μα γιατι,αφου εβαλε φωτογραφία του ο λαγογιάννηςche4 έγραψε:τελικα
ολα σαντερλαντ ραμος σαντερλαντ
γιναμε σαντερλαντομανια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Σκέψου όμως να έχεις τα έσοδα της Σάντερλαντ και να πας για τους πεταμένους της Ρεν και της Ντόρτμουντ. Πουθενάδες.
Δε το συζηταμε οτι ειναι πουθεναδες,ο πλατανιας της αγγλιας ειναι.
- buffalobill4
Καλα η σαντερλαντ ή κοπιαρει τον αρνεσεν ή απλα του σπαει τα μεζεα.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για να δοθουν φραγκα για αγορα και υψηλο συμβολαιο ο παιχτης θα εχει μεταπωλητικη αξια. Οποτε ή θα παμε σε παιχτη με χαμηλο αντιτιμο αγορας ή θα αγορασουμε νεο.
Ψαχτειτε αναλογως

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για να δοθουν φραγκα για αγορα και υψηλο συμβολαιο ο παιχτης θα εχει μεταπωλητικη αξια. Οποτε ή θα παμε σε παιχτη με χαμηλο αντιτιμο αγορας ή θα αγορασουμε νεο.
Ψαχτειτε αναλογως
- ace79grpaok
ρε ολοι οι δρομοι οδηγουν στο μπλαγκοεβγκραντ....φανταστικο χωριο βγαζει καλους επιθετικους μολις 150 χλμ απο σαλονικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Παρ 28 Αύγ 2015, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Να φέρω πάρεα με παπακια να τους κάνουμε ντου?obanebane έγραψε:Μεσα,ποτε;rainmaker έγραψε:Παμε για ξυλο να τους τελειωσουμε;

rainmaker έγραψε:Παμε για ξυλο να τους τελειωσουμε;
[youtube]XDgGdbv57eM[/youtube]
che4 έγραψε:ρε ολοι οι δρομοι οδηγουν στο μπλαγκοεβγκραντ....φανταστικο χωριο βγαζει καλους επιθετικους μολις 150 χλμ απο σαλονικα
Ειλικρινα εχω συνεργατη Βουλγαρο και του φαγα τ αυτια τρεις μερες τωρα να μου δινει πκηροφοριες για μπλαγκοεβγκραντ
Δε ταιριαζει τωρα παιχτης τυπου μπερμπατοφ στο ροστερ που φτιαχνεται.
Δεν παίζει να μην πάρουμε.ace79grpaok έγραψε:Το σεναριο να μην πάρουμε κανέναν σας περνάει απο το μυαλό?