11. Zlatan Muslimović
-
Re: 11. Zlatan Muslimović
Νομίζω ότι πατάς μετάφραση στα σέρβικα..Εγώ αυτό πάτησα και πράγματι το νόημα έμοιαζε πάρα πολύ με αυτά που λέει ο πιο πάνω για την κυβέρνηση και την ομοσπονδία
- georgedoulk
Παλι τραυματιας στους προσαγωγους λιγο πριν τα πλευ-οφ.
Μηπως τελικα ο πονος ειναι στην τσεπη???
(ρητορικη ερωτηση).
Μηπως τελικα ο πονος ειναι στην τσεπη???
(ρητορικη ερωτηση).
- navigator11
καμμένο χαρτί.τον ευχαριστούμε και ελπίζω να έχουμε ήδη βρεί υποψήφιους αντικαταστάτες με πολύ λογικότερα συμβόλαια.
O Xαβος εβαλε βασικο σεντερ φορ τον Μουσλι στην τελευταια προπονηση. Σωστη επιλογη κατα τη γνωμη μου, αφου ο Μουσλι ειναι πιο εμπειρος απο τον Αθανασιαδη και εχει βαλει καμια 10ρια γκολ σε ντερμπι εναντι κανενος του Αθανασιαδη. Το αλανι μαλλον παιζει τα τελευταια του παιχνιδια στον ΠΑΟΚ και ας ελπισουμε να το παστελωσει.
Ναι αλλά τι γκολ...ένα στη Πόλη αξίας 350.000 Ε,πες 450.000 με την εφορία και άλλο ένα στη Μόσχα που δεν έχει σημασία ότι δεν περάσαμε, αυτό μας στοίχισε άλλες 450.000 Ε..α ναι έβαλε ένα και στο Νιονιο στο 3-1 αμελητέας ποσότητας..
Μας κοροιδεύει που μας κοροιδεύει 2 χρόνια τώρα ότι παίζει με τέτοιο παχυλό συμβόλαιο, εγώ εύχομαι μόνο αν φύγει και δεν πάρει όλα τα χρωστούμενα να μη μας σέρνει στα δικαστήρια
Μας κοροιδεύει που μας κοροιδεύει 2 χρόνια τώρα ότι παίζει με τέτοιο παχυλό συμβόλαιο, εγώ εύχομαι μόνο αν φύγει και δεν πάρει όλα τα χρωστούμενα να μη μας σέρνει στα δικαστήρια
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν τον ξεκινησει ο χαβος με τον βαζελο και δουμε τα ιδια παλι θα τον παρει ο διαολος τον χαβο λεω ο μουσλι δεν φταιει που ειναι αμπαλος ο χαβος φταιει που δεν το κααταλαβε ακομα εγω το λεω απο τωρα χαβο προσεχε τι πας να κανεις δεν θα βγαλεις πλευ οφ μια βδομαδα δοκιμαζες τον κλαους και τελευαταια μερα βαζεις τον βοσνιο?
Ρε σεις δεν καταλάβατε καλά νομίζω.Τον Μούσλι τον έχει βασικό για να τον κάνει μετά αλλαγή με τον Αθανασιάδη ο οποίος αμέσως λέμε θα σκοράρει,αφού ο μικρός το έχει το γκολ, με το που θα πατήσει το πόδι του στο χορτάρι το έχει βάλει..

- kataramenos5
Μην ειρωνεύεστε ρε παιδιά.Υπάρχουν πολλοί παράμετροι
στη απόδοση ενός παίκτη.Αλλα περισσότερα μετά τα play off .
στη απόδοση ενός παίκτη.Αλλα περισσότερα μετά τα play off .
- Federacion
ξεκουράστηκες, συνήλθες κ απο τους τραυματισμους, για σένα είναι ή τώρα ή ποτέ (ξανά).
σε πάω απεριόριστα αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
σε πάω απεριόριστα αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ