Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
icue

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από icue »

Ο Βολος λεει διωχνει τον παικτη που εκανε χερι στο 90' με την χαρτινη. :lol: Τι σκατα εχει manual και το ακολουθουν κατα γραμμα Κουγιες, Μπεοι κλπ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

και τραβα εσύ να κοπανιέσαι με τους όφη ...
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

.......................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζοραν την Τρί 05 Σεπ 2023, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Λύση συμβολαίου στον Σλοβάκο Κρούζλιακ που έκανε το χέρι-πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα Βόλος-αεχ.
Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος (στον Βόλο του Μπέου, στην Ελλάδα, στο αιλινηκό πρωτάθλημα).
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

“Με τον Μαρινακή ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον ΑΡΗ και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του ΑΡΗ οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός”
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Γερασίμου έγραψε:Λύση συμβολαίου στον Σλοβάκο Κρούζλιακ που έκανε το χέρι-πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα Βόλος-αεχ.
Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος (στον Βόλο του Μπέου, στην Ελλάδα, στο αιλινηκό πρωτάθλημα).
ακουει κανείς ;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

gergeo4 έγραψε:“Με τον Μαρινακή ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον ΑΡΗ και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του ΑΡΗ οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός”
Ρε προεδράρα πόσο μεγαλόψυχος πια; Εκει στο τέλος με το: "να τον έχει ο Θεός καλα" συγκινήθηκα ρε μπαγάσα. Ένα δάκρυ κύλησε...
Κοιτα να δεις που αυτο το παιδί εκτος απο καλοντυμένο (το σετ Σακάκι Βερμούδα Σανδάλι άφησε εποχή) είναι και καλόψυχο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gergeo4 έγραψε:“Με τον Μαρινακή ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον ΑΡΗ και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του ΑΡΗ οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός”

Είμαι Βαλκάνιος, πιστόλιασα τα χρέη μου.
Έχω τη Β εθνική στο DNA μου.

- Θεόδωρος ΚΑΡΗπίδης
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μην ανησυχείτε, η ΕΕΑ δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι !

:lol:
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

ωπατις.....παιρνει υπουργους για να μην μου δινουν δουλειες....και δε χρειαζεται να ξερεις τιποτα παραπανω για το επιχειρηματικο γιγνεσθαι στη φιλελευθερη Ελλαδα...καλα ξεμπερδεματα στο σωματειο του αρεως.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

john4serres έγραψε:(αντικειμενικά) φαβορί ο γαύρος φέτος, με αισθητή διαφορά.

Περίμενε Τζον να τον δούμε στα δύσκολα. Επίσης πάρε ποπ κορν και περίμενε τη στιγμή που ο Ισπανός θα αφήσει για πρώτη φορά στον πάγκο ή στην κερκίδα τον πεφτούνη. Κορδόν ξεκορδόν άμα κάνει καναδυο πίπες μαζεμένες ο φαταούλ έχει τον τρόπο του.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Καρυπίδη, εάν περνάς από Νέα Σμύρνη ρώτα σε παρακαλώ τι νέα από τον Πανιώνιο. Γιατί οι παλιές αγάπες πάνε πυξ λαξ στον παράδεισο της β΄ή της γ΄εθνικής
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Δηλαδη ο κυριος Παλετας παραδεχεται τα περι απευθειας αναθεσεως απο υπουργεια ? Πεσαμε απο τα συννεφα παλι.. Τελειωσε και το πανηγυρι του κοβιντ και εμεινε ρεστος, αστον ρε Βαγγελα να βγαλει κανενα χαρτζιλικι το παιδι
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ψάξτε λίγο τα Ράπιντ Τεστ στην πρώτη καραντίνα. 9 ή 15 ευρώ το τεμάχιο τα πουλούσε στο Υπουργείο Υγείας. Και μιλάμε για πολλά, πάρα πολλά κομμάτια.

https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... oykarypidh
icue

Δημοσίευση από icue »

Dillinger έγραψε:Δηλαδη ο κυριος Παλετας παραδεχεται τα περι απευθειας αναθεσεως απο υπουργεια ? Πεσαμε απο τα συννεφα παλι.. Τελειωσε και το πανηγυρι του κοβιντ και εμεινε ρεστος, αστον ρε Βαγγελα να βγαλει κανενα χαρτζιλικι το παιδι
Σε ενα παραλληλο συμπαν καποιος θα σηκωνε κανα τηλεφωνο. Να ρωτησει τι λεει αυτος εδω;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”