Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από shark4 »

Ωραιο ποδαρικο εκανες ρε βιτολο στους βαζελους .... Δεν εχει μεινει τιποτα... Τους παει γ@μιωντας η χρονια....Παντα τετοια.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες στου Ρέντη οι οπαδοί φώναζαν:
Έκανες τον ΠΑΟ ΑΕΚάκι,
Μαρινάκη, Μαρινάκη
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Κρατάτε μικρό καλάθι...ο ζέλος μπορεί να φαίνεται στα τάρταρα, αλλά ανα πάσα στιγμή εμφανίζονται 4-5 λεφτάδες και εφοπλιστάδες και σκάνε μυριάκια και λύνονται όλα τα προβλήματα με το κασέρι.
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

(ρητορική) Ερώτηση :
Τι ύψους χορηγίες θα συνεχίσει να παίρνει ο βαζελος απο τον οπαπ μετα απο αυτά τα επεισόδια;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Φίλε μου ο ΟΠΑΠ ήδη έχει κλείσει την κάνουλα. Ψίχουλα έδωσε φέτος.

Δυστυχώς ακόμα και ο ζέλος που πνέει τα λοίσθια είναι έτη φωτός καλύτερα ως οικονομική δυναμική από εμάς.

Χεσμένο τον έχει τον ΟΠΑΠ, ενώ εσύ χωρίς ΟΠΑΠ δεν πληρώνεις ούτε την ΕΥΔΑΠ (κάνει και ρίμα).

αυτός λίγο να ξεκουνηθούν οι εφοπλιστάδες, φέρνουν και άλλους λεφτάδες και μαζεύουν 4 μύρια για πλάκα (άτοκα - ξεάτοκα, εμείς ούτε για ζήτω δεν μαζεύουμε, μόνο στο ΔΣ μπαίνουν, από σάλιο μηδέν).

Μακάρι να βγω λάθος και να φάνε τις σάρκες τους μόνοι τους, αλλά δεν συγκρινόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

http://www.sport24.gr/football/omades/O ... 98032.html

Με τιμές 5 και 10 ευρώ τα εισιτήρια για τον ΟΦΗ

"Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να πάει την Τετάρτη στο Καραϊσκάκης στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ (21/3, 19:00) μειώνοντας σημαντικά τις τιμές.

Πέρα από τη θύρα VIP (που κοστίζουν 50€), στις υπόλοιπες θύρες του φαληρικού γηπέδου οι τιμές είναι 5 και 10 ευρώ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 21/3 και ώρα 19:00 στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", θα διατεθούν ως εξής:

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Δευτέρα 19/3 και ώρες 12:00 - 18:00, την Τρίτη 20/3 και ώρες 10:00 – 18:00 και την Τετάρτη 21/3 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, την Δευτέρα 19/3 με ώρες επικοινωνίας 12:00 – 17:00 και την Τρίτη 20/3 με ώρες επικοινωνίας 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANKVISA, την Δευτέρα 19/3 μεταξύ των ωρών 12:00 - 18:00 και την Τρίτη 20/3 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CitibankVisa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τετάρτη 21/3 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Συμπληρωματικά των ανωτέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήριο/α άλλου φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και τον κωδικό κράτησης, του φιλάθλου του οποίου το/τα εισιτήριο/α επιθυμεί να παραλάβει.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης που πραγματοποιούνται στο επίσημο siteτου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, http://www.olympiacos.org, η εφαρμογή διάθεσης εισιτηρίων μέσω internetδεν θα είναι προσβάσιμη για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι Τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€ & 50€ (VIP).

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού."

Όταν έλεγα για εισιτήρια των 5 ευρώ στην Τούμπα ουρλιάζατε μία για τα διαρκείας μία για το ότι δεν θα φέρει αυτό πίσω τον κόσμο.
Και το κάνει ποιος ? Ο γαύρος με πολλά περισσότερα διαρκείας από ότι εμείς,και μάλιστα με 3 φορές πιο ακριβά.
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

bane1980 έγραψε:Φίλε μου ο ΟΠΑΠ ήδη έχει κλείσει την κάνουλα. Ψίχουλα έδωσε φέτος.

Δυστυχώς ακόμα και ο ζέλος που πνέει τα λοίσθια είναι έτη φωτός καλύτερα ως οικονομική δυναμική από εμάς.

Χεσμένο τον έχει τον ΟΠΑΠ, ενώ εσύ χωρίς ΟΠΑΠ δεν πληρώνεις ούτε την ΕΥΔΑΠ (κάνει και ρίμα).

αυτός λίγο να ξεκουνηθούν οι εφοπλιστάδες, φέρνουν και άλλους λεφτάδες και μαζεύουν 4 μύρια για πλάκα (άτοκα - ξεάτοκα, εμείς ούτε για ζήτω δεν μαζεύουμε, μόνο στο ΔΣ μπαίνουν, από σάλιο μηδέν).

Μακάρι να βγω λάθος και να φάνε τις σάρκες τους μόνοι τους, αλλά δεν συγκρινόμαστε.
Λοιπόν έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτά που λες όσον αφορά τις οικονομικές μας δυνατότητες.
Αλλά παραμένει μια απορία, γιατί δεν έχουμε κλείσει ξένη στοιχηματική εδώ και καιρό, αφού ο ΟΠΑΠ μας εκμεταλλεύεται;
Γιατί αν μη τι άλλο οι στοιχηματικές ακόμα και αυτή την περίοδο κρίσης τα βγάζουν χοντρά..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

θεωρώ πως οι τιμές των εισιτηρίων για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι χαμηλές. Δεν δέχομαι ο ΠΑΟΚ να έχει τιμές ίδιες με άλλες ομάδες.

Ακόμα κι αν δεν έχει αντίκτυπο θετικό στα ταμεία, πρέπει να τηρείς μια γραμμή φιλολαική και οχι στεγνά με αριθμούς. Η Τούμπα πρέπει να είναι ανοιχτή στον πολύ κόσμο.

υ.γ. PARI, το να κλείσεις συμφωνία διαφήμισης ξένης στοιχηματικής στην Ελλάδα, είναι παράνομο. Όσο γελοίο κι αν ακούγεται για μια χώρα της Ευρωζώνης, υπάρχει ξεκάθαρη τακτική του κράτους υπέρ του ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ του ΟΠΑΠ στο συγκεκριμένο τομέα. Πράγμα που είναι παράνομο, αντισυνταγματικό, μα πάνω απ ολα ΓΕΛΟΙΟ και αποικιοκρατικό. Μιλάμε για την γραπτή αποτύπωση της μπανανίας μας. Δυστυχώς όμως ετσι είναι και σύντομα θα αλλάξει καθότι προσκρούει σε κοινοτικούς κανόνες. Αν δεν έχει ήδη αλλάξει.

ΕDIT : Μόλις διάβασα οτι έχει υπάρξει τοποθέτηση του Ευρωπαικού Δικαστηρίου υπέρ του κρατικού μονοπωλίου, με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών. Αν υποθέσουμε πως έχει βάσει, που δεν έχει, και πάλι είναι πρόβλημα στην ΕΛλάδα αυτό με τις ουσιαστικά απ ευθείας αναθέσεις σε εταιρίες συμφερόντων Κόκκαλη..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το 5ευρω δεν θα φέρει τον κόσμο πίσω. Είδαμε και το μπάσκετ που έχει 5 ευρώ εισητήριο ξέρω γω.
10 ευρώ είναι το μίνιμουμ. Επίσης, άλλο γήπεδο η Τούμπα κι άλλο το τηγάνι.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Εσύ με 5 ευρώ θα πήγαινες πιο δύσκολα στην Τούμπα δηλαδή.
Ή πιο εύκολα με 10. :o
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και μετα απο πολυ καιρο λεω οτι και 1 και 2 και 5 και 10 τα πραγματα ειναι σκουρα για τις τσεπες μας
εγω το αυτοκινητο το εκοψα και πλεον με τον οασθ

κατα την γνωμη μου το οικονομικο και μονο αυτο σε ποσοστο πανω απο 85 % εδειξε την κατασταση στην κερκιδα

Υ.Γ. αυτος που με εκοψε για 2 εβδομαδες επιδη δεν εβαλα @ και ## σε καποιες λεξεις θα ελεγα οτι πρεπει να κανει μια βολτα ή στο ασβεστοχωρι να γεμισει το μυαλο του οξυγονο ή σε καποιον τρελογιατρο....... να τον τρελανει και αυτον
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

εγω το αυτοκινητο το εκοψα και πλεον με τον οασθ
Εγώ έκοψα τον οασθ και χρησιμοποιώ τα πόδια μου...
(γλίτωνω και το 0.50 του μαθητικού εισητηρίου και τα 20€ συνδρομή στο δημοτικό γυμναστήριο)
:D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:Το 5ευρω δεν θα φέρει τον κόσμο πίσω. Είδαμε και το μπάσκετ που έχει 5 ευρώ εισητήριο ξέρω γω.
10 ευρώ είναι το μίνιμουμ. Επίσης, άλλο γήπεδο η Τούμπα κι άλλο το τηγάνι.
Ξεχνατε οτι ο γαυρος με εξασφαλισμενο το πρωταθλημα και τα σουπερ εσοδα εκανε αυτη την κινηση.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ΜΕ εισητήριο 5 ευρώ ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει απολύτως τίποτα.
Ο γαύρος το χει 5 ευρώ επειδή είναι κι ένα είδος φιέστας.
Emprostisghsoitrelamenoi, αν ρωτάς εμένα προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα για τα 5 παραπάνω ευρώ.
Αν είναι να πάω σε ένα ματς θα πάω.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Eγώ διαρκείας έχω.Αυτο ομως δεν σημαίνει ότι χοντροκάθομαι σ' αυτό το γεγονός.
Να βλέπω κόσμο στο γήπεδο θέλω,κι αν μπορεί να το καταφέρει η διοίκηση με μείωση εισιτηρίων ας το πράξει.
Φως φανάρι είναι ότι για τον περισσότερο κόσμο χρειάζεται μείωση σε όλα τα επίπεδα.
Απτο να έχω 300 εισιτήρια από τα εκδοτήρια σε κάθε αγώνα με 10 ευρώ, ας έχω 600 με 5.
300 παραπάνω για φωνή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”