δεν ειπα φερτε προπονητη .... φωναζω απο τοτε που ηταν για σουτ οτι καλυτερα να μεινει .... εγω αυτο που λεω ειναι οτι εχουμε καλυτερους παιχτες αντικειμενικα απ τους αλλους 2 δε βαζω μεσα το γαυρο και αυτο φαινεται απ το οτι καθε δευτερη κουβεντα τους αν μιλξησεις με αεκοβαζελους ειναι μη στρωσει ο ΠΑΟΚ ε εμεις να μην το θελουμε να στρωσει η ομαδα ρε γμωτο.....εγω θελω να στρωσει και να μη βλεπω 5 ματς σερι χωρις νικη....συγγνωμη γιαυτοGimnistis έγραψε:che4 έγραψε:καλα ειδες το ματς και δεν ειδες οτι τραβηξε την ομαδα πισω και γυρνουσε τη μπαλα μας δουλευεις
ισαξιος προπονητης ειναι αυτος που θα μπορουσε να παρει το 100 τοις 100 απ το ροστερ που εχει ο ΠΑΟΚ αυτο που κανει ο πογιετ στην κουλα
Και ποιος μας λεει οτι αυτο το ρόστερ (του Π.Α.Ο.Κ.), αυτή τη στιγμή μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω? Ποιος μας λεει οτι η κούλα θα συνεχίσει να βελτιώνεται τους επόμενους μήνες?
Αυτό που θελω να καταλήξω ειναι πως ναι, μπορεί το πρώτο δείγμα για τον πογιετ να ειναι θετικό αλλά το να λεει κάποιος πως "φερτε ενα σοβαρό προπονητη σαν της κούλας" είναι τουλάχιστον ισοπεδωτικό.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
ΤΣΕ στα ματς εναντίον τους στον α γυρο που μασταν σχετικά σε καλο φεγγάρι η διαφορα φανηκε
δηλ μπορουτν οι αραβιδογιαχανσεν να βαλουν 4 γκολ στη γρια και δε μπορει η ομαδα μας με τσιμι μπερμπα αντισοιχα
ανετα μπορει και 6 να τους βαλει και να μας αναστησει απο ενα ματς αρκει να μη δουμε τα ονειρα που βλεπουμε κανα τριμηνο τωρα
λιγο ηρεμια απ τον παγκο και λιγη τυχη
η μπαλα ειναι κατα το ημισυ ψυχολογια ενα ματς γαματο και ανεβαινεις αλλα με πενβτε σερι χωρις νικη δε πας πουθενα
μανιακ αυτο λεω εκεινο το ματς ηταν γκβλα εγειρε το γηπεδο πως να το πω ενα τετοιο ματς θελω επιτελους
ανετα μπορει και 6 να τους βαλει και να μας αναστησει απο ενα ματς αρκει να μη δουμε τα ονειρα που βλεπουμε κανα τριμηνο τωρα
λιγο ηρεμια απ τον παγκο και λιγη τυχη
η μπαλα ειναι κατα το ημισυ ψυχολογια ενα ματς γαματο και ανεβαινεις αλλα με πενβτε σερι χωρις νικη δε πας πουθενα
μανιακ αυτο λεω εκεινο το ματς ηταν γκβλα εγειρε το γηπεδο πως να το πω ενα τετοιο ματς θελω επιτελους
Σημερα χωρις εξτρεμ ζόρικα θα μαστε παντως δλδ ποτε δεν ημασταν ; Τεσπα
Υπομονη και βοήθεια απο κοσμο
Υπομονη και βοήθεια απο κοσμο
βρε και ο πελκας με το σαμπο να παιξουν εξτρεμ απ τις γριες καλυτεροι ειμαστε με διαφορα
- john4serres
Ο Ηρακλής στο οακα ήταν απαράδεκτος. Σήμερα όμως θα πεισμώσει.
Αν οι παίκτες μας είναι καλύτεροι ας το δείξουν.
Αν οι παίκτες μας είναι καλύτεροι ας το δείξουν.
Χτες φάνηκαν πολλά πράγματα.Όσες φορές ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει νταηλίκι παιχνίδι και να το μετατρέψει σε μητέρα των μαχών το πλήρωσε ακριβά. Με κόκκινες , με τιμωρίες , με αφαίρεση βαθμών , με ανελέητο κυνήγι τις επόμενες αγωνιστικές. Το μόνο που μένει είναι οι βαρύγδουπες δηλώσεις Σαββίδη
Όλη τη περασμένη εβδομάδα , είχαμε άρθα και ειδήσεις σχετικά με παραινέσεις Μελισσανίδη προς το κόσμο για ήσυχο ματς κλπ κλπ. Κανείς δεν ανέβασε τόνους. Όταν ξεκίνησε το ματς , ξεκίνησε ο τιγρης τα καντήλια και τις απειλές και ως δια μαγείας έγιναν αυτά που έγιναν στο 2ο ημίχρονο.
Η κούλα , που απο ότι καταλαβαίνω αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού και παράδειγμα προς μίμιση πλέον , κατά τη γνώμη μου στο 11-11 έδειχνε σαφώς υποδεέστερη του γαύρου και δύσκολα θα έκανε κάτι πέρα απο Χ. Οι αποβολές του γκει αν είχαν δοθεί ανάποδα το παιχνίδι δε θα τελειώνε.
Όπως και να έχει , με λύπη μου βλέπω πως αδυνατούμε να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα στο εργάκι που παιζεται μπροστά μας. Αν η διαιτητική εύνοια μετά απο απειλές ότι θα τον πνίξει με το κασκόλ , βαφτίζεται "σφιχτή" και "δουλεμένη" ομάδα τότε κάτι δε πάει καλά .
Όλη τη περασμένη εβδομάδα , είχαμε άρθα και ειδήσεις σχετικά με παραινέσεις Μελισσανίδη προς το κόσμο για ήσυχο ματς κλπ κλπ. Κανείς δεν ανέβασε τόνους. Όταν ξεκίνησε το ματς , ξεκίνησε ο τιγρης τα καντήλια και τις απειλές και ως δια μαγείας έγιναν αυτά που έγιναν στο 2ο ημίχρονο.
Η κούλα , που απο ότι καταλαβαίνω αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού και παράδειγμα προς μίμιση πλέον , κατά τη γνώμη μου στο 11-11 έδειχνε σαφώς υποδεέστερη του γαύρου και δύσκολα θα έκανε κάτι πέρα απο Χ. Οι αποβολές του γκει αν είχαν δοθεί ανάποδα το παιχνίδι δε θα τελειώνε.
Όπως και να έχει , με λύπη μου βλέπω πως αδυνατούμε να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα στο εργάκι που παιζεται μπροστά μας. Αν η διαιτητική εύνοια μετά απο απειλές ότι θα τον πνίξει με το κασκόλ , βαφτίζεται "σφιχτή" και "δουλεμένη" ομάδα τότε κάτι δε πάει καλά .
Το οτι δεν μπορουσε να κερδισει τον γαυρο με 11vs11 δεν την κανει κακη ομαδα,αλλωστε κανενας δεν μπορει να κερδισει τον γαυρο το δειχνουν τα αποτελεσμα του.
Εχετε μπερδεψει καποια πραγματα μερικοι,καμια αεκ δεν ζηλευει κανεις και οι περισσοτεροι πιστευουμε οτι αν ειμαστε πληρεις την εχουμε,το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη εχει προβαδισμα,παιζει σταθερα στα ορια των δυνατοτητων της και υποστηριζει πολυ καλα το πλανο του προπονητη της,αντιθετα εμεις ειμαστε νοσοκομειο και προερχομαστε απο 4 ματς πρωταθληματος και 2 κυπελου χωρις νικη συνοδευομενα με αναλατες εμφανισεις.
Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη να κλεισουμε τα ματια και το στομα για να ικανοποιηθει το εγω καποιων;
Εχετε μπερδεψει καποια πραγματα μερικοι,καμια αεκ δεν ζηλευει κανεις και οι περισσοτεροι πιστευουμε οτι αν ειμαστε πληρεις την εχουμε,το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη εχει προβαδισμα,παιζει σταθερα στα ορια των δυνατοτητων της και υποστηριζει πολυ καλα το πλανο του προπονητη της,αντιθετα εμεις ειμαστε νοσοκομειο και προερχομαστε απο 4 ματς πρωταθληματος και 2 κυπελου χωρις νικη συνοδευομενα με αναλατες εμφανισεις.
Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη να κλεισουμε τα ματια και το στομα για να ικανοποιηθει το εγω καποιων;
φίλε che , η κούλα σοβαρό τίτλο-μπάλα όμως δεν θα παίξει ποτέ με αυτόν τον προπονητή και το ρόστερ...
η πρώτη ομάδα που θα βάλει λεωφορείο και θα έχει μια αξιοπρεπεί άμυνα στύλ ατρόμητα, θα της πάρει 1-χ...
Ναι ο τούντορ νομίζει οτί ο ΠΑΟΚ είναι μπάρτσα, ο πογιέτ όμως αντιμετωπίζει την Κούλα σαν Ρούλη και γριά...
ταμπούρι με ολυμπιακό να μην φάμε γκόλ γιατι μετά θα φάμε 4άρα...
διαλέγεις και παίρνεις φίλε...
και η αθλέτικο και η μπάρτσα ομάδες είναι πχ...τιτλό μπορεί να πάρουν απλά έχουν διαφορετικό ταβάνι..
αυτό που παίζει ο τούντορ απλα θα κοστίσει στον ΙΒΑΝ καμια 100 μύρια παραπάνω, αλλα αυτός το είπε για τοπ 20 στην ευρώπη και τέτοια
η πρώτη ομάδα που θα βάλει λεωφορείο και θα έχει μια αξιοπρεπεί άμυνα στύλ ατρόμητα, θα της πάρει 1-χ...
Ναι ο τούντορ νομίζει οτί ο ΠΑΟΚ είναι μπάρτσα, ο πογιέτ όμως αντιμετωπίζει την Κούλα σαν Ρούλη και γριά...
ταμπούρι με ολυμπιακό να μην φάμε γκόλ γιατι μετά θα φάμε 4άρα...
διαλέγεις και παίρνεις φίλε...
και η αθλέτικο και η μπάρτσα ομάδες είναι πχ...τιτλό μπορεί να πάρουν απλά έχουν διαφορετικό ταβάνι..
αυτό που παίζει ο τούντορ απλα θα κοστίσει στον ΙΒΑΝ καμια 100 μύρια παραπάνω, αλλα αυτός το είπε για τοπ 20 στην ευρώπη και τέτοια
Κάνεις δε γουστάρει την κούλα κ πιστεύω δεν υπάρχει ούτε ένας να θεωρεί το ρόστερ της καλύτερο του ΠΑΟΚ.
Παρ όλα αυτά με χειρότερο ρόστερ είναι 11 βαθμούς μπροστά, χάνει πολύ δύσκολα βαθμούς στο πρωτάθλημα μέσα - έξω κ μεις βγάζουμε μια θλάση/ματς.
Αυτά είναι γεγονότα, δεν τα φανταζόμαστε. Τώρα αν εμείς δε στρώσουμε κ μας τη φέρει η κούλα σε πλέι οφ κ κύπελλο ας καθόμαστε μεταξύ μας να λέμε ότι παίζει ποδόσφαιρο πονόματο κ τον Οκτώβριο την πατήσαμε καθώς ξεκινάμε Ιούνιο προετοιμασία
Παρ όλα αυτά με χειρότερο ρόστερ είναι 11 βαθμούς μπροστά, χάνει πολύ δύσκολα βαθμούς στο πρωτάθλημα μέσα - έξω κ μεις βγάζουμε μια θλάση/ματς.
Αυτά είναι γεγονότα, δεν τα φανταζόμαστε. Τώρα αν εμείς δε στρώσουμε κ μας τη φέρει η κούλα σε πλέι οφ κ κύπελλο ας καθόμαστε μεταξύ μας να λέμε ότι παίζει ποδόσφαιρο πονόματο κ τον Οκτώβριο την πατήσαμε καθώς ξεκινάμε Ιούνιο προετοιμασία
Ο διαιτητής έκανε τα κακάκια του όταν άρχισε τις απειλές ο Μελισσανίδης. Είναι φανερό αυτό. Έτσι κέρδισε η ΑΕΚ. Όποιος θυμάται το πρωτάθλημα της ΑΕΚ , ξυλοδαρμούς Μπάκα κτλ καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσεις πρωτάθλημα σε αυτή την χώρα είναι ο έλεγχος των διαιτητών , της ΚΕΔ .giapas έγραψε:Χτες φάνηκαν πολλά πράγματα.Όσες φορές ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει νταηλίκι παιχνίδι και να το μετατρέψει σε μητέρα των μαχών το πλήρωσε ακριβά. Με κόκκινες , με τιμωρίες , με αφαίρεση βαθμών , με ανελέητο κυνήγι τις επόμενες αγωνιστικές. Το μόνο που μένει είναι οι βαρύγδουπες δηλώσεις Σαββίδη
Τόσο απλά.
Και αφήστε τους ΠΑΟΚτσήδες να φαγωνόμαστε γιατί "ο Σαββίδης δεν έκανε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές" και "δεν έγιναν μεταγραφές "
τι είναι αυτά που γράφεις;είπα εγώ ότι είναι κακή ομάδα; Και πως μπορείς να λες ότι δε ζηλεύει την ΑΕΚ κανείς , σε άλλο φορουμ ζεις? Εδω δε γράφεται για σφιχτή ομάδα ,δουλεμένη και "να χαμε κι εμείς ένα Πoγετ" ; Εγώ έγραψα για το κλίμα το οποίο αποδεικνύεται απο γραφόμενα σε ένα φόρουμ , εσύ πως μπορείς να λες ότι "καμία ΑΕΚ δε ζηλεύει κανείς" ; Kai μαλιστα λες εγώ τα έχω μπερδέψει , ενώ εσύ είσαι ο μη-μπερδεμένος. . ωραία πράγματα.obanebane έγραψε:Το οτι δεν μπορουσε να κερδισει τον γαυρο με 11vs11 δεν την κανει κακη ομαδα,αλλωστε κανενας δεν μπορει να κερδισει τον γαυρο το δειχνουν τα αποτελεσμα του.
Προβάδισμα βαθμολογικό έχει το αρνήθηκε κανείς; Εγώ έγραψα για αποτελεσματικές τακτικές τιγρη με καντήλια απειλές και 2 κόκκινες στο γκει μετά απο 20 χρόνια παράγκας. Αν στα μάτια σου , το όποιο αγωνιστικο - βαθμολογικό πλεονέκτημα είναι σημαντικότερο από αυτό που περιγράφω τότε τσάμπα το κουράζουμε.
Και τέλος , ποιό είναι το εγώ κάποιων; Και ποιοί αυτοί οι κάποιοι; Γιατί γενικεύεις και δε μιλάς στα ίσα σε αυτόν που σχολιάζεις; Δηλαδή είπα τη γνώμη μου για να ικανοποιηθεί το εγώ μου? Αυτό κατάλαβες; Σου είπα εγώ να κλείσεις τα μάτια σου; Άστα ανοικτά εσύ κι άσε εμένα με κλειστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 14 Φεβ 2016, 13:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Παντως αυτοι οι πανηγυρισμοι της κουλας για μια αδιαφορη νικη επι του γαυρου δειχνει και ποσο εχουν μικρυνει σαν μεγεθος. Και μιλαμε για νικη με το στανιο. Να πεις οτι ηταν ενα 4-0 με μπαλαρα, οκ να το δεχτω. Αλλα για μια νικη που ηρθε οπως ηρθε, πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος για χαρες και πανηγυρια. Μου θυμιζουν τους ρουληδες οταν παιζουν απεναντι μας.
Παντως το ξαναλεω. Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εχει πολυ μεγαλυτερο potential απο την κουλα σε ολα τα επιπεδα. Απο τις ακαδημιες που εδω και 8 χρονια βελτιωνονται συνεχεια, απο το ροστερ που ειναι γεματο νεαρους διεθνεις με προοπτικη καριερας (σε αντιθεση με της κουλας που οι περισσοτεροι ειναι πανω απο 26-27 χρονων με καριερα σε φθινουσα πορεια), απο τον Ιβαν που θελει να φτιαξει μια κανονικη ευρωπαϊκη ομαδα και δεν παει να πουλησει μαφιοζιλικι σε διαιτητες. Σε ολα ειμαστε σε καλυτερη φαση.
Και μην κολλατε στον προπονητη. Ο Τουντορ μεχρι το καλοκαιρι θα δειξει αν μπορει ή δεν μπορει. Αν μπορει καλως να μεινει, αν δεν μπορει θα ερθει αλλος. Το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει αυτη η εικονα διαλυσης που υπηρχε αλλα χρονια. Ο ΠΑΟΚ εχει κορμο με μελλον και με λιγες καλες μεταγραφες (οι οποιες μπορει να γινουν και απο τα λεφτα που θα φερει ο Λουκας πχ) η ομαδα μπορει να ανεβει κι αλλο ενα σκαλοπατι.
Για μενα ο στοχος ειναι να αλλαξεις επιπεδο. Δηλαδη να μπορεις να πας στους 16 ή στους 8 του Europa γιατι εκει ειναι το επιπεδο σου, οχι επειδη εκατσε μια βραδια. Να παιξεις προκριματικα Τσουλου και να μην χρειαζεται τυχη ή υπερβαση για να μπεις, αλλα να εχεις μια ομαδα που θα παει να παιξει 50-50 την προκριση.
Και ηδη εχουν γινει καποια πραγματα τα οποια τα περναμε στο ντουκου. Για παραδειγμα, ο ΠΑΟΚ πριν 2 μηνες πηρε διπλο στο Ντορτμουντ με τον Μπερμπατοφ σεντερ φορ. Δηλαδη αυτο, σαν εικονα, ειναι κατι παρα πολυ ωραιο. Φανταστειτε να το ελεγε καποιος πριν 4 χρονια, οταν παιζαμε με Νιμανι και Μπαλαφα (ρεσπεκτ στον Σωτο). Εγω τουλαχιστον δεν θα το πιστευα. Ειναι φοβερη εικονα. Ο ΠΑΟΚ διπλο στον Ντορτμουντ με Μπερμπατοφ. Αλλη εικονα: η Μιλαν θελει τον Μακ. Και το γραφει ο Gianluca Di Marzio, οχι ο ανωνυμος στο γκαζετα οπως γινεται σε αλλες ομαδες. Δηλαδη ο τοπ δημοσιογραφος σε μεταγραφικα στην Ιταλια γραφει οτι η Μιλαν (εστω κι αυτη η Μιλαν) θελει παιχτη του ΠΑΟΚ. Μονο εγω γουσταρω μ αυτα;
Σορρυ για το σεντονι, αλλα δεν μπορω αλλο την απαξιωση σε ολα. Για μενα τα πραγματα πανε καλα γιατι επιτελους χτιζεται κατι που εχει μελλον. Δεν ειναι Νατχο για 6 μηνες και λοιπα. Το καταλαβαινω οτι οταν εισαι 4η χρονια με πλουσιο ιδιοκτητη σου γυρναει το μυαλο που ζοριζεσαι να κερδισεις τον Πανιωνιο. Το παθαινω κι εγω, ωρες ωρες να τα απαξιωνω ολα, αλλα κατι καλο γινεται θελω να πιστευω. Υπαρχει παρα πολυ μελλον σε αυτο το ροστερ, μην τα ξεσκισουμε ολα.
Παντως το ξαναλεω. Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εχει πολυ μεγαλυτερο potential απο την κουλα σε ολα τα επιπεδα. Απο τις ακαδημιες που εδω και 8 χρονια βελτιωνονται συνεχεια, απο το ροστερ που ειναι γεματο νεαρους διεθνεις με προοπτικη καριερας (σε αντιθεση με της κουλας που οι περισσοτεροι ειναι πανω απο 26-27 χρονων με καριερα σε φθινουσα πορεια), απο τον Ιβαν που θελει να φτιαξει μια κανονικη ευρωπαϊκη ομαδα και δεν παει να πουλησει μαφιοζιλικι σε διαιτητες. Σε ολα ειμαστε σε καλυτερη φαση.
Και μην κολλατε στον προπονητη. Ο Τουντορ μεχρι το καλοκαιρι θα δειξει αν μπορει ή δεν μπορει. Αν μπορει καλως να μεινει, αν δεν μπορει θα ερθει αλλος. Το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει αυτη η εικονα διαλυσης που υπηρχε αλλα χρονια. Ο ΠΑΟΚ εχει κορμο με μελλον και με λιγες καλες μεταγραφες (οι οποιες μπορει να γινουν και απο τα λεφτα που θα φερει ο Λουκας πχ) η ομαδα μπορει να ανεβει κι αλλο ενα σκαλοπατι.
Για μενα ο στοχος ειναι να αλλαξεις επιπεδο. Δηλαδη να μπορεις να πας στους 16 ή στους 8 του Europa γιατι εκει ειναι το επιπεδο σου, οχι επειδη εκατσε μια βραδια. Να παιξεις προκριματικα Τσουλου και να μην χρειαζεται τυχη ή υπερβαση για να μπεις, αλλα να εχεις μια ομαδα που θα παει να παιξει 50-50 την προκριση.
Και ηδη εχουν γινει καποια πραγματα τα οποια τα περναμε στο ντουκου. Για παραδειγμα, ο ΠΑΟΚ πριν 2 μηνες πηρε διπλο στο Ντορτμουντ με τον Μπερμπατοφ σεντερ φορ. Δηλαδη αυτο, σαν εικονα, ειναι κατι παρα πολυ ωραιο. Φανταστειτε να το ελεγε καποιος πριν 4 χρονια, οταν παιζαμε με Νιμανι και Μπαλαφα (ρεσπεκτ στον Σωτο). Εγω τουλαχιστον δεν θα το πιστευα. Ειναι φοβερη εικονα. Ο ΠΑΟΚ διπλο στον Ντορτμουντ με Μπερμπατοφ. Αλλη εικονα: η Μιλαν θελει τον Μακ. Και το γραφει ο Gianluca Di Marzio, οχι ο ανωνυμος στο γκαζετα οπως γινεται σε αλλες ομαδες. Δηλαδη ο τοπ δημοσιογραφος σε μεταγραφικα στην Ιταλια γραφει οτι η Μιλαν (εστω κι αυτη η Μιλαν) θελει παιχτη του ΠΑΟΚ. Μονο εγω γουσταρω μ αυτα;
Σορρυ για το σεντονι, αλλα δεν μπορω αλλο την απαξιωση σε ολα. Για μενα τα πραγματα πανε καλα γιατι επιτελους χτιζεται κατι που εχει μελλον. Δεν ειναι Νατχο για 6 μηνες και λοιπα. Το καταλαβαινω οτι οταν εισαι 4η χρονια με πλουσιο ιδιοκτητη σου γυρναει το μυαλο που ζοριζεσαι να κερδισεις τον Πανιωνιο. Το παθαινω κι εγω, ωρες ωρες να τα απαξιωνω ολα, αλλα κατι καλο γινεται θελω να πιστευω. Υπαρχει παρα πολυ μελλον σε αυτο το ροστερ, μην τα ξεσκισουμε ολα.