Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Hayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
Το ποιοι οπαδοί είναι πανηγυρτζήδες και ποιοι όχι, αποδεικνύεται πανεύκολα αν ανατρέξεις στους μ.ο. εισιτηρίων, στους μ.ο. διαρκείας και στις χιλιάδες οπαδών που ταξιδεύουν στα εκτός έδρας.
Ακόμα και φέτος, με την ομάδα να τερματίζει 4η και καταϊδρωμένη, να κάνει χάλια εμφάνιση στον τελικό κυπέλλου και να είναι αποκλεισμένη από την Ευρώπη από τον Αύγουστο, ο "πανηγυρτζής ΠΑΟΚτσής" πήρε καμιά 10-11 χιλιάδες διαρκείας και ως το τέλος πιστεύω μπορεί να φτάσουν και τις 12-14 χιλιάδες.
Επίσης ζούμε μια Τούμπα με αρκετά καλό ρυθμό, που ενισχύει την ομάδα απόλυτα και το κλίμα εντός γηπέδου είναι μια χαρά.
ΤΙ ΣΚ@ΤΆ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ Ο ΟΠΑΔΌΣ; Να πανηγυρίζει στα forum και στα social επειδή πουλιούνται οι καλύτεροι του παίκτες και έρχεται ο κανένας ή να μένει αδιάφορος;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

το επόμενο που θα διαβάσουμε είναι ότι τελικά δεν είναι υποχρεωτική η ρήτρα, αλλά αυτοί προτείνουν 9 εκ...και εμείς μεχρι 8 εκ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

17.000 19 Αυγούστου με τον Αστέρα είναι λιγοι; 17.000 δεν είχε ο βαζελος στα προκριματικα του ΤσΛ
Επιπλέον επειδή διαβάζω συνέχεια για το DNA που άλλαξε,επειδη κάποιοι δεν είμαστε 15 χρόνων η Τουμπα ήταν ποτέ γεμάτη ξέρω γω επί Βουλινου; Από τα μέσα της δεκαετίας του 80 και μετά,σταθερά γεμάτη Τουμπα ειδαμε ξανά επί ΖΖ. Πάντα ο κόσμος στις εξέδρες είχε εξάρτηση από τη δυναμική της ομάδας.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε σεις χρήματα δίνουμε, οι άλλοι δεν τα παίρνουν για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:17.000 19 Αυγούστου με τον Αστέρα είναι λιγοι; 17.000 δεν είχε ο βαζελος στα προκριματικα του ΤσΛ
Επιπλέον επειδή διαβάζω συνέχεια για το DNA που άλλαξε,επειδη κάποιοι δεν είμαστε 15 χρόνων η Τουμπα ήταν ποτέ γεμάτη ξέρω γω επί Βουλινου; Από τα μέσα της δεκαετίας του 80 και μετά,σταθερά γεμάτη Τουμπα ειδαμε ξανά επί ΖΖ. Πάντα ο κόσμος στις εξέδρες είχε εξάρτηση από τη δυναμική της ομάδας.
Ναι ειναι λιγοι για πρεμιερα. Αν εσυ τους θεωρεις πολλους that’s fine
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

GiorgosAtha έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος να μου ανεβάσει την πηγή (...Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της Ιταλικής «Messagero»...)?
Το λέω γιατί στο http://www.ilmessaggero.it δεν υπάρχει τέτοια αναφορά (ή τουλάχιστον δεν την βρίσκω)
Εγώ περιμένω...

ΥΣ. Το παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με το αν έρθει τελικά ο παίχτης. Απλά δείχνει πόσο μπορούν να κατευθύνουν τις μάζες οι ΑΡΔ.
Κατα τα άλλα δεν τους ακούτε... και είναι αφερέγγυοι
Το λεει εδω φιλε https://www.radiosei.it/parola-allopini ... al-mercato
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Προτιμώ τον Μειτέ και τον Μαξίμοβιτς φυσικά σε σχέση με τον Μάρκος Αντόνιο, ίδιο στυλ με τον Ντάντας είναι
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν βαρεθήκατε να κατηγορείτε τον κόσμο ακόμα και γι’ αυτά που δεν φταίει;

Φέτος ο κόσμος στηρίζει ξεκάθαρα, σε καλοκαιρινά ματς μέσα στον Αύγουστο μια χαρά προσέλευση είχε και στα 3 εντός.

Το δε κλίμα στο γήπεδο εξαιρετικό ενώ πρώτη φορά βλέπω να υπάρχει σεβασμός στις επιταγές της διοίκησης (και της λογικής θα πω εγώ) και στο ματς με την Χάιντουκ δεν έγινε το παραμικρό. Μέχρι και τα λέιζερ εξαφανίστηκαν.

Ναι το ξέρω, αυτό είναι το αυτονόητο αλλά στην Ελλάδα ακόμα και τα αυτονόητα είναι δύσκολα.

Καμία ευθύνη δεν έχει ο κόσμος ούτε για την σύσταση του ρόστερ, ούτε για τις μεταγραφές.

Κάπου δηλαδή έλεος με τα ίδια και τα ίδια.

Κάθε φορά που δεν κάνει η διοίκηση αυτό που πρέπει πετάμε την μπαλα στην κερκίδα και τα βάζουμε είτε με τον κόσμο είτε με τους δημοσιογράφους.

Υ.Γ. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως η αίσθηση μου είναι ότι μεταγραφές θα γίνουν. Δεν γίνεται να μην δεν γίνουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Από Ιταλία γράφουν ότι αύριο θα γίνει το ραντεβού με τους εκπροσώπους του παίκτη. Θα μπει μια ρήτρα γιατί πέρσι τον πήρανε .
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

pisakaipoupoula έγραψε:Προτιμώ τον Μειτέ και τον Μαξίμοβιτς φυσικά σε σχέση με τον Μάρκος Αντόνιο, ίδιο στυλ με τον Ντάντας είναι
Όσο σχέση έχει ο Ζιβκο Ζιβκοβιτς με τον Κοταρσκι, τόση έχει και ο Marcos Antonio με τον Νταντάς.

Είναι και οι δυο κοντοί άρα είναι ίδιο στυλ παίκτες.

Μιλάμε για καταπληκτική λογική. Ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Αφού δεν τον ξέρεις τον παίκτη, γιατί λες μόνο για να λες;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Η ουσία (γιατί βρισκόμαστε και σε τόπικ μεταγραφών) δεν είναι το αν οι 17 χιλιάδες κόσμου στις 19 Αυγούστου είναι ικανοποιητικός αριθμός.
Η ουσία του θέματος, είναι γιατί ορισμένοι συνεχίζετε να ανακατεύετε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τις κινήσεις - ολιγωρίες, της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Τι σχέση έχουν αυτά τα δυο;;;;;;
Αν δηλαδή κάναμε sold out με τον Αστέρα, θα είχαμε δικαίωμα να περιμένουμε χαφ;
Τώρα που δεν κάναμε κακώς περιμένουμε να έρθει χαφ στη θέση του ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΌΤΑΤΟΥ Ντόουγκλας Αουγκούστο; Τι είναι αυτά που λέτε; Που τα έχετε ξαναδεί αυτά;
Μήπως έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου που βασίζει την ενίσχυση της ομάδας στις εισπράξεις των εισιτηρίων και δεν το έχω καταλάβει ακόμα;
JEROM

Δημοσίευση από JEROM »

Κύριοι γνωρίζει κάποιος με σιγουριά τι σημαίνει υποχρεωτική όψιν αγορας;Συμφωνούμε σε ένα ποσό πχ αλλά βλέπουμε στην διάρκεια της σεζόν ότι ο παίκτης δεν αξίζει αυτό το ποσό όπως πχ ο Νταντας,δεν είναι λογικό να ξαναγίνει διαπραγμάτευση;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εμένα αν με διαβεβαιώσει κάποιος ότι παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης να φέρουν δυο , τρεις , τέσσερις εκ των Μαξίμοβιτς , Μειτε , Μάρκος Αντονιο , Καρασκαλ , Γκαρε , Τσαλοφ θα περίμενα μέχρι τέλους και θα έκανα υπομονή. Δε χρειαζόμαστε μετριότητες αλλά παίκτες που κάνουν διαφορά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Υποχρεωτική option είναι οξύμωρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”