Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Haaland εννοει [FACE WITH TEARS OF JOY]paoki4b έγραψε:Γιατί, τι κακό έχει η Μύκονος;
Ποιός είναι ο ξανθομπάμπουρας Νορβηγός φορ;
laska4 έγραψε:Ο Μπρούνο Ντουάρτε μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον πολύ καλό του φίλο, πρώην συμπαίκτη του στην ΦΚ Λβιβ και διαφαινόμενα πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Λούκας Τέιλορ. Ο ποδοσφαιριστής της Βιτόρια Γκιμαράες, μετέφερε πως στην Ουκρανία ο Τέιλορ θεωρείται «νέος Τάισον».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το αν γνωρίζει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ:
«Ναι το γνωρίζω, είδα τα δημοσιεύματα και μιλήσαμε με τον Λούκας, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».
Για το αν είναι καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής. Έλεγαν στην Ουκρανία ότι είναι ο νέος Τάισον, όπως ο παίκτης της Σαχτάρ. Έχουν τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά»
Τον παραπάνω βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή φόρ της Γκιμαράες και συμπαίκτη του Τέιλορ τον έφερε στην Γκιμαράες ο Φρέιτας από την Λβίβ και είχε τότε την ίδια περίπου χρηματιστηριακή αξία (στα 23 του) που έχει τώρα ο Τειλορ .ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ακούγεται ότι έχει κατ' ιδίαν επαφές τις τελευταίες ώρες με τον https://www.transfermarkt.com/carlos-fr ... iner/11596 ο Ιβάν Σαββίδης, για την κάλυψη της θέσης του Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ από τον Πορτογάλο...

Αποχώρησε ο Φρέιτας τον Μάρτιο από αθλητικός διευθυντής της Γκιμαράες λόγω προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να ασκήσει τα καθήκοντα του (και ενώ έληγε το συμβόλαιο του τώρα τον Ιούνιο) με την ομάδα του να του εύχεται ανάρρωση. Στα δύο χρόνια εκεί, πήρε την Βιτόρια από την 5η θέση και τερμάτισε τις δύο χρονιές 7η. Δεν φαίνεται να έκανε ακριβές αγορές, πήρε φετος παίκτες και από τις 3 μεγάλες της πορτογαλίας αλλά και από Τσέλσι, Σαλτζμπουργκ, Λειψία. Από πωλήσεις οι δύο κυριότερες είναι ο αμυντικός Ταπσόμπα που τον βρήκε στην Γκιμαράες Β και τον προώθησε στη πρώτη ομάδα για να τον πουλήσει 20Μ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (καλά αυτή τα 20άρια για αμυντικούς τα έχει στην πλάκα;

Αν ημουν ντνιπρομανιακ κα μου ελεγαν ροντριγκο αντικαταστατη λουκας, βλεποντας το βιογραφικο και βιντεο μονο, θα ελεγα ..αν ησουν στο ΠΑΟΚμανια, Και ρωταω εγω τωρα(αν ισχυει το σεναριο οτι ο τειλορ ειναι ο αντικαταστατης του ροντριγκο)..laska4 έγραψε:Αν ήσουν ντνιπρομανιακ και σου λέγαν ροντριγκο αντικατάσταση Lucas ,τι θα ελεγες βλέπονταςτο βιογραφικό και βίντεο μόνο???barlow4 έγραψε:κ ρωταω εγω τωρα (αν ισχυει το σεναριο οτι ο τειλορ ειναι αντικαταστατης του ροντριγκο)..
ροντριγκο με το πιο αξιολογο βιογραφικο η τειλορ με το αστειο βιογραφικο?
Θα χαιρομουνα. ΟμΡομτριγκος αν το ψαξεις μπορεις να του κανεις και καλυτερο βιντεακι μονο με τα ματς της παρουσιας τους τον ΠΑΟΚ.barlow4 έγραψε:Αν ημουν ντνιπρομανιακ κα μου ελεγαν ροντριγκο αντικαταστατη λουκας, βλεποντας το βιογραφικο και βιντεο μονο, θα ελεγα ..αν ησουν στο ΠΑΟΚμανια, Και ρωταω εγω τωρα(αν ισχυει το σεναριο οτι ο τειλορ ειναι ο αντικαταστατης του ροντριγκο)..laska4 έγραψε:Αν ήσουν ντνιπρομανιακ και σου λέγαν ροντριγκο αντικατάσταση Lucas ,τι θα ελεγες βλέπονταςτο βιογραφικό και βίντεο μόνο???barlow4 έγραψε:κ ρωταω εγω τωρα (αν ισχυει το σεναριο οτι ο τειλορ ειναι αντικαταστατης του ροντριγκο)..
Μπα. Δεν προτιμω κανενα τους.θεωρω σε καθε περιπτωση ομως οτι ο προπονητης και το τιμ ξερουν τι θελουν στην ομαδα. Ουτε κρυο ουτε ζεστη φιλε μου
Παντως αν το δουμε λιγο ψυχραιμα το θεμα, το προβλημα δεν ειναι ο Τειλορ και ο καθε Τειλορ.
Αν η ΠΑΕ μας ειχε πεισει οτι λειτουργει με βαση πλανο οργανωση και προετοιμασια, κανενας μας δεν θα γκρινιαζε.
Απλα μεχρι τωρα παρουσιαζουμε τραγικη ανοργανωσια στα θεματα που αφορουν το αγωνιστικο.
Μακαρι λοιπον με την ελευση του Λουτσεσκου να αλλαξε αυτο και οντως να λειτουργουμε με συγκεκριμενο πλανο και σχεδιο. Αν ισχυει αυτο καλως να ρθει και ο Τειλορ και ο Ελιζαμπεθ! Ακομη κι αυτος να μην βγει θα βγει ο επομενος, γιατι ειναι δεδομενο πως οταν δουλευεις με προγραμμα κ πλανο ενα ποσοστο επιτυχιας το χεις εξασφαλισμενο.
Οταν λειτουργεις στην τυχη τοτε οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι και αυτες στην τύχη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν η ΠΑΕ μας ειχε πεισει οτι λειτουργει με βαση πλανο οργανωση και προετοιμασια, κανενας μας δεν θα γκρινιαζε.
Απλα μεχρι τωρα παρουσιαζουμε τραγικη ανοργανωσια στα θεματα που αφορουν το αγωνιστικο.
Μακαρι λοιπον με την ελευση του Λουτσεσκου να αλλαξε αυτο και οντως να λειτουργουμε με συγκεκριμενο πλανο και σχεδιο. Αν ισχυει αυτο καλως να ρθει και ο Τειλορ και ο Ελιζαμπεθ! Ακομη κι αυτος να μην βγει θα βγει ο επομενος, γιατι ειναι δεδομενο πως οταν δουλευεις με προγραμμα κ πλανο ενα ποσοστο επιτυχιας το χεις εξασφαλισμενο.
Οταν λειτουργεις στην τυχη τοτε οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι και αυτες στην τύχη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμαμαι βεβαια που ειχα εκνευριστει που δεν ειχαν ανανεωσει εκεινο το σεντερ μπακ μας και φεραν τον Κρεσπο στην θεση του.
Μπαρλοου ενα πραμα θα ηθελα. Εναν Αρνεσεν για ΤΔ. Αποδειχτηκε πολυ μπροστα εκεινος ο τυπος.
Μπαρλοου ενα πραμα θα ηθελα. Εναν Αρνεσεν για ΤΔ. Αποδειχτηκε πολυ μπροστα εκεινος ο τυπος.
Και οπως λεει και ο Γκοσπι ο Ταυλορ πληρωνει αμαρτιες αλλωνων. Τον σκισαμε πριν το δουμε το παιδι. Αλλα ο προγραμματισμος μας που περσυ μας ειχε με 6-7 δεξια μπακ κα0οια στιγμη δεν αφηνει χωρο για αισιοδοξια
Αν δεν είχε σκαλώσει άσχημα με τον Τούντορ η ιστορία θα είχε γράψει άλλα.Totem_pk έγραψε:Θυμαμαι βεβαια που ειχα εκνευριστει που δεν ειχαν ανανεωσει εκεινο το σεντερ μπακ μας και φεραν τον Κρεσπο στην θεση του.
Ακόμη δεν ήρθε και το κράζετε
Αν τον έφερναν οι από κάτω θα λέγαμε εναν τέτοιο γιατί δεν βρήκαμε
Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι
Αν τον έφερναν οι από κάτω θα λέγαμε εναν τέτοιο γιατί δεν βρήκαμε
Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι
- buffalobill4
Πολύ σωστή κίνηση. Είναι σαν να κάνεις βόλτα στον διάδρομο με τα γαλακτοκομικα στο σούπερ μάρκετ γιατι θες γάλα αλλά ξαφνικά ακούς για προσφορά στα χαρτομάντηλα. Μπορει να μην έχεις γάλα και να έχεις χαρτομάντηλα σπίτι αλλά αυτά είναι σε προσφορά σίγουρα κάπου θα χρειαστούν.kosths BXL έγραψε:ο κολκας εγραψε οτι ο ροντριγκο τελειωνει και μαλλον φευγει...και οτι ο τευλορ ειναι ο αντικαταστάτης του και προοριζεται για δευτερος ..και λεει οτι θα αποκτηθει αλλο ενα δεξι και ενα αριστερο μπακ... ίδωμεν
Τώρα βέβαια το ότι στην προετοιμασία θα μονταριστεις με το δεύτερο (

- Shivaspace
+ 100k στο νέο συμβόλαιο..
κόφτε ρε ράφτες του PAOKTV ένα βιντεάκι στο παληκάρι να σπέρνει, μην είστε τεμπέληδες και αχάριστοι!
από κάτι τέτοια βγαίνει το χρήμα, όχι απ τις συνδρομές στα καφενεία
[youtube]ivJ9GuBo8Rw[/youtube]
κόφτε ρε ράφτες του PAOKTV ένα βιντεάκι στο παληκάρι να σπέρνει, μην είστε τεμπέληδες και αχάριστοι!
από κάτι τέτοια βγαίνει το χρήμα, όχι απ τις συνδρομές στα καφενεία

[youtube]ivJ9GuBo8Rw[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 15 Ιουν 2021, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.