70. Mbwana Ally Samatta
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Παιχταρά Σαμάτα βάλε ένα γκόλ σήμερα απο τα τρία που θα ρίξει η ομάδα και κλέισε στόματα!!! 

- kataramenos5
Ναι θα μπει να πρεσαρει ο Τισουνταλι ή ο Τσαλοφ....Ιδίως χωρίς Μπράντον... Παίκτη στην καλύτερη έκδοση του Σαματα δεν πήραμε ..ruthless έγραψε:χαχα και να ζορίσουν έχουμε τον Τισουντάλι και τον Τσαλοφ αναλογά ποιος θα ξεκινήσει.Hayate έγραψε:Σε βλέπω να μπαίνεις αν ζορισουν τα πράγματα...
- ΑποστόληςΑ
Ήρθε η ωρα σου μεγαλε λεοντα. Απαλλαγμενος πια απο το αδικο βαρος που προσθεσαν στους ωμους σου οι αδηφαγοι, ανικανοποιητοι, διψασμενοι για γκολ ΠΑΟΚτσηδες. Σημερα βουλωνεις στοματα. Καν' το για εμας τους ελαχιστους που το ματι μας κοβει απο μπαλα.
Απόψε σήμερα και χθες
Όλες οι πόρτες ειν' κλειστές
Και γω είμαι απ' όξω
Και μες το θάμπος το θαμπό
Παίρνω αμπάριζα να μπω
Και με πετάνε όξω
Όλος ο κόσμος μ' αγνοεί
Βαρέθηκα πια τη ζωή
Τους φθόνους και τα μίση
Αλί αλί και τρισαλί
Φωνάξτ΄αμέσως τον Αλή
Να με καρατομήσει...
Όλες οι πόρτες ειν' κλειστές
Και γω είμαι απ' όξω
Και μες το θάμπος το θαμπό
Παίρνω αμπάριζα να μπω
Και με πετάνε όξω
Όλος ο κόσμος μ' αγνοεί
Βαρέθηκα πια τη ζωή
Τους φθόνους και τα μίση
Αλί αλί και τρισαλί
Φωνάξτ΄αμέσως τον Αλή
Να με καρατομήσει...
- ΑποστόληςΑ
Δεν περίμενα να σε ξαναδώ να παιζεις
Τελικά ποτέ μη λες ποτέ
Βέβαια δεν είδα κ τίποτα διαφορετικό, από αυτό που θυμόμουν, αλλά τόσο χάλια που ήταν και ο Τσαλοφ, δεν έχω να σχολιάσω και κάτι αλλο περισσότερο για τους σημερινούς φορ της ομαδας
Τελικά ποτέ μη λες ποτέ
Βέβαια δεν είδα κ τίποτα διαφορετικό, από αυτό που θυμόμουν, αλλά τόσο χάλια που ήταν και ο Τσαλοφ, δεν έχω να σχολιάσω και κάτι αλλο περισσότερο για τους σημερινούς φορ της ομαδας
Δεν περίμενα να σε ξαναδώ να παιζεις
Τελικά ποτέ μη λες ποτέ
Τελικά ποτέ μη λες ποτέ
Γελασα το παραδεχομαι, αλλα εμετικα τα πλανα της Nova με το κοριτσάκι να τον σταυρωνει και τους υπολοιπους να πιανουν το κεφαλι τους στην αλλαγη. Αν ηταν Έλληνας άραγε θα εδειχναν παρομοια πλανα; Δεν νομιζω.
- ΑποστόληςΑ
Κανείς δεν περισσεύει. Είμαστε τόσο απελπισμένοι με τους φορ μας που ελπίζουμε στη βοήθεια (και) του Samatta.
Μπήκε μέσα ξεκούραστος και πάλι τον πήρανε σβάρνα σε ταχύτητα , ούτε το σώμα δεν μπόρεσε να βάλει χωρίς να τον καταπιεί ο Αράο. Καλή η στήριξη αλλά ευχαριστούμε, μακάρι να γίνει ένα θαύμα να φύγει έστω και τώρα
-
Κ πρώτη αλλαγή ο μάγκας, όχι αστεία....
Όλη η αλήθεια στην είσοδό του, όταν Όλη η Τούμπα επευφημουσε σα να μπήκε ο μαραντονα.. ούτε τα σταυροκοπια δεν πιάνουν πια
Όλη η αλήθεια στην είσοδό του, όταν Όλη η Τούμπα επευφημουσε σα να μπήκε ο μαραντονα.. ούτε τα σταυροκοπια δεν πιάνουν πια