Όχι ρε 'συ, αυτό που λέει για συνδεδεμένες εταιρείες.eorptol1 έγραψε:Ότι θα μας περνάνε Τούρκοι; γραφική είναι η τύπισσα.....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι ρε 'συ, αυτό που λέει για συνδεδεμένες εταιρείες.eorptol1 έγραψε:Ότι θα μας περνάνε Τούρκοι; γραφική είναι η τύπισσα.....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την ίδια απορία είχα από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα, αλλά το πιο πιθανόν είναι να βγουν τύποι σαν τον eorptol και να σου πούνε ότι είσαι πρόβατο και κατεβάζεις αμάσητα αυτά που λένε οι γαύροι. Εγώ θα πω και το άλλο, ο ίδιος ο Σαββίδης γτ δεν κάνει δήλωση προς το λαό του ΠΑΟΚ ότι όλες οι κινήσεις του ήταν νόμιμες;joshua έγραψε:Παρά τα όσα τραγελαφικά βιώνουμε τις τελευταίες μέρες,μεθοδεύσεις,συναλλαγές,ξεκάθαρα πολιτικά παιχνιδια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος παντελονατα. Για πιο μαμημενο λόγο έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για πιο λόγο έπρεπε η οικογένεια να αποφασίσει να αναπτύξει σχέση με την ΞΑΝΘΗ μέσω μιας αγοραπωλησίας. Αλαζονεία,αφέλεια,άγνοια κινδύνου; Μόνο μην μου πει κανένας ότι ο Ιβαν δεν ήξερε τίποτα για την επενδυτική κίνηση του ανιψιού του,ότι εντελώς συμπτωματικά εκείνος επένδυσε στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θα τον πω πιο πρόβατο και από τους γαύρους.Οπως επίσης μην ακούσω τη μόνιμη δικαιολογία,αν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
Τι γνώμη έχετε για την πολυιδιοκτησια γαύρου με νιωνιο και νέα ΠΑΕ οαρης;flash4 έγραψε:Την ίδια απορία είχα από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα, αλλά το πιο πιθανόν είναι να βγουν τύποι σαν τον eorptol και να σου πούνε ότι είσαι πρόβατο και κατεβάζεις αμάσητα αυτά που λένε οι γαύροι. Εγώ θα πω και το άλλο, ο ίδιος ο Σαββίδης γτ δεν κάνει δήλωση προς το λαό του ΠΑΟΚ ότι όλες οι κινήσεις του ήταν νόμιμες;joshua έγραψε:Παρά τα όσα τραγελαφικά βιώνουμε τις τελευταίες μέρες,μεθοδεύσεις,συναλλαγές,ξεκάθαρα πολιτικά παιχνιδια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος παντελονατα. Για πιο μαμημενο λόγο έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για πιο λόγο έπρεπε η οικογένεια να αποφασίσει να αναπτύξει σχέση με την ΞΑΝΘΗ μέσω μιας αγοραπωλησίας. Αλαζονεία,αφέλεια,άγνοια κινδύνου; Μόνο μην μου πει κανένας ότι ο Ιβαν δεν ήξερε τίποτα για την επενδυτική κίνηση του ανιψιού του,ότι εντελώς συμπτωματικά εκείνος επένδυσε στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θα τον πω πιο πρόβατο και από τους γαύρους.Οπως επίσης μην ακούσω τη μόνιμη δικαιολογία,αν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
flash4 έγραψε:Την ίδια απορία είχα από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα, αλλά το πιο πιθανόν είναι να βγουν τύποι σαν τον eorptol και να σου πούνε ότι είσαι πρόβατο και κατεβάζεις αμάσητα αυτά που λένε οι γαύροι. Εγώ θα πω και το άλλο, ο ίδιος ο Σαββίδης γτ δεν κάνει δήλωση προς το λαό του ΠΑΟΚ ότι όλες οι κινήσεις του ήταν νόμιμες;joshua έγραψε:Παρά τα όσα τραγελαφικά βιώνουμε τις τελευταίες μέρες,μεθοδεύσεις,συναλλαγές,ξεκάθαρα πολιτικά παιχνιδια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος παντελονατα. Για πιο μαμημενο λόγο έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για πιο λόγο έπρεπε η οικογένεια να αποφασίσει να αναπτύξει σχέση με την ΞΑΝΘΗ μέσω μιας αγοραπωλησίας. Αλαζονεία,αφέλεια,άγνοια κινδύνου; Μόνο μην μου πει κανένας ότι ο Ιβαν δεν ήξερε τίποτα για την επενδυτική κίνηση του ανιψιού του,ότι εντελώς συμπτωματικά εκείνος επένδυσε στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θα τον πω πιο πρόβατο και από τους γαύρους.Οπως επίσης μην ακούσω τη μόνιμη δικαιολογία,αν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
Όχι άλλα προσωπικά θεωρώ ότι, ότι κι αν έγινε, δεν λερώνει εμένα.flash4 έγραψε:Προφανώς και συνδέονται αυτές οι ΠΑΕ. Αυτό τι σχέση έχει με το ότι θέλω ο ΠΑΟΚ να ναι πεντακάθαρος; Ειλικρινά τώρα θέλετε να συγκρινόμαστε με το πιο βρώμικο σωματείο του πλανήτη σε οποιοδήποτε θέμα πλην του αγωνιστικού;