pilotos έγραψε:Αν θέλετε σοβαρή ποδοσφαιροκουβεντα, σας έχω ένα θέμα προς ανάλυση, κάτι που κανένας "σοβαρός" δεν έπιασε όλη τη χρονιά. Στους φίλους μου, ήδη το έχω θέσει κι είχα ενδιαφέρουσες απαντήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν....
Πόσο λοιπόν έχει επηρεάσει εδώ κι ένα χρόνο η παρουσία Καστορινα, τον Λουτσεσκου;
Άντε να σας δω.
Sent from my iPad using Tapatalk
Σίγουρα παίζουν ρόλο οι συνεργάτες
Πιστεύω η μεγαλύτερη απώλεια όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Λονγκο. Έκανε τρομερή δουλειά στην άμυνα. Ο Καστορινα που επίσης δουλεύει την άμυνα δε νομίζω να είναι το ίδιο καλός. Νομίζω το δυνατό μας σημείο πέρυσι ήταν η επίθεση. Ωστόσο πέρα από αυτό είναι και υπεύθυνος προσωπικής εξέλιξης παικτών (ή αυτός ήταν ο ρόλος του προπερσι). Δεν ξέρω αν συνεχισε φέτος και τι ακριβώς κάνει σε αυτό, αλλά οι μικροί μας αναμφισβήτητα βελτιώθηκαν.
Τον Μπατσι τον μάθαμε, ήταν καλός στις στημένες φάσεις αλλά πολύ νευρικός. Σίγουρα ο Λουτσεσκου θέλει από τον άμεσο συνεργάτη να τον ηρεμεί και όχι να τον τσιτωνει παραπάνω.
Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αφού δεν ξέρουμε τι και πώς, αλλά τα αποδυτήρια βγάζουν υγεία, η ομάδα βελτιώνεται και αποδίδει καλά, οπότε όσοι ήταν πέρυσι κομμάτι της αξίζουν εύσημα.