Othin έγραψε:Όσο δύκολη κι αν είναι όμως αυτή η αλλαγή, δεν σημαίνει πως πρέπει να αποτελέσει αφορμή για να πάψουμε να έχουμε υψηλούς στόχους. Αυτό θα ήταν σαν αποδοχή κατωτερότητας ή παραίτηση.
Aυτο ακριβως....Γι' αυτο εγραψα οτι τι θα πουμε μεταξυ μας ? Οτι σκοπος μας ειναι η πρωτια στα πλευ-οφ ? Και επειδη θελουμε να βλεπουμε τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση , αυτη την στιγμη υπαρχει ο γαυρος και εμεις ...Η αεκ ειναι 2 κατηγοριες κατω και ο βαζελος προσπαθει να ανασυνταχθει...
Ποιος ειναι ο στοχος λοιπον της φετινης ομαδας ? Δεν θα κοιταξεις προς τα επανω ? Θα παραιτηθεις απο την 2η αγωνιστικη ? Το οτι θα τα βαλουμε με ενα ολοκληρο συστημα ειναι γνωστο..Εχει κανεις καμμια αντιρρηση ?
Και αν ειχαν την δυνατοτητα να μην παιξουμε ουτε καν προκριματικα θα το ειχαν ρυθμισει.... Γιατι εκεινο το "τρυπημα" απευχονται σε πρωτη φαση....
Πρωτος εγω ειχα γραψει οτι ειναι επικινδυνα υπερφιαλη η δηλωση του Ιβαν " οτι εχω ετοιμο το τραπεζι στο Μακεδονια Παλλας , για να στησουμε το τροπαιο του ΤΣ.Λ. "... Και αν το θελετε ειναι για γελια ....
Ισοπεδωτικος του τυπου " ελα μωρε ποιος γαυρος " δεν ειμαι ... Αλλα νομιζω οτι τους υπερτιμας .... Ηδη απο την πρωτη αγωνιστικη χρειαστηκε ο διαιτητης να δικαιολογησει το επιδομα τυφλοτητας που παιρνει .... Ο δε προπονητης του περσινου τιτλου απο την πρωτη αγωνιστικη (!!!!!) ειναι με το ενα ποδι εκτος.... Κοντρερας, Αμπντουν, Φεισα ( μαλλον ) , Χολεμπας ( επισης ) , συν τον γυφτο-αλγερινο , ειναι στα μειον .... Προβλημα απο το κεντρο και πισω , εχει βαρεθει εκεινος ο Ισπανος να το φωναζει....Sick Bastard έγραψε:βλέπουν τους πρωταθλητές της προηγούμενης σεζόν να παίζουν στο 20% τους να έχουν 2/2
Το γκολ του ατρομητου ειναι πανομοιοτυπο με το πρωτο που φαγαμε στο εξωτικο Αγρινιο.... Εχουνε κενα ...Δεν ειναι και η Μπαρτελονα ....