33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:οταν ο παικτης ειχε να τον τροφοδοτουν οι ρομπερ,λορενς και πελκας εβαζε για πλακα 25 γκολ και τωρα που εχει στοχ-λουκας-βουκα-νινη δεν μπορει να βαλει ουτε 5 σιγουρα το προβλημα δεν ειναι αγωνιστικο
Ναι ρε despe αλλα τότε είχες προπονητή :?
obanebane έγραψε: Σου απανταω ετσι επειδη δεν δεχομαι οτι επηρεαστηκε απο τους βανδαλισμους σε βαθμο που να ειναι τοσο αρνητικος.
:shock: Δηλαδή πώς θα παίζει ο οποιοσδήποτε αν ξέρει οτι στην πρώτη στραβή μπορεί να φάει ξύλο κι αυτός και οι δικοί του?Τι λέτε ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι καθεται τοτε ρε kat? εκτος αν εχει ζητησει να φυγει και αυτοι τον κρατανε με το στανιο και δεν το ξερουμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τώρα σοβαρά θές να σου απαντήσω σε τέτοια ερώτηση?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ετσι ειναι ρε φιλε εσυ δηλαδη θα εμενες καπου που θα κινδυνευε η σωματικη σου ακεραιοτητα και η ψυχικη σου υγεια?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μπάλα πάντως δε θα μπορούσα να παίξω.Τι συζητάμε θεε μου.

ΥΓ Αδυνατώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω σήμερα σχεδόν σ ολα τα τοπικ .Μαλλον εγώ μπήκα σε λάθος φόρουμ.
Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

να το θεσω αλλιως και να τελιωνω με αυτη την ιστορια.
οταν ενας ποδοσφαιριστης οπως ο κλαους πο απο τοτε που θυμαται τον εαυτο του ειναι με την ασπρομαυρη φανελα εμεις σαν οπαδοι του συμπεριφερομαστε με αυτον τον τροπο τοτε θα πρεπει να ξερουμε οτι αυτο καποια μερα θα το βρουμε μπροστα μας.οταν θελουμε να εχουμε παιδια απο τις ακαδημιες μας στην ομαδα πρεπει να δειχνουμε οτι σαν φιλαθλοι τα ΄΄δικα μας΄΄ παιδια τα αγαπαμε και τα στηριζουμε δυο φορες.σε διαφορετικη περιπτωση,αν τα παιδια βαλουν μεσα στο μυαλο τους οτι ο οπαδος του ΠΑΟΚ ειναι αχαριστος και φερεται ασχημα στους νεους ελληνες παικτες τοτε η υποθεση στρεζου θα ειναι πολυ μικρη μπροστα σε αυτες που θα αντιμετωπισουμε.

κι ολα αυτα τα γραφει καποιος ο οποιος ποτε του δεν του αρεζε ποδοσφαιρικα ο κλαους ακομα και οταν σκοραρε και με το π@π@ρι,αλλα η ολη κατε με αδικη συμπεριφορα μας απεναντι του με εχει κανει απο τους πιο ενθερμους υποστηρικτες του
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω το πνευμα σου,το σταματαω εδω και ας μην απαντας παροτι απαντησα σε οτι τεθηκε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γεια σου ρε κολκα με τα ωραια σου...τι κανει ο φωτακης?ο γεωργιαδης?ξερεις εσυ καλα το πας...παλι καλα τουλαχιστον που ο παυλος δεν σε εκανε το χατιρι να πατησει περιοχη... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Να το κλεισω και εγω επειδη δε μου αρεσει να αφηνω τιποτα να πεσει κατω,και επειδη τα πηρα λιγο τωρα γιατι εδω μεσα 4 χρονια δεν μου εχει απαντησει κανενας υποτιμιτικα και αφ υψηλου γιατι δεν εδωσα δικαιωμα ποτε.
Ειδατε να γραφω πουθενα οτι επικροτω ολα αυτα που εγιναν και γινονται με αποδεκτες παιχτες της ομαδας?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane τα ποστ μου δεν ηταν επι προσωπικου.
αν τα πηρες ετσι λαθος σου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν αναφερομαι σε εσενα.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

desperando έγραψε:να το θεσω αλλιως και να τελιωνω με αυτη την ιστορια.
οταν ενας ποδοσφαιριστης οπως ο κλαους πο απο τοτε που θυμαται τον εαυτο του ειναι με την ασπρομαυρη φανελα εμεις σαν οπαδοι του συμπεριφερομαστε με αυτον τον τροπο τοτε θα πρεπει να ξερουμε οτι αυτο καποια μερα θα το βρουμε μπροστα μας.οταν θελουμε να εχουμε παιδια απο τις ακαδημιες μας στην ομαδα πρεπει να δειχνουμε οτι σαν φιλαθλοι τα ΄΄δικα μας΄΄ παιδια τα αγαπαμε και τα στηριζουμε δυο φορες.σε διαφορετικη περιπτωση,αν τα παιδια βαλουν μεσα στο μυαλο τους οτι ο οπαδος του ΠΑΟΚ ειναι αχαριστος και φερεται ασχημα στους νεους ελληνες παικτες τοτε η υποθεση στρεζου θα ειναι πολυ μικρη μπροστα σε αυτες που θα αντιμετωπισουμε.

κι ολα αυτα τα γραφει καποιος ο οποιος ποτε του δεν του αρεζε ποδοσφαιρικα ο κλαους ακομα και οταν σκοραρε και με το π@π@ρι,αλλα η ολη κατε με αδικη συμπεριφορα μας απεναντι του με εχει κανει απο τους πιο ενθερμους υποστηρικτες του
σαν να το έγραψα εγώ.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

obanebane έγραψε:Να το κλεισω και εγω επειδη δε μου αρεσει να αφηνω τιποτα να πεσει κατω,και επειδη τα πηρα λιγο τωρα γιατι εδω μεσα 4 χρονια δεν μου εχει απαντησει κανενας υποτιμιτικα και αφ υψηλου γιατι δεν εδωσα δικαιωμα ποτε.
Ειδατε να γραφω πουθενα οτι επικροτω ολα αυτα που εγιναν και γινονται με αποδεκτες παιχτες της ομαδας?
Αφου λοιπόν αναφέρεσαι σε μένα και θέλεις οπωσδήποτε απάντηση εξηγώ:Καταρχήν το υποτιμητικά και αφ υψηλού που το είδες?Στον παραλογισμό του θέματος κολλάω .Δηλαδή μας ενδιαφέρει γιατί δε σηκώθηκε να φύγει ο Κλάους κι όχι γιατί έγιναν αυτά που έγιναν?Και μετά αναρωτιόμαστε για τη μειωμένη απόδοση όχι μόνο του παίκτη αλλα και άλλων?(ο Σάλπι τα ίδια πέρασε τυχαίο?).Εκεί πρέπει να εστιάσουμε?Απ την άλλη τι να σου απαντήσω στο ερώτημα σου ?Δεν ειμαι ο Κλάους για να ξέρω πώς σκέφτεται.Μπορεί να είναι πωρωμένο ΠΑΟΚτσάκι που να πείσμωσε και να θέλει να αποδείξει κάτι,μπορεί και να το βλέπει καθαρά επαγγελματικά κι αφού δεν έχει άλλη πρόταση προτιμά να μείνει παρά να σταματήσει τη μπάλα.Μπορεί και να ζήτησε να φύγει και να του είπαν όχι.Εσυ που το γράφεις κατ αυτό τον τρόπο ξέρεις δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει?

ΥΓ Το οτι εσύ όπως κι εγώ γράφουμε κάποια χρόνια εδω μέσα δε σημαίνει οτι έχουμε και το αλάθητο .
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο Κλάους και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα.
Το θέμα είναι να συνέλθει γιατί δεν, απλά δεν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγώ δε νομίζω να συνέρθει.Το θεωρώ πολύ δύσκολο πλέον με τέτοιο κλίμα.Το χω γράψει και παλιότερα καλύτερα να φύγει εκτός Ελλάδος.Εδω θα χει τα ίδια και χειρότερα.Ντεφορμάρισμα που να κρατάει πάνω απο χρόνο δεν υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 13 Ιαν 2014, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”