Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
teratios

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από teratios »

Παραβολή του αζώτου:

Πήγαινε κάποτε ένας τύπος βόλτα με το παιδάκι του οπότε σε κάποια φάση βλέπει το παιδάκι σε μια βιτρίνα ένα γαμάτο αυτοκινητάκι. Γυρνάει στον μπαμπά του λοιπόν και του ρωτάει "μπαμπά, μπαμπά, θα μου το πάρεις;". Ο τύπος λοιπόν κάθεται και του εξηγεί πως είναι ακριβό, πως δεν έχουν λεφτά, πως δεν αξίζει και τόσο όσο φαίνεται, και λοιπά και λοιπά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. "Έλα ρε μπαμπά" του απαντάει ο μπόμπιρας. "Είπαμε όχι" του λέει πιο αυστηρά ο τύπος για να πάρει την απάντηση "μα γιατί;". Κάθεται λοιπόν και του ξαναεξηγεί και ενώ το παιδάκι τον κοιτάει μέσα στα μάτια μόλις τελειώσει του ξαναλέει άντε πάλι απ' την αρχή "έλα ρε μπαμπά". Γίνεται το ίδιο αλλά αυτή την φορά ο τύπος δεν του εξηγεί, του λέει απλά "γιατί έτσι και μην το συνεχίζεις".

Γυρνάνε λοιπόν στο σπίτι και ο μικρός του κρατάει μούτρα. Οπότε ο μπαμπάς κάθεται και του εξηγεί για ακόμα μία φορά και νομίζει πως τον έχει πείσει αλλά εις μάτην. Την άλλη μέρα πάλι ο μπόμπιρας αρχίζει από το πρωί να γκρινιάζει "θα μου πάρεις το αυτοκινητάκι;" και "έλα ρε" και "γιατί" και όλο το πρωινό περνάει έτσι μέχρι που ο μπαμπάς τα παίρνει στο κρανίο και του λέει αυστηρά να το κόψει. Πάει ο καθένας για την δουλειά του λοιπόν και ξεχνιέται το θέμα. Γυρνάει το βράδυ ο τύπος απ΄ την δουλειά κουρασμένος, ανοίγει την τηλεόραση και με το που την ανοίγει πετυχαίνει τον Ερπετόπουλο να υπερασπίζεται την Στάζι λέγοντας πως στην τελική δεν έχει αποδειχτεί τίποτα από αυτά για την οποία την κατηγορούν. Συφυλιασμένος αρχίζει να βρίζει ενώ εκείνη την ώρα μπαίνει η γυναίκα του και του λέει να πάει να πάρει τον μικρό από τα αγγλικά. Πάει λοιπόν και όταν στον δρόμο ο μικρός του ξαναγκρινιάζει για το ίδιο χιλιοειπωμένο θέμα ο τύπος δεν κρατάει τα νεύρα του και τον δίνει μια σφαλιάρα.

Ο μικρός βάζει τα κλάματα ενώ ένας περαστικός τον επιτιμεί "μα καλά, είναι δυνατόν να τον χτυπάς επειδή σου ζήτησε ένα παιχνίδι;"

Όσο για τον Φερνάντο, σας φανερώνω τον λόγο για τον οποίο σήμερα εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ καλύτερα από ότι με την Λάρισα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

arisk έγραψε: Υ.Γ. Άσχετα με την διαμάχη και τους καυγάδες των παιδιών πιο πάνω για τον Σάντος, μπράβο στον Πορτογάλλο για την σημερινή εικόνα της ομάδας... Μακάρι να παίζει πάντα έτσι η ομάδα και ας μην κερδίζει, χαλάλι. Αν η σημερινή απόδοση του β' ημιχρόνου μονιμοποιηθεί και γίνει συνήθεια στην ομάδα μας (πλήν της αστοχίας), σίγουρα θα εκλείψουν σύντομα και οι φίλοι ΠΑΟΚτσήδες που δεν θα θέλουν τον Σάντος (δίκαια ή άδικα, δεν το εξετάζω αυτή τη στιγμή)... :D

Υ.Γ.2 Ρε αδέρφια, αφού θέμα Σάντος δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, απορώ γιατί σφάζεστε καθημερινά... :opaokara:
εδώ θα διαφωνήσω... και πιστεύω αύριο και συ θα το παραδεχτείς.. ότι τελικά οι βαθμοί μένουν.. εγώ στεναχωρέθηκα σήμερα περισσότερο από το ματς με λάρισα. παν πέταξαν οι 2 βαθμοί

γενικότερα είμαι της άποψης ότι αν θέλω να δω ωραίο ποδόσφαιρο θα πάω να δω την μπάρτσα.. εγώ προσωπικά θέλω τον ΠΑΟΚ να τον βλέπω να κερδίζει ακόμα και με 0,5-0 αν χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

οχι ρε συ....στη φαση π ειμαστε τωρα,το πιο ρεαλιστικο ειναι να μιλαμε για τριτη θεση...αυτην αν ειμαστε σοβαροι ως το τελος δε θα τη χασουμε....το θεμα ειναι να συνδυασουμε την αποτελεσματικοτητα οχι με το θεαμα,αλλα με την πληρη κυριαρχια στο παιχνιδι.....αυτη η κυριαρχια ειναι που δινει ΚΑΙ το θεαμα αλλα ΚΑΙ περισσοτερες πιθανοτητες νικης....σημερα δεν παιξαμε σαν μπαρτσα,αλλα ειχαμε καθολικη υπεροχη....αυτο μετραει,απλα κ μονο γιατι το πλανο συνεχιζεται....στο τελος θα παιρνουμε και τους βαθμους....ηταν απλα ενα παιχνιδι,οπως απλα ενα παιχνιδι ηταν και με πανθρακικο,και με αρη,και με οποιον αλλο παιξαμε......μακαρι να ανανεωσει ο σαντος.....ολοι σπαστηκαμε αλλα ετσι ειναι η μπαλα...σημερα χασαμε βαθμους μεν αλλα το μελλον αν συνεχισουμε ετσι φανταζει πολυ καλο...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ομοιως τα περι ωραιου ποδοσφαιρου εστω και χωρις αποτελεσμα κερδοφορο προσωπικα δε με αγγιζουν.κοντευω να σκασω για τους βαθμους αυτους!ο προπονητης εκανε νομιζω ο,τι επρεπε αλλα αυτη τη φορα η νικη δεν εκατσε.το στησιμο παντως και η εν γενει παρουσια της ομαδας ανα διαστηματα σιγουρα ηταν ενθαρρυντικα.συνεχιζουμε,ειτε κερδιζουμε ειτε οχι,με την ιδια φιλοσοφια και η δικαιωση θα ερθει.δεν πειραζει.απο τοτε που εληξε ο αγωνας αυτο ψελλιζω αλλα δυσκολα χωνευεται ρε γαμωτο το σημερινο ....
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

ενταξει δε λεμε να γινουμε και σαν τους συμπολιτες που παραμυθιαζονταν οτι και καλα παιζανε το καλυτερο ποδοσφαιρο στη χωρα και τους τρεχανε τα σαλια....εννοειται οτι σημασια εχουν οι βαθμοι και κανεις αυριο μεθαυριο δε θα θυμαται τιποτα αλλο περα απο το σκορ....εδω ομως γινεται καλη δουλεια και μεγαλη προσπαθεια για να παιρνουμε και τους βαθμους και να παιζουμε και καλα...σκεφτειτε μονο περσι ποσο κραξιμο επεφτε στον κοουτς για τις επαγγελματικες νικες και τα σκορ τυπου μισο μηδεν.....εχουμε κανει βηματα μπροστα...απο ατυχια σημερα δε νικησαμε....λιγα λιθαρια ακομη μενουν....ερχονται πολυ καλυτερες μερες ρε παιδια.......
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

teratios έγραψε: Όσο για τον Φερνάντο, σας φανερώνω τον λόγο για τον οποίο σήμερα εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ καλύτερα από ότι με την Λάρισα:

Εικόνα
Θέλει πολύ δουλειά το photoshop σου.Ο Brad είναι έτοιμος να πεταχτεί πίσω από τη μάσκα του Ντον.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ariskatiforos έγραψε:Μολις γυρισα απο καβαλα!Εχω ανφερθει αρνητικα απεναντι στον σαντος!ειχα πει πως αν δεν κερδισουμε καβαλα θα ειμαι ακομη περισσοτερο αιχμηρος!Ομως σημερα η ομαδα επαιξε μπαλα και ειμαι ικανοποιημενος υστερα απο πολυ καιρο απο την επιθετικη παρουσια της ομαδας!Δεν εχω να προσαψω κατι αρνητικο στον σαντος αρκει να συνεχισουμε σ αυτο το μοτιβο!βεβαια με νικες!αλλα και καλη παρουσια!
Ο μονος που μ εκνευρισε ηταν ο αραμπατζης,ο παικτης αυτος ειναι πολυ σοφτ για τον παοκ!
Άδικη η κριτική για τον Αραμπατζη ειδικά σήμερα. Γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Eliu4

Δημοσίευση από Eliu4 »

ειναι η πρωτη φορα ισως που γυρναω απο γηπεδο με χαμενους βαθμους κ ουτε μια φορα δεν τον καντηλιασα.. ισα ισα που αναρωτιομουν τι να κανει αλλο ο ανθρωπος!!! παιχτες στον παγκο αλλους δεν ειχε να κανει αλλαγη τους 3 ανυπαρκτους σημερα (ο ενας εγινε τελικα) κ γκολ ο ιδιος δεν μπορει να βαλει! μας ελειψε η τυχη του ρε γαμωτο! σιγουρα ειχε βαλει το παλτο ρε? απο τοσο μακρια δεν εβλεπα καλα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

geoavr έγραψε:Θέλει πολύ δουλειά το photoshop σου.Ο Brad είναι έτοιμος να πεταχτεί πίσω από τη μάσκα του Ντον.
Αυτό είναι καλύτερο;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ρε αυτός ο τυπος δεξιά ειναι ιδιος ο Μπατατουδης... :twisted:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ο μπατμαν ειναι ρε...αυτος διπλα του ποιος ειναι?
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ποιος ασχολείται ρε Σ.Α.Μ.Τ.199.Ο με αγνωστους;
κανας μετοχος της ιντερζατ θα ειναι.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

βουλη σβησε τη φωτο γιατι αυριο το πρωι θα ειναι το νεο αβαταρ του gash! :lol:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ρε συ Σ.Α.Μ.Τ.199.Ο, τι να σε πω.. Τόσο καιρο εδω και κοιμασαι με τα τσαρουχια..
Σιγα μην βαλει ο Γκας τετοιο αβαταρ. Ειναι γαλαζιος μεχρι το κοκκαλο αδερφε. Μαζι μια ζωη στα παρτι ειμασταν. Τον εχω βιντεακι στο γιουτουμπε μαζι με το χιδε να πλακώνονται με κατι κομμουνια...

για του λόγου το αληθες...
http://www.youtube.com/watch?v=sQ6KI1gigFk

:twisted:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

συμπαθητικε βουλη...ο γκας φλομωσε στην αξυρισια και πηγε σε δεξια παρτι να ανοιξει λιγο το ματακι του! :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”