Πολύ σωστόςPatron έγραψε:Υποχρεωτική option είναι οξύμωρο
Υποχρεωτική οψιόν = αγορα
Συνήθως βοηθάει λογιστικά
Ωστόσο μπορεί να μπει υποχρεωτική οψιόν πχ στις 20 συμμετοχές
Πολύ σωστόςPatron έγραψε:Υποχρεωτική option είναι οξύμωρο
Υποχρεωτική οψιον σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει.JEROM έγραψε:Κύριοι γνωρίζει κάποιος με σιγουριά τι σημαίνει υποχρεωτική όψιν αγορας;Συμφωνούμε σε ένα ποσό πχ αλλά βλέπουμε στην διάρκεια της σεζόν ότι ο παίκτης δεν αξίζει αυτό το ποσό όπως πχ ο Νταντας,δεν είναι λογικό να ξαναγίνει διαπραγμάτευση;
Κυριως λογιστικο τρικ ειναι.Napoli4 έγραψε:Πολύ σωστόςPatron έγραψε:Υποχρεωτική option είναι οξύμωρο
Υποχρεωτική οψιόν = αγορα
Συνήθως βοηθάει λογιστικά
Ωστόσο μπορεί να μπει υποχρεωτική οψιόν πχ στις 20 συμμετοχές
Καταλαβες τι ακριβως εννοει στο λινκ?panpangr77 έγραψε:https://laziolive.tv/calciomercato-lazio-marcos-antonio-sempre-piu-vicino-al-trasferimento-grecia/?feed_id=42872&_unique_id=64e4ae2b3a2e5
Και εκ μέρους τους το 1ο, όταν ξέρουν με ποιον συνομιλούν. Και δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αλλά με οποιοδήποτε ελληνική ομάδαjoshua έγραψε:Εγώ δεν νομίζω ότι τιθεται θέμα υποχρεωτικής όψιον.Θεμα ενοικίου λογικά υφίσταται. Το πρώτο θα χτυπούσε κόκκινο στο κοντέρ βλακειας εκ μέρους μας,το δεύτερο πορτοκαλί...
Ρε φίλε η Λατσιο σε όποιον ρωτάει τα ιδια λέει,σιγά μην κάτσει να εξατομικευει τη κάθε απάντηση της σε βαθμο μάλιστα να μην ενημερώνει ούτε καν αν θέλει ενοίκιο...nunies4 έγραψε:Και εκ μέρους τους το 1ο, όταν ξέρουν με ποιον συνομιλούν. Και δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αλλά με οποιοδήποτε ελληνική ομάδαjoshua έγραψε:Εγώ δεν νομίζω ότι τιθεται θέμα υποχρεωτικής όψιον.Θεμα ενοικίου λογικά υφίσταται. Το πρώτο θα χτυπούσε κόκκινο στο κοντέρ βλακειας εκ μέρους μας,το δεύτερο πορτοκαλί...
Ρε nunies4 αναλογως του ποιος ρωταει μπορει να προσαρμοσεις το ποσο,δεν θα αποφασισεις τοτε αν θες ενοικιο η αν θες υποχρεωτικη οψιον.nunies4 έγραψε:Τι λες ρε εσύ Τζος; Προφανώς κοιτάς με ποιον συνομιλείς και το ιστορικό του στις μεταγραφές. Ακόμα ακόμα και από ποια χώρα προέρχεται.
Θα κάτσει πχ στο τραπέζι με μια ομάδα από την Αλβανία και θα ζητήσει υποχρεωτική οψιόν 10εκ; Ε τότε μάλλον έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για χάσιμο.
Η ο ΠΑΟΚ πχ...το ίδιο θα πουλήσει έναν παίκτη στην αγορά του Βελγίου το ίδιο τον ίδιο παίκτη στην Πρέμιερ λιγκ;
Προφανώς και κοιτάς ποιον έχεις απέναντι σου