Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Αφού αποσύραμε το ενδιαφέρον μας για τον Πάολο. Τέλος. Καπούτ. Τι το συζητάμε;nunies4 έγραψε:Μην περιμενετε για Φερναντες.
Ο προπονητής ζήτησε παίκτη που παίζει αριστερά και μπορεί να παίξει και δεκάρι. Ο,τι καλό κάνει ο Φερνάντες στη μικρή θητεία του στην Ελλάδα είναι κυρίως από τα δεξιά όπου έχουμε Νάρει και φυσικά Αντρίγια.
Ο ΤΔ έκανε το σκαουτιν και βρήκε παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά. Στο short list πάνω ψηλά βρίσκεται ο Φ.Μάρτινς ο οποίος έχει καί το γκόλ (πολύ καλά νούμερα). Είναι φώς φανάρι οτι αυτός έχει τα χαρακτηριστικά. Ξέρουμε τώρα οτι θέλει να φύγει, ΑΛΛΑ έχει και πολύ αλμυρό συμβόλαιο. Ο μόνος λόγος μάλλον που καθυστερεί είναι το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, φυσικά και μπορεί να ζητάει πολλά, αλλά αυτό αφού μάλλον ξεφεύγει από το μπάτζετ του Μπότο, πηγαίνει για έγκριση Ιβάν.
Δεν ξέρω αν γίνει ανατροπή με Πάολο Φ και επανέλθουν, αλλά το βλέπω σαν μεγάλο λάθος, κίνηση απελπισίας. Προτιμότερο να γίνει μιά μικρή υπέρβαση με Μάρτινς και να κλείσουμε μιά μεγάλη τρύπα στο ρόστερ.
Πιστεύω τελικά θα έρθει αύριο.
Ο ΤΔ έκανε το σκαουτιν και βρήκε παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά. Στο short list πάνω ψηλά βρίσκεται ο Φ.Μάρτινς ο οποίος έχει καί το γκόλ (πολύ καλά νούμερα). Είναι φώς φανάρι οτι αυτός έχει τα χαρακτηριστικά. Ξέρουμε τώρα οτι θέλει να φύγει, ΑΛΛΑ έχει και πολύ αλμυρό συμβόλαιο. Ο μόνος λόγος μάλλον που καθυστερεί είναι το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, φυσικά και μπορεί να ζητάει πολλά, αλλά αυτό αφού μάλλον ξεφεύγει από το μπάτζετ του Μπότο, πηγαίνει για έγκριση Ιβάν.
Δεν ξέρω αν γίνει ανατροπή με Πάολο Φ και επανέλθουν, αλλά το βλέπω σαν μεγάλο λάθος, κίνηση απελπισίας. Προτιμότερο να γίνει μιά μικρή υπέρβαση με Μάρτινς και να κλείσουμε μιά μεγάλη τρύπα στο ρόστερ.
Πιστεύω τελικά θα έρθει αύριο.
- pagotatzis
Αποστολη για ΠΑΟΚ μηλαμε , σε παρακαλώ
Καλημέρα στην πιο τρελή μεταγραφολογία εδώ και καιρό
Πάμε για της τελευταίες ώρες !
Εγώ ποντάρω στον Φερνάντες
Καλημέρα στην πιο τρελή μεταγραφολογία εδώ και καιρό
Πάμε για της τελευταίες ώρες !
Εγώ ποντάρω στον Φερνάντες
- ΑποστόληςΑ
Οπως εχει βγει προς τα εξω το θεμα Μαρτινς, απλα περιμενουμε αρθρα με τιτλο "Πρασινο φως Ιβαν για Μαρτινς!" ή "Δεν προχωραει για Μαρτινς, μενει ως εχει" και "Κοιταει στους ελευθερους".
Οποτε υπομονη για καποιες ωρες ακομα.
Οποτε υπομονη για καποιες ωρες ακομα.
Οσο αργει η αποφαση που πιστευετε οτι θα κατσει η μπιλια;
Εγω λεω στο "ελευθερους"
Εγω λεω στο "ελευθερους"
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο Ιβάν ξεκρέμαστη την ομάδα. Θα δώσει στον Λουτσέσκου αυτό που θέλει.
Εγώ δεν πιστεύω πως υπήρχε πραγματική πρόθεση απόκτησης παίκτη και το άφησαν για 14 Σεπτέμβρη.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.
Το θέμα είναι ότι δεν αφήνει ο Ιβαν ξεκρέμαστη την ομάδα, το θέμα είναι ότι έχει δώσει 6Μ για να βρεθεί ΔΕΚΑΡΙ και του φέρνουν Σοαρες κ Κουλιατες……θα πει και αυτός κάπου ώπα (άμα τελικά δεν γίνει κίνηση)Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο Ιβάν ξεκρέμαστη την ομάδα. Θα δώσει στον Λουτσέσκου αυτό που θέλει.
Με αυτά τα λεφτά ερχόταν ΔΕΚΑΡΙ κοχονατο που σε έπαιρνε από το χέρι για να πάρεις πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikeStr4 την Τετ 14 Σεπ 2022, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο Τζατζαρας μολις τωρα αναφερθηκε στην μια μεταγραφη που περιμενουμε ολοι, λεγοντας οτι υπαρχουν καποια εμποδια τα οποια δεν ειναι ευκολο να ξεπεραστουν. Γινονται ομως προσπαθειες....
Ειπε οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο ενα ονομα "Φαμπιο Μαρτινς".
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΟΡ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ . ΦΑΜΠΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ
Ειπε οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο ενα ονομα "Φαμπιο Μαρτινς".
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΟΡ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ . ΦΑΜΠΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ
Εγώ πάλι βλέπω κάτι τέτοιο. Ή μήπως το ροζέ;nunies4 έγραψε:Οσο αργει η αποφαση που πιστευετε οτι θα κατσει η μπιλια;
Εγω λεω στο "ελευθερους"

Η Αραβες δεν προτιθενται να αφησουν ελευθερο τον Μαρτινς.
Αρα ο ΠΑΟΚ ειτε θα πρεπει να αποζημιωσει τους Αραβες (δεν υπαρχει περιπτωση για κατι τετοιο), ειτε θα πρεπει οι Αραβες να τον ανανεωσουν και μετα να τον δωσουν δανεικο. Με υποχρεωτικη ή μη υποχρεωτικη οψιον αγοράς
Αρα ο ΠΑΟΚ ειτε θα πρεπει να αποζημιωσει τους Αραβες (δεν υπαρχει περιπτωση για κατι τετοιο), ειτε θα πρεπει οι Αραβες να τον ανανεωσουν και μετα να τον δωσουν δανεικο. Με υποχρεωτικη ή μη υποχρεωτικη οψιον αγοράς