Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν ήξεραν από πέρσι για το ffp θα έπρεπε αυτά τα 10+ μύρια που ξεδεύτηκαν να πήγαιναν σε 2-3 παιχταραδες και όχι σε ένα κάρο μετριότητες που ήρθαν..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Προφανώς και ήξεραν, κάνεις όμως δεν περίμενε πως αυτή η ομάδα δε θα έμπαινε σε ομιλους (έστω γιουροπα). Να γυρίσω τον χρόνο, Ιούλιο λέγαμε πως αν δεν έρθει ο Αγιαξ, τότε ειναι σχεδον σιγουρο πως θα μπούμε στους ομιλους του τσου λου.

Και για αυτήν την αποτυχία έχει μικρό ποσοστό ευθύνης ο Φερειρα.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έχει μικρό ποσοστό ευθύνης που μας απέκλεισε μια κάποια Μπρατισλάβα;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θα έπρεπε, και το φωνάζαμε. Δεν γίνεται να πετάς 10 χαρτιά και να μην έχεις πάρει έναν παίκτη που μπορεί να μπει στην 11άδα. Έγκλημα.

Επίσης, ούτε τα αυτοκίνητα δεν χάνουν την αξία τους τόσο γρήγορα όσο οι ποδοσφαιριστές που αποκτάει ο ΠΑΟΚ. Κάθε παίκτης που αγοράζουμε, με κόστος από 1 χάρτι και πάνω, 6 μήνες μετά δεν αξίζει ούτε τα μισά από όσα δώσαμε. Με εξαίρεση μόνο τον Σβιντέρσκι που έχει διατηρήσει την αξία του σταθερή και τον Ακπόμ που αποκτήθηκε όσο κι ο Μελιόπουλος με τον Φασίδη.

Κατά τ' άλλα ας δοκιμάσουμε να πουλήσουμε σήμερα τους Ζαμπά (5), Στοχ(1), Εσίτι(3), Αουγκούστο(3), Ινγκασον(4) και να δούμε πόσο θα πιάσουν και οι 5 μαζί (16 κόστισαν). Πιστεύετε ότι υπάρχει 1 στο εκατομμύριο να πιάσουν πάνω πάνω από 8;

Να μη μιλήσω για παίκτες που και ελεύθερους να τους αφήσουμε δεν βρίσκουν ομάδα ούτε στην Αραβία να τους δίνει τα ίδια χρήματα.

Τραγικος σχεδιασμός.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Patron έγραψε:Δεν θα κρύψω πως έχω περιέργεια να δω πως θα εξελιχθεί επαγγελματικά ο Αμπελ. Μου μυρίζει Βίλα Μποας, αλλά μια πισινή την κρατάω γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω αυτά που λέει κ ο Νάπολι.
Τι σχέση έχει ο δικός μας με τον σχεδόν συνομήλικο του Βίλα Μποας;Ο ένας έχει προπονήσει την Μπράγκα και εμάς κι ο άλλος ένα κάρο ομαδαρες(Τοτεναμ-Πορτο-Ζεντ-Ιντερ-Μαρσειγ).Τι συγκρίνουμε ακριβώς;Εμένα μου θυμίζει Στραματσιονι του Βαζελου (που πλακα-πλακα έχει και μια Ίντερ στο βιογραφικό του)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μη μιλατε για τν σχεδιασμο. Κανει τζιζ το θεμα! Ο αναδρομος ερμης φταιει και ο Διας που γαμιεται!
Καποιος εφερε τον μαθητευομενο μαγο και μαλιστα με συνολικο κοστος 8 μυρια. Καποιος επελεξε να πετάξει τα περισσοτερα λεφτα π εχει δωσει ποτε ο ΠΑΟΚ σε μια μεταγραφικη περιοδο σε ενα καρο μετριους παιχτες με εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτα που χρειαζοταν η ομαδα. Ποιος είναι αυτός ο καποιος?
Το μονο σιγουρο ειναι πως ο μονος π βγηκε μπροστα κ ανελαβε ευθυνη, ειτε απο ευθιξια ειτε για να βγαλει την ουρα του απ εξω, και παραιτηθηκε, παραμενει στη θεση του!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pilotos έγραψε:Ο μικρός πάντως τον στηρίζει...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπαμε ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι όπως ο γάβρος φέτος με τον προπονητή ένα χρόνο ακόμα στην ομάδα.
Τουλάχιστον έτσι πιστεύεται στα γραφεία
Η φετινή χρονιά για μένα είναι χαμενη.
Υπάρχει ένα ποσοστό γύρω στο 25% να πάρω το κύπελλο και that's it.
Από κει και πέρα αφού έχουν αποφασίσει να πορευθούν με αυτόν τον προπονητή,τότε σημαντικότερο ακόμα και από τις μεταγραφές είναι να του φέρουν έναν προϊστάμενο με υψηλές ποδοσφαιρικες γνώσεις
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

gika έγραψε:
Κατά τ' άλλα ας δοκιμάσουμε να πουλήσουμε σήμερα τους Ζαμπά (5), Στοχ(1), Εσίτι(3), Αουγκούστο(3), Ινγκασον(4) και να δούμε πόσο θα πιάσουν και οι 5 μαζί (16 κόστισαν). Πιστεύετε ότι υπάρχει 1 στο εκατομμύριο να πιάσουν πάνω πάνω από 8;

Να μη μιλήσω για παίκτες που και ελεύθερους να τους αφήσουμε δεν βρίσκουν ομάδα ούτε στην Αραβία να τους δίνει τα ίδια χρήματα.

Τραγικος σχεδιασμός.
Ingka και Αυγουστος και Ζαμπα πιάνουν σίγουρα 8 μαζί μινιμουμ λόγο ηλικίας κτλ. Ο Ζαμπα πριν τον τραυματισμό του μετά το ΠΑΟΚ- ΑΓΙΑΞ έπιανε άνετα 8 μόνος του.

Τώρα το θέμα δεν είναι πόσο κάνει ένας παίχτης αλλά τι συμβόλαιο ζητάει... Δηλαδή ακόμα και τον Στοχ θα έδινε κάποιος 500-800χιλ. να τον πάρει τον χειμώνα αλλά όχι με τέτοιο συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ. Τον Εσίτι τα ίδια αν ήθελε 300χιλ τον χρόνο τον πουλάς αλλά όχι όσα του δίνει τον χρόνο ο ΠΑΟΚ . Ο Στοχ και ο Εσιτι ήταν αψυχολόγητες μεταγραφές. Δηλαδή τα λεφτά που έδωσες για αυτούς του δύο έφερνε ένα μεσοεπιθετικό ή επιθετικό από το ψηλό ράφι να σου κάνει γκολ και ασιστς μπόλικες .
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

το προβλημα ειναι οτι η διοικηση παιρνει αποφασεις με λαθος λογικη ,πχ καποτε τους σχολαγε ολους με το πρωτο ασχημο αποτελεσμα και αφου καταλαβε οτι αυτο ειναι λαθος τωρα περασαμε στο αλλο ακρο οπου κραταμε τους παντες για παντα ακομα και τον ποιο αμπαλο... ε θα τους παρει καποια χρονια για να καταλαβουν οτι και αυτο λαθος ειναι και οτι θα πρεπει ενας προπονητης να διχνει δειγματα γραφης για να τον κραταμε, μεχρι τοτε υπομονη
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ναι άλλα κάποτε η διοικηση όταν το έκανε αυτό το μεγαλύτερο συμβόλαιο δεν ήταν πάνω από 600χιλ. κληρονομιά από τα χρόνια εξυγίανσης μετά έκανε ανοίγματα και έλεγε στους πάντες ότι παιδιά κοιτάξτε εγώ έχω πολλά λεφτά πάρα πολλά λεφτά και μπαλα πολύ δεν ξέρω οπότε μην με λυπάστε. ;)
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Τα στατς του Άμπελ σε ντερμπυ είναι
Νικες :3
Ισοπαλιες:4
Ηττες: 3

Τώρα απομένουν 10 αγώνες ντερμπυ με το κύπελλο + 1 τελικό κυπέλλου ελπίζω και από αυτά θα φανεί αν κάνει για ντέρμπι και αν κάνει γενικά για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι με τον τροπο που σκεφτονται στη παε...Απο τη μια ομολογει ο Γιωργης πως μιλαμε για εναν απειρο προπονητη που πρωτη φορα βγαινει εκτος Πορτογαλιας, απο την αλλη ομως τον πληρωσε λες και ειχε κατακτησει το Τσαμπιονς Λιγκ την προηγουμενη...Συγνωμη αλλα η στηριξη που εχεις προσφερει στον Φερειρα ειναι στηριξη του κωλου...Αν τον στηριζες πραγματικα θα εκανες οτι παιρνουσε απο το χερι σου για να τον βοηθησεις.Πες καλυτερα οτι ειναι μεγαλη η αποζημιωση που απαιτειται,πιο πιστευτο θα ηταν...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ενάντια στις πιθανότητες και τις προβλέψεις πιστεύω ότι θα το γυρίσει το έργο. Είναι έξυπνος άνθρωπος και θα το βρει το κουμπί.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ΠΑΡΑΝΟΙΑ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Napoli4 έγραψε:Το να λέμε πως φταίει μόνο ο Αμπελ για τη φετινή εικόνα, είναι άδικο και λάθος. Το ότι έχει μεγάλο ποσοστό της ευθύνης είναι δεδομένο.

Έχουν γίνει λάθη στον προγραμματισμό που ξεπερνάνε το κακο coachάρισμα ή την κακη προπόνηση.

Κακως η ομάδα ανανέωσε με 3ετη συμβολαια τους Μπισεσβαρ και Βαρελα. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη να τους διώξει μετα την περσινή χρονια;
Ένας σωστά στηριζόμενος απ τη διοίκηση Τεχνικός Δ/ντης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”