Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Τραβηγμένο του Γιόνας αλλά από την άλλη αυτός δεν είχε και μια προφορική συμφωνία με την Ζαλγκίρις? Άρα όχι αδύνατο
Λένε ότι δεν θα μπουν σε πλειστηριασμό και ποντάρουν στην σχέση με τον Σπανούλη
Κλεισμένος δεν ήταν αυτός; Τι άλλαξε
Κλεισμένος δεν ήταν αυτός; Τι άλλαξε
Μακάρι να ισχύει για να γίνει ο Τόλιο παικταρας και ότι κακώς δεν τον πήραμε.
- These users thanked the author shogoon for the post:
- Gregk19262000
Πριν το οσμαν δεν θα ασχολουμουν καν. Πως στο διαολο μπορεις να φερεις βαλαντσιουνας. Τωρα απλα περιμενω για να μην εκτεθω
Παντως ΑΝ ισχυει ειμαι πεπεισμενος οτι του ειπαν οτι θα παρουμε wild card για ευρωλιγκα αλλιως δεν βγαινει νοημα
Παντως ΑΝ ισχυει ειμαι πεπεισμενος οτι του ειπαν οτι θα παρουμε wild card για ευρωλιγκα αλλιως δεν βγαινει νοημα
-
dimitris7777
Έχω Ομορούγι, δε χωράει ο Βαλαντσιούνας....

- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- paokkerkir, aivas19
Επειδή βλέπω ότι παίζει πολύ το θέμα του πουλακιδα για να έρθει Ελλάδα είτε σε εμάς είτε αλλού επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη . Για κάποιον που παρακολουθεί το nba χρόνια όπως και τους αγαπημένους μου mavericks και μέλος στο αντίστοιχο Paok mania των mavs και season holder για χρόνια η κατάσταση είναι διαφορετική.
Ο πουλακιδας έχει 2 way contract me τους mavs το οποίο είναι εγγυημένο για όλη την σεζόν. Το υπέγραψε πέρσι και είναι για 2 χρόνια. Για να σπάσει χρειάζεται είτε μονομερώς να το σπάσει η ομάδα είτε να τον χρειαστεί να παίξει πάνω από 50 κάτι παιχνίδια ώστε το 2 way να γίνει standard contract. Κοινώς να έχει πολλούς τραυματισμούς ή να βγει εκτός στόχων η ομάδα ώστε να τον παίζουν για κάνουν πάνε ψηλά στο ντραφτ που όμως φέτος ανήκει στους hornets οπότε δεν έχουν λόγο να κάνουν tanking.
Στη θέση 2 είναι o max Christie από την ανταλλαγή με τον λουκα και μετά την υπογραφή του Biberović που τον θέλουν για το 2 και 3 καθώς στο 3 παίζει ο Flagg η θέση του 2 θα μοίραστει με τον de la rea που ήρθε από την βαλενθια . Ο πουλακιδας κολλάει στο ότι ως ένα φτηνό συμβόλαιο παίζοντας ως gap filling στο 2 έστω και για 10 λεπτά θα επιτρέψει στην ομάδα να δώσει τον Christie που φέτος μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να καλύψει το 2 με delarea, Biberović Kai πουλακιδα. Το δε minimum contract είναι 3 εκ και στο Τέξας δεν έχει state taxes . Επίσης η ομάδα τον έχει στον summer league ξεκινώντας στον2 για να τον τσεκάρει αν και έως τώρα όλη η ομάδα είναι laughing joke . Εν κατακλείδι ο πουλακιδας μετά την σεζόν που έκανε πέρυσι παίζοντας 20 παιχνίδια με τους mavs και σουτάροντας πάνω από 40 % στο τρίποντο έστω και σε tanking team μου φαίνεται δύσκολο να κυνηγήσει Ευρώπη όταν είτε στους mavericks είτε αλλού μπορεί να πάει για το minimum contract έως 15ος παίκτης !
Αν τώρα έρθει θα σας δώσω ανάλυση μια και τον έχω δει από κοντά
Ο πουλακιδας έχει 2 way contract me τους mavs το οποίο είναι εγγυημένο για όλη την σεζόν. Το υπέγραψε πέρσι και είναι για 2 χρόνια. Για να σπάσει χρειάζεται είτε μονομερώς να το σπάσει η ομάδα είτε να τον χρειαστεί να παίξει πάνω από 50 κάτι παιχνίδια ώστε το 2 way να γίνει standard contract. Κοινώς να έχει πολλούς τραυματισμούς ή να βγει εκτός στόχων η ομάδα ώστε να τον παίζουν για κάνουν πάνε ψηλά στο ντραφτ που όμως φέτος ανήκει στους hornets οπότε δεν έχουν λόγο να κάνουν tanking.
Στη θέση 2 είναι o max Christie από την ανταλλαγή με τον λουκα και μετά την υπογραφή του Biberović που τον θέλουν για το 2 και 3 καθώς στο 3 παίζει ο Flagg η θέση του 2 θα μοίραστει με τον de la rea που ήρθε από την βαλενθια . Ο πουλακιδας κολλάει στο ότι ως ένα φτηνό συμβόλαιο παίζοντας ως gap filling στο 2 έστω και για 10 λεπτά θα επιτρέψει στην ομάδα να δώσει τον Christie που φέτος μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να καλύψει το 2 με delarea, Biberović Kai πουλακιδα. Το δε minimum contract είναι 3 εκ και στο Τέξας δεν έχει state taxes . Επίσης η ομάδα τον έχει στον summer league ξεκινώντας στον2 για να τον τσεκάρει αν και έως τώρα όλη η ομάδα είναι laughing joke . Εν κατακλείδι ο πουλακιδας μετά την σεζόν που έκανε πέρυσι παίζοντας 20 παιχνίδια με τους mavs και σουτάροντας πάνω από 40 % στο τρίποντο έστω και σε tanking team μου φαίνεται δύσκολο να κυνηγήσει Ευρώπη όταν είτε στους mavericks είτε αλλού μπορεί να πάει για το minimum contract έως 15ος παίκτης !
Αν τώρα έρθει θα σας δώσω ανάλυση μια και τον έχω δει από κοντά
- These users thanked the author Mrcool for the post (total 7):
- constadine, Maurice_Escargot, paokspren, SCIFO, Kabamaru11, trouman, Hayate
- katafraktos
Παιδιά ο Βαλαντσιούνας έμεινε ελεύθερος χθες από τους Νάγκετς. Από τις 9/7 είχαν 48 ώρες ομάδες του ΝΒΑ για να τον πάρουν ως μεταγραφή. Είχε διαρρεύσει ότι υπήρχε προφορική συμφωνία με Ζαλγκίρις. Προφανώς οι Λιθουανοί δεν μπορούν να ματσάρουν πρόταση μας, αλλά παίζουν EuroLeague. Μετά τον Όσμαν δεν είναι ακατόρθωτη η συγκεκριμένη περίπτωση. 
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 5):
- rockcity4, constadine, Maurice_Escargot, paoki19, SCIFO
χααχχαχαχααχ ρε σαταναTaseos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:05 Πάνε πάρε τον βεζενκοφ και κλείστε τα μπουρδελα να σφαχτούν μεταξύ τους
- paok-porter1337
Φέτος όχι δεν υπάρχει περίπτωση. Το 27 βλέπουμεKostas_FI έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:24 Πριν το οσμαν δεν θα ασχολουμουν καν. Πως στο διαολο μπορεις να φερεις βαλαντσιουνας. Τωρα απλα περιμενω για να μην εκτεθω![]()
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Kostas_FI
Σύμφωνω.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtown την Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maurice_Escargot
Ενταξει, εδω κερδισε ο ΠΑΟΚ τον Σαρας στην υποθεση Οσμαν. Ολα φανταζουν καπως πιθανα.