obanebane έγραψε:Να το κλεισω και εγω επειδη δε μου αρεσει να αφηνω τιποτα να πεσει κατω,και επειδη τα πηρα λιγο τωρα γιατι εδω μεσα 4 χρονια δεν μου εχει απαντησει κανενας υποτιμιτικα και αφ υψηλου γιατι δεν εδωσα δικαιωμα ποτε.
Ειδατε να γραφω πουθενα οτι επικροτω ολα αυτα που εγιναν και γινονται με αποδεκτες παιχτες της ομαδας?
Αφου λοιπόν αναφέρεσαι σε μένα και θέλεις οπωσδήποτε απάντηση εξηγώ:Καταρχήν το υποτιμητικά και αφ υψηλού που το είδες?Στον παραλογισμό του θέματος κολλάω .Δηλαδή μας ενδιαφέρει γιατί δε σηκώθηκε να φύγει ο Κλάους κι όχι γιατί έγιναν αυτά που έγιναν?Και μετά αναρωτιόμαστε για τη μειωμένη απόδοση όχι μόνο του παίκτη αλλα και άλλων?(ο Σάλπι τα ίδια πέρασε τυχαίο?).Εκεί πρέπει να εστιάσουμε?Απ την άλλη τι να σου απαντήσω στο ερώτημα σου ?Δεν ειμαι ο Κλάους για να ξέρω πώς σκέφτεται.Μπορεί να είναι πωρωμένο ΠΑΟΚτσάκι που να πείσμωσε και να θέλει να αποδείξει κάτι,μπορεί και να το βλέπει καθαρά επαγγελματικά κι αφού δεν έχει άλλη πρόταση προτιμά να μείνει παρά να σταματήσει τη μπάλα.Μπορεί και να ζήτησε να φύγει και να του είπαν όχι.Εσυ που το γράφεις κατ αυτό τον τρόπο ξέρεις δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει?
ΥΓ Το οτι εσύ όπως κι εγώ γράφουμε κάποια χρόνια εδω μέσα δε σημαίνει οτι έχουμε και το αλάθητο .