Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Napoli4 »

Patron έγραψε:Υποχρεωτική option είναι οξύμωρο
Πολύ σωστός

Υποχρεωτική οψιόν = αγορα

Συνήθως βοηθάει λογιστικά
Ωστόσο μπορεί να μπει υποχρεωτική οψιόν πχ στις 20 συμμετοχές
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

JEROM έγραψε:Κύριοι γνωρίζει κάποιος με σιγουριά τι σημαίνει υποχρεωτική όψιν αγορας;Συμφωνούμε σε ένα ποσό πχ αλλά βλέπουμε στην διάρκεια της σεζόν ότι ο παίκτης δεν αξίζει αυτό το ποσό όπως πχ ο Νταντας,δεν είναι λογικό να ξαναγίνει διαπραγμάτευση;
Υποχρεωτική οψιον σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει.

Απλά μεταθέτεις την αγορά για το επόμενο καλοκαίρι, κατά τ’ αλλά είσαι υποχρεωμένος (συμβατικά) να αγοράσεις τον παίκτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ δεν νομίζω ότι τιθεται θέμα υποχρεωτικής όψιον.Θεμα ενοικίου λογικά υφίσταται. Το πρώτο θα χτυπούσε κόκκινο στο κοντέρ βλακειας εκ μέρους μας,το δεύτερο πορτοκαλί...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:
Patron έγραψε:Υποχρεωτική option είναι οξύμωρο
Πολύ σωστός

Υποχρεωτική οψιόν = αγορα

Συνήθως βοηθάει λογιστικά
Ωστόσο μπορεί να μπει υποχρεωτική οψιόν πχ στις 20 συμμετοχές
Κυριως λογιστικο τρικ ειναι.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Πρόβλημα με την βίζα του οζντοεφ. Αποστολή με 1.5 χαφ και ο άλλος μας την λέει γιατί γκρινιάζουμε…
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

panpangr77 έγραψε:https://laziolive.tv/calciomercato-lazio-marcos-antonio-sempre-piu-vicino-al-trasferimento-grecia/?feed_id=42872&_unique_id=64e4ae2b3a2e5
Καταλαβες τι ακριβως εννοει στο λινκ?

Γιατι εγω μπερδευτηκα

Θελουν ν μας τον δωσουν δανεικο μ οψιον αγορας κ οποτε μας δωσουν τα λεφτα της οψιον στο μελλον
ν μπορουν ν ξαναπαρουν τον παικτη πισω εφοσον τον αγορασουμε?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως και εγώ δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα υποχρεωτικής οψιόν πόσο μάλλον 10εκ που έχει διαρρεύσει.
Όταν μπαίνεις σε μια διαπραγμάτευση γνωρίζεις ποιος είναι ο συνομιλητής σου.
Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος σαν Λάτσιο να κάθεσαι να μιλήσεις με τον ΠΑΟΚ και να απαιτεις υποχρεωτική οψιόν 10εκ. Όχι ο ΠΑΟΚ αλλά καμία ελληνική ομάδα δεν δίνει αυτά τα λεφτά για μεταγραφή.
Για αυτό... μικρό καλάθι για ότι γράφεται δεξιά και αριστερά
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Εγώ δεν νομίζω ότι τιθεται θέμα υποχρεωτικής όψιον.Θεμα ενοικίου λογικά υφίσταται. Το πρώτο θα χτυπούσε κόκκινο στο κοντέρ βλακειας εκ μέρους μας,το δεύτερο πορτοκαλί...
Και εκ μέρους τους το 1ο, όταν ξέρουν με ποιον συνομιλούν. Και δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αλλά με οποιοδήποτε ελληνική ομάδα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα μου δίνεται η εντύπωση πως μιλάμε με παίκτες,με απαντάνε πως έρχονται,μετά ρωτάμε τις ομάδες,μας λένε τον δίνουμε και εμεις διαρρέουμε ότι είμαστε μια ανάσα από παίκτη...Μετά καθομαστε στο τραπέζι να ρωτήσουμε τους όρους με τους οποίους γίνονται τα παραπάνω...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγώ δεν νομίζω ότι τιθεται θέμα υποχρεωτικής όψιον.Θεμα ενοικίου λογικά υφίσταται. Το πρώτο θα χτυπούσε κόκκινο στο κοντέρ βλακειας εκ μέρους μας,το δεύτερο πορτοκαλί...
Και εκ μέρους τους το 1ο, όταν ξέρουν με ποιον συνομιλούν. Και δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αλλά με οποιοδήποτε ελληνική ομάδα
Ρε φίλε η Λατσιο σε όποιον ρωτάει τα ιδια λέει,σιγά μην κάτσει να εξατομικευει τη κάθε απάντηση της σε βαθμο μάλιστα να μην ενημερώνει ούτε καν αν θέλει ενοίκιο...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τι λες ρε εσύ Τζος; Προφανώς κοιτάς με ποιον συνομιλείς και το ιστορικό του στις μεταγραφές. Ακόμα ακόμα και από ποια χώρα προέρχεται.
Θα κάτσει πχ στο τραπέζι με μια ομάδα από την Αλβανία και θα ζητήσει υποχρεωτική οψιόν 10εκ; Ε τότε μάλλον έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για χάσιμο.
Η ο ΠΑΟΚ πχ...το ίδιο θα πουλήσει έναν παίκτη στην αγορά του Βελγίου το ίδιο τον ίδιο παίκτη στην Πρέμιερ λιγκ;
Προφανώς και κοιτάς ποιον έχεις απέναντι σου
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί. Δεν μεριμνήσαμε να φέρουμε ένα χάφ παραπάνω και ρισκάρουμε να μην έχουμε ούτε τον Οζντόεφ στη Σκωτία.

Μακάρι να παίξει το παιδί ο Γιαξής και να λάμψει, τί να πεί κανείς;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:Τι λες ρε εσύ Τζος; Προφανώς κοιτάς με ποιον συνομιλείς και το ιστορικό του στις μεταγραφές. Ακόμα ακόμα και από ποια χώρα προέρχεται.
Θα κάτσει πχ στο τραπέζι με μια ομάδα από την Αλβανία και θα ζητήσει υποχρεωτική οψιόν 10εκ; Ε τότε μάλλον έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για χάσιμο.
Η ο ΠΑΟΚ πχ...το ίδιο θα πουλήσει έναν παίκτη στην αγορά του Βελγίου το ίδιο τον ίδιο παίκτη στην Πρέμιερ λιγκ;
Προφανώς και κοιτάς ποιον έχεις απέναντι σου
Ρε nunies4 αναλογως του ποιος ρωταει μπορει να προσαρμοσεις το ποσο,δεν θα αποφασισεις τοτε αν θες ενοικιο η αν θες υποχρεωτικη οψιον.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξύ τη στιγμη π μιλαμε ειτε ερθει σημερα χαφ ειτε στις 31 ειναι το ιδιο. Δεν θα επαιζε ουτως η αλλως με τους σκωτσεζους, αλλα ρε πουστη μου αν εισαι σοβαρος τον φερνεις χθες τον χαφ για να δειξεις οτι εμαθες απο τα λάθη σου.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Από βιντεάκια στο youtube και όσο μπεορεί κάποιος να βγάλει άκρη, θεωρώ ότι η σειρά προτίμησης είναι Μαξίμοβιτς, Μάρκος Αντόνιο και μειτε. Νομίζω ότι ο μειτε είναι λύση ανάγκης είναι αρκετά βαρύς και δεν έχει καθόλου την ασίστ και το γκολ, δηλαδή είναι καθαρό εξαρι. Ο Μαξίμοβιτς είναι εξαρο οκταρι ενώ ο Μάρκος Αντόνιο είναι καθαρό οκταρι που έχει και την ασίστ και το γκολ. Με δεδομένη την προτίμηση του λουτσε σε σύστημα με δύο οκταρια θεωρώ ότι η προτίμηση του είναι ο Μάρκος Αντόνιο. Αν δεν ήταν κοντός και με λίγα κιλά θα ταίριαζε πολύ, αλλά αν τα είχε και αυτά ίσως θα ήταν και για μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό....
Αν καταλήξουμε στον Μάρκος Αντόνιο θα μείνουμε μόνο με τον τσιγγαρα καθαρόαιμο εξαρι και θα πρέπει να δουλευτεί ο γιαξης για Μπακ απ του τσιγγαρα με δεδομένο ότι ο Φελίπε θα αργήσει.
Με τον αστέρα είδαμε (επιτέλους) την ομάδα να παίζει με δύο οκταρια (που να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν καμία χημεία μεταξύ τους) και είχαμε κατά διαστήματα ομορφιες....
Με την σκέψη στα παραπάνω νομίζω ότι ο Μάρκος Αντόνιο με δεδομένη την κατάσταση με το Μαξίμοβιτς, είναι σούπερ μετεγγραφή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”