
[youtube]o6PaOZk9z6E[/youtube]
Στο 7:30 τα δυο γκολ του
[youtube]R31NkkIHHKU[/youtube]
Τα λέει κι ο Λομανά:
[youtube]-v00WCii0wA[/youtube]
+++ κ απο μεναntou_apo_pantou έγραψε:Και μόνο που μπορεί να παίξει κεντρικός αμυντικός στη θέση του αστείου Κουμαλό τον θέλω ΑΜΕΣΑ.. Α-Μ-Ε-Σ-Α
Αυτά τα περί κωλοχαρακτήρα τα ακούω βερεσέ..
Πρώτ' απόλα δε γουστάρω παίχτες κότες και γυναικούλες αλλά παίχτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα όπως Γκαρσία.. Δλδ όταν είχε τρελαθεί ο Γκαρσία με τον Μπερέτα έπρεπε να διώξουμε τον Γκαρσία;;; Δεν είχε δίκιο ο Γκαρσία;;; Ο Παναθηναικός ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και γιαυτό κατέληξε έτσι η υπόθεση Κατσουράνη. Και αν επαιζε λίγα παιχνίδια ακομα φέτος θα έπρεπε να πάρει εξτρα 400 χιλιάρικα... Νομίζω καταλαβαινόμαστε καλύτερα τώρα τι έγινε...
Σε έναν ΠΑΟΚ που έχει λυμένο το οικονομικό και υπάρχει ισχυρή διοίκηση και άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και αποδυτήρια ο Κατσουράνης θα παίξει απλώς μπάλα (όσο μπορεί.. αλλά σε σχέση με τον αστείο Κουμαλό θα είναι σαν να φέραμε τον Μπεκενμπαουερ..) και επιπλέον θα έχει το κίνητρο να αποδείξει ότι μετράει και δε θα αφήσει να ξεφτιλίσει ο βάζελος την καριέρα του.... δλδ τι φαντάζεστε ορισμένοι;; ότι θα έρθει για 1-2 χρόνια στα 32 του και θα κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ;; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ;;;;
Για μένα είναι δώρο εξ ουρανού.. Αρκεί να έρθει με σωστούς οικονομικούς όρους... Αλλά απο τη στιγμη που ο βάζελος θα του καλύψει όλο το συμβόλαιο μέχρι τέλους της σεζόν δε θα έχει και πολλές απαιτήσεις.
για τον Λουκας που ολοι λεμε, κ εγω μαζι, ξερει κανει κανενα τελευταιο νεο???
- angelheart
- Επικοινωνία:
Τις "μαλακίες περί χαρακτήρα" τις λέω και εγώ. Όσο θυμάμαι τουλάχιστο, βάζελος δεν είμαι.che4 έγραψε:κλειστε τον χθες....καλα ρε οσοι δεν τον θελουν και καλα τι εχουν παθει ελεος .... τις μλκιες περι χαρακτηρα της λενε μονο κατι φανατικοι βαζελοι....παρτε τον χτες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ : ο ΚΚ έκανε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Τώρα εσύ πίστευε οτι θα τον νοιάξει πολύ αν θα γίνει ο ΠΑΟΚ μπουρδέλο. Αυτός (ο κάθε παίκτης δλδ) άπαξ και του βάλεις συμβόλαιο μπροστά του και υπογράψει, τα λεφτά ΤΑ ΠΗΡΕ. Τρέχα μετά εσύ να κάνεις κουμάντο.
και ο φραντζεσκος κολοχαρακτηρες ηταν γιαυτο δεν επαιξε στο βαζελο τοτε αλλα ακομα θυμαμαι τον εαυτο μου εικοσαχρονο παιδι να πανηγυριζω στην 4 μολις κερδιζαμε φαουλ εξω απ την περιοχη...δε θελω φλωρους στον ΠΑΟΚ θελω σεξ και βια σορρυ αν εχουμε αντιθετη αποψηangelheart έγραψε:Τις "μαλακίες περί χαρακτήρα" τις λέω και εγώ. Όσο θυμάμαι τουλάχιστο, βάζελος δεν είμαι.che4 έγραψε:κλειστε τον χθες....καλα ρε οσοι δεν τον θελουν και καλα τι εχουν παθει ελεος .... τις μλκιες περι χαρακτηρα της λενε μονο κατι φανατικοι βαζελοι....παρτε τον χτες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ : ο ΚΚ έκανε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Τώρα εσύ πίστευε οτι θα τον νοιάξει πολύ αν θα γίνει ο ΠΑΟΚ μπουρδέλο. Αυτός (ο κάθε παίκτης δλδ) άπαξ και του βάλεις συμβόλαιο μπροστά του και υπογράψει, τα λεφτά ΤΑ ΠΗΡΕ. Τρέχα μετά εσύ να κάνεις κουμάντο.
υ.γ. η εθνικη ειναι μπουρδελο δεν την εκανε
Και ο ντρεντε τα ιδια και χειροτερα μπορει να κανει,για μενα δεν πρεπει να κοιταμε χαρακτηρες αλλα ποδοσφαιρικες ικανότητες,γιαυτο υπαρχουν οι εσωτερικοι κανονισμοι,
Επίσης και οι ποδοσφαιριστες ανθρωποι ειναι,πιστεύετε σε μας δεν μαλώνουν και ειναι ολοι αγαπημένοι?η καποιοι δεν κανουν κουμαντο στα αποδητήρια?σε ολές τις ομαδες συμβαινουν αυτα ,απο κει και περα ειναι πως τα διαχειριζετε τα περιστατικά ο κάθε σύλλογος,και ποσα βγαζουν προς τα εξω οι ΑΡΔ
Επίσης και οι ποδοσφαιριστες ανθρωποι ειναι,πιστεύετε σε μας δεν μαλώνουν και ειναι ολοι αγαπημένοι?η καποιοι δεν κανουν κουμαντο στα αποδητήρια?σε ολές τις ομαδες συμβαινουν αυτα ,απο κει και περα ειναι πως τα διαχειριζετε τα περιστατικά ο κάθε σύλλογος,και ποσα βγαζουν προς τα εξω οι ΑΡΔ
Μπάλα ξέρει πολύ, αλλά προσωπικά δεν τον θέλω. Θα κάνει τον Δώνη ότι θέλει.
δε θελω κατσουρ ειναι δε συνεχη πτωση και κακος χαρακτηρας αλλα αν τον επιλεξουν οκ./.
Ας λειτουργησει το σκαουτιγκ καλυτερα
Ας λειτουργησει το σκαουτιγκ καλυτερα
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Σκαουτινγκ ;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τον γεναρη υποτιθεται οτι θα κινηθουμε για 2-3 παικτες που θα μπουν στην εντεκαδα και θα ανεβασουν επιπεδο την ομαδα.Ο κατσουρ πλεον αγωνιζεται σε μια θεση,το 8, που παιζει να ειναι η πιο γεματη του ροστερ μας.Να βγαλω ποιον να βαλω τον σε συνεχη πτωση κατσουρανη? Τον Λαζαρ η τον Γκαρσια οταν επιστρεψει? Ακομα και ο Φωτακης δεν ειναι πολυ χειροτερος του σημερινου Κατσουρανη.Ας κρατησουμε τα λεφτουδακια μας να τα δωσουμε για αλλες θεσεις των χαφ που ποναμε πραγματικα.Επιτελικος,πλαγιοι,αμυντικο χαφ,δωξα το Θεο εχουμε πολλα κενα να καλυψουμε πριν παρουμε εναν ακομα παικτβ χωρις σαφη θεση πελον στο γηπεδο.
Ναι κάρλατ. Σκάουτινγκ. Εκτός αν έχεις την εντύπωση ότι θα σε στέλνουν pm κάθε φορά που θα βολιδοσκοπίσουν έναν παίκτη.
Το σίχαμα τον κατσουράνη, τον ξέρει καλύτερα απ' όλους μας ο Ζήσης.
Δε νομίζω ότι θα σφαχτούνε ομάδες στα πόδια του, η απόκτησή του θα είναι εύκολη σχεδόν από τον οποιονδήποτε, τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε την άποψη του Βρύζα για τον παλιό συμπαίκτη του στην Εθνική.
Το σίχαμα τον κατσουράνη, τον ξέρει καλύτερα απ' όλους μας ο Ζήσης.
Δε νομίζω ότι θα σφαχτούνε ομάδες στα πόδια του, η απόκτησή του θα είναι εύκολη σχεδόν από τον οποιονδήποτε, τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε την άποψη του Βρύζα για τον παλιό συμπαίκτη του στην Εθνική.
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Το τμημα σκαουτινγκ δεμ γίνετε σε μια βραδια.θελει οργανωση προσωπικο και υπομονή.προσωπικο ακομα δεν εχουμε για οργανωση κατι παει να γινει οδο για υπομονή βλεπε δωνη
- angelheart
- Επικοινωνία:
Μαζί σου στο σεξ και βία. Αλλά ο ΚΚ σε αυτό που κολλάει ; να μου πεις για τον Τοροσίδη, να το δεχτώ 100%. Και τσαμπουκάς και εξωστρεφής είναι. Ή για τον Τζεμπούρ που αυτός και αν δεν είναι κολοπαιδαράς. Αλλά είναι και 100% σεξ και βία. Αλλά ο ΚΚ ; τέσπα όπως το βλέπει ο καθένας.che4 έγραψε:και ο φραντζεσκος κολοχαρακτηρες ηταν γιαυτο δεν επαιξε στο βαζελο τοτε αλλα ακομα θυμαμαι τον εαυτο μου εικοσαχρονο παιδι να πανηγυριζω στην 4 μολις κερδιζαμε φαουλ εξω απ την περιοχη...δε θελω φλωρους στον ΠΑΟΚ θελω σεξ και βια σορρυ αν εχουμε αντιθετη αποψηangelheart έγραψε:Τις "μαλακίες περί χαρακτήρα" τις λέω και εγώ. Όσο θυμάμαι τουλάχιστο, βάζελος δεν είμαι.che4 έγραψε:κλειστε τον χθες....καλα ρε οσοι δεν τον θελουν και καλα τι εχουν παθει ελεος .... τις μλκιες περι χαρακτηρα της λενε μονο κατι φανατικοι βαζελοι....παρτε τον χτες
υ.γ. η εθνικη ειναι μπουρδελο δεν την εκανε
Πες μου από που προκύπτει οτι ο Φραντζέσκος είναι κολοχαρακτήρας μιας και εγώ τότε ήμουν στο εξωτερικό και δεν έχω ενημέρωση (μιλάω πολύ σοβαρά). Αν θες πες κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
Άποψή σου οτι η Εθνική είναι μπουρδέλο. Εγώ ακριβώς τα αντίθετα αντιλήφθηκα πάντως. Ειδικά για την εποχή του Ρεχαγκελ, σύμφωνα με τους τότε παίκτες, είσαι 100% λάθος. Η ομάδα (δλδ η παρέα των παικτών) είχε ΦΟΒΕΡΟ κλίμα. Υπάρχουν δηλώσεις πχ του Αμανατίδη σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ (αν θέλεις και ξέρεις γερμανικά βάζω και links πολύ ευχαρίστως) που αποθεώνουν το παρεϊστικο κλίμα και την ομοψυχία της ομάδας.