Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Sfinas

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Sfinas »

ο ιβάν είναι λεβεντιά, και δεν αφορά μονο τον ΠΑΟΚ, αλλα γενικότερα πως κινείται στην Ελλάδα... ο ivan είναι ο λόγος που ακόμα και αλλόθρησκο άμα ρωτήσεις ποιος θέλει να πάρει πρωτάθλημα εκτος τις ομάδας του θα πουν ο ΠΑΟΚ... όσο για τον γιο του που λένε μερικοί διαφορα , θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο γιος του σαβίδη που είναι καυλιάρης αμπαλαεα είναι η δικλίδα ασφαλειας για το μέλλον του ΠΑΟΚ, γιατί ο ivan άνθρωπος είναι δεν ξέρεις τι ξημερώνει....δεν ξέρω που θα την φτάσει ο ivan την ομάδα , αλλα ο γιος του έχει τέτοια καψούρα που θα είναι αυτός που θα την κάνει μεγάλη οχι μονο στην σουπαλιγκ αλλα σε ευρωπαϊκό επίπεδο :opaokara:
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

goran 64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Johnsim έγραψε:Θέλω να κράξω τον ιβαν
1) γιατι .....

Μετα το ξανασκέφτομαι λιγο πιο λογικα και αναρωτιέμαι
1) εχει δωσει ......

Δεν μπορω να προσδιορίσω πως νιώθω για τον ιβαν , ειναι ανάμεικτα τα συνεσθηματα μου ..

Καλο ειναι να βγει και να κανει μια κουβέντα στο λαο του ΠΑΟΚ
Αυτα κι απο μενα με καποιες διαφορες ,δεν εχει σημασια.Τα χουμε γραψει αρκετες φορες.Θα μεινω στο τελευταιο,
αυτο που θελω.Ομως ζηταω μια κουβεντα απο ψυχης,τιμια καθαρα,παντελονατα.Χωρις φανφαρες ,παραμυθια για τροπαια ,για το ποσο καλος μανατζερ ειναι που βαζει εξυπνες ρητρες και αλλα γραφικα.Κι ακομα κι αν πει εκανα λαθος ,δε μπορω να κανω αυτα που ειπα για χψ λογους(ΕΟ,κρατος κλπ) ,δε βαζω αλλα φραγκα,εγω θα με μαζι του.Να ξερω ομως καθαρα και ξαστερα που ειμαστε , που βαδιζουμε κι οχι σαλια και χαιδεμα στα αυτια.Σ αυτη τη χωρα χορτασαμε απο τετοια και τα σιχαθηκαμε.
Από λόγια χορτάσαμε ρε παλικάρια...Αληθινά, ψεύτικα, παντελονάτα ή πολιτικάντικα δεν με νοιάζει πλέον...
Μπούχτισα ρε σεις από λόγια, τι δεν καταλαβαίνετε??? Μ Π Ο Υ Χ Τ Ι Σ Α, ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΑ, ΜΥΑΛΟΠΟΝΕΣΑ!!!!

Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ θέλω πλέον...Μόνο Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ !!!! :nairepaok:

Υ.Γ. @Jairo, με τ αυτάκια μου τον άκουσα να το λέει ότι σιχάθηκε!!!! Εσύ λέγε ότι είναι ΑΡΔιές...Ακούστηκες...

Χωρις καμια δοση ειρωνιας γκοραν,σε τι γλωσσα ειπε ο σαββιδης οτι σιχαθηκε και δεν ξαναπαταει στην τουμπα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

psychologos έγραψε:ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΤΩΝ ΣΑΒΒΙΔΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.
Γενικα το χουμε παρακανει(δε βγαζω την αφεντια μου εξω) με την κριτικη.Σε ολα .Εχουμε αποψη και θεωρουμε οτι ξερουμε καλυτερα για τα παντα.
Γενικα ειμαι της αποψης οτι για να παρεις πρεπει πρωτα να δωσεις κι εμεις απο τοτε που ρθε ο Βανιας δωσαμε πολυ λιγα σε σχεση μ αυτα που μπορουμε σα λαος.ΙΣΩΣ και να ταν διαφορετικα τα πραγματα αν..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα, σε κάποια στιγμή των επαφών, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί σε άλλο αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αισθανόμενος ντροπή για όσα συμβαίνουν!

Περισσότερα σε λίγο…

Αυτό λες έ;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:μολις εμαθα οτι βρηκες τον τροπο να ξεκινησουμε ενα αηττητο σερι στην Τουμπα!! αντε και ενα καλο νεο να στανιαρουμε λιγακι ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:ακριβως αυτο πιλοτε
Άβαταρ μέλους
goran 64

rainmaker έγραψε:Καλά η μεγαλύτερη τρικυμία είναι στο μυαλό του Ιβάν.

Αναλαμβάνει πρόεδρος τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη λέει οτι δεν ξαναπατάει γήπεδο;;;;

Δηλαδή ρε παιδιά εντάξει.

Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αυτό

Και επίσης αποσκοπούν κάπου τα μηνύματα και οι παραθέσεις αυτές; Η γενικά οι συνεχείς μπηχτές προς Σαββίδη το τελευταίο δίμηνο; Έτσι, πληροφοριακά ρωτάω. Μην αρχίσεις πάλι τα μέιλ ότι δε κάνω καλά τη δουλειά μου σαν μοντ, σαν μέλος ρωτάω :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:

Αναλαμβάνει πρόεδρος τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη λέει οτι δεν ξαναπατάει γήπεδο;;;;

Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ.
Γκοραν εχω παρατηρησει τελευταια μια συστηματικη επιθεση στη διοικηση σε καθε ευκαιρια.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση αυτη η πρωτοφανης επιθεση κατα του Ιβαν,διοικησης και παικτων και γενικοτερα σ ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ μετα το ματς της Κυριακης.
Κυριος γιατι η ομαδα προερχοταν απο ενα σερι 5 νικων,μια προκριση στην ευρωπη και με τερματα 18-0.Και επαιξε και παρα πολυ καλο ποδοσφαιρο με 28 τελικες ασχετα αν χασαμε.
Πραγματικα ειναι ανεξηγητο.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

BlackBlockAttack έγραψε:Αυτοι που σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης και συνομωσιολογουν χειροτερα και απο κυρα κατινες(δε μιλαω για ατομα που κανουν καλοπιστη κριτικη κοσμια εχουν προβληματισμους ερωτηματα με επιχειρηματα και οχι εικασιες)να πανε στη παε με τις προτασεις τους και να την αγορασουν...Να μη ξεχασουν μονο να εχουν μαζι τους και χρηματα γιατι με φασολια θα παρουν το τριτο το μακρυτερο...
Έτσι κάτω τα χέρια από τον Ιβάν.
Ζηλεύει κάνεις τον Ρουλη την γριά ή ακόμα την κουλα και τον βαζελο ? Ξέρετε πόσοι αντίπαλοι μας ζηλεύουν που τον έχουμε ?
Είναι Κύριος ψάχνουν να του βρούνε κάτι μεμπτό και δεν μπορούν.
Και αντί να πηγαίνουμε όλοι Τούμπα να στηρίξουμε την ομάδα και κατ επέκταση και αυτόν βλέπω γκρίνια και μιζέρια. Κάποιοι φοβούνται μην υποστηριζοντας τον μετατραπούν σε πρόβατα και πάνε στο άλλο άκρο. Το ισοζύγιο είναι θετικό από την στιγμή που ανέλαβε.
Λάθη κάνει, όλοι κάνουμε, αλλά οι προθέσεις του είναι αγνές. Ο Ιβάν είναι αυτοδημιουργητος και ως τέτοιος είναι ισχυρογνωμονας, αλλά βλέπει δοκιμάζει μαθαίνει από τα λάθη του.
Οι αρδ δεν επηρεάζουν τον Ιβάν αλλά τον κόσμο και αυτός καλώς ή κακώς επηρεάζει τον Ιβάν.
Εμείς πρέπει να γίνουμε η ασπίδα προστασίας και να τον στηρίξουμε.
Αυτά από μένα που και εγώ θέλω μεταγραφές και εγώ έχω σκάσει γνωρίζοντας πως με δύο προσθήκες πολύ καλές θα πετάμε, αλλά ψυχραιμία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

pgetsos έγραψε:Αυτό

Και επίσης αποσκοπούν κάπου τα μηνύματα και οι παραθέσεις αυτές; Η γενικά οι συνεχείς μπηχτές προς Σαββίδη το τελευταίο δίμηνο; Έτσι, πληροφοριακά ρωτάω. Μην αρχίσεις πάλι τα μέιλ ότι δε κάνω καλά τη δουλειά μου σαν μοντ, σαν μέλος ρωτάω :)

Παντα τετοια εποχή αρχίζουν αρδιες για φυγή στελεχών που παντα διαψεύδονται αλλα παντα στο τελος επιβεβαιώνονται
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ.
Γκοραν εχω παρατηρησει τελευταια μια συστηματικη επιθεση στη διοικηση σε καθε ευκαιρια.
Συμπτώματα παραληρηματικής διαταραχής.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πολλές ερωτήσεις στον Γκόραν θα σας απαντήσει λιτά απέριττα σε ποστ των 10.000 λέξεων .....Και στο τέλος θα έχει μία ειρωνική ατάκα για Ιβάν Γιώργο γυναίκα Ιβάν και την πεθερά Ιβάν .......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”