Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Σίγουρα θα έπρεπε να βάλει τον Τόμας αρκετά πιο πριν...Με το μπήκε άλλαξε όλο το παιχνίδι...Όπως και ο Τσιγγάρας έκλεψε ψηλά μπαλιές και έδωσε άλλη πνοή...Ο αρνητικός ήταν ο Σβαμπ...Πιο ορθολογικά όλα αυτά που έκανε σήμερα από τον πάγκο σε σχέση με προηγούμενες φορές...Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως σίγουρα οι σχέσεις του με τον Κωνσταντέλια δεν φαίνονται να είναι καλές...Ο μικρός θέλει να παίζει και σήμερα απένταντι σε μια μεγάλη Γερμανική ομάδα είχε και σπουδαίο κίνητρο...Εγώ προσωπικά θα τον ξεκινούσα αλλά αυτός γνωρίζει καλύτερα..
-
AngelosMerkelidis91
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Άντε να τελειώνει κι αυτό το μαρτύριο φέτος..
Πάρε μας το ΤΡΕΜΠΛ και φύγε να ησυχάσουμε...και εμείς οι τυφλοί.
-
Daskalos_4
Άψογος ο Στρατηγός σε ολα του! Ελπιζω να βλέπουμε το ιδιο ολοκληρωτικο και επιθετικό παιχνιδι και στην Ελλάδα πιο συχνα!
Ετσι.theo-drama έγραψε:Άντε να τελειώνει κι αυτό το μαρτύριο φέτος..
proedros έγραψε:Σίγουρα θα έπρεπε να βάλει τον Τόμας αρκετά πιο πριν...Με το μπήκε άλλαξε όλο το παιχνίδι...Όπως και ο Τσιγγάρας έκλεψε ψηλά μπαλιές και έδωσε άλλη πνοή...Ο αρνητικός ήταν ο Σβαμπ...Πιο ορθολογικά όλα αυτά που έκανε σήμερα από τον πάγκο σε σχέση με προηγούμενες φορές...Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως σίγουρα οι σχέσεις του με τον Κωνσταντέλια δεν φαίνονται να είναι καλές...Ο μικρός θέλει να παίζει και σήμερα απένταντι σε μια μεγάλη Γερμανική ομάδα είχε και σπουδαίο κίνητρο...Εγώ προσωπικά θα τον ξεκινούσα αλλά αυτός γνωρίζει καλύτερα..
Για την φάση της έντασης:
«Ίσως δεν ξέρει τον Αντρέ, την καριέρα του, δεν είναι υποχρεωτικό να το ξέρει, έχω τεράστιο σεβασμό στον Αντρέ, σε αυτό που έδωσε σήμερα, ξεπέρασε τα όρια του, και ήταν φυσιολογικό στο τέλος να έχει κράμπες. Καθυστερούσαμε και την αλλαγή του Μπράντον γιατί μας έλεγε ότι μπορούσε να χρειαστεί αλλαγή. Ο Αντρέ δεν κοροϊδεύει... Έχω δει πολλά ματς να γίνονται κράμπες. Δεν ήθελαν να το κάνουν το φερ-πλέι, οκ... θα πάμε με τα όπλα ματς στην Φρανκφούρτη, είναι έμπειρη ομάδα, πριν δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, έχει δυνατή έδρα θα πάμε με τα όπλα μας εμείς».
Ναι το άκουσα και εγώ…Τον έβαλε στο 85’…Άντε να τον έβαζε στο 80…Εγώ θεωρώ πως από το 70 έπρεπε να τον βάλει…Γενικά αλλαγές που γίνονται μετά το 75 δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα τους…Μέχρι που ο παίκτης να βρει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο το ματς έχει τελειώσει..Αυτό το θέμα πάντως με τις αλλαγές και τους χρόνους το έχει ο Λουτσέσκου…dragon έγραψε:proedros έγραψε:Σίγουρα θα έπρεπε να βάλει τον Τόμας αρκετά πιο πριν...Με το μπήκε άλλαξε όλο το παιχνίδι...Όπως και ο Τσιγγάρας έκλεψε ψηλά μπαλιές και έδωσε άλλη πνοή...Ο αρνητικός ήταν ο Σβαμπ...Πιο ορθολογικά όλα αυτά που έκανε σήμερα από τον πάγκο σε σχέση με προηγούμενες φορές...Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως σίγουρα οι σχέσεις του με τον Κωνσταντέλια δεν φαίνονται να είναι καλές...Ο μικρός θέλει να παίζει και σήμερα απένταντι σε μια μεγάλη Γερμανική ομάδα είχε και σπουδαίο κίνητρο...Εγώ προσωπικά θα τον ξεκινούσα αλλά αυτός γνωρίζει καλύτερα..Για την φάση της έντασης:
«Ίσως δεν ξέρει τον Αντρέ, την καριέρα του, δεν είναι υποχρεωτικό να το ξέρει, έχω τεράστιο σεβασμό στον Αντρέ, σε αυτό που έδωσε σήμερα, ξεπέρασε τα όρια του, και ήταν φυσιολογικό στο τέλος να έχει κράμπες. Καθυστερούσαμε και την αλλαγή του Μπράντον γιατί μας έλεγε ότι μπορούσε να χρειαστεί αλλαγή. Ο Αντρέ δεν κοροϊδεύει... Έχω δει πολλά ματς να γίνονται κράμπες. Δεν ήθελαν να το κάνουν το φερ-πλέι, οκ... θα πάμε με τα όπλα ματς στην Φρανκφούρτη, είναι έμπειρη ομάδα, πριν δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, έχει δυνατή έδρα θα πάμε με τα όπλα μας εμείς».
- Montrealiotis
- Μπαρκαρούτσος
Ακόμη εδώ είναι αυτός; Απαράδεκτος.
Είναι δυνατόν να μην έχει εκμεταλλευτεί Σοάρες και να δείχνει τέτοια εμπάθεια με Σάστρε;
Κάτι μου λέει ότι φέτος θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην Ευρώπη ( και καλά θα κάνουμε με το μπ...λο ελληνικό πρωτάθλημα).
Είναι δυνατόν να μην έχει εκμεταλλευτεί Σοάρες και να δείχνει τέτοια εμπάθεια με Σάστρε;
Κάτι μου λέει ότι φέτος θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην Ευρώπη ( και καλά θα κάνουμε με το μπ...λο ελληνικό πρωτάθλημα).
- PAOKevolution
Ξέρεις Ραζβάν γιατί σε πάω; Γιατί δε λες ψέματα. Γιατί όσα λες εδώ στο Ελλαδιστάν μετά από ένα εγχώριο ματς, αποδεικνύεται περίτρανα στην Ευρώπη. Τους εκθέτεις και μας εκθέτεις ΟΛΟΥΣ! Έχεις αρχίδια όπως και η ομάδα μας! Στα παπάρια μας η Ελλάδα τους αφού δε μας θέλουν. Ευρώπη και πάλι Ευρώπη! Μπράβο Ράζβαν!
- Amsterdamer_87
Καταρχας ενα μεγαλο μπραβο για την νικη..
Αλλα επειδη κερδισαμε στο παρατριχα,μην τα βαζουμε κατω απ το χαλακι παλι..
Τον Μουργκ τι τον θελει?? Σιγα την εμφανιση που εκανε,παλι με δεκα παιξαμε..
Ο Μπραντον επρεπε να μπει απ το 60' που αρχισαν να παιρνουν μετρα οι Φριτς..
Γιατι αλλαξε παλι τους κορυφαιους του γηπεδου Οζντοεφ και Μειτε ??
Γιατι να παιξει ο Σβαμπ και να δωσει γκολ δωρο..
Αντε ο Μειτε τα εφτυσε ο Οζντοεφ τι ειχε ??
Αφου ο Ντελιας ειναι ντεφορμε βαλε Ντεσποτοφ πιο νωρις..
Αν δεν εβγαζε τα απιαστα ο Κοταρσκι αυτα θα λεγαμε τωρα..
Συγχαρητηρια στην ομαδα για την συνολικη εικονα..
Αλλα επειδη κερδισαμε στο παρατριχα,μην τα βαζουμε κατω απ το χαλακι παλι..
Τον Μουργκ τι τον θελει?? Σιγα την εμφανιση που εκανε,παλι με δεκα παιξαμε..
Ο Μπραντον επρεπε να μπει απ το 60' που αρχισαν να παιρνουν μετρα οι Φριτς..
Γιατι αλλαξε παλι τους κορυφαιους του γηπεδου Οζντοεφ και Μειτε ??
Γιατι να παιξει ο Σβαμπ και να δωσει γκολ δωρο..
Αντε ο Μειτε τα εφτυσε ο Οζντοεφ τι ειχε ??
Αφου ο Ντελιας ειναι ντεφορμε βαλε Ντεσποτοφ πιο νωρις..
Αν δεν εβγαζε τα απιαστα ο Κοταρσκι αυτα θα λεγαμε τωρα..
Συγχαρητηρια στην ομαδα για την συνολικη εικονα..
Καλός ο Μουργκ χθες , για τον Μπράντον διάβασε παραπάνω και το κέντρο άλλαξε για φρεσκαρισμα. Ίσως ο οζντοεφ μπορούσε να παίξει παραπάνω αλλά αυτό μόνο το τεχνικό τημ το ξέρει που έχει τα νούμερα.
Αν δε γινόταν ένα λάθος θα ήταν 2-0 και αν βάζανε τις γραμμές σωστά στο Σαματα θα ήταν 3-0. Με τα "αν" δε γίνεται δουλειά όμως.
Η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση και σιγά σιγά δένουν και οι καινούργιοι και μπορούμε να δούμε ότι όντως έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες φέτος.
Αν δε γινόταν ένα λάθος θα ήταν 2-0 και αν βάζανε τις γραμμές σωστά στο Σαματα θα ήταν 3-0. Με τα "αν" δε γίνεται δουλειά όμως.
Η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση και σιγά σιγά δένουν και οι καινούργιοι και μπορούμε να δούμε ότι όντως έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες φέτος.
Razvan Lucescu III
Πολύ σημαντική νίκη η χθεσινή για το Α-Ω του Λουτσεσκου …. Την ψυχολογία .
Η ομάδα παρά το λάθος στην ισοφάριση, συνέχισε το παιχνίδι της με πίστη με μέταλλο με τσαμπουκά να πάρει το παιχνίδι. Στα ίσια . Δεν κλείστηκε, δεν φοβήθηκε .
Επειδή η ομάδα κάνει 2η ουσιαστικά προετοιμασία, όταν έρθει στο επίπεδο που θέλει ο Λουτσε, θα δούμε πολύ ωραια πράματα
Αυτό μου αρέσει στον Λουτσε … όταν είναι έτοιμος, δεν μασάει από καμία ομάδα και καμία έδρα . Πάει να παίξει το παιχνίδι του στα ισα .
Η ομάδα παρά το λάθος στην ισοφάριση, συνέχισε το παιχνίδι της με πίστη με μέταλλο με τσαμπουκά να πάρει το παιχνίδι. Στα ίσια . Δεν κλείστηκε, δεν φοβήθηκε .
Επειδή η ομάδα κάνει 2η ουσιαστικά προετοιμασία, όταν έρθει στο επίπεδο που θέλει ο Λουτσε, θα δούμε πολύ ωραια πράματα
Αυτό μου αρέσει στον Λουτσε … όταν είναι έτοιμος, δεν μασάει από καμία ομάδα και καμία έδρα . Πάει να παίξει το παιχνίδι του στα ισα .
Καταρχάς ένα τεράστιο μπράβο για το διαβασμα του ματς. Ο Λουτσεσκου είδε τους Γερμανούς κι πολύ σωστά διέγνωσε ότι δεν είναι και η πιο αποτελεσματική ομάδα στο γκολ. Αυτό του έδωσε την δυνατότητα να μην χρειαστεί να χρισιμοποισει τον κεντζιορα σαν τρίτο ουσιαστικά κεντρικό μπακ, κι έχοντας έναν όσο γίνεται φρέσκο Αντρέ να φέρει στο γήπεδο ακόμα έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Η τακτική προσήλωση όλων στο αρχικό σχέδιο έφερε το αποτέλεσμα που όλοι ευχαριστήθηκαμε. Η ταχύτητα των Γερμανών ήταν σπουδαίο όπλο για αυτούς αλλά στο σημείο που υπερτερούσαν στρατηγικά ήταν η γρηγορότερη μετάβαση στον χώρο που τους έδωσε την ευκαιρία να κάνουν αρκετά σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ευτυχώς για εμάς ήταν τα περισσότερα ή άστοχα ή οι παίκτες μας τα εξουδετερωναν.Ακομα και τριάδα των κωνστανελια Δεσποτοφ κι Μπράντον ήταν μια εξαιρετική εφεδρεία που μπορούσε να φέρει ο προπονητής από τον πάγκο για να αλλάξει τις ισορροπίες αν χρειαζόταν.
Προς το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας
Προς το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας