john4serres έγραψε:Το παράλογο με την ομάδα μας είναι ότι διαθέτουμε 7 χαφ, έρχεται το 8ο ο Γεωργιανός αλλά ο καλύτερος είναι ο 9ος Μισιτς (άγνωστη ημερομηνία επιστροφής, άγνωστο αν ανήκει σε εμάς επίσημα ή όχι)
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Σουριναμέζος
Πάντως από όλα όσα έχουν γίνει στον φετινό σχεδιασμό εγώ συμπεραίνω ότι ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (όπως Μάτος, Μπισε, Μαουρίτσιο, Βαρέλα, Καντουρι) στις ηλικίες στις οποίες ήρθαν οι παραπάνω δεν θα δούμε στην φετινή μεταγραφική περίοδο, η ομάδα φαίνεται ότι θέλει να δώσει χρόνο και ρόλους στην χρυσή φουρνιά των ακαδημιών και ορισμένα ταλέντα από λιγότερο αναπτυγμένα πρωταθλήματα σε συνδιασμό με ορισμένους έμπειρους από το μεσαίο ράφι (για να μην γίνουμε κ βαζελος).
Με τον τρόπο αυτό πιστεύω ότι θέλουν να ξεσκαρταρουν ποιοί και πόσοι από όλα αυτά τα ταλέντα έχουν προοπτική και μέλλον στον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσουν μια βάση πάνω στην οποία το επόμενο καλοκαίρι θα προστεθούν ποιοτικοί ξένοι ώστε να χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν με χαλάει το συγκεκριμένο πλάνο καθώς είναι και οι συνθήκες τέτοιες (Κορωνοιος, ffp, μεγάλος μ.ο. ηλικίας του προηγούμενου κορμού) αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσει κάποιος την κατάσταση να βγει πχ ο Ρεμπε να πει αυτό είναι το πλάνο για φέτος στηρίξτε το. Με τα δεδομένα αυτά το Έβερεστ της ομάδας θα είναι το κύπελλο γι'αυτό άμα δεν επικοινωνηθει σωστά στον κόσμο το πλάνο θα υπάρχουν τριγμοί.
Με τον τρόπο αυτό πιστεύω ότι θέλουν να ξεσκαρταρουν ποιοί και πόσοι από όλα αυτά τα ταλέντα έχουν προοπτική και μέλλον στον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσουν μια βάση πάνω στην οποία το επόμενο καλοκαίρι θα προστεθούν ποιοτικοί ξένοι ώστε να χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν με χαλάει το συγκεκριμένο πλάνο καθώς είναι και οι συνθήκες τέτοιες (Κορωνοιος, ffp, μεγάλος μ.ο. ηλικίας του προηγούμενου κορμού) αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσει κάποιος την κατάσταση να βγει πχ ο Ρεμπε να πει αυτό είναι το πλάνο για φέτος στηρίξτε το. Με τα δεδομένα αυτά το Έβερεστ της ομάδας θα είναι το κύπελλο γι'αυτό άμα δεν επικοινωνηθει σωστά στον κόσμο το πλάνο θα υπάρχουν τριγμοί.
- ΑποστόληςΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)icue έγραψε:Στους ποσους ξενους ειμαστε; Γιατι εχω χασει το μετρημα.
1. Leo Matos
2. Rodrigo Soares
3. Anderson Esiti
4. Amr Warda
5. Douglas Augusto (U-23)
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
Μπορούμε να έχουμε στο ρόστερ, πέραν των πέντε μη κοινοτικών και άλλους 3 επιπλέον, ηλικίας U-23 (σύνολο 5+3=8), αλλά στον ίδιο αγώνα μπορούν να αγωνιστούν μόνο 5, ανεξαρτήτως ηλικίας.
-
talirakis4
Ο Ρει πηρε τελικα ιταλικο διαβατηριο; Αν οχι, ειναι και αυτος στους "ξενους".ΑποστόληςΑ έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)icue έγραψε:Στους ποσους ξενους ειμαστε; Γιατι εχω χασει το μετρημα.
1. Leo Matos
2. Rodrigo Soares
3. Anderson Esiti
4. Amr Warda
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
Μπορούμε να έχουμε στο ρόστερ, πέραν των πέντε μη κοινοτικών και άλλους 3 επιπλέον, ηλικίας U-23 (σύνολο 5+3=8), αλλά στον ίδιο αγώνα μπορούν να αγωνιστούν μόνο 5, ανεξαρτήτως ηλικίας.
- constadine
Πρώτα είχε πάει Ιταλία ,πήρε ιταλικό διαβατήριο και μετά ταξίδευσε για Ελλάδα .DimitrisS έγραψε:
Ο Ρει πηρε τελικα ιταλικο διαβατηριο; Αν οχι, ειναι και αυτος στους "ξενους".
- constadine
Νομίζω ο Augusto ,είναι λίγο μεγαλύτερος από Jaba, φέτος είναι πάνω από 23.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)icue έγραψε:Στους ποσους ξενους ειμαστε; Γιατι εχω χασει το μετρημα.
1. Leo Matos
2. Rodrigo Soares
3. Anderson Esiti
4. Amr Warda
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
- pagotatzis
- theodorosstefan
Έχω την εντύπωση ότι μαζί με τον Νινουα θα ανακοινώσει και ένα τερματοφυλακα και ένα φορ παρόμοιου πρότζεκτ....
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
- Σουριναμέζος
Ας φύγει ο Γιαννούλης με ένα ικανοποιητικό ποσό και θα την βρούμε την άκρη μετάthanos-xanthi έγραψε:αν φυγει ο Γιαννουλης για Γαλλια, ξεμειναμε και απο αριστερο μπακ
Η ιστορία πάντως του Γιώργη εμένα με προδιαθέτει για πώληση-εις ώστε να χτιστεί εκ νέου η Ομάδα.