Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Photis »

eorptol1 έγραψε:Ότι θα μας περνάνε Τούρκοι; γραφική είναι η τύπισσα.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ρε 'συ, αυτό που λέει για συνδεδεμένες εταιρείες.
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Γενικώς είναι γραφική....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παρά τα όσα τραγελαφικά βιώνουμε τις τελευταίες μέρες,μεθοδεύσεις,συναλλαγές,ξεκάθαρα πολιτικά παιχνιδια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος παντελονατα. Για πιο μαμημενο λόγο έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για πιο λόγο έπρεπε η οικογένεια να αποφασίσει να αναπτύξει σχέση με την ΞΑΝΘΗ μέσω μιας αγοραπωλησίας. Αλαζονεία,αφέλεια,άγνοια κινδύνου; Μόνο μην μου πει κανένας ότι ο Ιβαν δεν ήξερε τίποτα για την επενδυτική κίνηση του ανιψιού του,ότι εντελώς συμπτωματικά εκείνος επένδυσε στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θα τον πω πιο πρόβατο και από τους γαύρους.Οπως επίσης μην ακούσω τη μόνιμη δικαιολογία,αν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

τά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας»

Μέσω μακρινή συγγενείας...... Εσύ φάε αμασητη την προπαγανδα των γαβρων, για να το παίζεις εδώ ψαγμένος και όχι πρόβατο..... Πρόβατο της γαβρικης προπαγάνδας είσαι....
ΜΑΣ δουλευουν οι Μαρουπες και οι αρκούδες και εμείς υιοθετουμε ότι μαλακιες λένε..... ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΛΈΝΕ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΧΙ ΕΙΝΑΙ.... ΔΙΚΆΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ.... Και στην αρχή λέγανε γκαρσόνι που δεν έχει λεφτά μετά ότι είναι συγγενης πολύ στενός του Ιβάν..... Και λεφτά έχει και στενός συγγενης δεν ειναι.....

Άβαταρ μέλους
apache-4

Δημοσίευση από apache-4 »

Τι πάει να πει μακρινή συγγένεια?

Ο νόμος λέει ότι υπάρχει θέμα αν είναι μέχρι Β βαθμού... (Β βαθμού συγγένεια πχ είναι δυο αδέρφια)

Γνωρίζει κανένας τι ισχύει 100%?

:twisted: :twisted: :twisted:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

joshua έγραψε:Παρά τα όσα τραγελαφικά βιώνουμε τις τελευταίες μέρες,μεθοδεύσεις,συναλλαγές,ξεκάθαρα πολιτικά παιχνιδια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος παντελονατα. Για πιο μαμημενο λόγο έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για πιο λόγο έπρεπε η οικογένεια να αποφασίσει να αναπτύξει σχέση με την ΞΑΝΘΗ μέσω μιας αγοραπωλησίας. Αλαζονεία,αφέλεια,άγνοια κινδύνου; Μόνο μην μου πει κανένας ότι ο Ιβαν δεν ήξερε τίποτα για την επενδυτική κίνηση του ανιψιού του,ότι εντελώς συμπτωματικά εκείνος επένδυσε στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θα τον πω πιο πρόβατο και από τους γαύρους.Οπως επίσης μην ακούσω τη μόνιμη δικαιολογία,αν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
Την ίδια απορία είχα από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα, αλλά το πιο πιθανόν είναι να βγουν τύποι σαν τον eorptol και να σου πούνε ότι είσαι πρόβατο και κατεβάζεις αμάσητα αυτά που λένε οι γαύροι. Εγώ θα πω και το άλλο, ο ίδιος ο Σαββίδης γτ δεν κάνει δήλωση προς το λαό του ΠΑΟΚ ότι όλες οι κινήσεις του ήταν νόμιμες;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Μάλιστα πρέπει να δήλωση εγγράφως η και live για να πιστέψουμε που κάποιοι πάλι δεν θα πιστέψουν, χαίρομαι που είμαι τέτοιος τύπος που δεν καταπίνω αμασητα αυτά που λένε τα γαβρο μέσα..... Αυτά που λεει η μαρούπα προφανώς μας καλύπτουν μπράβο....
"Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας»

Μαρουπες μας αξίζουν.....

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

flash4 έγραψε:
joshua έγραψε:Παρά τα όσα τραγελαφικά βιώνουμε τις τελευταίες μέρες,μεθοδεύσεις,συναλλαγές,ξεκάθαρα πολιτικά παιχνιδια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος παντελονατα. Για πιο μαμημενο λόγο έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για πιο λόγο έπρεπε η οικογένεια να αποφασίσει να αναπτύξει σχέση με την ΞΑΝΘΗ μέσω μιας αγοραπωλησίας. Αλαζονεία,αφέλεια,άγνοια κινδύνου; Μόνο μην μου πει κανένας ότι ο Ιβαν δεν ήξερε τίποτα για την επενδυτική κίνηση του ανιψιού του,ότι εντελώς συμπτωματικά εκείνος επένδυσε στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θα τον πω πιο πρόβατο και από τους γαύρους.Οπως επίσης μην ακούσω τη μόνιμη δικαιολογία,αν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
Την ίδια απορία είχα από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα, αλλά το πιο πιθανόν είναι να βγουν τύποι σαν τον eorptol και να σου πούνε ότι είσαι πρόβατο και κατεβάζεις αμάσητα αυτά που λένε οι γαύροι. Εγώ θα πω και το άλλο, ο ίδιος ο Σαββίδης γτ δεν κάνει δήλωση προς το λαό του ΠΑΟΚ ότι όλες οι κινήσεις του ήταν νόμιμες;
Τι γνώμη έχετε για την πολυιδιοκτησια γαύρου με νιωνιο και νέα ΠΑΕ οαρης;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τώρα αυτό είναι απάντηση;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Όχι απλά θέλω να μάθω αν σου έχουν δημιουργηθεί ανάλογες απορίες κι αν έχεις καταλήξει κάπου. Κακό είναι;

flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Προφανώς και συνδέονται αυτές οι ΠΑΕ. Αυτό τι σχέση έχει με το ότι θέλω ο ΠΑΟΚ να ναι πεντακάθαρος; Ειλικρινά τώρα θέλετε να συγκρινόμαστε με το πιο βρώμικο σωματείο του πλανήτη σε οποιοδήποτε θέμα πλην του αγωνιστικού;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

flash4 έγραψε:

Ο Σαββιδης θα μιλησει οταν ΠΡΕΠΕΙ και οταν ληξει η τιμωρια των 3 χρονων που του εχει επιβληθει,λογω και της αυτοτιμωριας του και τοτε θα εχει να πει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...για πολλους και για πολλα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

flash4 έγραψε:Προφανώς και συνδέονται αυτές οι ΠΑΕ. Αυτό τι σχέση έχει με το ότι θέλω ο ΠΑΟΚ να ναι πεντακάθαρος; Ειλικρινά τώρα θέλετε να συγκρινόμαστε με το πιο βρώμικο σωματείο του πλανήτη σε οποιοδήποτε θέμα πλην του αγωνιστικού;
Όχι άλλα προσωπικά θεωρώ ότι, ότι κι αν έγινε, δεν λερώνει εμένα.
Δε θα με λερώσουν οι στημένοι υπάλληλοι του πρεζεμπορα, ούτε θα μου βάλουν στο μυαλό τα σενάρια τους

Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όσο και να συζητάμε εδώ άκρη δε θα βγάλουμε γιατί είμαστε οπαδοί και όχι δικηγόροι και σε περίπτωση που κάποιος είναι δικηγόρος δεν έχει και τα απαραίτητα έγγραφα για να εκφέρει εμπεριστατωμένη άποψη. Τώρα το γεγονός πως συνδέονται οι 2 ΠΑΕ μέσω διαφόρων εταιρειών λίγα μου λέει. Το θέμα είναι η σχέση να μην αποδεικνύεται κυριαρχική. Πάντως αυτό που γενικά με προβληματίζει/εκνευρίζει είναι πως οι άλλοι πάλι βρήκαν πάτημα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τόσο καιρό απαιτουσαμε από τον Ιβάν να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας,τώρα τι θέλουμε?

Ήταν δεδομένο ότι η παράγκα θα έκανε επίθεση σε αυτούς τους ανεξάρτητους, που είναι εκτός παράγκας...

Εγώ βλέπω 2-3 ομάδες, μια από αυτές ο ΠΑΟΚ, να προσπαθούν να συνταυτιστουν , για να γλιτώσουν από την παράγκα.

Δεν βλέπω κάτι κακό και χαίρομαι να βλέπω τον Ιβάν να στήνει το δικό του "δίκτυο", αρκεί αυτό να είναι 50αρισιο στους αγωνιστικούς χώρους...

Το αν πήρε ο ανηψιος ή όχι ένα ξενοδοχείο με σκοπό να βοηθήσει τους άλλους, δεν μου λέει κάτι. Ούτε έχει δείξει ο Ιβάν σημάδια ότι θέλει να κάνει παράγκα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”