Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από nunies4 »

Napoli4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ειλικρινά, δεν ξέρω ούτε γιατί αργουν, ούτε τι θα κάνουν εν τέλει

επιτέλους έχει ευθύνη και η ομάδα να επικοινωνήσει με τον κόσμο της
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!
Πιστεύω πως υπάρχει ένα πλάνο, πιστεύω πως κοιτάμε καλούς παίκτες, αλλά δεν γίνεται να υπάρχει όλη αυτή η γκρινια στα πέριξ του ΠΑΟΚ και να μην βγαίνει ένα άτομο να μιλήσει, να ηρεμήσει τον κόσμο. Επηρεάζεται το αγωνιστικό και φθείρεται ο Ιβάν.
Ρε παιδιά αυτό το ας πούμε αίτημα το ακούω και το ξανακουω συνεχώς...
Να βγει κάποιος από την ΠΑΕ να πει τι για να ηρεμήσει τον κόσμο;
Βγαίνει ο προπονητής και ευτυχώς είναι ανοικτό βιβλίο. Δεν μιλάει με ξύλινη γλώσσα. Έχει τόση αυτοπεποίθηση πλέον που τα λέει ΟΛΑ. Και είπε θα γίνουν προσθήκες. Ποιοτικές. Και ήταν και τόσο ξεκάθαρος που είπε ότι η μεγάλη εικόνα είναι όλη η σεζόν και η αναβάθμιση της ομάδας. Και όχι τα ματς με την Ριέκα. Που ακόμα και εκεί ήταν τόσο ξεκάθαρος που είπε ότι όποιος κ να έρθει αυτή την εβδομάδα δεν θα παίξει με την Ριέκα.
Κυνηγάνε παίκτες ποιοτικούς. Και καλά κάνουν. Δεν αντέχει ο ΠΑΟΚ άλλες μετριότητες και το Μάιο να είναι 25 βαθμούς πίσω.
icue

Δημοσίευση από icue »

Επισης τι να βγει να πει; Αφου και να πει ο κοσμος θα πιστεψει τον καθε φελλο ραδιοφωνικο παραγωγο. Εχει χαθει αυτο το παιχνιδι στη χωρα εδω και καιρο. Οχι μονο στα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Αλήθεια, έχει δει ποτέ κάποιος από εσάς προπονητή ή μέλος διοίκησης συλλόγου να βγαίνει να μιλήσει στον κόσμο ή να τον ενημερώσει για το ΕΑΝ η ομάδα κάνει μεταγραφικές επαφές?
Η μόνη αλήθεια είναι πως πλέον οι δημοσιογράγοι γύρω από τον σύλλογο ενημερώνονται μόνο μέσα από γραφεία ατζέντηδων, ή από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν βγαίνει πληροφόρηση καμία προς αυτούς, αυτοί δεν μπορούν να γεμίσουν με κάτι την περίεργεια του κοινού μας και δημιουργείται αυτή η γκρίνια.
Η δουλειά μας είναι στην κερκίδα την Πέμπτη.
ΥΓ. Δώστε και κανένα ρεπό στο F5 παιδιά! :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ειλικρινά, δεν ξέρω ούτε γιατί αργουν, ούτε τι θα κάνουν εν τέλει

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!
Πιστεύω πως υπάρχει ένα πλάνο, πιστεύω πως κοιτάμε καλούς παίκτες, αλλά δεν γίνεται να υπάρχει όλη αυτή η γκρινια στα πέριξ του ΠΑΟΚ και να μην βγαίνει ένα άτομο να μιλήσει, να ηρεμήσει τον κόσμο. Επηρεάζεται το αγωνιστικό και φθείρεται ο Ιβάν.
Βγαίνει ο προπονητής και ευτυχώς είναι ανοικτό βιβλίο. Δεν μιλάει με ξύλινη γλώσσα. Έχει τόση αυτοπεποίθηση πλέον που τα λέει ΟΛΑ. Και είπε θα γίνουν προσθήκες. Ποιοτικές. Και ήταν και τόσο ξεκάθαρος που είπε ότι η μεγάλη εικόνα είναι όλη η σεζόν και η αναβάθμιση της ομάδας. Και όχι τα ματς με την Ριέκα. Που ακόμα και εκεί ήταν τόσο ξεκάθαρος που είπε ότι όποιος κ να έρθει αυτή την εβδομάδα δεν θα παίξει με την Ριέκα.
Κυνηγάνε παίκτες ποιοτικούς. Και καλά κάνουν. Δεν αντέχει ο ΠΑΟΚ άλλες μετριότητες και το Μάιο να είναι 25 βαθμούς πίσω.
Πραγματικά.
Μάλλον τον προπονητή ούτε τον ακούνε ούτε τον βλέπουν
kos

Δημοσίευση από kos »

Δηλαδή εκτός από τερματοφύλακα θέλουμε και επικοινωνιολόγο?
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Μα μιλάει και ο προπονητής, τα λέει όμορφα κι ωραία. Συμφωνώ με Νιούνες.

Πάμε για όλα για όλα για Μπάμπα, Τζοβίνκο κλπ. Το θέμα εδώ είναι ότι άμα δεν κάτσουν αυτοί, αν υπάρχουν εναλλακτικές...Όπως και να'χει, ναι ανησυχία υπάρχει, αλλά εγώ προσωπικά κάνω υπομονή. Και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. :)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αυτούς τους 5 (λέω εγώ) παίκτες που περισσεύουν, προλαβαινουμε να τους πουλήσουμε;
Η θα πληρώσουμε το συμβόλαιο τους και όλα καλά; και αν το κάνουμε αυτό σαν πόσες μεταγραφές θα μας στοιχίσουν;
Έχουμε αργήσει πάνω από πάρα πολύ στο συγκεκριμένο και τα 3-4 εκατομμύρια των παροπλισμενων λογικά θα κόψουν 2,3 μεταγραφες.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Μα το μεγαλο προβλημα απο την επικοινωνια πηγαζει σε συνδυασμο με τις συνθηκες.

Εχεις μεγαλομετοχο δισεκατομυριουχο
Εχεις συν 11,5 μυρια απο μεταγραφη
Εχεις προπονητη 1,7 μυριων που υποτιθεται πρεπει να στηριξεις
Εχεις στοχο ξεκαθαρα το νταμπλ
Εχεις αθλια περσινη χρονια με 28 βαθμους κατω απο τον πρωτο που υποτιθεται θα κυνηγησεις.

...και εισαι η μοναδικη ομαδα στην ευρωπη με 0 μεταγραφες τις τελευταιες 30 ημερες και ουσιαστικα 13 μερες πριν το τελος 2μηνης μεταγραφικης περιοδου εχεις παρει μολις 1 παικτη βασικο στα χαφ και 1 φορ παρομοιας αξιας με αυτον που αντικατεστησες.

Καπου δεν κολανε αυτα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:
obanebane έγραψε:Το σημαντικό είναι να έρθουν παίχτες ποιοτικοί.
Όχι άλλοι Εσιτιδες,Ροντριγκοι και Γιαπωνεζοι πρώην αστέρες του αθλήματος.
Η αναβολή μας κέρδισε χρόνο.
Πάω στο τοπικ του αγώνα της Πέμπτης να δω τι λένε τα σημάδια του kat.
Επειδή το έγραψαν και άλλοι η αναβολή γιατί μας κερδίζει χρόνο; Δεν αλλάζει η μεταγραφική περίοδος. Το θέμα είναι να προλάβουμε να πάρουμε,όχι το αν θα μπουν 10-15 νωρίτερα η αργότερα.

Δε μας κερδίζει χρόνο για τις μεταγραφές, μας κερδίζει χρόνο για την είσοδο των μεταγραφών στην ομάδα και το μοντάρισμα της.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΝΑς ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!!!
ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soigol την Τρί 17 Αύγ 2021, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

renegade έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!
Πραγματικά.
Μάλλον τον προπονητή ούτε τον ακούνε ούτε τον βλέπουν
Προπονητής, τεχνικός διευθυντής, υπεύθυνος επικοινωνίας.
Τελικά λίγα του δώσαμε.
Όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Κοιτα φανταζομαι στα θεματα Μπαμπα, Τζιοβινκο υπαρχει εξηγηση.
Στα θεματα εξτρεμ και φορ υποθετω οτι ακομα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα. Με τη λογικη οτι περιμεναμε να φυγει ο Τζολης και οτι προεκυψε ο τραυματισμος Ολιβειρα.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Εγώ να πω την αμαρτία μου δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν την υπομονή και την πρεμούρα με τον Μπάμπα … ειδικά στα λεφτά που ακούγεται οτι παίρνει
Δεν ήταν δα και κάτι τόσο τρομερό ώστε να τον περιμένουμε μέχρι τέλους

Sent from my iPhone using Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

-keeper- έγραψε:Εγώ να πω την αμαρτία μου δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν την υπομονή και την πρεμούρα με τον Μπάμπα … ειδικά στα λεφτά που ακούγεται οτι παίρνει
Δεν ήταν δα και κάτι τόσο τρομερό ώστε να τον περιμένουμε μέχρι τέλους

Sent from my iPhone using Tapatalk
Και ξερεις τι θα γινει. Θα τραυματιστει και θα κραζουμε "καλα ρε ναουμεε αυτον τον πολυτραυματια περιμενατε τοσο καιρο¨
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

gika έγραψε:
Jack_riper έγραψε:6000 διαρκείας μετα απο 1,5 χρονο αναμονης και θελουμε και μεταγραφες..
Τι περίμενες;

Οι μισοί και παραπάνω που είχαν διαρκείας δεν είναι εμβολιασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν. Έκανε η ΠΑΕ κάτι γι' αυτό; Πίεσε προς κάποια κατεύθυνση να επιτραπεί η είσοδος σε όλους; Θα μπορούσε πχ να ζητήσει να επιτρέπεται η είσοδος με rapid test 24 ωρών τα οποία θα γίνονται έξω από το γήπεδο τη μέρα του αγώνα με δικά της έξοδα. Και επιπλέον, οι σύνδεσμοι, που είναι η μόνη κοινωνική ομάδα που στέκεται έμπρακτα απέναντι στο discrimination που γίνεται προς τον μισό πληθυσμό, κλείσανε την 4 και απέχουν.

Από την άλλη πλευρά, πριν 2 χρόνια, τότε που ένα διαρκείας στην 5 έκανε 330 ευρώ, που στην ΠΑΕ αποφάσισαν να διαλύσουν την ομάδα μετά από νταμπλ, που δεν παίξαμε ούτε Ευρώπη και που κλείσανε τα γήπεδα από τον Μάρτιο και μετά, η αποζημίωση των κατόχων ήταν μια έκπτωση 20% στην μπουτικ δύο χρόνια μετά, αν αγοράσουν διαρκείας σε ακόμα πιο υψηλή τιμή, προυποθέτοντας ότι θα ξοδέψουν και επιπλέον χρήματα στην μπουτίκ.

Ακόμα χειρότερα φέτος που ελοχεύει ο κίνδυνος να ξανακλείσουν τα γήπεδα κατά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και να χάσουν οι κάτοχοι όλη τη σεζόν, και οι τιμές είναι ακόμα πιο ανεβασμένες από πρόπερσι, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για επιστροφή χρημάτων ή χρηματική αποζημίωση στο επόμενο διαρκείας σε περίπτωση κλειστού γηπέδου.

Βάλε και το αγωνιστικό με την ομάδα να τερματίζει πέρσυ 25 βαθμούς από την κορυφή και φέτος να αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, βάλε και ότι παίζουμε στο κόνφερενς και περνάμε με το ζόρι ομάδες σαν την μποέμιανς.

Και ακόμα περισσότερο, βάλε το ότι διανύουμε ακόμα μια πανδημία, τα γήπεδα είναι χώρος υπερμετάδοσης, όλοι μας, εμβολιασμένοι ή μη, διατρέχουμε έναν κίνδυνο αν κολλήσουμε (σε διαφορετικό βαθμό) και όπως και να έχει ερχόμαστε σε επαφή με ανεμβολίαστους ή/και ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες στους οποίους μπορεί να μεταδώσουμε τον ιό με τρομακτικές συνέπειες. Προσωπικά γνωρίζω πολύ κόσμο που φοβάται να πάει στο γήπεδο και σε μέρη συνοστισμού.

Αναμενόμενος ο αριθμός των διαρκείας.

Φίλε είσαι ΠΑΟΚ;
Η ΠΑΕ δεν είναι ίδρυμα.
Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερα διαρκειας με Μπατατουδη και με Γουμενο.
Το θέμα των εμβολίων έχει κουράσει, διαφωνώ με τον διαχωρισμό αλλά διαφωνώ και με τους αρνητές που βάζουν σε κίνδυνο όλους τους "μαλακές" που το κάναμε για τον ένα ή τον άλλο κίνδυνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”