joshua έγραψε:Ειλικρινα δεν καταλαβαινω καθολου το συσχετισμο,ουτε στο προηγουμενο ποστ σου,ουτε σε αυτο...Τι σχεση εχει το αν το ανδρικο μοριο η το γυναικειο στηθος ειναι αντιστοιχα αντικειμενα σχολιασμου μεταξυ των ανθρωπων με ολα τα αλλα που γραφεις δεν το καταλαβαινω...Ξαναλεω κακογουστο ναι,να υπηρχαν και αντρες αν θες να εισαι πολιτικαλ κορεκτ ναι αλλα αντικειμενοποιηση των γυναικων και ωθηση σε αντιληψεις οπως οτι μια γυναικα ηθελε τον βιασμο,σεναριο επιστημονικης φαντασιας...
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Εσυ μην πας, μπορεις να σε προσβαλλει ο αετος με δυο κεφαλια και να τους μηνυσεις για σεξουαλικοποιηση του αετουImmemoric έγραψε:Να στείλουνε τον ντιμ που του άρεσαν οι τουαλετες
Να στείλουμε. τον Λουτσέσκου να εξηγήσει πως μας κλέψανε το 18. Πρώτη φορά στα χρονικά που θα διακοπούν εγκαίνια λόγου ντου.
Οχι όχι, ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά νομίζω καλύτερα να πας εσυ που θα τους πεθάνεις με τα αστεια σου. Θα σου ανεβάσει το ego η τουαλέτα και μετά ποιος σε πιάνει.
Σορυ αλλα αστεια ηταν η δηθεν ερευνα και ακομα πιο αστεια η συσχετιση με τις τουαλετες...
Μπα δεν εχω τετοιες αναγκες. Ασε μην πετυχω κανα επιστημονα του τικτοκ και αρχισεις τις μηνυσεις για οτι κινειται. Εγω απλα δεν προσβαλλομαι γιατι ειμαι νορμαλ και οχι καποιος με αναγκες καταδιωξης.
Δεν ειπα πουθενα αστειο, αστεια ειναι η προσπαθεια σου
Δεν ειπα πουθενα αστειο, αστεια ειναι η προσπαθεια σου
Immemoric καλά τα λες εσυ αλλά η αντριλα κ ο ωχαδερφισμος περισσεύουν.
Μόνο αντρίλα? Τώρα τρέχω να βιάσω γιατί είδα μια διαφήμιση εσωρούχων σε ένα περιοδικό...
Οι τσόντες επιτρέπονται ή πρέπει να καταργηθούν κι αυτές;
Χαίρετε !
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει μα κόκαλα τσακίζει. Το ίδιο και το. . .πληκτρολόγιο.
Είστε Όλοι πολύ έξυπνα και μορφωμένα άτομα. Αξίζει να αλληλοπληγωνόσαστε με τέτοιο τρόπο? Από μια άποψη - παλιακιά βέβαια - θεωρήστε Αδέλφια.
Και μερικοί είστε αδελφάκια μου, ξυράφια σκέτα, αφήνετε πληγές μεγάλες όχι αστεία.
Άντε και έχουμε μεγάλο αγώνα την Κυριακή. Όλοι ενωμένοι !!!
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει μα κόκαλα τσακίζει. Το ίδιο και το. . .πληκτρολόγιο.
Είστε Όλοι πολύ έξυπνα και μορφωμένα άτομα. Αξίζει να αλληλοπληγωνόσαστε με τέτοιο τρόπο? Από μια άποψη - παλιακιά βέβαια - θεωρήστε Αδέλφια.
Και μερικοί είστε αδελφάκια μου, ξυράφια σκέτα, αφήνετε πληγές μεγάλες όχι αστεία.
Άντε και έχουμε μεγάλο αγώνα την Κυριακή. Όλοι ενωμένοι !!!
Α ξέχασα γιατί μπήκα.
Ο τοτός και επίσημα κατάδικος πλέον.
Και ακόμη είναι μόνον η αρχή !!!
Ο τοτός και επίσημα κατάδικος πλέον.
Και ακόμη είναι μόνον η αρχή !!!
Τζος εσύ δεν θα βιάσεις αλλά κάποιος άλλος θα το κάνει. Άλλωστε (1 στις 4 γυναίκες στην Αγγλία, και 1 στις 6 στην Αμερική, στην δε Ελλάδα υπολογίζονται στους 10 βιασμούς την μέρα) γυναίκες υπόκειται σεξουαλική επίθεση ή βιασμό. Φυσικά και δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε ούτε εσύ ούτε ο Ντιμ, γιατί ούτε βιαστές είστε, αλλά ούτε και γυναίκες. Χαλαρά παιδιά, η ζωή είναι ωραία.
Ποια αντριλα ρε; Επειδη δε μας προσβαλλε μια φωτο στις τουαλετες; Η απελπισια σας να βαλετε ταμπελες ειναι τερμα αστειαdragon έγραψε:Immemoric καλά τα λες εσυ αλλά η αντριλα κ ο ωχαδερφισμος περισσεύουν.
-
Hi all,
«Φίλαθλοι (Immemoric, dim, etc.), μην μαλώνεται - προστατέψτε την ομάδα μας!» (με φωνή αυτού απο τα μεγάφωνα στο Καραισκάκης
)
Πάντως, αν μου πληρώσετε μεταφορικά με επιστροφή (από Μπάνια Λούκα που βρίσκομαι) πάω εγώ Αγιά Σοφιά την Παρασκευή, αν δεν μπορεί κανείς απο την ομάδα. Μου αρέσουν τα πανηγύρια.
Πέρα απο την πλάκα, η Α.Ε.Κ. (μια ομάδα προσφυγιάς) επιστρέφει στο σπίτι της, όσο νάναι, είναι κάτι σημαντικό για αυτούς. Δεν τους ζηλεύω για το γήπεδο, ούτε για την ομάδα τους, τους ζηλεύω για αυτό που θα ζήσουν.
Cheers,
Π********
«Φίλαθλοι (Immemoric, dim, etc.), μην μαλώνεται - προστατέψτε την ομάδα μας!» (με φωνή αυτού απο τα μεγάφωνα στο Καραισκάκης

Πάντως, αν μου πληρώσετε μεταφορικά με επιστροφή (από Μπάνια Λούκα που βρίσκομαι) πάω εγώ Αγιά Σοφιά την Παρασκευή, αν δεν μπορεί κανείς απο την ομάδα. Μου αρέσουν τα πανηγύρια.

Πέρα απο την πλάκα, η Α.Ε.Κ. (μια ομάδα προσφυγιάς) επιστρέφει στο σπίτι της, όσο νάναι, είναι κάτι σημαντικό για αυτούς. Δεν τους ζηλεύω για το γήπεδο, ούτε για την ομάδα τους, τους ζηλεύω για αυτό που θα ζήσουν.
Cheers,
Π********