Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:
Odi έγραψε:Θα ξανακάνω μια ερώτηση που εχω:

Μετα τον Λεοβατς,ποιος;
Ο Ματος και ο Γιαννουλης,και αν παραστεί τόσο μεγάλη ανάγκη ο Κρεσπο.
Εκτός αν έχει κρατήσει και τον Κοροβέση για εκεί,ο οποίος Κοροβέσης μοιάζει με τον Σκονδρα, παίζει όπου τον βάζουν αλλά είναι καλύτερος αθλητής από τον μουσατο.
Ο γιαννουλης πρεπει να ειναι αρκετα καλος..
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

The next player is Cb..and the name is Varela..αντε να δουμε... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μάλλον δεν το έγραψα σωστά,θεωρώ ότι μετά τις προσθήκες Ιανουαρίου το ροστερ εκεινο ήταν το καλύτερο που είχαμε.
Φαίνεται ότι το φετινό θα είναι καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Στον γαυρο που δεν έκανε καν προταση? Πάντως αφού δεν πήγε προετοιμασία ο βαρελα αυτο το σήριαλ θα τελειώσει σύντομα με τον έναν η τον άλλο τρόπο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μετα τον Λεοβατς,ποιος;

Μονο ο Γιαννουλης υπάρχει.Του δίνετε θέση δεύτερου αρ.μπακ;

Εκει θα δώσει λύσεις πιστεύω ο Ισπανος.Ετσι ελπίζω δηλαδή,γιατι χρειαζόμαστε στόπερ ηγέτη.
Μην υποτιμάς τον Γιαννούλης, που αν δεν ήταν δικός μας θα τον ψάχναμε.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

ace79grpaok έγραψε:Στον γαυρο που δεν έκανε καν προταση? Πάντως αφού δεν πήγε προετοιμασία ο βαρελα αυτο το σήριαλ θα τελειώσει σύντομα με τον έναν η τον άλλο τρόπο.
Με την τρελα που κουβαλαει ο Μπεκαλι ικανο τον εχω να τον δωσει με καμια 200αρα χιλιαρικα στον γαυρο ετσι για να μας την σπασει και χωρις να εχει γινει προταση....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μπορεί να είναι και αυτό που λέμε κάρφωμα του δελτίου.
Μπορεί να του κάνανε πρόταση ανανέωσης και επειδή δεν δέχτηκε δεν ταξίδεψε Ολλανδία
Μπορεί κανείς να βγάλει άκρη Μ αυτόν τον παρανοϊκό?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

desperando έγραψε:Μπορεί να είναι και αυτό που λέμε κάρφωμα του δελτίου.
Μπορεί να του κάνανε πρόταση ανανέωσης και επειδή δεν δέχτηκε δεν ταξίδεψε Ολλανδία
Μπορεί κανείς να βγάλει άκρη Μ αυτόν τον παρανοϊκό?

Επειδή το ρουμανος είναι επαγγελμα και όχι εθνικότητα δεν είναι τόσο χαζός να χάσει τον παίκτη τσάμπα τον Δεκέμβρη θα πάρει ότι μπορεί και θα λήξει εκεί το θεμα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

KOSTAS54 έγραψε:

Μετα τον Λεοβατς,ποιος;

Μονο ο Γιαννουλης υπάρχει.Του δίνετε θέση δεύτερου αρ.μπακ;

Εκει θα δώσει λύσεις πιστεύω ο Ισπανος.Ετσι ελπίζω δηλαδή,γιατι χρειαζόμαστε στόπερ ηγέτη.
Μην υποτιμάς τον Γιαννούλης, που αν δεν ήταν δικός μας θα τον ψάχναμε.
Δεν τον υποτιμώ,δεν το ξέρω καθολου το παλικάρι.Μακαρι να ειναι όπως λέτε.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εγω θα το παω ενα βημα παραπερα και θα πω,οτι η εντυπωση μου ειναι,πως μεχρι το τελος της χρονιας ο Γιαννουλης μπορει να του την φαει την θεση του Λεοβατς.Μια χαρα ειμαστε μ'αυτους τους 2 στα αριστερα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εδω που τα λεμε ο τυπος δεν εχει σωας τας φρενας....Το ιδιο κανει και με τον Χαμρουν....Το να ζητας 2 μυρια ενω σε 6 μηνες δεν παιρνεις φραγκο ειναι λιγο περιεργο....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Odi έγραψε:Κρεσπο ο αντι-Σκονδρας και αντί-Λεοβατς ,μεταγραφή στόπερ και Πουγγουρας πέμπτος..Μονο ετσι βγάζει νόημα,δεν νομιζω ο Βλανταν να αφήσει ετσι την ομαδα.

Περιμένω το πρώτο φιλικό.Αν ο Κρεσπο χρησιμοποιηθεί αριστερά,πιστεύω θα πάμε 100% για στόπερ.
Οι ομάδες Odi πάντα παίρνουν και κάποιους νεαρούς στην προετοιμασία, ώστε να πάρουν αυτή τη σπουδαία εμπειρία. Εκεί αξιολογούνται και ανάλογα με τις ανάγκες του ρόστερ, εκκαθαρίζουν. Νομίζω ότι θα πάμε για ποιοτικό Κ.Αμυντικό και τον Πούγκουρα να ξαναφεύγει δανικός. Σήμερα, συνολικά έχουμε 29 παίκτες + Μακ και Κάτσε. Αν βγάλω τον 4ο τερματά που θα παιζει Κ20, έχουμε 30 παίκτες που είναι πολλοί, και δύο ακόμη θα πρεπει να φύγουν. Ο Κοροβέσης περισσεύει, με 5 εξτρέμ ποιοτικά + τη λύση Μπισεσβαρ. Αν αγοραστεί 6άρι, πρέπει οπωσδήποτε να πουληθεί Κάτσε, ενώ αν ο Μακ παραμείνει, καλό θα ήταν να φύγει και ο Κουλούρης δανεικός και το ρόστερ να πιάσει το φυσιολογικό μέγεθος 28 παικτών. Έχοντας 2 καλούς επιθετικούς, αλλά και το Μακ να παιζει εξαιρετικά τη θέση + το Μύστα, είμαστε καλυμένοι πιστεύω για τη μία θέση της επίθεσης. Ενναλακτικά, θα πρέπει να δοθεί ο Δημητριάδης, που θα ήταν καλό να πάρει παιχνίδια. Πιθανό σενάριο είναι κάποιοι νεαροί να αποχωρήσουν το Γενάρη δανεικοί, βλέποντας ότι δε θα πάρουν παιχνίδια, όπως έγινε και πέρυσι.

Υγ1: Επιθετικό θα αγοράσει η ομάδα μόνο αν δεν πείσει ο Φακουντο.

Υγ2: Ο Κρέσπο είναι ότι πρέπει για τον ΠΑΟΚ στον πάγκο. Ένας παίκτη μπαλαντέρ για τις 4 θέσεις της αμυνας, είναι ότι καλύτερο για κάθε προπονητή στο σχεδιασμό μιας 18άδας χωρίς ελλείψεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 12:46, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Συνονόματε, συμφωνώ αλλά δύσκολα, είναι πολύ καλός και ο Λεό. Εξάλλου βασικοί με 55 παιχνίδια, είναι δύο σε κάθε θέση.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Εγω θα το παω ενα βημα παραπερα και θα πω,οτι η εντυπωση μου ειναι,πως μεχρι το τελος της χρονιας ο Γιαννουλης μπορει να του την φαει την θεση του Λεοβατς.Μια χαρα ειμαστε μ'αυτους τους 2 στα αριστερα
Αν βελτιωθεί αμυντικά και σωματικά δεν την έχει σίγουρη τη θέση ο λεοβατς
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ναι μαζι σου.Για να το θεσω πιο σωστα,πιστευω οτι μπορει του χρονου(2017-2018) βασικος με 35+ παιχνιδια να ειναι ο Γιαννουλης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”